اینطوریکه توی خبر ها فهمیدیم دارن تجهیزات نسل بعد رو وصل میکنن
خود 2020 هم گفت دارن توی محدوده شما یک کارایی میکنن
چند روز پیش از 8 صبح تا 10 شب قطع بودم
Printable View
اینطوریکه توی خبر ها فهمیدیم دارن تجهیزات نسل بعد رو وصل میکنن
خود 2020 هم گفت دارن توی محدوده شما یک کارایی میکنن
چند روز پیش از 8 صبح تا 10 شب قطع بودم
پینگ اینترنت مخابرات چجوریه؟
با سلام
چند راه حل خوب میشه بفرمایید که چجوری میشه میزان مصرف از حجم ترافیک در سرعتهای بالا کم کرد؟
و بهترین برنامه برای تست سرعت و پینگ اینترنت چیه و میشه لینکشو هم بدین
برای تست سرعت و پینگ بهتره به سایت www.speedtest.net برید در ضمن برای مانیتورینگ سرعت دانلود و آپلود برنامه زیاد هست من خودم از networx استفاده میکنم که تو سایت ---------- پیدا میشه. سوال اولت رو هم زیاد اطلاع ندارم ولی گوگل کروم ی پلاگین داره بنام add block که تبلیغ سایت ها رو غیرفعال میکنه بازم میگم این راهی هست که من بلدم.نقل قول:
ممنونم از شما منظورم همون برنامه ای که دوستان تو تاپیکهای مختلف از سرعت و پینگ اینترنتشون قرار میدن چجوریه انجام میدن؟و عکس میگیرن؟
برای پینک توی قسمت run بزنید cmd بعد که کنسول اومد بزنید:نقل قول:برای تست سرعت برید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یه سرور انتخاب کنید خودش شروع میکنه... بعد که تموم شده کلید SHARE THIS RESULT رو بزنید. بعد هم لینک IMG رو کپی کنید...کد:
ping -t [ip]
مثلا
ping -t 8.8.8.8
یا
ping -t [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مانیتور کردن سرعت هم همونطور که دوستمون گفت برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه ی خوبیه....
ممنونم از شما برنامه فلش پلیر میخاد سایت لینک دانلودش کار نمیکنه میشه شما یه لینک دانلود کم حجم فلش پلیر بدین؟
افتضاح هست.نقل قول:
با قیلتر :n02: شکن برید از این لینک فایلی که برای مرورگرتون مناسب هست رو بگیرید:(فایرفاکس و کروم plug in based محسوب میشن)ساده تر بگم برای اکسپلورر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . برای فایرفاکس و کروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول: