بله من هم همین مشکل را دارم و علت آن محدودیت شاتل بر روی سرویس رپیدشیر در تایم شبانه است!نقل قول:
Printable View
بله من هم همین مشکل را دارم و علت آن محدودیت شاتل بر روی سرویس رپیدشیر در تایم شبانه است!نقل قول:
خوب شاتل اتصالات رو بر واحد kb می نوشت تو صفحه ترافیک مصرفی
الان دیدم 3 تا گزینه جدید هم اضافه کرده تو صفحه ترافیک مصرفی
جالبترینش اولین اتصال هست
منم اصفهانم کم شدهنقل قول:
من اکو 128 در اصفهان دارم سرعت دانلودم همیشه روی 60 بود حالا شده 18
ببینم کسی در اصفهان هم مشکل مرا دارد
فکر کنم باید شرکتم را عوض کنم
خوبه 15 روزز داره بعدش دوباره همون 512 میکنمش چون این سرعت کم خیلی افتضاحه
ظاهرا طوفان خوابید و مسنجر و جی میل و بقیه چیزها به حالت اولیه برگشتن. وی P ان هم کار میکنه.
با سلامنقل قول:
من مثل تو شانس ندارم من 2 ماه دیگر دارم
اشتباه من این بود در نمایشگاه یک شرکت دیگر بود چه می گفت باند بچه ها 128 را تا 512 باز می زارم (برخلاف شاتل چه بدون تعهد این کار می کرد )
من آنزمان فقط 7 روز زمان تا اتمام دوره ام داشتم ولی بر اینکه اطمینان به شاتل و وقت گیر بودن تغییر شرکت و همین طور هزینه با اینکه تخفیف نمایشگاه شرکت داشت نکردم
حالا تا آخر این دوره خودم همیشه نفرین می کنم اگر این حالت بماند
با سلام خدمت دوستان با توجه به اینکه سرعت دانلود اکو 128 با اکو 512 یکی هست پس تفاوت این دو سرویس در چیه ؟ به من پشتیبانی گفتند که هیچ تفاوتی اصلا بینشون نیست فقط اسمش 512 هست. یکبار دیگه گفتند که اکو 128 و 512 حداکثر سرعت دانلود 64 هست تنها فرقشون اینه که ترافیک 128 بیشتر هست؟ من دیگه از تناقض گویی های شاتل خسته شده ام !!!
اگه سرعت 512 و 128 یکی باشه این رو میرسونه که واقعا شاتل کم فروشی می کنه و این خلاف تعهدش و عدالت می باشد.
به نظرم شاتل با دادن ترافیک رایگان 1 تا 7 صبح به مشترکانش می خواهد به نوعی جلوی دهن مشترکینش رو ببنده!!!
بفکر کنم بشه سرویس را ارتقا داد؟نقل قول:
ا سلام
من مثل تو شانس ندارم من 2 ماه دیگر دارم
اشتباه من این بود در نمایشگاه یک شرکت دیگر بود چه می گفت باند بچه ها 128 را تا 512 باز می زارم (برخلاف شاتل چه بدون تعهد این کار می کرد )
من آنزمان فقط 7 روز زمان تا اتمام دوره ام داشتم ولی بر اینکه اطمینان به شاتل و وقت گیر بودن تغییر شرکت و همین طور هزینه با اینکه تخفیف نمایشگاه شرکت داشت نکردم
حالا تا آخر این دوره خودم همیشه نفرین می کنم اگر این حالت بماند
من که اصلا تحمل یک روز کار کردن با 128 را ندارم!
دوستان اطلاعی ندارن
تایید میشهنقل قول:
من اصفهانم سرعت برگشت به سابق
حیف شد :41:
اگه این طور باشه که میریم صبا نت چون اونم 128 اش رو روی 512 بسته بود
انگار برای همه بچه های اصفهان سرعت به حالت عادی برگشته!:13:
برای ما که 512 پابرجاست!:40:
سرویس 128 صبانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]