سلام
شاتل snr روی ۱۰ می بنده
نمیشه بخوای روی کمتر بزاره ؟
Printable View
سلام
شاتل snr روی ۱۰ می بنده
نمیشه بخوای روی کمتر بزاره ؟
میتونی اون تیکه رو لحیم کنی با هویه ... وارنیش حرارتی هم میتونی برای روکش محافظ ازش استفاده کنی که ضد اب بشه کاملا یا همون چسب برق هم میشه استفاده کرد ولی وارنیش زیبایی و تمیزی کار رو بالا میبره...نقل قول:
یک روش دیگه هم استفاده از عدسی ژله ای مخابراتی هست ولی خودم روش اولی رو ترجیح میدم :thumbsup:
زیر 10 لینک ناپایدار میشه واسه همین قبول نمیکنننقل قول:
اگه مودم برادکام یا asus و ... که بشه دستی snr رو تغییر بدی داشته باشی دیگه نمیخواد منت شاتل رو بکشی snr رو بیاره زیر 10 این کارو خودت انجام میدی الان هم هر چی کاربر میگه باید انجام بدن snr اگه خط روی interleave باشه مودم هم برادکام باشه حتی تا 3 هم میتونه بدون قطعی زیاد کار بکنه..نقل قول:
کسی کد تخفیف برای سیم کارت شاتل داره؟
مرکز مخابراتی نظری.نقل قول:
من بصورت تلفنی ثبت نام کردم و یوزر و پسوورد را از شاتل گرفتم. اما به من گفتند که پورت موجود هست و رانژه خط 3 تا 7 روز کاری در پاسخ به پرسش من، گفتند که زمان خواهد برد.
من در 195 از اینها بابت این دروغگویی، فریبکاری و تضییع زمان مشتری شکایت کردم. بایستی صبر کرد دید چه خواهد شد. اما من تا مشخص شدن نتیجه شکایت درخواست عودت مبلغ را نخواهم داد. دست کم شاید با این شکایت ها بشه نرخ رضایت مندی مشتری این شرکت را کاهش داد تا دیگران پیش از ثبت نام متوجه بعضی چیزها در این شرکت بشوند.
سلام سرویس من اینه FairBronze512nfg-نقل قول:
بعد از تعویض سیم کشی یه 24 ساعتی صبر کردم خط با 16 مگ دانلود و 764 آپلود حدود 700 تا crc انداخت و قطع نشد. بعدش فکرکردم بزار حالا که همچین خط خوبی شده تا تهش به شاتل بگم بازکنه ببینم چی میشه. این تست آپلود 2 مگابیت شاتل به علاوه 17 مگ دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر سرعت دانلود از 14.5 به 15.5 ارتقا پیدا کرد. آپلود هم راحت 2 مگ آپلود میکنه
پینگ هم احساس میکنم یه چندتایی با annex m اومده پایین. الآن پینگ داخلی 18،19 هست بدون پروفایل گیم، قبلا 24 این حدودا بود. شاید حتی یکم هم بالاتر
سرعت idm هم از حدودا حداکثر 1800 به 1930 رسیده
خطت رو هم میگفتی fast ببندهنقل قول:
هرچند دیگ کشش رو خیلی افت میکنه
ولی بازم بنظرم کشش رو داره snr 8 اینا میشه نهایتش چن باری قطع وصلی ...:goatee:
چون منم الان خطم شبیه توعه میرایش 26.6 بود شده باز 26.7
رو فست داره مکس رو 16500 نشون میده برا تو باید 18300 این حدودا باشه
من خطم یه مشکلی داره اگه حتی تلفن هم روش نباشه زنگ بزنی شروع میکنه به crc انداختن و نهایتا قطع شدن. مخابرات هم مسئولیت قبول نمیکنه بیاد گندی که زده رو درست کنه. مشکل از من هم نیست چون سر خط هم قطع میشهنقل قول:
شباهم یه چندواحد snr افت میکنه، مثلا دیروز رو 16 مگ بودم، snr ام هم 16 بود. ولی شب که شد تا 12 افت کرد. گاهی هم تو صفحه مودم چک میکردم برای چندثانیه تا 7،8 snr پایین میرفت دوباره برمیگشت 12،13 (سر خط هم چک میکردم همینطوریه) ولی وقتی snr میره پایین دوباره میاد بالا خوبیش اینه تو اون لحظات crc نمیندازه
واسه همین دیگه نمیخوام بیشتر از این بهش فشار بیارم چون لازم هم نیست، نهایت پینگ میخواد از 18 بشه 4،5 عوضش crc وضعش بدتر میشه. مخصوصا که شباهم crc بیشتر از روز هست
همین وضعیت فعلی هم معلوم نیست قطع نشه
در مورد میرایی من دوتا مودم قبلیم جفتش میزد 21 ولی این مودم جدید میزنه 32 که البته با فعال شدن annex m الآن میگه 25! احتمالا اگه مودم قدیمی هامو الآن وصل کنم اونا بگن 17
شما آپلود 2 مگ رو فعال کردی؟
مکس ریت من الآن زده 19، دیروز روی تنظیمات قبلی 22 بود که شب شد 20