kenwood u256نقل قول:
kenwood u256نقل قول:
دادا مبارکت باشه! هر کدوم برات چند دراومد؟؟نقل قول:
هی... بسوزه پدر بی پولی!:n28:
رسلام حمید جان
خوب اگر اینطوریه همه میرن سابه 2 اهمی میخرن قیمتشم فرقی نداره با 4 اهمی.... واته بیشتری هم از امپ میکشه... پس فرقش با 4 اهمی چیه.... چه uعیب ها و منفعت هایی داره...؟
راستی یه تاپیک میخواستم بزارین درباره نصبه ضبط هایه Pionner sony kenwoood... رویه ماشینا... منظورم رنگه سیم ها بود که چطوری بایر وصل بشن ...
ینی امکان نصبش نیست؟ یه چیزی میخوام که صداش از این فابریکیا بهتر باشه!نقل قول:
ممکنه تو ولومای بالا صدا رو خراب کنه در حالی که صدای استیج عقب خوب باشه؟(باعث بشه از صدای استیج عقبم بطور کامل نتونم استفاده کنم؟):n28:
دستت درد نکنه... باند چی؟ بلاخره باید عوض بشه یا نه؟ اگه اره جاش چی بگیرم؟نقل قول:
ویرایش: 6944 باند... ممنون...
سلامنقل قول:
اسپیکرهای 60-70 واتی
اگر میتونی 7056 بگیر.500 تومن.نقل قول:
با اجازه آقا محمد علی.نقل قول:
آمپ XL275C2 قیمت 1.425.000 تومن.
ساب x-ion 12-800 هم 950.000 تومن.
انشاءالله خدا به شما و بنده هم بده تا بتونیم لذت شنیدن موزیک رو با همچین سیستم حرفه ایی بشنویم.
کامپ 13 سانتیه ، پراید 10 سانتی می خوره ، اگه بشه هم باید خودت جاش کنینقل قول:
در مورد صدا ، کامپ بدون آمپ رو نمی شه با کواک متصل به آمپ مقایسه کرد.
معمولا اسپیکر ها (بدون آمپ) در صداهای بالا دیستورت رو بوضوح نشون میدن
بنظرم نهایتا شما باید با fade قدرت استیج جلو رو مقداری کم کنید که دچار دیستورت نشن که طبیعتا در این صورت از حداکثر قدرت کامپ هم نمی شه استفاده کرد.
کدوم پارامتر واسه بازی کردنه ساب بود... و اینکه کدوم پارامتر واسه صدایه بهتره یاب هست که منظم بزنه و دری وری نزنه....
پس فعلا بیخیال استیج جلو شدم!نقل قول:
سابو فعلا یدونه متوسطشو میخوام برا طاقچه تا بیس و داشته باشم و ایشاللا پولارو جمع کنم تا یدونه ساب خفن برا صندوق عقب بخرم!
حالا چی پیشنهاد میدین؟ اینفی ۱۲۶۰ یا کنوود ۳۰۱۳ چطوره؟
البته انگار حمید ٱقا یدونه از گلیدن پیشنهاد دادن که ۲۵۰ بود انگار! ایشاللا حمید آقا هم این پستو ببینن و پیشنهادهاشونو بگن!:n12:
با تشکر فراوان:n16:
سلام سعید جاننقل قول:
به نظر من کلا فلسفه امپدانس پائین گرفتن قدرت بیشتری از آمپلیفایر هست.عیب یا منفعتی هم نداره.