علی الظاهر ولی فکر نکنم پولشو بگیرننقل قول:
دوستانی که از لیتل مور استفاده میکنن لطفا بگن که ایا پولشو میدن یا نه لطفا... (که احتمالا نمیدن...)
Printable View
علی الظاهر ولی فکر نکنم پولشو بگیرننقل قول:
دوستانی که از لیتل مور استفاده میکنن لطفا بگن که ایا پولشو میدن یا نه لطفا... (که احتمالا نمیدن...)
من فعالش کردم. بعد فسخ کردم و پولش رو هم نگرفتن. :31:نقل قول:
2 هفته وایسا رکورد رو خودم میزنم :دینقل قول:
حساب کردم اگه 12:35 تا 6:55 یکضرب با 240 دان کنم میشه همینقدری که جناب زدی به بدن :دی از چه سرورهایی دان میکنی که اینقدر خفنن؟ :18:
شما قضیت فرق داره :دینقل قول:
آقا انقدر میزان دانلود شبانتون رو نذارید ....
عجبا . . . . .
آقا این پارس دیگه اعصاب نزاشته واسه من :|
هیچی دانلود ندارم ، هر چی دانلود داشته باشم میزارم واسه شب ، با این حال هر 2 روز ترافیکم تمومه :|||||||
ممکنه اکانتم هــک شده باشه؟؟؟!!!
مگه ساعت دانلود رایگان بین 12.30 تا 7 نیست ؟ که میشه 420 دقیقهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود 5976 مگابایت در این مدت یعنی سرعتی حدود 240 KB/s و این برای خطی که downstream اون 2048 باشه غیر ممکن هست و کسانی که برنامه Dumeter یا Networx رو نصب کردند می دونند که سرعت از 223 بیشتر نمیشه.
نقل قول:
اگر -- شده باشه تو قسمت گزارش مصرف شما زمان های اتصال رو میتونی بررسی کنی ببینی آیا در زمان هایی که شما اتصال نداشتی ارتباطی برقراربوده یا خیر
احتمالش خیلی کمه ولی به هر حال اگر روی حالت Bridge تنظیم نکرده باشید امکان -- شدن هست
برنامه تستس سرعت و اینکه سرویسی که ارائه دادن چیه واقعا؟ هستش؟؟ یه برنامه خوب و مشخص بشه واقعا سرویس اصلی چیه و سرعتش در حال حاضر چنده؟؟
نقل قول:
IDM
شما با این نرم افزار یک فایل رو بزار دانلود بشه ازیک سرور معتبر و مطمئن ببین سرعت دانلود روی چند ثابت میشه بعد اون رو ضربدر 8 کن میشه پهنای باندی که به شما تعلق گرفته
البته پارس انلاین در ساعت های مختلف روز سرعت های متفاوتی رو ارائه میکنه که از این بابت نباید تعجب کنید چون روالش همینه