سلامنقل قول:
یعنی الان ده گیگ رو دانلود کردی و دیگه نمیتونی شبا دانلود کنی؟
Printable View
سلامنقل قول:
یعنی الان ده گیگ رو دانلود کردی و دیگه نمیتونی شبا دانلود کنی؟
دقیقانقل قول:
تا زمانی که دوباره سرویس تازه رو نخرم نمی تونم شبانه دانلود کنم
ای بابا، من میخواستم شنبه برم مخابرات ۲ مگ محدود بگیرم، اگه اینجوری باشه مجبوم برم ۵۱۲ نامحدود بگیرم!نقل قول:
ما آخرین نفهمیدیم. تهران شبانه رایگان داره یا نه ؟؟؟ کسی محدود داره ؟؟ جزو تعرفه های فصلیش هست؟؟ ( تعرفه فصلی من ندیدم ):n13:
دوستان من جدیدن اینترنتم قیر قابل تحمل شده می خوام بدونم من تنها مشکل دارم یا مشکل کلی هست(مخابرات تهران مرکز توحید)
نه کلا داغونه . فقط سایتای داخلی درسته. من الان از ساعت 12 دارم سعی میکنم 4 تا پیج بزنم نمیتونم فقط کروم بیچاره دور خودش میچرخه!نقل قول:
فقط شما مشکل نداری،این وضعیت حال حاضر نت منه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا لعنتشون کنه حالا یک بارم که من کار علمی دارم با اینترنت اینا ..یدن توش .با زنگ زدن به پشتیبانی کوفتیش کاری درست می شه؟نقل قول:
نه پشتیبانی هیچ کارس . مشکل بزرگتر از این حرفاست چون همه الان مشکل دارن. الان یک ماهی میشه اینطوری شده به خاطر کمبود پهنای باند هست و هی داره شدید تر میشه . روزای تعطیل قشنگ خودش نشون میده و به اوج خودش میرسه . پهنای باند کم دارن ولی همینجوری کاربر جدید میگیرننقل قول:
دردمو به کی بگم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نتایج زیر برای سرعت یک مگابیت نامحدود می باشد(تهران مرکز شهید لطیفی واقع در لویزان) اونم لحظاتی پیش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]