من که به نظرم وضع نسبت به قبل بدتر شده تو اهواز. حالا خراب شدن رو نمیدونم.نقل قول:
قرار نیست درسش کنن؟؟؟
Printable View
من که به نظرم وضع نسبت به قبل بدتر شده تو اهواز. حالا خراب شدن رو نمیدونم.نقل قول:
قرار نیست درسش کنن؟؟؟
ضمن تشکر از اقای انصاری که ما رو بی پاسخ نمیزارن
باید بگم که اهواز حتما مشکل پیش اومده مودم من در مکانهای قبلیش که انتن و میزان نویز به ترتیب زیاد و کم بود الان عکس شده و فکر کنم کل سطح شهر همینطور باشه!
من اطراف سه راه فرودگاهم (اهواز) از جمعه انتن نداشتم تا امروز ظهر که دیدم وصل شده و مشکلی نداره .
الان بهانه ی مناسبی به اسم تحریم رو دارن. هر وقت دلشون بخواد درست میکنن.نقل قول:
برای من بالاترین عدد 1372 بود که توی مودم باید 1400 میزدم درحالیکه خود مودم 1500 داشت.ولی از وقتی تغییرش دادم موقع آپلود ،مودم ریست میشد.توی اسپید تست هم موقع آپلود ریست میشد.حتی توی صفحه کانفیگ مودم هم زیاد ریست میشد.الان برگردوندم به همون 1500 مشکلات برطرف شد!!نقل قول:
مودم من ix 350
پیش فرض مال من که 1400 بود. الانم نمیدونم رو چنده، ولی فعلاً مشکلی ندارم. مودم بنده هم جناب bm632w هستند.
دوستان لطفاً سریع راهنمایی کنید چون چند مگ دیگه بیشتر نمونده تا ترافیکم تموم شه.
الان 8 هزار تومن از سایت مبین نت به حسابشون ریخنم ولی جچکی اضافه نشد.
چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟؟
چی اضافه نشد؟نقل قول:
منظورتون حجمه؟
اگر اینطوره، چیزی به حجمتون اضافه نمیشه، به اعتبار باقیمونده اضافه میشه. کار دیگه ای نیست که انجام بدید.
امروز از 2.5 شب تا 5.5 صبح برای من قطع بود!
تایید میشه!نقل قول:
برا منم همینطور بود،البته ساعت 4 سیگنال اومد ولی مرتب قطع و وصل میشد.