كسي ويرايش نميكنه. هيچكس نبايد آدرس سايت هاي ديگه رو بزاره. وگرنه تبليغات ميشه. به همين دليل آدرس اصلي خودش ويرايش ميشه. توي پيغام خصوصي هم همينجوري شد. فارسيشو بگيد خودم مينويسم.نقل قول:
Printable View
كسي ويرايش نميكنه. هيچكس نبايد آدرس سايت هاي ديگه رو بزاره. وگرنه تبليغات ميشه. به همين دليل آدرس اصلي خودش ويرايش ميشه. توي پيغام خصوصي هم همينجوري شد. فارسيشو بگيد خودم مينويسم.نقل قول:
ممد شر و ور زياد ميگه شما جدي نگير!!نقل قول:
آهان. داشتم نا اميد ميشدم.
===
بالاخره لباسه رو خريدم!! ادم خوبه پول داشته باشه!!
برنامه پاس اوت داريد بگيد در خدمتم!!
يه سوال: من الان با يكي از شما ها دوئل كنم مشكلي پيش مياد؟! بن و ...؟!!!
عجب گيري افتاديم!!نقل قول:
كسي ويرايش نميكنه. هيچكس نبايد آدرس سايت هاي ديگه رو بزاره. وگرنه تبليغات ميشه. به همين دليل آدرس اصلي خودش ويرايش ميشه. توي پيغام خصوصي هم همينجوري شد. فارسيشو بگيد خودم مينويسم.
آقا اصلا شما توي گوگل سرچ كن اموزش بازي the west حله!!
قبل اينكه شما بگي كردم چيزي پيدا نشد. من ميگم شما اون قسمت كه سانسور شده رو فارسي بگيد. يا حروفشو جدا بنويسيد.
پي سي پديانقل قول:
قبل اينكه شما بگي كردم چيزي پيدا نشد. من ميگم شما اون قسمت كه سانسور شده رو فارسي بگيد. يا حروفشو جدا بنويسيد.
اگه به کسی که آتاک می دی دارای سلاح و یا لباس نداشته باشه اختمال بن شدنت خیلی زیاده طبق قوانین جدید که خیلی از چینی ها به خاطر اون بن شدند حیلی هاشونم به خاطر ایجاد کردن یوزر جدید برای فورت :31:نقل قول:
من رفتم همون يارويي كه شما نتونسته بودين بزنين رو بزنم!! خدا به خير بگذرونه!!!
در مورد این که از پروتوتایپ فاندرش بوده مطمئننی ؟؟ اگه مطمئن هستی ازش بپرسم میونم از وقتی که بهش هزار تا شعر عاشقونه گفتم خوبه :31:نقل قول:
جناب ماركوس ماكسيموس فوندر پروتوتايپ بوده! يه زماني به من ميل داد(وقتي تو كورش بوديم) كه بياين با ما مرج شين!! منم بهش گفتم ما اگه بخوايم با كسي مرج شيم ميريم با سيلور مرج ميشيم نه با شما!! متن تلگرامش هم موجوده!نقل قول:
در مورد این که از پروتوتایپ فاندرش بوده مطمئننی ؟؟ اگه مطمئن هستی ازش بپرسم میونم از وقتی که بهش هزار تا شعر عاشقونه گفتم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوندر الان پروتو كه" افتر لايف "هست چينيه!! در اين شكي ندارم!! اگه بخواد آدرس پروفايلش توي فروم چيني ها رو هم ميتونم بزارم!!!
اگه نتونستی بزنیش بگو منم بیام کمکنقل قول: