اقا من هر چی گشتم پیدا نکردم
اقا من هر چی گشتم پیدا نکردم
بچه ها خواهشا یکی بگه ه جوری میتونم شخصیت های زنه این بازیو حذف کنم ... نگید که راهی نداره ...فکر کنم داره و خیلی هم راحت باشه فقط میخوام بینم شما چه چه نظری دارید ؟
دوست من شما نباید از افراد تقاضا کنید که از یک حق شخصی که فروم به اونا داده صرف نظر کنند . اگر هم از اندازه بزرگ امضای افراد ناراحت هستید از مدیران بخواین برای اندازه امضا محدودیت قائل بشن. چون اندازه امضا اختیاری و شخصی هست. ناراحت نشینااااااااااااااااااااا ا.:5:نقل قول:
شما میتونی با ped editor اسم اون شخصیت های زنی که ازشون خوشت نمیاد رو پیدا کنی و بجای اون ها با همون برنامه کسی که میخوای رو پیداکنی و اسم اونا رو تو img tool یدا کنی و با هم عوض کنی همین.نقل قول:
فکر نکنم دیگه تا این حد وجود داشته باشه. ولی بازم سرچ کن شاید بود. از این تیم Sanny Builder هرچی بگی بر میاد.نقل قول:
دست همتون درد نكنه
مودي هست كه وقتي ماشين جوش بياره cj درستش كنه (ديگه رمز hesoyam رو نزنيم)
بهتر بگم كاپوتو بزنه بالا بعد بره درستش كنه
من تا حالا ندیدم ولی Save Editor وجود داره. همین کلمه رو تو سایتهای مود سرچ کن پیدا میکنی.نقل قول:
برنامه ای مثل handeling editor برای فایل های carcols.vehicle, statedisp هست؟ البته به خوبی handeling editor که اسم هر ردیف رو طوری نوشته ادم میفهمه باید چیکار کنه.اگه نیست کسی نمیتونه بسازه.؟ save editor چطور؟
راستی گفتید Carcols, تا چند روز دیگه یک فایل Carcols درست کردم آماده میشه با رنگهای خیلی عالی مثل نوک مدادی و بژ و مسی و کلی از رنگهای شیک.
با ترینر 151 کاره میشه. کافیه کلیدهای مربوط به دو اسلحه کردن CJ رو بزنید و دوباره Deactive کنیدش.نقل قول:
كسي نميدونه چطور ميشه اون اسلحه هايي كه توي دست cj دوتايي هست يكي كرد ؟؟ مثل كلت 45 و tec9 ؟؟؟
بله میشه. با PED Editor که تو همین تاپیک هست زنهارو پیدا کنید و اسمشون رو یادداشت کنید. بعد تو فایل GTA3.img سرچ کنید و اون فایلها رو:نقل قول:
بچه ها خواهشا یکی بگه ه جوری میتونم شخصیت های زنه این بازیو حذف کنم ... نگید که راهی نداره ...فکر کنم داره و خیلی هم راحت باشه فقط میخوام بینم شما چه چه نظری دارید ؟
1- اگر میخواهید پوشیده بشن TXD رو باز کنید و قسمتهایی که نمیخواهید دیده بشن رو سیاه کنید.
2- از ادمهای دیگه کپی کنید و به اسم اینها تغییر بدین و Replace کنید.
کسی بلده ماشین های پلیس رو جایگزین کنه؟
ببخشید این پسوورد می خوادنقل قول:
شما ها هنوز نفهمیدین پسورد فایلهی آقامحمد چی هست؟!نقل قول:
کد:www.amodarya.blogfa.com
کسی می تونه صف بنزین درست کنه؟
من قبلا خیلی از این بازی خوشم نمیومد الانم همینطور چون کاراکترش مزخرفه و بیشتر به خاطر اینکه میتونیم تغییری تو بازی ایجاد کنیم خوشم میاد و تازه الان دوباره نصبش کردم تا برم تو کاره تغییر دادنو از این جور کارا .....
برا همین یه سوال داشتم :
امکانات فرعیه بازیو کسی میتونه معرفی کنه ؟ مثلا اینکه به جز بکش بکش بازی چی کارا میشه کرد .... مثلا من نمیدونستم بیلیارد بازی میکنه میخوام بدونم دیگه چه کارایی میکنه و آیا میشه کارهایی از این قبیل رو بهش اضافه کرد ؟ مثه آشپزی - کار کردن (مثلا لباس بدوزه - فوتبال بازی کنه و از اینجور کارا ) ویا حتا میشه ماموریت جدید برای بازی طراحی کرد ؟
یه چیز مهم اینکه نمیشه یه نوار ابزار پایینه بازی اضافه کرد که من بتونم هر موقع که میخوام بازیو متوقف کنم (مثه فیلم) چون میخوام زیرنویسشو بخونم ... حالا نوار ابزار نشد ، ترینری چیزی وجود نداره که بشه بازیو استاپ کرد و زیرنویسارو خوند ؟
شما تو این بازی میتونید:نقل قول:
من قبلا خیلی از این بازی خوشم نمیومد الانم همینطور چون کاراکترش مزخرفه و بیشتر به خاطر اینکه میتونیم تغییری تو بازی ایجاد کنیم خوشم میاد و تازه الان دوباره نصبش کردم تا برم تو کاره تغییر دادنو از این جور کارا .....
برا همین یه سوال داشتم :
امکانات فرعیه بازیو کسی میتونه معرفی کنه ؟ مثلا اینکه به جز بکش بکش بازی چی کارا میشه کرد .... مثلا من نمیدونستم بیلیارد بازی میکنه میخوام بدونم دیگه چه کارایی میکنه و آیا میشه کارهایی از این قبیل رو بهش اضافه کرد ؟ مثه آشپزی - کار کردن (مثلا لباس بدوزه - فوتبال بازی کنه و از اینجور کارا ) ویا حتا میشه ماموریت جدید برای بازی طراحی کرد ؟
یه چیز مهم اینکه نمیشه یه نوار ابزار پایینه بازی اضافه کرد که من بتونم هر موقع که میخوام بازیو متوقف کنم (مثه فیلم) چون میخوام زیرنویسشو بخونم ... حالا نوار ابزار نشد ، ترینری چیزی وجود نداره که بشه بازیو استاپ کرد و زیرنویسارو خوند ؟
1- بیلیارد بازی کنید
2- بسکتبال بازی کنید
3- لباس عوض کنید
4- مسافرکشی کنید
5- آتش نشان باشید
6- پرستار باشید
7- پلیس باشید
8- خدمتکار باشید
9- قمار کنید
10- دستگاههای شانس بازی کنید
11- کارهای +18 بکنید
12- مسابقات مختلف اتوموبیل و موتور شرکت کنید
13- و کلی چیز دیگه
در مورد ماموریت ساختن بله میشه اما سیو شما از کار میفته و همچنین کار بسیار سختیه. در کل هر تغییر تو رفتار player نیاز به کلی کد نویسی و تغییر فایل Main.scm داره.
من تا فردا برج میلاد رو برای دانلود میزارم
اقای Ebicroos شما اون مود رو داری که اگه از چراغ قرمز یا کار خلاف دیگری رو کنیم یک پلیس میا د دونباله مون
اگه داری بذارش:11:
راستی کسی میتونه یه لباس باحا برام بذاره ... مثلا لباس هیتمن (کت شلوار مشکی با کراوات قرمز ) ممنون میشم خیلی نیاز دارم
از ماشین های Most Wanted بیشتر بذارید
اینم برج میلاد برای gta
اگه تکراری بود ببخشید
lنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/133282387/1144166001_Stratosphere.rar.htm
کسی میدونه صدای اسلحه ها تو کدوم بانک هست.
ببینید من 3d max بلدم ... میخوام خونه درست کنم و بذارم تو بازی .. دقیقا باید چی کار کنم ؟ dff exporter 3d max رو هم دارم ..مثه سوال قبلی که خیلی کامل جواب دادید اینو هم اگه جواب بدید ممنون میشم ..
من توي چند تا بانك ديدم ولي بيشترشون توي بانك 137 هستند.نقل قول:
اين برج ميلاد نيست . يه ساختمون شبيه اون هست. دو يا سه بار ديگه هم توي اين تاپيك گذاشته شده. اگه آموزش نصبش رو بلدي بگو.نقل قول:
ببینید من میخوام ساختمان ها رو خودم با 3d max طراحی و داخل بازی بذارم ( کلا میخوام کل مپ رو عوض کنم و محله ی خودمونو جایگزین کنم ) آیا همچینی چیزی امکان پذیره ... اگه هستش من دقیقا به چه فایل هایی از پوشه بازی نیاز دارم ( gta3 یا player و یا غیره ) در ضمن چه برنامه هایی برای جایگزین کردنشاون نیازه ....
آموزش آقا مسعود گذاشته . البته يه كار هايي داره . درضمن اون پلاگين دي اف اف اكسپورتر بدرد نميخوره ممكنه فايلت رو اكسپرت نكنه بهتره با فرمت تري دي اس تبديل كنيد بعد توي زدمدلر بياري و بعد به دي اف اف اكسپرت كني . اينطوري خيلي بهتره .نقل قول:
ببینید من 3d max بلدم ... میخوام خونه درست کنم و بذارم تو بازی .. دقیقا باید چی کار کنم ؟ dff exporter 3d max رو هم دارم ..مثه سوال قبلی که خیلی کامل جواب دادید اینو هم اگه جواب بدید ممنون میشم ..
من به یک صدای باحال برای موتور های الکتریک و یه غلتک نیاز دارم لطفا عنایت بفرمایید
اقا محمد رضا من گشتم ولی از rd تاکسی خبری نشد اگه زحمتی نیست میتونی بذاریش خیلی متشکرم
اقايون اگه كسي بلده لطف كنه و جواب بده.....:13:
سيستم من پايينه و بعضي از جاهاي بازي اهسته مياد و وقتي به advanced ميرم از بازي خارج ميشه و erorr ميده ...به نظر شما چه جوري ميتونم گرافيك بازي رو تغيير بدم :17:
این بر نا مه ای هست که ماشین ها رو به بازی اضافه میکنه نه اینکه جایگزین کنه
امیدوارم این تکراری نباشه
کد:http://rapidshare.com/files/133320059/1125749003_sami.rar.html
فکر کنم سیستمت رو باید defrag کنینقل قول:
چون بدونadvancedنمتونی کاری کنی
بچه ها من وقتی کاراکتر میگیرم باید چه جوری ازش استفاده کنم ..من فایل هارو هم جایگزین میکنم ( replace (
ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه تو بازی ...
فقط سریع تر بگید
البته بعضی هاش تو لباس فروشی و سرمونیا هستش ولی بقیه اش ...؟
راستی من نمیتونم کاراکتر اصلیو عوض کنم ( کامل ) که وقتی نیو گیم میزنم از اول با کارکتر جدیدم بازی کنم
فقط از همون طريق ميشه گرافيك و وضوح و بقيه تنظيمات رو تغيير داد . بازي شما اصل هست يا دستكاري ؟؟ نميدونم ولي شايد دستكاري باشه و خراب باشه . اون كه آهسته مياد براي منم گاهي اوقات اتفاق مي افته براي همين وقتي اون جا ها ميخوام برم رمز THGLOJ رو ميزنم كه خيابون ها خلوت بشه .نقل قول:
آقاي king of the kings اين فايلي كه گذاشتي حدود سه مگ و خورده اي هست چون دانلودش يه كم سخته ميخواستم از خودت بپرسم مطمئني كار ميكنه ؟؟؟ امتحانش كردي ؟؟؟؟
نقل قول:
اقا محمد رضا من گشتم ولی از rd تاکسی خبری نشد اگه زحمتی نیست میتونی بذاریش خیلی متشکرم
پسورد :کد:http://amodarya.110mb.com/Games/GTA/Peugeot_RD_TAXI.zip
کد:www.amodarya.blogfa.com
نقل قول:
بله کار میکنه
اینم اسفالت جدید برای شهر san fierro
بخاطر rd متشکرم:40:کد:http://rapidshare.com/files/133356940/newroads_sf.zip.html
حذف شد.خراب شد
من تا فردا یک گرافیک خوب برای gta میزارم
اینم گرافیک خوب برای gta
کد:http://rapidshare.com/files/133363199/1200595738_EffectsByRobciante.rar.html
میشه از چیزایی که گفتی عکس بزاری.نقل قول:
مسدر بین:10::5::31: mr beanنقل قول:
خیلی باحاله ماشین مسدر بینه هه هه هه
چرا نشه؟ اینم یه عکس که تو خود فایل هستش:5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها خواهشا من یه تقاضا ازتون دارم اگه میشه حتما برام انجامش بدید .. خیلی ممنون میشم
ببینید من میخوام کاراکتر بازی رنگ پوستش سفید شه ( حالا هر راهی که دوست دارید پیشنهاد کنید یا اگه فایلی میخواید بزارید که بزارید من نمیدونم فقط یه جوری این مشکل رو برام حل کنید )
خیلی ممنون میشم ... انقدر ور رفتم با این برنامه ها آخر نتونستم یه کاراکتر سفیدپوست باحالم پیدا نکردم برا همین خیلی کلافه شدم شما منو از این کلافگی در بیارید خواهشا ... فعلا بای
راستش من ندارم ولی مطمئن هستم وجود داره. تو سایتهای ایرانی که نیست ولی تو خارجیها پیداش میکنی. از نوع CLEO هست.نقل قول:
من تا فردا برج میلاد رو برای دانلود میزارم
اقای Ebicroos شما اون مود رو داری که اگه از چراغ قرمز یا کار خلاف دیگری رو کنیم یک پلیس میا د دونباله مون
اگه داری بذارش
GENRL\Bank_137\sound_025.wavنقل قول:
کسی میدونه صدای اسلحه ها تو کدوم بانک هست.
GENRL\Bank_137\sound_026.wav
_______________________________ USP 45 SD (silenced) __________
GENRL\Bank_137\sound_008.wav
GENRL\Bank_137\sound_009.wav
_______________________________ USP 45 (unsilenced) ___________
GENRL\Bank_137\sound_007.wav
_______________________________ DESERT EAGLE __________________
GENRL\Bank_137\sound_022.wav
_______________________________ XM1014 ________________________
GENRL\Bank_137\sound_023.wav
_______________________________ M870 __________________________
GENRL\Bank_137\sound_004.wav
_______________________________ AK47 & AK47S __________________
GENRL\Bank_137\sound_005.wav
_______________________________ M4A1 & COMMANDO________________
GENRL\Bank_137\sound_025.wav
GENRL\Bank_137\sound_026.wav
_______________________________ M4A1 COMMANDO SD (silenced) ___
GENRL\Bank_137\sound_004.wav
_______________________________ STEYR AUG _____________________
GENRL\Bank_137\sound_001.wav
GENRL\Bank_137\sound_002.wav
_______________________________ MP5K ___________________________
GENRL\Bank_137\sound_001.wav
GENRL\Bank_137\sound_002.wav
_______________________________ TEC9 ___________________________
GENRL\Bank_137\sound_019.wav
_______________________________ M4SMG ___________________________
GENRL\Bank_137\sound_019.wav
_______________________________ MP5A4 ___________________________
GENRL\Bank_046\sound_002.wav
_______________________________ HE GRANADE ______________________
GENRL\Bank_137\sound_065.wav
_______________________________ NIGHTVISION _____________________
دقت کن اول آدرس بانک رو نوشته و زیرش اسم اسلحه رو نوشته.
نقل قول:
برای این کار شما باید فایل GTA3.img رو ویرایش کنید. بعد از ساخت خونه باید براش فایلهای IDE و IPL رو تعریف کنید و به بازی بدین.نقل قول:
ببینید من میخوام ساختمان ها رو خودم با 3d max طراحی و داخل بازی بذارم ( کلا میخوام کل مپ رو عوض کنم و محله ی خودمونو جایگزین کنم ) آیا همچینی چیزی امکان پذیره ... اگه هستش من دقیقا به چه فایل هایی از پوشه بازی نیاز دارم ( gta3 یا player و یا غیره ) در ضمن چه برنامه هایی برای جایگزین کردنشاون نیازه ....
اگر میخواین خونه ی جدیدی غیر از اینها که تو بازیه درست کنید IDE و IPL میخواد. همچنین تعداد زیادی نمیتونید از اینطور خونه ها وارد کنید چون دیگه اصلا نمیشه بازی کرد به خاطر گیر کردنها و اخطارها.
ولی خونه های اصلی رو میشه ویرایش کرد. فقط کافیه فایلشون رو تو 3dMAX لود کنی و تغییرات دلخواه رو بدی. اگر خونه Enterable هست یعنی میتونی توش وارد بشی پس دیگه نباید طرح اصلی خونه رو بهم بزنی.
برای جایگزین کردنش هم به Img Tool نیازه.
اگر بازی دستکاری شده نیست پس مشکل از خودته یعنی سیستم خودته که تو Advance نمیره. گرافیکت رو دوباره نصب کن. اگر هم دستکاری شده هست به روح اون مودر ناشی صلوات بفرست که اینطور فاتحه ی بازی رو خونده.نقل قول:
اقايون اگه كسي بلده لطف كنه و جواب بده.....
سيستم من پايينه و بعضي از جاهاي بازي اهسته مياد و وقتي به advanced ميرم از بازي خارج ميشه و erorr ميده ...به نظر شما چه جوري ميتونم گرافيك بازي رو تغيير بدم
تنها راحت اینه که سیوت رو روی یک سیستم دیگه لود کنی و اونجا تغییرات رو انجام بدی و بیاری بعد دوباره برای خودت بریزیش.
کارکتر اصلی بازی فایلهای زیادی داره و برای ویرایشش بهتره یکی از شخصیتهای Special اون مثل Gimp یا police رو تغییر بدی.نقل قول:
بچه ها من وقتی کاراکتر میگیرم باید چه جوری ازش استفاده کنم ..من فایل هارو هم جایگزین میکنم ( replace (
ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه تو بازی ...
فقط سریع تر بگید
البته بعضی هاش تو لباس فروشی و سرمونیا هستش ولی بقیه اش ...؟
راستی من نمیتونم کاراکتر اصلیو عوض کنم ( کامل ) که وقتی نیو گیم میزنم از اول با کارکتر جدیدم بازی کنم
برای اینکه New Game بزنی و با شخصیت جدید بازی کنی باید تغییرات زیادی بدی که اصلا درست نیست. چون آرایشگاه میری و اگر بری تناقض پیش میاد.
با Ped Editor میتونی از سلامت شخصیتهای وارد شدت مطمئن بشی.
این برنامه SAMI هست که ماشین شما و فایلهاتون باید حتما اول به صورت SAMI در اومده باشه. درست مثل GGMM هستش با امکانات کمتر.نقل قول:
این بر نا مه ای هست که ماشین ها رو به بازی اضافه میکنه نه اینکه جایگزین کنه
امیدوارم این تکراری نباشه
یکم Photoshop بلد باشی بقیه ش حله.نقل قول:
بچه ها خواهشا من یه تقاضا ازتون دارم اگه میشه حتما برام انجامش بدید .. خیلی ممنون میشم
ببینید من میخوام کاراکتر بازی رنگ پوستش سفید شه ( حالا هر راهی که دوست دارید پیشنهاد کنید یا اگه فایلی میخواید بزارید که بزارید من نمیدونم فقط یه جوری این مشکل رو برام حل کنید )
خیلی ممنون میشم ... انقدر ور رفتم با این برنامه ها آخر نتونستم یه کاراکتر سفیدپوست باحالم پیدا نکردم برا همین خیلی کلافه شدم شما منو از این کلافگی در بیارید خواهشا ... فعلا بای
فایل Player.img رو باز کن. هر جا تنه، سر و پا از CJ دیدی فایل رو با فرمت عکس اکسپرت کن و تو فتوشاپ سفیدش کن. به همین راحتی. دقت کن همه ی فایلهای سیاه پوست رو سفید کنی.
--------------------------------------
راستی hshak2006 جان؛ ماشین مستربین رو شما ساختی؟ یا ادیت هستش؟
من که ساختن بلد نیستم . فقط یکم تغییرش دادم.نقل قول: