خاموش و روشن کنی حله.نقل قول:
فقط یه جوری تنظیم کن قبل از 7 دیسی کنه وگرنه 1 ساعت میره تو پاچت :31:
Printable View
خاموش و روشن کنی حله.نقل قول:
فقط یه جوری تنظیم کن قبل از 7 دیسی کنه وگرنه 1 ساعت میره تو پاچت :31:
کامپیوتر خاموش شه کافی نیس ؟؟؟یا حتما باید دستی مودمو خاموش روشن کنم ساعت 6 55 مثلا ؟؟؟نقل قول:
من که داخل این پست گفتم :نقل قول:
با منطق جور درنمیاد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6636101&postcount=13137
خوشبینانه نگاه کنیم میشه گفت پارس اشتباه ثبت کرده . بدبینانه هم که باعث سلب اعتماد میشه.
اگر اکانتت روی مودم ست شده باید مودم رو خاموش و روشن کنی به عبارتی باید حتما اتصال با پارس آنلاین رو قطع و وصل کنی.نقل قول:
ولی به نظر من اصلا کار درستی نبود.میخواستم بگم به حاشیه های کمرنگ خاکستری دور اعداد مشکوک هستما.ولی گفتم بیخیال :5:نقل قول:
بریج کنی که خیلی راحت و بدون دردسر هست . ولی اگه نخوای ، یه حالت بیکاری در تنظیمات pppoe مودم هست که مثلا اگه 2 دقیقه هیچ ارتباطی با سرور انجام نشه و هیچ سند ورسیوی صورت نگیره ، خود مودم اتومات دیسکانکت میکنه . البته بصورت پیش فرض فک کنم این تنظیم روی مودم 300 دقیقه باشه که شما باید اون رو به حداقل یعنی 1 یا 2 تغییر بدی . بعد از تغییر هم باید ساعت خاموش کردن پی سی رو طبق احتیاط روی 6:55 تنظیم کنی . ( چون IDM با اختلاف 30 ثانیه پی سی رو خاموش میکنه و تا خاموش بشه میشه 6:56 بعد دو دقیقه این کار زمان میبره که میشه 6:58 ، دو دقیقه هم برای اختلاف ساعت پی سی شما و ساعت سرور پارس آنلاین در نظر میگیرم ) . سعی کن همیشه ساعتت رو با ساعت جهانی Sync بکنی تا کاملا دقیق باشه . البته اگه دست کاری نکرده باشی خودش پیش فرض فعاله و با نت Sync میشه .نقل قول:
با این اوصاف همون Bridge کردن بهتره . چون با این تنظیمات که انجام میدی در ساعات روال کارکرد پی سی در روز هم این 2 دقیقه همیشه هست . یعنی مثلا اگه 5 دقیقه بری دست به آب بشی بیای ، میبینی مودم دیسکانکت شده و باید دوباره به صفحه باز کنی و رفرش تا ارتباط وصل بشه :31:
دوست عزیز مشکل از خط و نویز و .... اینا نیست مشکل از خود پارس آنلاین هست . که همیشه بصورت دوره ای و منطقه به منطقه تو سرعت و دانلود تغییر ایجاد میکنه . مثلا خود من یه مدتی نهایت دانلود شبانه رو داشتم یعنی اکثر روزا بالای 4 گیگ دانلود میکردم . ( میتونی در پست های قبل تر ، پیدا کنی ) ولی یه مدت نتونستم بیشتر از 1.5 گیگ دانلود کنم . الانم دو روزه دوباره اوضاع خوب شده و دوباره بالای 3 میزنم ) . شما چند روز صبر کن اگه درست نشد برو پارس آنلاین و مشکلت رو با نرمی در میون بذار :31:نقل قول:
هیچ سایتی باز نمیشه الا اینجا
بهمم مسیج داده که 96ساعت نت شما قطع میشه از فردا صبح
بابا نخواستیم ابروشو درست کنن :دی
چرا اینجوری شده ؟
2 تا پیج رو باز میکنه 7 تا رو نه اما با Vp ان همچی حله
ماله کسی اینجوری شده ؟
آره اینترنت ریخته به همنقل قول:
به جز سایت های ایرانی (سایتهایی که سرورشون ایرانه) هیچ ساتی رو باز نمی کنه! گوگل، یاهو، پی سی ورد و ... رو کلا" باز نمیکنه
ظاهرا" اینترنت ملی فقط فعاله :31: روی اینترنت جهانی قفل انداخته اند :31: چون با وی p ان و شیلتر بشکن همه رو باز میکنه
اره امروز داغون بود :41:
فقط سایت های ایرانی باز میشن تازه نه همشون...!!!:2:
سایتای خارجی از 10 تا 2 تا باز میشه:2:
به شبکه psn که اصلا وصل نمیشه :2:
با گوگل پینگ میگیرم کلا تایم اوت میده...!!!:2: