بابک جان امروز شنبه ست ها!!
Printable View
بابک جان امروز شنبه ست ها!!
بابك خان نظرت در مورد اين جمله چيه ؟
اين جمله آخر ديكتاتوري وحكومته : دينقل قول:
اگر ناگهان متوجه شدید که یکی از انجمن ها ناپدید شده تعجب نکنید دسترسی شما به اون انجمن بسته شده
سلام
یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی تو این تاپیک
سوال بارون شده این تو
میگم زوج فرد کن ترافیکش کم شه
از بی ار تی هم میتونی مستفیض شی
نکنه امروز جمعه اس!!!
کی تقویم داره
سلام آقا بابک
امیدوارم همه چیز واست Ok باشه
منو میشناسی؟(سوال خزیه ولی به هر حال باید پرسیده شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
الان از اینکه نشستی رو صندلی راضی هستی یا بدلیل حجم زیاد سوالا پشیمون شدی؟
اولین کاری که با کامپیوتر کردی چی بود؟
اولین باری که اینترنت وصل شدی چی کار کردی؟
اولین بار چی جوری p30world رو شناختی؟
جز babak یوزر دیگه ای داری؟(به هر حال آدم بعضی موقعها خسته میشه از مدیریت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه وب سایت یا وبلاگ داری آدرسشو بذار
(اگه سوالام تکراری بود شرمنده چون وقت نکردم کل سوالا رو بخونم)
با آرزوی روزهایی سبز برای شما.موفق باشی
سلام آقا بابك
آقا اين تاپيك پرسپوليس رو جرا موقتا بستيد؟
فقط يه بحث كوتاه شده بود در مورد مسائل فني تيم هاوبحث سياسي كه نمي شهوكل كل هم كه نمي شه بحث فني بازي ها و تيم ها هم كه مي كنيم ايراد ميگيريد؟
كي بازش مي كنيد؟
مرسي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابك جان
سلام سلام . ماشالا من هر دفعه باید با یه رنگ بنویسم تا جور بشه . با اجازه من رنگ نوشته شما رو اینجا تغییر میدم .
1. ديگه الان هركسي كه توي تاپيك رپ ميچرخه ميدونه كه من رفيق صميمي و همكار ياز هستم. چند بار هم به خود شما اينو گفتم. ميخوام بدونم در حالي كه وقتي يه كاربري توهين ميكنه بعد از يه مدت (حتي اگر بن هم شده باشه) دوباره با دسترسي كامل به فروم برميگيرده، چي باعث شده كه بعد از اين همه مدت (نزديك به 10 ماه) هنوز دسترسي ياز باز نشده!!!!
بحث دسترسی های هر فرد جداست . ایشون رو من در شرایط اخراج دائم میدیم . با تخفیف دسترسیشون به انجمن موسیقی بسته شد . بازش میکنم .
2. ميدونم به خاطر شخصيت خاص رپرها، معمولاً مديرها با اونها برخوردهاي سنگيني ميكنند، اما نظرت راجع به اينكه تقريباً يه تيم كامل از رپرهاي اين فروم اخراج شدهاند چيه؟ معضلات اين تاپيك (البته از ديد شما) رو چقدر به ياسين نسبت ميدي؟
نه خیر . شما اگر به تاپیک متال سر بزنید قطعا نظرتون عوض میشه . رپر ها تا زمانی که از کلمات نامناسب استفاده نکنن و به کل کل های خاص رو نیارن ( که هیچ کدوم در انجمن پذیرفته نیست ) هیچ مشکلی نخاهند داشت . یاسین جز یک مورد تا جایی که من بودم و در جریان رخداد های انجمن موسیقی جزو کاربران متعارف انجمن موسیقی بودن .
3. شغلت چيه؟ تا حالا مديريت تو محيط واقعي رو هم تجربه كردهاي؟ ميدوني ياز هم مثل توئه، البته توي فروم خودشون، ولي من فكر ميكنم اونجا خيلي قابل احترام تره و البته اينكه چند ماهه كه توي قسمتي كه من مشغول به كار هستم، اون مدير من شده، جايي كه به غير از من 12 كارمند ديگه زير دستش هستند كه 2 تا از اونها غير ايراني هستند، اما با تمامي خشونت ذاتي كه حين كار داره، هممون ازش حساب ميبريم و البته دوستش داريم. چرا نميتوني اينجوري باشي؟
مقایسه دنیای واقعی با دنیای مجازی درست نیست . در مدیریت واقعی شما در جریان بیشتر تصمیمات هستید . اینجا نه . اینجا فقط تاپیک اخراجی ها دیده میشه . ما تاپیک اخراج نشده ها نداریم . جدا از اینکه شما در دنیای واقعی خودتون رو نمیتونید پشت آی دی ناشناس مخفی کنید . این ناشناس بودن امکانات زیادی میده از جمله بی قانونی نامحدود . در محیط کار هم کسی میتونه به همین راحتی ایشون رو به اسید پاشی تهدید کنه ؟
4. وقتي به ياز گفتم با كاربرهاي فرومتون مهربونتر برخورد كن، گفت هميشه لازمه در كنار مديرهاي مداراكننده، يه سگ هر يه جا بسته شده باشه تا به موقعش همه دستو پاشونو جمع كنن. (اين تز ياز بود) نظر تو در اين مورد چيه؟
ایشون معلومه خیلی ادبیات محترمانه ای دارن . شما وقتی که مورد تجاوز قرار گرفتین ( در دنیای واقعی منظورمه ) حتما یادتون باشه به پلیس یا قاضی که حق شما رو میگیره و مجرم رو محاکمه میکنه بگید سگ خوبیه .
5. نظرت راجع به باندبازيهايي كه كم و بيش تو هر فرومي هست چيه؟ برخوردت چطوريه، مبارزه يا مصالحه يا مدارا؟
من باندی نمیشناسم .
اميدوارم سؤالات منو با سوء نيست برداشت نكرده باشي. ميدونم كه به هر حال مديريت كار سختيه، اميدوارم كه هميشه و همه جا به خصوص در زندگي واقعيت موفق باشي.
اصلا برداشتم بد نبوده هیچ وقت . اما برداشت ها از من معمولا بد بوده . انتخاب نوع عینکی که در چشم ماست ( مثبت یا منفی ) با خودمونه . ساختن دنیامون هم با خودمونه .
ممنون که حرف هاتون رو واضح و بدون کنایه و متلک زدید . این کار رو خیلی ها بلد نیستن .
سلام آق بابک
سلام سلام
اگه سوال هام بد باشه یا خلاصه هرجی باشه ببخش
شما ببخش
عملکرد منو چطور میبینی؟
نظری ندارم . برای چی عضو شدی ؟ به این سوال جواب بده و بعد عملکردت رو باهاش مقایسه کن .
اصلا منو غیر دیدی؟ ( غیر اوندفعه که اخطار دادی )
بله
چی باعث شده که تو این سن بازم اینجا فعال باشی ؟
کدوم سن ؟ باید برم خانه سالمندان ؟ چی باعث شده فکر کنی اینترنت ماله بچه هاست ؟
چرا p30world رو انتخاب کردی و الان به درجه ی مدیریت ارشد رسیدی ؟
اتفاقی . اون موقع جای بهتری سراغ نداشتم . اگر داشتم میرفتم اونجا و نمیمدم پی سی . درباره مدیریت اما رفتار های تیم مدیران قبلی و خصوصا ادمین ها رو خیلی میپسندیدم . نوع نگاهی که وجود داشت شبیه به نگاه من بود . پس مسئولیت پذیرفتم ( وقتی بهم پیشنهاد شد )
چرا نام های کاربری که ( خودتون میدونید ) بن نمیشن یا ساختن اون کلمه ها رو واسه ساختن نام کاربری سانسور نمیکنید؟
در این نوع موارد با ادمین ها باید صحبت کنید
یادم میاد یکی بود آواتار شما رو برداشته بود چرا بنش کردید؟
من بنش نکردم .
فکر نمیکردید اخطار کافی بود ؟
اخطار هم فکر نکنم داشته باشه همچین مطلبی . ظاهرا ایشون از طرف من ( مدیر سایت ) حرف میزدن ( البته الان حضور ذهن ندارم نمیتونم قطعی بگم ) که مشکل ساز میشه این مطلب برای خیلی ها .
اگه سوالی بود که نمیخواستید جواب بدید خواهش میکنم کلا پست رو پاک نکنید
من هیچ سوالی رو جون نمیخوام جواب بدم پاک نمیکنم . نهایت مینویسم که به سوالی جواب نمیدم . اون دو نفر هم که بن شدن ( و بخاطر پستشون در این تاپیک هم بن نشدن ) رو شما خودتون در تاپیکی که ایجاد کردید در سرآغاز معرفی کردید . چی بود اسمشون ؟ این نام های کاربری با پست یک رقمی که میبینید دو گروهن . یکیش رو میبینید با ای دی اصلیشو نبابک جان بابک جان میکنن بعد میرن آی دی میسازن واسه این کار ها . یک گروه دیگه هم رفقای قدیمی ما هستن که رفتن به انجمن های بغلی ، بی کار میشن گه گاه میان اینجا دنبال یک سوژه میگردن تا جو پی سی رو تخریب کنن یا یه فحشی به ما بدن دلشون خنک بشه .
با تشکر
از توجهتون
یا حق
مرسی از سوال ها
یکی دو تا سوال دیگه:
شما براتون احترام سنی توی فروم مهمه ؟ یعنی اگه یکی که 16 سالشه بیاد با شما بد صحبت کنه ناراحت میشین؟
چندان نه . راستش تا حالا به این موضوع فکر نکردم . فکر نکنم توی نت سن و سال مطرح باشه .
یه نکته . در کل اعتقاد دارم کسی که سنش بالاست خودش بلده احترام جلب کنه . باقی آدم ها که سنشون بالاست و احساس مسکنن بهشون توهین میشه از طرف کم سن و سال ها در واقع فقط سن بدنشون بالا رفته . نه سن تفکرشون .من بچه هایی رو دیدم که بالای 60 سال داشتن . این عقیده عمومیم بود .
شما موسیقی سنتی رو "شجریان" میدونین یا قبل انقلاب؟
من اصلا متوجه این سوال نشدم . قبل از انقلاب یعنی چه موسیقیی ؟
سلام آقا مدیر
(با اجازه)
- بجز استقلال تیم محبوب ورزشی؟؟
- برنامه ات واسه آینده؟؟؟؟؟
- چند تا از اقوام اینجا هستن؟؟؟؟
- فکر میکنید کی لیاقت داره جای شما رو پر کنه اگه یک روز نباشید ؟
- مدل لباسشوییتون چیه(فضولی نباشه)
- تا حالا بشیترین قبض موبالتون چند اومده؟
- باشگاه بدن سازی هم میرید؟
- فکر می کنید بزرگترین احمق دنیا کی بود ؟
- غیر از پی سی چه فروم دیگه ای رو دوست دارید؟
ممنون اگه جواب بدید