Syndraنقل قول:
Vel'Koz
Yasuo
Printable View
Syndraنقل قول:
Vel'Koz
Yasuo
سایت ایرانی نیست که کسی lore های چمپیون ها رو ترجمه کرده باشه ؟
Zyraنقل قول:
Vel'Koz
Cassiopeia
Janna
بابا کاری نداره که ... اینگلیسی روونه .. بخونی مفهمی .. یه سایتی بود یکی از بچه های همین سایت داشت نمیدونم دیگه کودوم بود .. :Dنقل قول:
نگردی کاری از دستت بر نمیاد .. :n02:
یه سوال درست حسابی بپرسید باو این چیه ؟! :n08:
برو Malphite بگیر .. top برو .. فوول تانک برو .. هم قویه هم سخته نمیشکنه کلا !:n02:.نقل قول:
دوستان یه چمپ قوی و سخت میخوام بهم معرفی کنید
پنتا هم میگیری باهاش ! همه میرن adc و apc رو میزنن تو میمونی و 5 نفر با helth کمتر از 25% و بعدشم r و e w q تموم میشن همشون .. :n08:
Janna
این خیلی سرسخته .. ای خدا مردم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا تو سرور ترکیه هیچکسی بازی باهاشو بلد نیست ! :n08:
باو مرد حسابی اصلا چمپ نوب نداریم که دریون جزو سخت ترین هاست چمپیون نوب داریوش هست فیورا هست اینا واقعا خیلی مسخره هستن:n02:نقل قول:
منم با شما موافقم یه چمپی مثه مستر ای(دیگه از این چمپ خیط تر نداریم دیگه داریم؟؟؟؟)در لحظه ای تو تیم فایت استان میخوره در همون زمان استانم میپوکوننش. چمپیم نیست که عقب مقبا وایسته اگر بخواد دیر بیاد تیم فایت که نمیره بچه هارو تیم حریف میخورننقل قول:
حالا اینکه تو دیویزن های پایین مثه دیویزن خودم است میدن تو سر هر کی نزدیک باشه دیگه مشکل ریوت نیست
Hecarim تو teamfight قویه؟
اگه Rو خوب بزنه و آیتم درست حسابی یسته باشه آرهنقل قول:
دوستان یه سوال خیلی احمقانه میشه از یک کلاینت چند تا اکانت از سرور های مختلف داشت؟ مثلا یه اکانت سرور امریکا داشته باشی فقط spectate کنی یه west ....
اینا هر کدوم جدا گانه نباید اپدیت کرد؟
یه سوال دیگه بعضی از چمپ ها هستند شروع کننده ی تیم فایت هستند مثل shen و ramuss و .. اینا باید از چه موقعیتی برا حمله استفاده کنند؟ مثلا به کی حمله کنن؟ مثلا خیلی از مواقع من یا تیمم نمیدونیم حمله کنیم در این شرایط یا نه مثلا من یه بازی دیدم 30-10 بودن بعد 41-42 بردن با اختلاف 10k پول با اینکه خیلی feed داده بودنو خیلی ضعیف بودن چجوریه؟استراتژیه حمله ها چجوریه؟ مثلا تیم ما با تیم مقابل هی دوره هم میچرخیم کسی حمله نمیکنه البته مثلا چون eune کلا adc میره جلو FTW کله تیمو به باد میده :دی
بین دو تا eu من جابجا می کنم آپدیت نمی کنهنقل قول:
اما با na احتمال اینکه آپدیت بکنه خیلی زیاده
بنابراین بهتره دو تا کپی از فودر بازی داشته باشی یکی برای na یکی برای eu