dg1 عزیز آخه این دوستمون تو سپاه داره خدمت می کنه و نمیدونه که تو ناجا به آدم چی میگذره. اگر تو کلانتری خدمت می کرد 90 روز کامل باید پست میداد 10 روز میرفت مرخصی. دیگه اینجوری بحث راه نمی انداخت.
در ضمن noproblem عزیز راست گفتم الان تو پایان دوره ام و 1/11 خدمتم تمومه. 1 ماه هم اضافه خدمت داشتم. با فوق لیسانس پشت کامپیوتر بودم صبح تا ساعت 16 . ماهی 5 روز هم شیفت داشتم. خدا رو شکر خیلی هم سخت خدمت نکردم. خودمو نگفتم بچه های کلانتری و راهوررو گفتم که خیلی سختر از سرباز صفر خدمت میکنن. ادعایی ندارم ولی بی عرضه هم نیستم.
آره دلیل نمیشه که همه ارگانها مثل هم باشه ولی دلیل هم نمیشه که یه عده مثل شما با پارتی بیفتادن سپاه .
گفتم که حدسم درست بود تو ناجا خدمت نکردی. dg 1 عزیز بخدا بین سپاه و ناجا خیلی فرق هست. قبول دارم خدمت در کل تو هر ارگانی سخته ولی سپاه خیلی راحت تر از جاهای دیگست.
noproblem عزیز حداقل سپاه اینه که به لیسانس و فوق لیسانس احترام میذارن. تو ناجا با لیسانس بهت توالت شویی هم میدن.
پس نتیجه میگیریم بین ناجا و سپاه برای تحصیل کرده چقدر فرق میذارن. همین الان بورو تو خیابونا ببین چقدر ستوان3 ظیفه دارن پست میدن. روز شب نصفشب تعطیلی و ... ندارن. پس نگو دلیل نمیشه همه ارگانها مثل هم باشن. پس او کسی که مدرکه ارشد داره حداقل باید از تو راحت تر خدمت کنه.
وسلام