پس چطوری باید درایو hitachi روش بزارم ؟؟؟نقل قول:
پس چطوری باید درایو hitachi روش بزارم ؟؟؟نقل قول:
یه دکمه گرد روی دستگاه هست یه کوچیک هم روی دسته هست که هر دوتای اینها یک ایکون یک شکل کنارشونه .نقل قول:
اول اون کوچیکه روی دسته رو میزنید و میبینید که چراغ هاش شروع میکنند عربی رقصیدن ! بعدش اون گرد گنده تره رو روی کنسول فشار میدید و دسته و کنسول با هم سینک میشند .
من یه سوال داشتم
تقریبا دو هفته ای میشه که دارم میرم لایو و فریمور رو هم ریختم و فعلا مشکل بن شدن نداشتم
اما شنیدم که باید بازیهام همه Full Stealth باشه تا Flag نشم !! من از این موضوع بی خبر بودم و تازه آگاه شدم. این مدت با بازیهای معمولی لایو رفتم یعنی الان دیگه حتما Flag شدم و به زودی بن میشم؟؟ لطفا در این مورد توضیح کامل بدید. ممنونم
بازی هاتون رو با ABGX 360 یه تست بگیرید ببینید فول استیلث هستند یا خیر .نقل قول:
بن شدن یعنی چی ؟؟؟:31:
یعنی اخراج از شبکه LIVE و عدم امکان وصل شدن به آن ( قابل بازگشت نیست )نقل قول:
با BAN شدن هارد شما قابلیت نصب بازی رو از دست می ده . ( قابل بازگشت است . )
برای BAN نشدن کافیه فریم ویر های جدید را نصب کرده ( آخریش LT می باشد ) و همچنین بازی هاتون رو
PATH کنید . ( پچ مخفی )
یعنی کنسول رو بنداز دور :31:نقل قول:
شوخی کردم !
یعنی دسترسیت به شبکه لایو با کنسولی که داری بسته میشه و البته نصب بازی روی هارد هم از بین میره امکانش که برگردوندن این قابلیت سرطان است همی .
چجوری باید بازی رو پچ مخفی کرد و از کجا باید فریم ورش رو گرفت ؟؟؟ و این فریم ور کد هستش یا یه برنامه هست که باید نصب شه ؟؟؟
چطوری باید درایو hitachi روش بزارم ؟؟؟ اکبند روش هست یا باید خودم عوضش کنم ؟؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
چه گیری دادی به hitachi :angry:نقل قول:
کسی چیزی دربارش بهت گفته؟
چرا عصبانی میشی دوست عزیز sumsung ( نمیدونم دیکتش درسته یا نه ) به eject نشدنش معروفه و hitachi هم بهترین درایور موجوده !!!