اپدیت کردن مودم چه ثاثیری روی ان میگذاره ایا کسی تست کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:n13:
Printable View
اپدیت کردن مودم چه ثاثیری روی ان میگذاره ایا کسی تست کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:n13:
نقل قول:
من 632 دارم راضیم
350 هم خوبه یه مقدار بزرگتره واسه همین جا به جاییش سخت تره
من 632 رو تو کیف لپ تاپم میذارم میبرم این ور اونور....
من فریمورم رو چک کردم نیازی به آپدیت نداشتنقل قول:
مودم 632 یک سال پیش گرفتم
اول چک کن ببین میخواد
فایل راهنماش تو سایت مبین نت هست
اون عدد اخری که گفته چک کنید ببینید اپدیت شده رو با مودم خودت چک کن شاید صلا نخواد
512 بندرعباس سرعت دانلود از جاهای خوب 95-110:n24:
ولی باز خوبه..:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا عرض کنم خدمتتون که من طبق اموزش دوستمون میخواستم انتن بهتر رو مانند عکس زیر ست کنم رو مودم!اما در این بخش که وارد میشم در کمال تعجب دیدم فقط یک انتن موجوده اونم همونی که بهش متصل هستم و سه فیلد دیگه کلا خالی هستش!ایا این طبیعیه؟یعنی نزدیک محل سکونت من فقط یک انتن فعاله؟من در پوشش داخلی قوی هستم پس چطور این اتفاق افتاده؟
مرسی
من یه جاهای خ وندم که بچه ها گفته بودن اگر مشکل ینداری اپدیت نکن!بعضا با اپدیت تازه مشکلدار هم شده بودن!اما شخصا مودم dx350 رو اپدیت کردم و قبل و بعد از اپدیت اتفاق خاص و ویژه ای نیفتاد و سطح سیگنال و نویز هم واسم تغییری نکردنقل قول:
شما احتمالا همون ی دونه bts دور و ورتونه چند خط انتن دارید؟ ی اموزش گذاشتم برای تقویت سیگنال با فویل الومنیومی اونو تست کنید باید بهتر بشه سیگنالتون بعد شاید Bts ای بیشتری پیدا کنه البته سعی کنید مودم از خودتون یکم دور بزارید من تو بالکن گذاشتم چون یکم سیگنال ا زیاد میشه خطرناک میشه!:n18:نقل قول:
تقریبا میشه گقت اپدیت های این مودم های وایمکس بی تاثیره حتی یک توضییح ندادن ببین چی تغییر کرده اینا کاربر رو معلوم نیست چی فرض کردن:| من اومدم تست کنم اپدیت کنم دیدم بروزه مودم انجام ندادمنقل قول:
خیلی ممنون بابت پاسخ!راستش من چندروزی تو خونه 2 خط انتن داشتم که یهو تبدیل به صفر شد و الان بیش از 3 هفته هست دیگه تو خونه و در همون شرایط قبلی انتن ندارم و بیرون از خونه پشت پنجره گذاشتم که 2 خط انتن میده!نقل قول:
پس طبق عکسی که گذاشتید مودم رو کاملا فویل پیچ کنم؟یک لایه یا دولایه بپیچم فرقی میکنه یا خیر
اگر نتیجه دلخواه نداد بهتر نیست یه مودم 632 بگیرم که انتن میخوره و یک انتن 5 یا 8 dB واسش ببندم؟
مرسی
به نظر من که بهتره مودم بیرونی (ترجیحا ox330p که جدیدتره) بگیری که خوب آنتن بدهنقل قول:
من یک لایه گذاشتم اما سعی کن شعاعش یکم زیاد باشه مثلا از هر طرف حداقل 4-5 سانتیمتر بزنه بیروننقل قول:
تعویض مودم و گرفتن مودم داخلی دوباره تغییر زیادی نداره تا انجایی که میدونم dx350 از همشون بهتره یعنی شبکه پایدارتری داره من bm632 دیدم خیلی بالا پایین میشه انتنش اون انتشنم برای وای فای هست نه وایمکس فک کنم انتنشم خیلی سخت گیر میاد تو دیجی کالا هست ولی در کل dx350 از بقیه تا حدودی بهتره و بهتره دیگه پول خرج نکنین بابت خرید مجدد مودم
من 3خط انتن دارم 95% مواقع
تو صفحه مودم با یوزر پسورد زیر وارد بشید ببینید تا چقدر اون خط سبز پر شده
user:user
pass:user
192.168.1.1
با توجه به اینکه شما 2 خط انتن داری خوبه ولی یکم ارتفاع رو زیاد کنی یا تغییر مکان بدی شاید بشه 3 مثل من با 20 درجه چرخش و یکم افزایش ارتفاع شد 3 انتنش
میتونین تو بالکن هم نصب کنید اگه بالکنتون به طرف دکله بعد با کابل شبکه وصل ش کنید به پی سی تون کابل شبکه من 20 متره تا 90 متر هیچ افتی از هر لحاظی نداره من خودمم تو بالکن نصب کردم :n02:
خواهش میکنم موفق باشید:n11: