رشتیه به دوستش می گه یه جا بلدم مشروب می دن شام میدن تریاک می دن اخرشم 30000تومن می دن دوستش می گه : کجاست؟ میگه: خودم نرفتم زنم رفته
Printable View
رشتیه به دوستش می گه یه جا بلدم مشروب می دن شام میدن تریاک می دن اخرشم 30000تومن می دن دوستش می گه : کجاست؟ میگه: خودم نرفتم زنم رفته
اخونده می ره بالا منبر یه خانومه می گه حاج اقا من تو خونه حجابم رو رعایت می کنم .میگه افرین کلید بهشت رو بدین به این خانوم. یکی دیگه می گه حاج اقا این که چیزی نیست من تو خونه جادرم می پوشم .می گه افرین به شما کلید بهشت رو بدین به این خانوم. یکی دیگه می گه من تو خونه با رکابی می گردم.میگه افرین کلید خونه اینارو بدین به من
رشتیه داشته می مرده به زنش می گه : اگه من بمیرم تو ازدواج می کنی؟ زنه می گه اره . رشتیه می گه واسش میرزا قاسمی هم درست می کنی؟ زنه می گه : نه دوست نداره
ترکه با دوست دخترش تو ماشین بودن می بینه جلوتر ایست بازرسیه به دوست دخترش می گه تو پیاده شو بعد از ایست بازرسی بگو مستقیم تجریش که من دوباره سوارت کنم ......بعد از ایست بازرسی دختره یادش می ره بگه تجریش می گه ونک . ترکه می گه شرمنده مسیرم نمی خوره
به رشتیه می گن شما روی هم رفته چند تا بچه دارین؟ می گه: ما روی هم نرفته 3تا بچه داریم
دو تا ترک داشتن تو مکه سنگ میزدن سنگای یکی تموم میشه اون یکی میگه کم نیار فحش بده
ترکه از دستشوی می یاد بیرون پشتش اش و لاش بوده .می گن چی شده؟ می گه هیچی پدرسگ صداشو واسه من بلند می کنه
ترکه می ره خواستگاری بابای دختر می گه: اقا شما خونه داری ؟ می گه: خونه نه ولی برو بچه ها مکان زیاد دارن
زن ترکه: مرد چرا کولر نمی خری ؟ ترکه: به درد نمی خوره اونایی هم که دارن گذاشتن رو پشت بوم
تهرانیه به رفیقش می گه من اگه پیش خواهرت بخوابم باهم فامیل می شیم؟ رفیقش می گه: نه بی حساب می شیم!!!
دوست عزیز ممنون از زحمت و فعالیت خوبتون ولی سعی کنید به این دو نکته دقت کنیدنقل قول:
1- تا اونجایی که میتونید از گذاشتن جوک خودداری کنید و فقط متنهای اس ام اسی بگذارید
2- طبق اسم تاپیک بالای 18 ممنوع
khejalat bekesh avalin barfe zemeztunam omad .khersi mesle to alan bayad to khabe zemestuni bashi na in ke gushisho bardare sms check kone
بنده میخواهم چند تا اس ام اس +18 هم قرار دهم اگر برادران و خواهران و عزیزان دل ناراحت نمیشوند اعلام کنند چون خیلی جالب و جدید هستند.
Yaki roo dare khoonash neveshte bood W.C. Miporsan in chie neveshti
? Mige mokhaffafe WELL COME...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اس ام اس بالای 18 قرار بدین، اخطار رو میگیرید
این اولین تذکر به شما و امیر آقا که چندتایی اس ام اس بالای 18 قرار داده بودید
این چند روزه حدود 80 تا از پست های دوستان در این تاپیک رو پاک کردم!!!!!!:18:
جالبه، اصلا فکر نمیکردم اینجوری باشه
احتمالا باید دوباره...
متلک هاي بسيجي : روزتو بگيرم جيگر...؟! وقت داري برات دعا کنم...؟! حيف که روزم وگرنه جيگرتو ميخوردم...؟! خواهرم اگه نمازت دير شده برسونمت...!!!؟؟؟
با اجازه کمال عزیز....نقل قول:
عزیی دل
یعنی شما همه اس ام اس های این تاپیک 5200 پستی رو پاک کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی نمیشه اس ام اس های +18 رو در قالب یک فیل متنی آپلود کنیم و لینک بزاریم؟
با تشکر
محسن جان کلا بر خلاف قانونه.... متاسفانه.... اگه این جور پیش بره.. بازم از داشتن تاپیک های این چنینی محروم میشیم و ....
نه محسن جان
منظورم اس ام اس های شما و بقیه دوستان بود که طی همین 3 روزه در این تاپیک پست شده
فعلا چون فرصت خوندنشون رو دارم، اونایی که قدیمی هستند یا بالای 18 هستند رو پاک میکنم و تذکر میدم
همین 3 روزه، 80 تا اس ام اس پاک کردم. که 30 تاش از شما بوده و 40 تاش از امیر
در ضمن، در مورد مطالب +18
من کاری به مسائل اخلاقی یا حرمت و اینا ندارم
صرفا به دلیل اینکه این مسائل ممکنه برای سایت مشکل ایجاد کنه، اجازه نمیدم در این مورد در این انجمن فعالیتی انجام بشه
(اخیرا وزارت ارشاد یکمی سخت گیر تر شده در این مورد، واسه همین)
برای او می نویسم او که تنش بوی گلهای سرخ را می دهد برای او که جادوی کلامش زیباترین لغت را قلم می زد برای او که قلبش به وسعت دریاست و قایق قلب من در آن غرق شد رفت و من تنها تر از تنها شدم
اي كاش دوست داشتن را تجربه نمي كردم، تجربه ي تلخي بود... ديگر هيچ وقت نمي خواهم حضوري گرم، سرماي وجودم را محو كند ديگر هيچ گاه به نگاه عاشقي دل نمي بندم و هيچ گاه به سلام مهرباني پاسخ نخواهم داد
نيکلاس کيج . جنيفر لوپز . آنجلينا جولي . تام کروز . رابرت دنيرو. خود من و بقيه ستارگان جهان سال جديد را به شما تبريک مي گوييم
دعاي دختر مجرد : الهم ارسل خواستگاراني خوشتيباً و رشيدا وموبايلا نوکيا ماهو کثيراً و بيت المستقل و الشمال ويلانا و سيارتهو ماکسيما يا پرشيا يا اقلنا پرايد
امروز روز جهاني بلاياي طبيعي است روزت مبارك "بلا"
ميدوني بنيآدم اعضاي يكديگرند يعني چي؟ يعني مثلا تو جيگر مني!
با شور عشق ميخواستم خانه اي از كاه و گل بسازم ،اما تو كاه ها رو مثل گاو خوردي
از يکی ميپرسن گشنگي سخت تره يا عاشقي ؟ ميگه از قديم گفتن گشنگي نكشيدي كه عاشقي يادت بره ولي شما تا حالا تو خيابون دستشوئيت نگرفته كه جفتش يادت بره؟؟؟؟
نگاهت چون عقاب .دلت چون دریا. دستانت چون اتش گرم.قدت چون سرو . صدایت چون اوازه پرنده..........خداییش هیچیت مثل ادم نیست
دو تا ترک یه بانکو زده بودن داشتن فرار میکردن به یه استادیوم میرسن شروع میکونن دور زمین چرخیدن دو دور میزنن پلیس از راه میرسه اولی میگه پلیسها امدن دومی میگه نگران نباش اونا دو دور عقبن
مي دوني چطوري مي شه ترک ها رو سر کلاس تشخيص داد؟
وقتي که استاد تخته رو پاک مي کنه اونا هم دفترهاشون رو پاک مي کنن
از لره می پرسن 12 فروردین چه روزیه؟میگه روزیه که میرم جا میگیرم برای 13 بدر!!!!
لره میره جهنم بهش میگن ۵۳/۴۸۳ رکعت نماز بدهکاری! میگه : ۴۸۳ رکعت قبول ولی اون ۵۳صدم واسه چیه ؟ میگن به خاطر کوسینوس زاویه انحراف از قبله هست!!!
آنچه کرم ابريشم پايان زندگي مي پندارد در نظر پروانه آغاز زندگيست
زندگی ریاضی است!پس... خوبی هارو جمع کنیم. غم هارو کم کنیم. شادی هارو ضرب کنیم. دردهارو تقسیم کنیم. نفرت رو زیر رادیکال ببریم. دوستی هارو به توان برسونیم. از قلب هامون فاکتور بگیریم
پنج راه حل براي خوشحال بودن : 1- داشتن يک دوست خوب مثل من 2- داشتن دوستي مثل من 3- فقط داشتن من 4- داشتن من 5- من
خواستي قاتل بشي همه رو بكش، چون اگه يه نفرم زنده بگذاري مي آد و انتقام بقيه رو ازت مي گيره… اگه خواستي عاشق بشي، صبر كن تا خود طرف اينو بفهمه چون اگه تو بهش بگي بهت مي گه لوس احمق نفهم… اگه خواستي پولدار بشي حتما از راه خلاف وارد شو چون اينجوري هيچ چي بهت نميدن… اگه خواستي دوست دختر پيدا كني يه كم خوشتيپ باش، يه كم خرج كن يه كم خر شو!!! … و بالاخره اگه خواستي علاف بشي يه بار ديگه از اول بخون .................
ترکه داشت آب جوش ميريخته توي باغچه! بهش ميگن: چرا آب جوش ميريزی تو باغچه؟؟ ميگه: آخه چاي كاشتم
ن حس تازه چيست که قفل دل مرا با دست بي رياي خود باز ميکند اين چشمهاي کيست که با يک نگاه خود صد فتنه بار ديگرش آغاز مي کند گيسوي کيست کز تب و تابش،تپيد دل با پيچ و تاب ،عشق خود ابراز ميکند اين شعله ي نگاه کدامين شراره بود
به غم کسي اسيرم که زمن خبر ندارد /عجب از محبت من که دراو اثر ندارد /غلط است هرکه گويد دل به دل راه دارد /دل من زغصه خون شد /دل تو خبر ندارد
زندگي فرياد ِ يک بيداد بود --- وآنهمه بيداد، يک فرياد بود
آن شنيدستم که در کاشان شبي زد به شيخي نيش، جرّار عقربي صبح، تنها نه که عقرب مرده بود شيخ او را جاي ميگو خورده بود
هفت شهر عشق شهر اول: نگاه و دلربايي شهر دوم: ديدار و آشنايي شهر سوم: روزهاي شيرين و طلايي شهر چهارم: بهانه،فكر،جدايي شهر پنجم: بي وفايي شهر ششم: دوري و بي اعتنايي شهر هفتم: اشك،آه،تنهايي