شما توي چه ورلدي هستيد؟! و يوزرتون چيه؟نقل قول:
ميزنه No entries available
Printable View
شما توي چه ورلدي هستيد؟! و يوزرتون چيه؟نقل قول:
ميزنه No entries available
بلهنقل قول:
علاوه بر عزل کردن از شهر هم میتونه شوتش کنه بیرون:دی
ااااااا. من توي هشتم. ديدي چي شد؟ چجوري بيام تو 9. آخه خودش انتخاب ميكنه.
الان لاگ آوت رو بزن و دوباره لاگین کن...اما بیا تو ورلد 9نقل قول:
كسي كه توي ورلد 8 باشه نميتونه توي ورلد 9 بازي كنه!نقل قول:
این فرمول مال من نیست اگه بری help وست خودش دقیقا این حرف را نوشتهنقل قول:
بعضی از فورمول ها است که از روی تجربه شخصی و من در آوردی می باشد که در هیچ جای وست موجود نمی باشد ولی این حرف من را خود ووست نوشته نه من در آوردی
ضمنا ایم و دادگینگ بیشتر شانس است یعنی ممکنه طرف با ایم 0 هم بتونه بزنه و یا الان ایم من با لباس می شه 96 این بدین معنا نیست که من هر 8 تا هیت را می زنم چون ایم مونده به شانست مثل دادگینگ ولی رزیستانس و یا اپرنس و تاکتیک شانسی در اونا نیست یعنی به صورت جبری جمع و تفریق می شه کرد
اوه!نقل قول:
خب یوزرت رو پاک کن و یکی جدید بساز بیا تو ورلد 9 بازی کن
از دیروز می تونه :31: یعنی اگر اون تابلو اعلامات پایین لوگین را نگاه کنی می بینی که از دیروز می شه در هر دو ورلد هم زمان بازی کرد :31:نقل قول:
الان اون یارو اگه بیاد بهت آتاک بده مطمئن باش خیلی کمتر هیت می خوری و خودشم خودتم می تونی بهش هیت بزنینقل قول:
تو اپرنست کمه وقتی به این یارو خمله کردی این طرف فقط 33 تا به خاطر لباساش تاکتیک داره که از اونجایی که پرمیوم هست می شه 66 تا و اپرنس تو 13 هست می مونه 53 تا اختلاف که این بدان معنی هست که ایم تو میشه 8 و از اونجایی که لباساش دارای 22 تا دادگینگ هست پس یعنی وقتی بهش آتاک دادی بدون ایم بهش آتاک دادی :31: برای اونه اصلا نتونستی بزنی
ضمنا این حساب ها را من به خاطر لباساش کردم مطمئن باش حتما چند تا اسکیل هم به تاکتیکش و دادگینگش گذاشته
پس طرف تاکتیک کار نیست فکر کنم شوتینگش بالا باشه :31: که دمیجش اینقدر رفته بالا
راس ميگه. شد. من تونستم. الان توي ورلد نهم.