ادرس گیت ویت برای شما چنده؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
ادرس گیت ویت برای شما چنده؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
واقعا دیگه شورشو در آوردن :| حیف تازه تمدید کردم ۳ ماه :| درستش نکنن جمع میکنم میرم آرت شاتل میگیرم
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
یک هفتس تقریبا سایتا خیلی با مشکل باز میشن
قطعی بشدت زیاده و افت سرعت
زومیت هم باز نمیشه ولی با نت های دیگه مشکلی نداره
هر روز ظهر که میشد مشکل پکت لاست به وجود میومد امروز به مدت 1 ساعت و نیم کلا قطع شد! تلفن پشتیبانی هم همش مشغول بودنقل قول:
اگه از مدت قرارداد مونده باشه میشه درخواست تخلیه داد؟ یا باید تا اتمام قرارداد صبر کرد؟ آرت شاتل واسه وبگردی و تماشای فیلم آنلاین مناسبه؟ (کدوم سرویسش؟)نقل قول:
قطعی که زیاد شده وقتی هم وصله یه دفعه هیچ دیتایی نداره هیچ سایتی باز نمی کنه
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
بعید میدونم. شما دعا کن بعد اتمام مدت قرارداد اذیت نکنن بقیه اش پیشکش.نقل قول:
---------------------------------
تو این ۱۵ روزه واقعا افتضاح شده.
وب گردی داغون. یا سایت لود نمیشه یا هم که نصفه لود میشه باید رفرش کرد. نصف سایت های خارجی هم که باید ۶-۵ بار رفرش کنی
هر لحظه امکان داره چراغ اینترنت واسه چند ساعت خاموش بشه و دیتا رد و بدل نشه (در حالی که چراغ DSL روشن میمونه)
بعضا سرعت تک کانکشن میاد زیر ۲۰-۱۵ کیلوبایت
طوری شده نصف پول اینترنتم باید پول تلفن بدم این ماه از بس زنگ زدم پشتیبانی!! یه هفته پیش ۱۰ دقیقه تو صف بودم ۲۵ دقیقه هم طول کشید بهشون بفمونم ۱۲ گیگ حجمم کم شده :| بعد ۴.۵ ساعت برگردوندن.
فرستادن یه عکس تو تلگرام ۴۰-۳۰ ثانیه زمان میبره. لود کردن هم که عملا تعطیل :| با سرعت ۳۰-۲۵ کیلوبایت لود میشن عکسا.
۸-۷ ساعت هم که تو سرورای داخلی ۴۰٪ پکت لاست داشتم :|
نقل قول:
دقیقا مال منم همین طوری شده
عید هم 2 هفته عذاب بوده
از 20 بهمن تا 10 اسفند هم همین طور
دیگه خسته شدم
کلا های وب تو همه شهرها گند زده با این اختلال نتش
فقط میشه گفت: ((بای وب، قطعی به پهنای ایران!:n08:))
تا عید اصلا مشکلی نداشتم. از عید قطعی ها و تایم اوت ها شروع شد. فکر کنم پنجم یا ششم عید بود پینگم از سرورای داخلی ۲۰۰ بودنقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
عید که خیلی فاجعه بودنقل قول: