زمانی باید این مراحل را تست که سیگنالت زیاد پرش داشته باشه مثال:یه دفعه 20 پایین وبالا برهنقل قول:
Printable View
زمانی باید این مراحل را تست که سیگنالت زیاد پرش داشته باشه مثال:یه دفعه 20 پایین وبالا برهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
کسانی که در شهرستان گچساران دارن محدوده سه راهی و کارکنان وایمکس مبین نت چطوره دانلود شبانه چطوره-افت سرعت داره خودشون میگفتن از adsl بهتره دوستانی که در گچساران دارن استفاده میکنن خواهشن جواب دروست بدن با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دقت بفرمایید! تفاوت در پینگ سرور داخلی و خارجی طبیعی است؛ ولی تفاوت در سرعت چرا؟
بنظر میرسه مبین نت در ایجاد اینترنت ملی از همه پیشی گرفته و دسترسی کاربران را به خارج محدود کرده. براشون آرزوی پیشرفتهای بیشتری داریم.
چاره دیگه ای هم دارم؟ (512)
البته بعضی از سرورهای خارجی سرعت خوبی میدن، اما منم آزمایش کردم، بیشتر سرورهای خارجی در مورد سرعت دانلود و آپلود افت زیادی دارن. حتی سرعتم به 100 کیلوبیت هم رسیده. ADSL هم همینطوره؟
پی نوشت: الان که امتحان میکنم، می بینم که تقریباً همه سرورای خارج از کشور نتایج افتضاح به دست میدن (حتی کشورهای مجاور). مطمئنم قبلاً اینجوری نبود. الان نتایج جوریه که شرم دارم اینجا ارائه کنم!
پی نوشت دوم: تست هایی که امروز (19 آذر) گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم این اوضاع معنیش چیه، دیروز افتضاح، امروز اینجوری!
سلام
دوتا سوال داشتم خدمتتون
اول اینکه تو اهواز مدتیه یاهو مسنجر واسه من باز نمیشه ایا فیلتر شده روی ایپی مبین
دوم اینکه مودم دی ایکس 350 با اخرین فریمور RSSI مدتیه رفته روی عدد -82 تا -84 و فکر کنم خیلی بده مناسبش چقدر باشه خوبه (عملی تجربه خودتون) حالا نه خیلی فوق العاده در حد ایده آل که قطعی نده پینگش درست راست باشه(فکر کنم باید دنبال همون bts مناسب به روشی که دوستمون گفت باشم)
CINR هم همیشه روی 15 هستش و فکر کنم این یکی بد نیست درسته؟
مرسی
مشکل از طرف شما نیست ، مبین نت تو این ساعات آی پی عوض میکنه که باعث متوقف شدن دانلود شبانه میشه.من این مشکل رو بیشتر روزها دارم تا شبهانقل قول:
دوستان یه سوالی دارم وایمکس مبینت با اشتراک 256 سرعت دانلود تا چند میره؟
قیمت اولیه با نصب؟256
آره شک کرده بودم ولی فک کردم شاید مثل کابل نمیتونه جواب بده نگو که مشکل از آی پی عوض کردنهنقل قول:
این مبین کلاه بردار خوب توی سایتش تعیین که که هر منطقه چه ساعتی آ پی عوض میشه تا این همه مشکل پیش نیاد
نظرتون در مورد خرید آی پی ثابت از این مبین کلاه بردار چیه ؟ ، شاید دست از سر کچلمون برداره با این دانلود ترکوندنش
اگه کسی از دوستان آی پی ثابت داره ، لطفا بگه وضعیت اینترنت و دانلودش چطوره ؟؟
یاهوی بنده که مشکلی نداره. همین الان امتحان کردم.نقل قول:
در موردRSSI هم من با همین مقداری که شما گفتی هم کار کردم. روی سرعت دانلود و پینگم اثری نداشت، اما آپلودم پایین بود. پشت مودم فویل آلومینیوم گذاشتم، سیگنال قوی تر شد، رسید به حدود 72-. شمام به همین حد برسونیش خیلی خوب میشه. CINR من یکیش بیسته اون یکی 25.