اینجا تهران اوضا خراب !!!!!!!!!!!
Printable View
اینجا تهران اوضا خراب !!!!!!!!!!!
من دیشب 1350 مگ دانلود رایگان داشتم: eco128نقل قول:
فکر نکنم این وضع تو اصفهان دووم داشته باشه. یادمه چند وقت پیش توی تبریز هم سرعت برگشته بود 128 اما بعدش دوباره رفت رو 512.
من فقط تازگیا بعد از ساعت 1 با humyo مشکل دارم(قبل از 1 سرعتش خوبه) سرعت دانلود ازش بشدت پایین میاد و حتی قطع میشه اگر مشکل نداشتم دیشب بیشتر میتونستم دانلود کنم.. بقیه سایتها مشکلی نداره.
کسی از شاتل با هومیو مشکل نداره؟
اینجا هم همین وضعهنقل قول:
شبانه از rapidshare دان کردن = مکافات
اتفاقا من هم دیشب با اینکه مثلا و مثلا (تاکیدی) سرعتم 2048 هست فقط 1300 تا دان داشتم.نقل قول:
من دیشب 1350 مگ دانلود رایگان داشتم: eco128
آقایون مشهدی هنوز هم کسی 4700 تا دانلود داره؟ هنوز هم میتونید از حداکثر سرعت استفاده کنید؟
اقا توی شهر ما ( رفسنجان ) یکی دو هفته هست که شاتل اومده. من الان از یک شرکتی میگیرم که اونا از پیشگامان کویر سرویس میگیرن.
کسی تا حالا پیشگامان کویر رو امتحان کرده ؟ میخواستم اگه شاتل خیلی بهتره. هفته دیگه که باید واسه شارژ برم. شاتل بگیرم.
کمک کنید.
من الان 64 نا محدود دارم. ولی با توجه به اینکه شاتل اومده. و قیمت ها رو شکسته. همه شرکت ها قیمت ها رو اوردند پائین. الان همه مثل شاتل شدند. فقط از کیفیت شاتل خبر ندارم. میخوام 128 بگیرم. مصرفم هم حدود 3 گیگ در ماه هستش
برورچ اصفهانی کسی خبر نداره این وضع 128 تا کی انطوری هست؟ واسه همیشه؟
اگه اطلاع دار شدید ما را بیخبر نزارید ها
ممنون
والا من مدتهاس که دانلودهای اصلیم رو از رپیدشر انجام نمیدم...بلکه میدم به یکی از دوستام برام مستقیمشون میکنه یا از سایتهای دارای لینک مستقیم دانلد میکنم..نقل قول:
اطلاعی راجع به محدودیت احتمالی اعمالی ندارم.....
شما ببین تعداد کانکشن هاتون راروی 16 بزارین...
سرعت دانلودبا مرورگر رو هم تست کنید حتما.....
از یک دانلود منیجر دیگه هم استفاده کنید
دوستان ار این وضع خسته شدم صبا که 8805 پورت آزاد نداشت
کسی می دونه کدوم آی اس پی 1 مگ با قیمت مناسب و دانلود رایگان داره به غیر صبا ؟
شاتل خیلی افتضاح شده قبلا خوب بود.....
سلام
شاتل این ایمیل فرستاد دیروز... ولی مشکلی پیش نیومد امروز! :
مشترك گرامي،
با احترام،
به اطلاع ميرسانيم بر اساس خبر اعلام شده از سوي مخابرات كرج، روز 18/9/1388 به دليل انجام عمليات برگردان فيبر در مركز شهيد رجايي كرج توسط شركت مخابرات از ساعت 8 صبح تا 5 بعدازظهر شاهد قطعي و اختلالات جزيي و كلي در شبكهي شاتل در كليهي مراكز مخابراتي كرج خواهيم بود.
ضمن عذرخواهي به دليل مشكل پيش آمده، اميدواريم با تمام شدن عمليات برگردان توسط مخابرات، اين مشكل به سرعت حل شود.
از صبوري شما تا برطرف شدن مشكل ياد شده سپاسگزاريم.
---
بعد الان sms داده میگه از 10 شب تا 7 صبح میخوایم کابل برگردون کنیم! و سرویس شما اختلال خواهد داشت!
---
واسه کسی از مشترکای کرج اومده؟!
شاد باشید:40:
سلام دوستان !
من از تهران آرت يك دارم و حدود يك هفته است كه اصلا << وي p ان*>> وصل نميشه !
به پشتيباني فني هم گفتم ، ولي جواب چرت و پرت ميده !
بقيه دوستان هم همين مشكل رو دارند يا اينكه فقط مال من اينجوري شده ؟ وي پي.ا ..ن.. رو از سايت وي..پي^ا.ن باز.# خريدم .