سوال دیگه آیا اینترنت مخابرات دانلود رایگان داره ؟شبانه ؟از کی تا کی کلا رایگانه ؟
Printable View
سوال دیگه آیا اینترنت مخابرات دانلود رایگان داره ؟شبانه ؟از کی تا کی کلا رایگانه ؟
حجم صفحات وب و در نتیجه میزان مصرف ربطی به سرعت اینترنت نداره اما خب دو نکته هستش:نقل قول:
- طی یکی دو سال اخیر با فراگیرتر شدن وب 2 حجم صفحات وب هم به شدت افزایش پیدا کرده.... گوگل و یاهو و مایکروسافت و .... الان سایتشون 6 -7 برابر نسبت به دو سال پیش حجیم تر شدن....
- وقتی سرعت بیشتر باشه صفحات سریعتر لود میشن در نتیجه در اکثر مواقع به طور کامل لود میشن.... وقتی سرعت کمتر باشه خیلی وقتا صفحه رو آدم قبل از اینکه کامل لود بشه میبنده و در نتیجه ترافیک کمتری مصرف میشه.....
به نظر من برای کاهش حجم مصرفی دو تا کار تمیز میشه انجام داد.... بقیه ی روش ها آدم رو عملا بر میگردونه به دوران دایال آپ :n09::
کش بروزر (browser cache) یا همون temporary internet files رو پاک نکنید و ترجیحا حجمش رو هم افزایش بدین طوری که حداقل 1 گیگ فضا برای این کار اختصاص داده شده باشه.
از ادبلاکر استفاده کنید تا تبلیغات سایتا رو براتون بلاک کنه.... هم کروم و هم فایرفاکس پلاگ-این های خوبی برای این کار داره....
من میرم از سایتای خارجی اکانت پیدا میکنم همینا که لیستی میزارن و همیشه آپدیت میشن الان چه خطری منو تهدید میکنه؟:n13:نقل قول:
استفاده ام برا بالا بردن سرعت دانلوده
خطرش زیاد فرقی نداره :n09: تازه وقتی شما اکانت میخری به مراتب خطرش بیشتره...چون وقتی اکانت میخری طرف از روی پرداختی که انجام دادی یه سری اطلاعات شخصیت رو به دست میاره... تمام کارایی هم که با اون اکانت انجام میدی رو میتونه ریز به ریز ردیابی کنه...نقل قول:
اونایی که ای-پی شون مال یه جای مطمئنه فقط معنیش اینه که طرف رفته از یه جایی سرور گرفته که اینترنتش رو از این شرکتا میگیره همین... حتی ممکنه هاست رو مستقیم از این شرکتا نگرفته باشه....نقل قول:
تقریبا هیچی... تازه در واقع از این که بری از یه جا اکانت بخری امن ترم هستش.....نقل قول:
پ.ن: راستی شما وقتی اکانت میگری معمولاً طرف یه نرم افزار چیز- پی-ان کلاینت هم بهت میده که اونم احتمالش هست آلوده باشه و خطرناکه.....
دوستان مخابرات نت 1 مگ یا 512 نامحدود داره؟
یا شبانه رایگان
قیمتشم بگید ممنون میشم
اقا فکر بد به دلت راه ندین همشون خوبن از هر کدومشون میخاین استفاده کنین.ما هم که اصلاعات خاصی رو pc نداریم پسورد facebook شخصی ترینشونه که اونم اگه بخان براشون راحت میدیم دیگه نیاز به دزدی نیست.نقل قول:
:n09:نقل قول:
آره.... در کل با این حرفت موافقم.... کسایی مثل خانم جنیفر لاورنس باید بترسن...:n08:
سرویس من نامحدوده
در بخش کاربری در قسمت گزارشات وقتی یک تاریخ رو انتخاب میکنم نمایش حجم مصرف شده رو نشون نمیده
برای شما هم اینجوریه؟
آره چند روزی هست اینجوری شده.........نقل قول:
سرویس من نامحدوده
در بخش کاربری در قسمت گزارشات وقتی یک تاریخ رو انتخاب میکنم نمایش حجم مصرف شده رو نشون نمیده
برای شما هم اینجوریه؟
کلا چند هفته ای هست کیفیت زیر صفره! :n21: