Shen و Rammus عموما TF رو شروع نمیکنننقل قول:
یا Assassinها میرن سراغ apc یا adc تیم مقابل یا کسی که CC داره یه بلایی سر تیم طرف میاره (Thresh, Blitz) یا اینکه شیر تو شیره
Printable View
Shen و Rammus عموما TF رو شروع نمیکنننقل قول:
یا Assassinها میرن سراغ apc یا adc تیم مقابل یا کسی که CC داره یه بلایی سر تیم طرف میاره (Thresh, Blitz) یا اینکه شیر تو شیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ّFIRST BLOOD NASUS FROM TWITCH [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا داداش ما با هر چمپ تاپی جز رنگار مشکل داری نه؟:n17:امیدوارم مشکلت به جانگلر ها نکشه باز نیای بگی جانگلر فقط رنگارنقل قول:
نقل قول:
من کی گفتم اکالی می ره جلو داریوش اکالی می ره مید شما نمی فهمید به من چی کار دارید :n02:
یکی گفت اکالی همه رو با دوتا اتک می زنه منم جواب دادم اگر راست می گی با اکالی برو جلو داریوش حالا نه اوایل گیم اواخر گیم بازم داریوش اکالی رو حشره می کنه
منظورم این بود که بازی اکالی رو تو چلنجر ببین در هشتاد درصد مواقع تیمش می بازه بازی با اکالی کار هر کسی نیست نیاز به استراتژی و مهمتر از اون زمان بندی درست داره حتی تو این مواقع هم بازم کاری از پیش نمی بره چون سریع می بره اون وقت می گن دمیج اکالی رو باید اورد پایین اون وقت جون من یکی بگه اکالی رو چرا باید برداشت !!!!
جکسم بازی باهاش کار هرکسی نیست برای یک نوب خوب معلومه اول دبیلیو می زنه بعد کیو اما برای یک ادم درست حسابی که متاسفانه هنوز من نتونستم بشم باید اول کیو اتکدست بین دو اتک دست باید دبیلیو بخوره بعد فرار خارج از این جکس به خواطر اسپید تو اتک دستش مجبوره لاینو پوش بده که این جوری تو دام جانگلر میوفته حالا با این وضعیت تانک بودنشو برداشتن جانگلر بیاد کمک تاپ کار جکس کلا تمومه مگه چه قدر شانس بیاره
در مورد جکس درست صحبت کنید:n05:
جال اینجاست اولین نفر تو draft pick همیشه jax بن میشه (نرمال)
Euw server [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم بوت بازی کردم 2 min تو base ایستاده بودم امدم بیرون بن شدم :n29::n28::n27:
خب مثل اینکه معیار سنجش چمپ های نوب طی چند روز گذشته توسط لول بازهای غیور ایرانی کشف شد. هر چمپی رو که یک نفر نمیتونه کانتر کنه و جلوش ضعف داره جزو دسته چمپ های نوب قرار می گیره. :n08:
مشکل سایتهای بازی آنلاین رفع شد
دریافت اطلاعات دقیقتر برای بررسی اختلال جدید
ایتنا- چندی پیش اعتراضهایی از سوی کاربران اینترنت کشور درباره اختلال در پروتکل UDP مطرح شد.
مشکل سایتهای بازی آنلاین رفع شد
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در پروتکل UDP برای جلوگیری از تبادل ترافیکهای غیر مجاز، اقداماتی را در شبکه انجام میدهیم که تمام کشورهای همسایه انجام دادهاند.
به گزارش ایتنا از فارس، چندی پیش اعتراضهایی از سوی کاربران اینترنت کشور درباره اختلال در پروتکل UDP مطرح شد و برخی کاربران این گلایه خود را در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات منعکس کردند.
UDP مخفف User Datagram Protocol به معنی پروتکل کنترل انتقال، یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در شبکه اینترنت است.
آن زمان با اعلام رفع این اختلال از سوی واعظی، در اردیبهشتماه موضوع حل شد.
اکنون بار دیگر موضوع اختلال این پروتکل مطرح شد و وزیر ارتباطات وعده داده که این موضوع را بررسی خواهد کرد.
در این باره محمود خسروی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص علت اختلال پروتکل UDP، اظهار داشت: پیش از این گلایه از اختلال این پروتکل روی سایتهای بازیهای آنلاین بود که مسائل را حل کردیم. در زمینه این پروتکل کاری در شبکه انجام میدهیم که جلوی ترافیکهای غیر مجاز را بگیریم کاری که در همه کشورهای همسایه انجام دادند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: همچنین از آقای وزیر و مجموعهای که صفحه وزیر را بهروز میکنند خواستهایم اطلاعات بیشتر و جزئیتری از کاربری که اعتراض دارد را ارائه کند تا مشکل را پیدا کنیم.
:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: