سرویس های Fair مگه فرقی هم میکنه تو سرعت که بالاتر ببندن خط و نسبت به چیزی خریدی؟ :n41:نقل قول:
Printable View
سرویس های Fair مگه فرقی هم میکنه تو سرعت که بالاتر ببندن خط و نسبت به چیزی خریدی؟ :n41:نقل قول:
اره من فعال کردم اپلود دو مگنقل قول:
منتهی مودمت قابلیت اینو نداره کشش رو یخورده کم کنی
ایسوس داشتی خوب بود
اون عدد هایی ک زده یخورده اشتباهه داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این موردی رو که گفتید قبلا از شاتل سرویس داشتم تجربه کردم ، با تعویض پورت در مرکز مخابراتی رفع شد.نقل قول:
شما م یه شکایت توی سامانه 195 ثبت کن بگو مشکل اینه و بگو که پورت رو برات عوض کنن.
اگر زنگ بزنی به پشتیبانی فنی کار ت دیر تر انجام میشه میره توی پروسه ثبت خرابی و این چیزا یک هفته علافه ت میکنن..
نه منظورم نرم افزاریه ، تو سرویسای fair با سیستم اکانتینگ محدود هستید ، سرعت دانلودتون با وجود اینکه خط تون روی 16 هستش اما با سرویس 512 سرعت دانلودتون از 150 کیلوبایت بیشتر نمی شهنقل قول:
دقیقا همینطوره، اینکار فقط کیفیت خط و پایین میاره (داغون کردن SNR) توی این سرویس ها بدون هیچ عملکرد خاصی نمیدونم ایشون چرا دنبالش بودن :goatee:نقل قول:
امروز برای خرید رفته بودم بیرون که که دیدم یکی داره کار میکنه رو کابینت نزدیک کافو که رفتم سوال پرسیدم گفت از شاتل هستم و داشت DSLAM نصب میکرد تو کابینت نزدیک کافو. مدلش 6000M بود. هیچ سیم و چیز دیگه ای هم نداشت گفت اون قسمتش با من نیست شاید 2 3 ماه طول بکشه تا اونارو بیان بکشن. گفت روزی 10 12 تا DSLAM سوار میکنه تو این کابینت ها. چند تا آدزس داشت که باید میرفت نصب میکرد(یا احتمالا نصب کرده بود). مخابرات مرکز نظری مرکز محلاتی و هچنین نزدیکای مجیدیه. از آریاشهر هم گفت.
شاتل خیلی زرنگ تره :n05::n05:نقل قول:
بله اما من تازه شاتل اومدم و نمیدونستم .:»نقل قول:
دوستان من شاتل دارم ولی قیمتش الان دو برابر مخابراته واقعا شاتل میصرفه ؟
حجم مصرفی ADSL شما هم ۲ برابر سرویسهای مخابراته...نقل قول:
اگر براتون بصرفه نیست سرویس های اقتصادی رو بگیرید...FAIR BRONZE