بعد قضیه به فنا رفتن صبانتنقل قول:
فکر نکنم کسی جرات کنه شرکت دیگه ای رو پیشنهاد کنه
با اینحال من میخوام کوچ کنم مخابرات
ولی ایرادات خاص خودش داره
شاید تست به سر به فن آوا و های وب بزنم
Printable View
بعد قضیه به فنا رفتن صبانتنقل قول:
فکر نکنم کسی جرات کنه شرکت دیگه ای رو پیشنهاد کنه
با اینحال من میخوام کوچ کنم مخابرات
ولی ایرادات خاص خودش داره
شاید تست به سر به فن آوا و های وب بزنم
:n01::n02::n08:
رفتم توسایت پارس آنلاین تو قسمت ارتباط و مشاوره آنلاینش طرف خیلی شیک و مجلسی اومد نوشت من فلان بن فلان بن فلان مسئول امور مشاوره ای و راهبردی و.......هستم.بفرمایید امرتون.منم نوشتم آقا من سه تا خط تلفن دارم و دارم با دو تا isp کار میکنم و دو تا هم سایت it دارم اما الان از سرعت شبانه هر دو isp ای که باهاشون کار میکنم ناراضی ام و میخواهم تخلیه پورت کنم.شما بالاترین سرعت دانلود شبانه ای که میتونید بهم بدید چند هست؟هزینش اهمیت نداره.اولشم گفتم از مشهد هستم.
بعد بابا بعد از 3 دقیقه دقیقا برام نوشت ما فقط مسئول فروش تهرانیم:n04:(حالا من به حساب به قسمت مشاوره پارس آنلاین سراسری و مرکزی کل کشور وارد شده بودم)
دوباره براش نوشتم شما فرض کنید من در تهرانم.بالاترین سرعت دانلود شبانتون چند هست؟الان 3 ساعتی هست گذشته هنوز جواب نداده:n08:
اینا قبل از خرید ازشون وقتی این سوال رو بپرسی دیگه بهت نمیگن سرعت دانلود رایگان تشویقی است و امکان داره اصلا حذفش کنیم و ما مسئول سرعت شبانه نیستیم.یکی مثل این بابا میره کلا تو خودش اگرم یکی باشه وجدان داشته باشه بهت راستشو بگه.آخه اینو که بپرسی میفهمن با کی طرفن.
به این زودی همه کم آوردید به قول معروف حق گرفتنی باید اینقدر شکایت کرد تا درست بشهنقل قول:
هر جا دیگه هم برید همینه باید همین درست کرد
آقا پیدا کردی حتما ما رو هم خبر کن.از خجالتت درمیاییم:n02::n16:نقل قول:
دیشب سرعت شبانه راس ساعت 2 شب، رسید به 15 کیلویابت!
برای شما همین طور بود؟
بله. متاسفانه چند روزه شبا همین برنامه هست :n27:نقل قول:
راستی دوستان اگه یادتون باشه دیشب من میگفتم سرعت شبانم عالی هست که دیگه کاملا مشخص شد به خاطر 3 گیگ شارژی بود که سر شب خریدم.اما عجب سرعتی داشت به خدا.یعنی سرعت دانلودم از سرور خارجی که توی امضای قبلیم بود به 1.1 مگابایت رسیده بود و هم اندازه سرعت دانلود از سرورهای داخلی شده بود.یعنی حالا که چنین خیانتی کردن بهمون ولی اومدن شیر فلکه رو حتی برای سرورهای خارجی هم باز گذاشتن.(که البته چه فایده)آخ آخ که اگر این محدودیت لعنتی نبود و سرعتا هم اینطوری میموند چه حالی میداد:n28:
قانون جدید صبانتنقل قول:
هر چقدر حجم بخری دوبرابرش میذاره دان کنی
بعد میشه دیال آپ
برو 195 شکایت کن به جرم کلاه برداری
1-تو دانلود با 32 کانکشن تو روزانه مشکلی نیس و 1.3 مگابایت رو راحت میده البته از سرور های داخلی،خارجی همون 800 تا بیشتر نمیده.نقل قول:
2-مشکل پینگ داره،بعضی وقتا پینگ داخلیم 85 میشه
3-سرعت تک کانکشن مالی نیس.
4-دانلود شبانه هم که 15 کیلو بیشتر نمیده(من نمیدونم این چه حماقتی دیگه که بین سرویس ها هیچ تفاوتی قائل نشدن و همه رو 16 کیلو فیکس شده)
راستس از اینترنت کارخونت چه خبر؟:n02:
ویرایش شد.