صندلی نشین بعدی:
راه کویر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
صندلی نشین بعدی:
راه کویر!
خوب من شروع می کنم
من رو میشناسی ؟
اگه قرار باشه تا 5 دقیقه دیگه بمیری و توی این 5 دقیقه فقط به 1 نفر بتونی زنگ بزنی اون کیه
چند سالته
بچه کجایی
قشنگترین آهنگ به نظرت (خواهشا نگو که نمی شه یکی را گفت )
قشنگ ترین کتاب به نظرت
کتاب های م . موب پور را خوندی ؟
به نظرت خدا چه رنگیه ؟
خودت چی ؟
من چی ؟
اولین کلمه ای که بعد از پس سی ورلد به ذهنت می رسه چیه
چرا من را بن کردی ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!( باقی مانده از زمان صندلی نشینی بابک : دی )
همین دیگه
بعدا بر می گیدم
سلام چطوري خوبي؟
منو ميشناسي؟
سوالات:
1-اسمت چيه؟
2-نماز ميخواني؟
3-روزه ميگيري؟
4سعي داري چجور ادمي باشي؟
5-چنتا دوست داري از دو نوعش boy&girl؟
6-شبها چه ساعتي ميخوابي؟
7-دوست داري تو اين فروم به كجا برسي؟
8-روزانه چقدر پايه كامپيوتري؟
9-روزانه چقدر تو نتي؟
10-از چه چيزي توي كامپيوتر و اينترنت بدت مياد؟
قربانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو ببخش كه زياد سوال كردم اما هنوز ادامه داره ها !!!!!!
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منو ميشناسي؟
چند سالته؟
مجردي؟
چه رنگي؟
قلبت شيشه ايه؟
كي رو تو پي سي وورد بيشتر از همه دوست داري؟
از كي بدت مياد؟
عضو چه سايتهائي هستي؟
كسي براي عضو شدنت تو پي سي تو رو معرفي كرد؟
اولين دوستت تو پي سي كي بود؟
اولين تاپيكت چي بود؟
از چه عطري خوشت مياد؟
سرد يا گرم؟
بهترين و دوست داشتني ترين غذا؟
چي ميخوني؟
از چه درسي بدت مياد؟
علم يا ثروت؟
ماماني رو بيشتر دوست داري يا بابائي؟
چند فرزندين تو خانواده؟
ستاره جون مزاحمت ميشم خانومي باز....
سلام...
وجه تسمیه نام کاربریت چیه ؟ راه کویر یعنی چی ؟ منظور چیه ؟
از بچه های انجمن کسی رو از نزدیک دیدی ؟
اگر کسی تو خیابون مزاحمت بشه عکس العملت چیه ؟
خوب مجددا" من به عرصه صوندولی داغ بازگشتم!!!
1.منو که می شناتسی؟(سوال کلیشه ای!!!)
2.اون موقع که بهت اخطار دادم در مورد ترور شخصیتی چرا هیچکاری نکردی آخه؟
3.شغلت چیه؟
4.درس هم می خونی؟
5.اهل دخانیات هستی؟
6.نمره چشت چنده؟
7.بزرگترین افتخارت تو زندگی؟
8.دوست داری تو خیابون به صورت عابران اسید بپاشی؟
9.پروفشنال بودن چه حالي ميده ؟
10.تو کدوم انجمن ها بیشتر فعالیت می کنی؟
11.تو کوچه داری میری ماشین همسایه رو میبینی که دارن ضبتشو میدزدن چی کار میکنی؟
12.تو مدرسه شاگرد چندم بودی؟
13.اگه از گشنگی بمیری حاظری گوشت آدم بخوری؟
14.بهترین فیلمی که دیدی؟
WoW
میبینم که یه خواهره رزمنده نشسته اون بالا
به به به
نماز روزه ها قبول دلاور
سواله خاصی نیست جز غمه فراقه شما
کجا هایی نمیای این طرفا ها؟
هر جایی داریوش نداره ها!!!
چه آواتاره خشنگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به به، چه چه
سلام
من فقط یه سوال دارم: چه پدرکشتگی با من داری؟ هر وقت هرجا یه چیزی میگم یا درمیری یا میزنی یا بهت برمیخوره
سلام.
به ببین کی نشسته...خانم خودم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- من رو میشناسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- کیو میشناسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- تاریخ ازدواجمون کی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- عجیبه زن 7-8 سال بزرگتر از مرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- یو تو این دنیا فقط من و خدارو داری مگه نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- من در تمام مشکلاتت باهات بودم دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-یه خاطره خصوصی بین ما دو تا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- یه خاطره خصوصی خودت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- من رو نقد کن؟(خوبی و بدی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- از چه چیزهایی میترسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- از تو خونه هم میای نت؟یا فقط اداره اینترنت مفته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- از الان واسه منم یه جا تو ادارتون نگهدار برای 10 سال دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- اگه یه روز من همکارت بشم چکار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- من رو خیلی دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- دوست داری با شوهر آیندت چگونه آشنا بشی؟
16- خصوصیات شوهر آیندت؟
17- از همین اسم ستاره راضی هستی؟
18- اگه من رو ببینی چکار میکنی؟چه بلایی سرم میاری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19- شاعر چی میگه؟
20- اگر ظرف مرا نشکست لیلی ... چرا ظرف تو را بشکست لیلی ؟(اثری جدید و جاودان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21- آخرین باری که از ته دل ( ته ته :دی) خندیدی؟تعریف کن.
22- آخرین باری که از ته دل (بازم ته ته) گریه کردی؟تعریف کن.
23- تو اداره کار هم میکنی؟:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکنه کارت فیل-ت/ر هست که همش تو نتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24- آخرین باری که کسی زده تو گوشت؟تعریف کن.
25- آخرین باری که زدی تو گوش کسی؟تعریف کن.
26- آخرین باری که تو خیابون جلو جمع (مخصوصا پسرا:دی) سوتی دادی و ضایع شدی؟تعریف کن.
27- ادارتون چیه؟کارش چیه؟
28- آخرین باری که پسرا تو خیابون مزاحمت شدن؟تعریف کن+ عکس العملت؟:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29- بعد از من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرقه رو بیشتر دوت داری یا قبل طرقه من رو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30- چند سال بعد ازدواج (مون :دی) بچه خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طاعات و عبادات و عیادات و افادات :دی و ... شما مقبول درگاه حق و احدیت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والسلام و علیکم و رحمة الله و برکاتة [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر بهروز ادمین مخفی تمام فروم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1. (تو خیالت) فضا بی انتهاست یا جایی تموم شده؟
2. زندگی میلیونها سال پیش هم ادامه داشته! چرا شما تو این مقطع افتادید تو وادی زندگی؟
3. تا به حال برای آرزوهای بزرگتون زمان دسترسی تعیین کردید؟ اصلا آرزوهای بزرگتون رو میتونید بگید؟
4. فکر میکنید اگه کسی به خدا نزدیک بشه خدا بهش قدرت پرواز رو میده؟
5. چرا این همه بدبختی و فلاکت ها و بیماری ها برای انسانه و حیوانات دارن به خوبی و خوشی زندگی میکنن؟ آیا مشکل بشر عقلشه؟ (لطفا در مورد خوبی و خوشی حیوانات چیزی نگو، بیشتر بخش اول سوال رو جواب بده البته خواهشا)
6. فکر میکنید خدا میترسه که یه نوجوون به خاطر چهره ظاهریش و یه جوون به خاطر یه دختر، فراموش بشه؟ و این دلیلی باشه برای تاخیر در دادن خواسته!!؟