سلام دوستان
توی وایمکس مبین نت چیزی ب اسم brust وجود داره مث adsl؟یا همون سرعت عادی سرویس و میدن؟
Printable View
سلام دوستان
توی وایمکس مبین نت چیزی ب اسم brust وجود داره مث adsl؟یا همون سرعت عادی سرویس و میدن؟
نقل قول:
نه در حد ADSL ولی اگر آنتن دهیتون خوب باشه و منطقه خلوت باشه تا حدی بالاتر میره مثلا ۵۱۲ تا بیش از ۱۰۰ هم میده و ۲ مگ تا بیش از ۳۸۰ میده.
همونطور که دوستمون گفتن، burst در مورد سرویس دو مگ به شدت اجرا میشه و سرعت تا حدود 3.5 مگابیت میره تا چندرغاز حجمی که داری (2 گیگ) زودتر تموم بشه و برای خرید حجم اضافی، گیگابایتی 12 تومن پول بدی.
پاسخی نبود؟نقل قول:
میتونید ایمیل کنید...لازم نیست حضوری برید
نقل قول:
سلام مجدد
دوست گرامی ابتدا بگم که من فکر کردم منظور شما از خط سبز مودم همون چراغها باشه بعد دیدم تو عکس اموزش که منظورتون خود status تو مودم بوده که مودم من dx350 با فریمور اخر که با مال شما ظاهرا یکی هستش این بخش رو در status نداره!(عکس زیر)
مورد دیگه اینکه همونطور که تو عکس اول میبینید فرکانس 3549000 فعاله بعلاوه RSSI -87 و CINR 14 ولی در عکس دوم (که گفتم فقط یک دکل پیدا میکنه) که قاعدتا باید مخصاتش با status یکی باشه اما میبینیم که فرکانس 3449000 فعاله با RSSI -86 و CINR 10
میخواستم بدونم این دقیقا چه وضعیتیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
نقل قول:
حالت عادی هم ضرر داره ؟؟؟؟
دوستان نمیشه کاری واسه شبانه کرد؟:n14:
من سرعتم روزا 300تا بیشترم میرسه اما شبانه یا همون ساعات رایگان 20!
مگه نه اینکه سرعت بین 4نفر تقسیم میشه؟حالا هر4نفر باهم دانلود کنن هم نباید سرعت بیاد پایین.پس مشکل چیه؟:n28:
نقل قول:
شرمنده
چطوری بفرستم آدرس ایملیش چیه؟
سلام
من میخوام وایمکس مبین نت بگیرم. منطقه هم تهرانسر. تو محل ما عامل فروش مبین نت نیست. به چند تا از این عوامل فروش زنگ زدم گفتن تو منطقه شما سرویس نمیدیم. فقط تو منطقه خودمون سرویس میدیم.
حالا من از کجا باید وایمکس مبین نت بگیرم؟