یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟
ویندوز ویستای لپتابم به صورت نرمال موقعی که می خواد بیاد بالا دیگه LCD کاملا خاموش میشه و هیچ کاری رو انجام نمی ده
البته تویه Safe Mode میاد بالا مشکلی نداره ولی به صورت نرمال مشکل داره
به نظرتون مشکل از کجاست؟
Printable View
یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟
ویندوز ویستای لپتابم به صورت نرمال موقعی که می خواد بیاد بالا دیگه LCD کاملا خاموش میشه و هیچ کاری رو انجام نمی ده
البته تویه Safe Mode میاد بالا مشکلی نداره ولی به صورت نرمال مشکل داره
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلامنقل قول:
سوالتون رو تو انجمن لپ تاپ بپرسید
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
آره آخه از وقتی ویندوزم رو عوض کردم این شکلی شد. همون اون هارو قبلا نصب کردهبودم و مشکلی نداشت.نقل قول:
سلام
من می خوام یه درایور نصب کنم که امضای الکترونیکی نداره ..... تو xp اگه به قسمت driver signing بریم میشه دستور داد که سیستم اجازه نصب درایور رو بده .. ولی تو ویستا خودش اجازه نصب نمیده ...... می خوام بدونم جایی هست که بریم این گزینه رو غیر فعال کنیم ؟ اصلا به ویندوز چه ربطی داره که من چی می خوام نصب کنم ؟
منم دقيقا همين مشكل دارمنقل قول:
ديشب من سون التيمات نصب كردم
اما امروز از همون ديسك ميخوام نصب كنم اين ارور ميده واقعا عجيبه چرا ؟
سلامنقل قول:
اگر ویندوز به ویستا سازگاری نداشته باشه نمیشه؟
منظور امضا چی بود>؟
ویندوزم هنگ میکنه و حتی task manager رو باز نمیکنه, مجبورم ری استارت کنم. هر یکی دو روز یه بار اتفاق میافته. تو این حالت کل شورت کاتای ویندوز از کار میفته, مثل alt+tab و ... ولی windows+tab کار میکنه. موس هم تکون میخوره ولی کار دیگه ای نمیشه انجام داد. آنتی ویروس نود روش نصبه. یک بار task manager رو از قبل باز کردم, وقتی هنگ کرد, تغییر خاصی تو cpu یا ram رخ نداد. به نظرتون ویروسه؟ اگه ویروسه چه ویروسی؟ در ضمن ویستام روی لپ تاپه و یه سالی هست که باهاش کار میکنم, فقط هم از نسخه اصلی بک آپ دارم و دوباره نمیتونم نصب کنم
سلام
توی اجرای بعضی از نرم افزار ها این پیغام داده میشه
چکارش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یعنی هیچکی نیست که جواب منو بده؟ :19:
فکر کنم اگه دیکشنری رو uninstal کنی و دوباره نصب کنی درست بشهنقل قول:
توی اجرای بعضی از نرم افزار ها این پیغام داده میشه
چکارش کنم
خب این یکی رو مثال زدمنقل قول:
فکر کنم اگه دیکشنری رو uninstal کنی و دوباره نصب کنی درست بشه
چند تا نرم افزار این پیغام رو میده
یعنی همه رو دوباره نصب کنم؟
این خطا معمولا به خاطر مشکلات رجیستری ایجاد میشه. uninstall ناقص نرم افزارها و عوامل دیگه باعث ایجاد مشکلاتی در رجیستری میشن. میتونی با یه نرم افزار تعمیر رجیستری مثل registry mechanic یا reg doctor این مشکلات رو برطرف کنی. حجم این نرم افزارها کمه و راحت میشه دانلود کرد, استفاده ازشون هم راحته. احتمالا با این کار مشکلت حل بشهنقل قول:
خب این یکی رو مثال زدم
چند تا نرم افزار این پیغام رو میده
یعنی همه رو دوباره نصب کنم؟
علت هنگ کردن کامپیوترت هم دلایل مختلفی داره.یا برنامه ای نصب کردی یا اینکه آپدیت ویندوزت غیر فعال شدهنقل قول:
یا اینکه ویندوزت اصل نیست که با آپدیت خودکار مشکل پیدا می کند.
اما وقتی چنین مشکلی بوجود می آد یه آیکن شبیه شکل داخل تسکبار می افته که علت خطاهای ویندوزت را لیست می کند واونجا میتونی آنها رابرطرف کنی.
دوما وارد پوشه ویندوز بشو وتمام محتویات پوشه perefech را حذف کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-100903133624.png
مرسی از راهنماییت :12:
این کارا رو انجام دادم, امیدوارم دیگه هنگ نکنه
سلام دوستان
مدتي است يه مشکلي با لپ تاپم که ويندوزش ويستا ست دارم.
براي باز کردن بعضي پوشه ها و نقل و انتقال با فلش
پيغام زير ظاهر ميشه و کاري نمي شه کرد
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: explorer.exe
Application Version: 6.0.6000.16771
Application Timestamp: 4907deda
Fault Module Name: RPCRT4.dll
Fault Module Version: 6.0.6000.16850
Fault Module Timestamp: 49f066bd
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00089d69
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.6
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 8d13
Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Additional Information 3: 8d13
Additional Information 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
با avg اپدیت شده هم اسکن کردم چیز خاصی پیدا نشد
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم!
اینجا تاپیک بزنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
سلام جناب mohammad king !
من اونجا هم تاپیک زدم ولی الان چند روزه کسی جواب نداده !
من کارم گیره ....یکی می تونه ما رو راهنمایی کنه
مرسی
سلام
ويندوز ويستا نرم افزاراي خاص خودشو ميخواد
اين نرم افزارهايي كه نوشتم چه طور؟؟؟
babylon
flash player
adobe acrobat reader
Office 2007
Anti virus
jet audio
real player
yahoo messenger
power DVD
nero
clone CD
مرسي از راهنمايي
سلام
مشکل من با باز کردن خیلی از فولدر هاست که مخصوصا در درایو ویندوز ایکس پی هست و همینطور فولدر های شیر شده
که ایروز پرمیشن میده
همینطور یا پاک کردن prefech مثل temp هست یا ممکنه مشکلی پیش بیاره؟
سلامنقل قول:
نرو باید از ورژن آخرش استفاده کنید آنتی ویروس هم باید از آننتی ویروسهای مخصوص مثل کاسپر اسکای یا نود32
بقیه هم اجرا میشن سعی کید از آخرین ورژن برنامه ها استفاده کنید
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
نقل قول:نقل قول:
چه پیغامی به شما میده//؟ توضیح بیشتر...
من یه مشکلی دارم
من همیشه تاریخ و زمان ویندوز رو تنظیم میکنم اما وقتی شب میخوابم و صبح بیدار میشم میبینم که ساعت چند ساعت رفته جلو یا تاریخش عوض شده
رفته بودم مسافرت و وقتی برگشتم تاریخ jun 2009 شده بود
مشکلش چیه؟
ویندوزم vista ultimate
سلام مشکل از باتری مین بورد هست.عوضش کن
اخه تازه خریده بودم هنوز 1 ماه نشده!
تو BIOS setup هم وقتی تنظیمات رو تغییر میدم دوباره برمیگرده به حالت اول. save میکنم و وقتی فرداش سیستم رو روشن میکنم میبینم به حالت اول برگشته
اینم مشکل main board هستش؟
نقل قول:
توی date and time sttings تیک Automatically synchronize with an Internet time serve بردار ببین درست میشه؟
اگر نه مکشل از باتری هست باید عوضش کنی خرجی هم نداره
ممنون از راهنماییتون
آیا برنامه خاصی برای کم کردن مشکلات نرم افزاری ویستا هست ؟ من ویستا SP2 رو نصب کردم ولی واسه خیلی از بازیهام و یا برنامه ها وارد بازی که میشه از بازی خرج میشه مینویسه close که وقتی میزنی پنجره بسته میشه
سلام توضیح بیشتر...نقل قول:
شما این مشکلو با چه بازیهایی داری؟
آیا بازیها مخصوص ویندوز ویستا هستن؟
دوستان من برای نصب Guitar Pro 6 باید یه خط به C/Windows/System32/Drivers/Etc/Hosts اضافه کنم .فابل رو هم با notpad باز میکنم ولی نمیدونم چرا بعد از وارد کردن نوشته ها وقتی میخوام save کنم ارور (cannot create this. make sure that the path and file name are correct) میده. بعد صفحه save as باز میشه که باید type و encoding فایل رو مشخص کنم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم ؟؟؟
و سوال دیگه اینکه من وقتی میخواستم ویندوز رو از XP به ویستا تغییر بدم یسری فایل روی فلش ریختم اما الان که روی ویستا میزارم فایل ها نمایش داده نمیشن ؟ ولی حجم فلش نشون میده که فابل ها هنوز هستن !! هیدن هم نیست!
