خیلی ممنونم ازشما
حجم ترافیک اضافی چقدره و چجوری محاسبه میشه؟
Printable View
خیلی ممنونم ازشما
حجم ترافیک اضافی چقدره و چجوری محاسبه میشه؟
بدون وی پی ان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وی پی ان داخلی:
البته صبحا کلا وضع اینترنت بهتره کلا،غروب و شب هم تست میگیرم میزارم.......
از ساعت 12 اینترنت مخابرات من قطعه ! لاین ADSL وصله ولی آی پی نمیگیره. پشتیبانی هم که :n08:
من اینترنت مخابرات ندارم... فکر کنم بقیه دوستان تو این مورد بهتر بتونن کمکتون کنن.نقل قول:
تا جايي كه من مي دونم. وقتي كه حجمتون ماهيانتون تموم بشه مخابرات اتوماتيك حجم اضافه بهتون ميده. فرض كنيد حجم ماهيانتون ٨گيگ بوده و شما ١٥گيگ مصرف كرديد. تا ٨ گيگ كه هيچ. اما بابت اون ٧تاي اضافه تا ٥تاشو هر گيگ ٣٦٠٠ تومن محاسبه ميشه و ٢گيگ باقي مونده هم ٢٦٠٠ تومن بابت هر گيگ. مخابرات كلا سيستمش با بقيه فرق مي كنه.نقل قول:
این مخابرات تهرانه که اینجوریه.مثلا تو کرمان وقتی ترافیک تموم شه میره رو صفحه ibs اونجا میتونی 1 گیگ حجم بخری بعد پولش رو قبض بیاد.نقل قول:
متاسفانه سرعت افتضاحه
اگه خطم فیبرنوری نبود از یه شرکت خصوصی خدمات می گرفتم:n27:
بعید میدونم ربطی به کرمان و تهران و جاهای دیگه داشته باشه. من محدود ندارم اما یادم میاد اون اوایل یه اتفاقی افتاد که اینترنت قطع شد اما به اینترانت داخلی وصل بودم. هر آدرسی میزدم وصل می شدم به سایت مخابرات بخش کنترلی.نقل قول:
نه رفیق بنده مطمئنم هر استان برای خودش یه پشتیبانی یه سامانه داره.مثلا شما برو نگاه کن مخابرات کرمان اینرنت نا محدود نداره ولی تهران داره.کلا همر استان برای خودش جدایه تو مخابرات.از نظر سرعت هم فرق میکنه مثلا مخابرات تبریز 128 رو روی 2 مگ میبنده ولی مخابرات هیچ جا اینکا رو نمیکنه یا همین مخابرات کرمان سرویسساش دوبرابرن ولی تهران نیست.نقل قول:
من تا دلتون بخواد این مشکل رو داشتم با مخابرات.نقل قول:
مجبورم DHCP رو ON کنم لیست آی پی بدم. الان بهتر شده قبلا که هر روز باید مودم رو ریست میکردم که آی پی عوض کنه . اما الان مدتی هست این مشکل رو ندارم. البته دو سه بار DG رو مودم گم میکرد. نمیتونست به ISP وصل بشه من فکر میکردم از مودمم باشه ( چون مال دوستم بود ) اما با یه مودم دیگه تست کردم دیدم همچنان این مشکل وجود داره. به نظرم مودم رو باید بذارید یه جایی دم دست که تا اگر موقع روشن شدن سیستم آی پی نگرفت مودم رو ریست کنید. :n02: