سلام به تمام استادان گرامی یه سوال داشتم
کیفیت صدای پخش کنوود 7056 به 8019 یا 8016 میرسه؟
و اینکه 8016و7056 نتورک داخلی دارن مثل 8019؟
سلام به تمام استادان گرامی یه سوال داشتم
کیفیت صدای پخش کنوود 7056 به 8019 یا 8016 میرسه؟
و اینکه 8016و7056 نتورک داخلی دارن مثل 8019؟
سلام دوستان
من یه جفت باند ارزون واسه عقب سمند میخوام
میخوام گرد باشه و کیفیتش هم خوب باشه مخصوصا بیس خوبی داشته باشه
قیمتش هم هر چی ارزون تر بهتر
داش این 693.9i 2 راه هست یا3 راهه؟خروجی و پخش صداشو میگمنقل قول:
سلامنقل قول:
من این مدل رو ندیدم.dls کلا جمع شد.اگر کالائی هم مانده باشه خرید قبل هست.
سقف هزینه تون چقدره؟نقل قول:
گلیدن سری معمولیش هست. و نسبت به قیمتش کامل استاندارد و مناسبیه.نقل قول:
کانکشن یه برند کابل ساز هست. منتها قبلا قیمتهاش خیلی بالا بود.الان نمیدونم این دو مدل رو که شما فرمودی چند قیمت هستند.
ولی تفاوتشون در سریه کابلها هست.کیفیت کابلهای FT از FS بالاتر هست.
“FT” SERIES HIGH VALUE SIGNAL CABLES
“FS” SERIES VALUE SIGNAL CABLES
دوست عزیز حداکثر بودجه ای که میتونید هزینه نمائید رو بفرمائید.نقل قول:
اینفینیتی(اورجینال) معروف هست به SQ و بیس نرم.مسلما نسبت به پایونیر که BASS خشکی داره صداش بهتره.ولی حجم BASS ش کمه.
در مورد امپدانس ظاهرا با پخشها Compatible هست.ولی اگر کیفیت و تفکیک خوب میخواهید بهتره کامپوننت تهیه نمائید.و با ساب ووفر رنج فرکانسیتون رو کامل نمائید.
دوستانم تعدادی از این پخش رو بستم و همه راضی هستند. ضمنا مشکل ریدینگ فلشها هم کلا برطرف شده. در مورد نتورک باید مطالعه کنم و عرض کنم.نقل قول:
ولی دوست عزیز نتورک بستن به این آسونیها نیست ها .:n02:
3Way هست.نقل قول:
نهایت 240 یا 250نقل قول:
سقف هزینه تون چقدره؟
اضافه کنم .میخوام بیس خوبی هم داشته باشه
لطفا لیستو براساس اولویت مرتب کنید
پس کیفیت صداش مثل 8019هست؟نقل قول:
سلام خدمت همگی
حمید جان سابسونیک برای امپ ساب ضروریه؟
قیمت حدودی 9105d و spl 1000c1(همون که خروجیش 540 واته)اگه درست نوشته باشم چنده؟
__________________________________________________ ____________________________-
حمید جان این چشمو گرفته .....
قیمتش خوبه!
Soundstream REF2.640
370 تومن ناقابل خروجیش از 9105 بیشتره!
__________________________________________________ _______________________________
یه سوال دیگه تفاوت sqx165 و rs 165 خیلی زیاده؟
با هم مچ میشن؟
یه کامپ اضاف کنم بهتره یا co609
__________________________________________________ ________________-
تا 8 ماه اینده هم این مافکو رو رد میکنم میزنم تو گوش امپ rs!
اینفینیتی(اورجینال) معروف هست به SQ و بیس نرم.مسلما نسبت به پایونیر که BASS خشکی داره صداش بهتره.ولی حجم BASS ش کمه.
در مورد امپدانس ظاهرا با پخشها Compatible هست.ولی اگر کیفیت و تفکیک خوب میخواهید بهتره کامپوننت تهیه نمائید.و با ساب ووفر رنج فرکانسیتون رو کامل نمائید.
آقا حمید راستش و بخوای چون دنبال کیفیت خیلی خوب وبیس مطلوبم رفتم دنبال کاپا چون بستن کامپ برام یه سری مشکلات داره که علیرغم این که دوست دارم کامپ ببندم منصرف شدم اولین مشکل اینکه فعلا ماشینم هاجبکه و نمیتونم ساب ببندم و کواک یه حداقل بیسی بهم میده که موسیقی قابل تحمل باشه تا حدود 5 یا 6 ماهه دیگه که کلا ماشین و عوض کنم و خیال از نظر جا ساب راحت بشه و دومین مشکل اینکه راستش اینکه اطلاعات زیادی از کامپ ندارم و گویا تبصره هاش زیاده(مثلا کامپ از چند جزء تشکیل شده که گویا چیدمانش مهمه) و زیاد سر در نمیارم و گویا استفاده از کواک دردسرش کم تره بخاطر اینکه مجبور شدم برم سمت کواک علیرغم میل باطنی
سلام حمید جان کدوم از دوستان 80prs داشتش...؟ قبلا چون گفتی بهم ...میخوام برم ببینمش از نزدیک....
یه کامپ اضافه کن...نقل قول:
با اجازه حمید جان ....اره جدا فرقه داشتن و نداشتنه سابسونیک خیلی هست...
تو مصرفه برق تاثیر داره چون نمیزاره فرکانس هایی که ساب نمیزنه اجرابشه و مصرف میاد پایین... باعث میشه عمره ساب بیشتر بشه.... ساب منظم تر میزنه چون فرکانس هایه اضافه حذف میشه ... و باعث میشه ساب تو صدایه زیاد کمتر به پر پر بیوفته....:n02:
تویه طراحی کردنه باکس مخصوصا پورتد خیلی تاثیر داره... حمید جان اگر موردی یادم رفته بگو...:n02: