اینم تخلف ...نقل قول:
طبق مشخصات در تبلیغات طرح کمپین تابستانه باید مودم 4 پورت وایرلس بده
Printable View
اینم تخلف ...نقل قول:
طبق مشخصات در تبلیغات طرح کمپین تابستانه باید مودم 4 پورت وایرلس بده
عجب ، من هم وقتی طرح رو نگاه می کردم به صراحت نوشته بود مودم Wireless. یعنی حتی این هم نیست؟نقل قول:
منظورشون مودم وایرلس تک پورت هست . چون قیمتی که فرمودن هم مربوط به همین مودم هست ولی طبق تبلیغات باید مودم وایرلس چهارپورت بدن.نقل قول:
(البته برای کاربر خانگی تفاوتی نداره ولی خوب به هر حال اینکه طبق تبلیغ خودشون عمل نمی کنن هم تخلف هست که ماشالا خدای تخلفه)
وایرلس هست منتهی پرت Lan یک دونه داره.نقل قول:
عجب ، من هم وقتی طرح رو نگاه می کردم به صراحت نوشته بود مودم Wireless. یعنی حتی این هم نیست؟
مخابرات 2 مگ با 3 گیگ حجم و ساعت رایگان 1 تا 7 چهارده تومن هستنقل قول:
آسیاتک 2 مگ با 10 گیگ دانلود و ساعت رایگان از 1 تا 8 44 هزارتومن هست
در کل من چندبار پست های شمارو کوت کردم و گفت آسیاتک کمی گرونتر میده ولی صبانت و شاتل رو که ازتون گرفتن !!!!
حالا شما دوباره بیا از مخابرات دفاع کن..... فکر می کنم تاحالا از بقیه سرویس نگرفتین تا تجربه داشته باشید چجوریه و فکر می کنید مخابرات بهترینه
دوستان من طرح پاییزه نقره ای داشتم و 40 گیگ هم دارم...
برای اینکه طرحی با دانلود شبانه داشته باشم باید پورت رو خالی کنم و ازون طرح ها بگیرم؟؟
40 گیگ میره رو هوا؟؟
دوستان من یه خونه تازه اجاره کردم رو خط سرویس داره از مخابرات نیست از کجا بفهمم ماله کدوم شرکته؟
حالا خالی کردن پورت که لازم نیست ولی باید سرویس قبلیتون حذف بشه که قطعا 40 گیگ از بین میره.نقل قول:
نقل قول:
گفتم که خیلی نامردیه اگه بخوان با سرعت 2 مگ از آسیاتک سرویس بگیرن باید حداقل ماهی 10 گیگ بگیرن تا طرحش شبانه داشته باشه و شما که صبانت داری در موردش بحث نکن چون من اینو گفتم برای کسایی که آسیاتک دارن. و در مورد صبانت حرفی نزدم و نـــگفتم که صبانت سرویس دهی بدی هست.
در مورد شاتل هم پسر خاله من 4 مگ گرفته که سرعت شبانه 500 هست که خیلی عالیه البته از سرور داخلی منم میخواستم بگیرم اما چند روز پیش بهم گفتم که دیشب سرعتش از 20 بالا نمیزنه منم بهش گفتم احتمالا مال محدودیتی که شاتل گذاشته هست که به خاطر همین خودمم نرفتم بگیرم
ممنوننقل قول:
در هرصورتی این 40 گیگ از بین میره؟یعنی اگه بخوام همین تعرفه های جدید که شبانه ندارن بگیرم چطور؟