نقل قول:
شاید در قبل روش های این ترفند رو بدرستی انجام نمیدادید و سر همین قضیه از ترافیک شما کم میکرده
Printable View
نقل قول:
شاید در قبل روش های این ترفند رو بدرستی انجام نمیدادید و سر همین قضیه از ترافیک شما کم میکرده
اینم میشه...نقل قول:
من یه هفته دیگه تعرفم تموم میشه بازم ریسک کنم لیتل مور رو فعال کنم؟ 4 گیگ ترافیکمم مونده (یک ماهه 128 8 گیگ)
مهم:
من یک بار تا حالا لیتل مور فعال کردم و کل حجمش رو هم استفاده کردم و تو پروفایلمم به عنوان بدهکاری ثبت کرده ولی تو نمایندگی بهم نگفتن که باید پرداختش کنی... اگرچه تو متنش نوشته بدهکار میشی و باید پولشو بدی ولی دوستان اگه استفاده کردن و مطمئن هستن خطری نداره :دی لیتل مور رو بزنم 5 گیگ حجم 5 روز خیلی خوبه :دی
نقل قول:
یعنی لیتل مور رو فعال کنی شما 5 گیگ ترافیک میگیری از بابت هر گیگ هم 5 هزار تومان بدهکار میشی ؟
سلام دوستان.من برای گرفتن نامحدود الان به شرکت زنگ زدم میگه نامحدود 256 حدود 5k و نامحدود 512 حدود 10k دانلود میده.یعنی چی؟این دزدی نیستش؟ازونایی که نامحدود دارن میخوام بپرسم واقعا اینجوریه؟الان با IDM این سرعتا چجوری دانلود میدن؟ممنون میشم جواب بدین
دوستان چک کنن
دوباره ترافیک شبانه و روزانه رو با هم قاطی کرده
درسته .... مال من هم اشتباهی زدهنقل قول:
اره بابا دهن ما رو اینا سرویس کردن.دوستان زنگ یزنید یادتون نره
امروز دانلود شبانه سرعتش خيلي پايين بود 15- 25 (سرويس 128 )
روز هاي قبل تا 130 هم دان مي شود
راستي از بنده هم 350 تا كم كرده است
فکر کنم رکورد دانلود شبانه رو زدم :27::26::33::32::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم برای من که هر شب دقیقا همینقدر (شاید 200 مگابایت بالا پایین ! ) دانلود دارم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://tisfoooon.tk/images/vpnzsu3oen3cwp33id94.jpg