شک نکنید اگه صبا و شاتل شبانشون اینجوری بشه بقیه هم شبانه رو بر میدارن... به مرور زمان ! یواش یواش
چیزی که مسلمه صبا تصمیمشو گرفته... فقط کافیه همه دستور تخلیه بدن... تا به خودش بیاد
Printable View
شک نکنید اگه صبا و شاتل شبانشون اینجوری بشه بقیه هم شبانه رو بر میدارن... به مرور زمان ! یواش یواش
چیزی که مسلمه صبا تصمیمشو گرفته... فقط کافیه همه دستور تخلیه بدن... تا به خودش بیاد
توی ایران محدودیت های "آزمایشی" یعنی برای همیشه . همون افعال معکوس :n01:نقل قول:
تنها راهش جمع آوری هست مخابرات با آنکه حسابی پشتش گرم بود باز نتونست در مقابل ریزش مشتریاش دوام بیاره و دوباره رایگان شبانه را برگردوند الان درصد زیادی از مشترکین صبانت فقط بخاطر دانلود شبانه از صبانت سرویس دارند من بخاطر محدودیت شاتل چندبار ازشون در سایت 195.ir شکایت کردم حتی مسئول فروش دفتر تهرانش را تهدید به شکایت قضایی کردم اما آخرش هیچ نتیجه ای نداد تنها جوابی که آخرش دفتر مرکزیش داد این بود که سیاست شرکت شاتل همینه و قرار نیست تغییر کنه و هنوزم تغییر نکردهنقل قول:
این محدودیت چرتی که صبانت گذاشته اگه همگی شکایت کنین عوضش میکنن. بهترین کاری که میتونست بکنه این بود که مثلا سرعت رو در ساعات رایگان رو 2مگ ببنده که مصرف بی رویه هم توی پهنای باند نشه که حداقل رایگان باشه ولی اینا میخوان از رایگان هم پول بگیرن
نه همچین خوش خیال نباش دیگه درست نمیشه چون پای پول درمیونه بعدشم قبلا افت سرعت بود نه محدودیت بیشتر مشتری های صبا هم از شبانه استفاده نمیکنن نمونه اش دو تا از فامیل های مانقل قول:
تا الان هر وقت صبانت سرعت دانلود شبانه اش داغون میشد پشتیبانی میگفت مشکل از مخابرات و سراسری هست اما اینبار اطلاعیه زده که سیاست دانلود شبانه صبانت اینجوریه که حجم بخر تا بتونی شب دانلود کنی
ولی عجب با خاک کوچه یکسان شد این صبانت:n04:
سرعت 15
صبانت نگیم بگیم شاتل دو!
این سیاست جهت رضایتمندی بیشتر مشترکین صبانت میباشد !!! :n08:نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------
کدوم مشترکین رو میگه ؟! :n13:
--------------------------------------
من الان پشتیبانی تهران داشتم صحبت میکردم میگفت تو تهران خبری نیست از این کارها ، میگه اونی هم که انجام دادن سیاست خود نمایندگی ها تو شهر های دیگه است ، این اطلاعیه هم رو سایت اصلی نیست ، دوستانی که تهرانند هم همین مشکل رو دارند ؟ من بخاطر همین دانلود شبانه ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده ، اگه انصراف بدم هزینه ی نصب که 20 تومان دادم رو میتونم پس بگیرم یا نه ؟
یعنی خدا وکیلی من موندم این صبانت با خودش چی فکر کرده که این قانون گذاشته آخه مگه طرف مغز خر خورده با این قانون بیاد طرف صبانت
حالا مردم به درک واله اگه اینا به فکر پول هم باشند باز نباید این قانونی رو بزارند یعنی اگه یک مشت گوسفند جای اینا میزاشتند از اینا بهتر می فهمیدن
==============
به قول رفیقمون نوشته آزمایشی اگه قرار کاری بکنیم همین الان وقتشه من خودم تا 10تا شکایت تو 195 می نویسم
تو صفحه وزیر هم شکایت کردم الان دوباره میرم دوباره صفحه وزیر دوستان کم کاری نکنید حتما این کارا رو بکنید