از قند شکن استفاده کنی حتما بازمیکنه:n02:نقل قول:
Printable View
از قند شکن استفاده کنی حتما بازمیکنه:n02:نقل قول:
جالبه با قند شکن خیلی راحت بالا میاد ولی قند شکنو که میبندی باز نمیشه. گیت وی 46.224.0.12نقل قول:
"اینترنت ارزان و تلفن خانگی گران شد"نقل قول:
---------------------------------------
یه چیز خیلی جالب. بعد ۱۵ بار قطع و وصل کردن اینترنت، آیپی که مودم گرفت به جای ۴۶ با ۱۰۰ شروع میشه! آیپی که تا حالا تو های وب ندیده بودم. الان گیت وی هم 46.224.0.7هست. سایت بالا به راحتی باز میشه!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
گفتم این فی. لیتر. ینگ هوشمنده ری... به اینترنت مملکت یعنی همیننقل قول:
تا قبل از اینکه تدبیر و امید روی کار بیاد وضع اینترنت حداقل از اینی که الان هست بهتر بود
2 ساله گند زدن به اینترنت کشور با این فاز فاز اجرا کردنشون
این وضعیت اسفناک های وب در حالیه که هنوز نیومده رو این دیتاسنترای ارزون داخلی! خدا از اون به بعدشو بخیر کنهنقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
نه اقا فیلترینگ چیه چرا شاتل فبلترینگ شاملش نمیشه اینا همش به خاطر گندکاریا های وبه . اگر همین های وب تو امریکا بود ببینید قانونش چه بلایی سرش میاوورد تازه اونا کافرن ما مسلمون .یعنی شرکتی که پول از مردم میگیره و بدترین کیفیتو عرضه میکنه
ایا یک مسئول نباید ازش بازخواست کنه
من هم دیدم این آی پی 100 رو و امیدوارم که دیگه نبینم این آی پی رو ! چون رنج 100.64 بود که رنج رزرو شدست یعنی آی پی داخلیه و آی پی ولید نیست.نقل قول:
فکر میکنید شما ما ک شرکت دیگه هستیم دل خوشی داریم از اینا؟ والا بلا همشون دزدن اونم به علت اینکه نظارت سرسختانه ای روشون نیست دین ایمون هم اثری نداره روشوننقل قول:
با این آیپی سایت های داخلی راحت باز میشه ولی سایت های خارجی....نقل قول:
از ساعت ۹ که همش قطع میشد الانم اینقدر داغونه هیچ کاری نمیشه کرد، دیشبم ۵ گیگ خریدم موندم چطوری استفاده کنم با این نت داغون
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
صبح همین صفحه فروم هم باز نمیشد.
هنوز اختلال دارم.
حدود 40% سایتهایی که وارد میکنم باز نمیکنه.
ارور های مرتبط با dns میزنه.
gateway
46.224.0.13