فعلا که زیر ساخت زده ریده به اینترنت و از دست همارا هم کاری بر نمیاد:n02:نقل قول:
Printable View
فعلا که زیر ساخت زده ریده به اینترنت و از دست همارا هم کاری بر نمیاد:n02:نقل قول:
شما هم که داری حرفای پشتیبانی رو میزنی! اینا همشون بهونه میارن!نقل قول:
پس چرا بقیه این مشکلو ندارن؟ چندتا از دوستام دارن از همارا استفاده میکنن ولی هیچکدوم مشکل قطعی و افت سرعت ندارن! خیلی هم از سرویسشون راضین!
سیاست همارا همینه! وقتی میبینن یه نفر همیشه سرویسشو به موقع تمدید میکنه و پول مفد بهشون میده میزنن سرویسشون داغون میکنن! وقتی هم که ازشون شکایت میشه همین حرفای تکراری ( مشکل سراسریه و زیرساخت عوض شده و خط شما مشکل و نویز داره و ....... ) بهشون میگن!
نقل قول:
منم این مشکل رو دارم،ولی به نظر شما چه کار میشه کرد؟
قارداش :n02:نقل قول:
مرض ندارم که الکی از اینا دفاع کنم
خداوکیلی این مورد دست اینا نیست:n15:
اکثر دوستان تو شهرهای دیگه هم اختلالات شدید دارن ، تنها ما نیستیم:n02:
یه عادت بدی که دارن نمیگن مشکل از فلان جاس هر چی میپرسی میگن مشکلی نیست باید به زور از دهنشون حرف کشید که آقا کار زیر ساخته .. اکثرا 80 در صد مدت صحبت دارن ماست مالی میکنن اینم اعصاب آدمو بیشتر خورد میکنه .. بابا بگو اون فلان فلان شده ها ریدن تو سیما و خلاص
دقیقا منم هم از همینشون بدم میاد:n02:نقل قول:
حدود سه ماه پیش رفتم سرویس توربو مخابرات گرفتم بعد از سه روز که سرویس وصل شد در کمال تعجب دیدم همارا بستن الان 5 روز به اتمام سرویس مونده میخوام اولترا مخابرات یا طرح تابستونی ثبت نام کنم.لطفا بچه هایی که سرویس مخابرات گرفتن و بعد سرویس مخابرات رو واقعا واسشون بستن یه جایی رو معرفی کنند منم برم اونجا بگیریم :n13:
شما از هر جایی بگیری از مخابرات میبندن چون که همارا اونقدر پهنای باند نداره که شیر فلکه رو برای همشون باز کنه و 9 تومن 4 مگ بده:n02:نقل قول:
قطعا اولترا رو فقط مخابرات میده
خیالت تخت برو از هر جایی میخوای بگیر:n02:
یه مشکل وکلاه برداری از من شد دیروز امتیاز من تو هماراسیستم 244 بود که 6امتیاز برای دریافت هدیه لازم داشتم که من هم تمدید آنلاین کردم و23 امتیاز گرفتموامتیازم باید می شد267 که نشده واون قسمتی که تو اطلاعات کاربر امتیازم را نشون می داد حذف شده وکسی پاسگو نیست به نظر دوستان چی کار کنم از من کلاه برداری کرده اند؟
مال منم ایطوری شد 1 ماه پیشنقل قول:
حال نداشتم پیگیری کنم:n02:(6 ماه اینترنت بخر با کلی گیگ اضافه که چی !!! بهد از این همه مدت 1 گیگ اضافه به من بده :n08:نخواستم بابا:n02:گور باباشون ، گدا خودشه)