کسی نیست به داد ما برسه ؟
سلام خواهش میکنم یکی جواب منو بده دستورات وی بی توی ویستا درست کار نمیکنه چیکار کنم؟
مثل دستور open
نقل قول:
سلام
تازگیا این مشکل پیش آمده؟
uac را خاموش کن ببین درست میشه
سلام vista خیلی از بازی هایی مثل xmen و غیره را ساپرت نمیکنه راهی هم فکر نمیکنم باشه البته یک سزی برنامه مثل visula c++ و directx لازم هستننقل قول:
سلام روی notepad سمت راست کن run addminnstrator را بزن چون احتمالا فایل ها سیستمی هستن اجازه شما لازمهنقل قول:
2-یا فایل ها سیستمی شناخته شدن باید تیک hidden مربوط به فایل ها ی سیستمی را برداری
یا ایکن و اسمشون محو شده که یکی اینکار را کرده
یا فایل ها یا فلش صدمه دیده که احتمال این خیلی قوی هست
یا ویندوزت چوق شده باید عوضش کنی
سلام داداش شما اکس پی را کنار ویستا نصب کردی؟فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد راحت باشنقل قول:
سلام یا باتریت را جدا کردی یا مشکل پیشدا کردهنقل قول:
سلام داداش شما اکس پی را کنار ویستا نصب کردی؟فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد راحت باشنقل قول:
سلام یا باتریت را جدا کردی یا مشکل پیشدا کردهنقل قول:
سلام بله ولی در دو درایو ویندوز 7 هم همینطوره از توی اون که میخوام برم توی دسکتاپ ایکس پی اینطوری میشه و ایرور پرمیشن می ده
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
مشکل این بود که در security این فایل ها ، تیک گزینه write روی deny تنظیم شده بود و با تغییر اون مشکل اولم حل شد .
ولی مشکل دوم نه ! سه تا دلیل آخرت رو مطمئنم شامل حال این موضوع نمیشه چون فلش کاملا سالمه و کسی هم به جز خودم بهش دسترسی نداشته که بخواد شکلشونو عوض کنه! ویندوز هم تازه عوض شده و فعلا که مشکلی نداشته !
سوال : با برداشتن تیک هیدن فابل های سیستمی مشکلی بوجود نمیاد؟ و اینکه از کجا متوجه بشم که چندتا هستن ؟
و دوم اینکه توی صفحه قبل اون دوست عزیزمون گفتن که uac رو خاموش کن ! نمیدونم چی هست شایدم میدونم ولی چون مخفف شده سر در نمیارم . اگه ممکنه یکم توضیح بدید
ممنون
سلام مشکلی پیش نمیاد تیکش را بردار بعد میتونی دوباره تیک را بذاری ؟
یک کار خیلی ساده روی یک سیستم دیگه تست کن اگه جواب داد یعنی ویندوزت مشکل داره مهم نیست که جدید نصب شده
اونم نمیدونم چیه ؟شاید منظورش فایروالی انتی ویروسی چیزی بوده من تاحالا نشنیدم
سلام یکی بگه چیکار کنیم دستورات وی بی بعضی هاش کار نمیده چیکار کنم/
ببین از کدوم ورژن بنامه استفاده می کنید.?نقل قول:
سلام
یعنی مهمه ورژن ازچه ورژنی استفاده کنم ؟
شما حالا بگو تا بعد...نقل قول: