خدا رو شکر که راضی هستی ولی adsl شبانه داره و این نداره... پس هنوز اونو ترجیح میدم
ولی خوب فعلا مجبورم از تی دی استفاده کنم چون به شرطی اینجا تلفن وصل میکنن که فیبر بگیرم و کم کم ۱۲۰۰ هزینشه...
Printable View
خدا رو شکر که راضی هستی ولی adsl شبانه داره و این نداره... پس هنوز اونو ترجیح میدم
ولی خوب فعلا مجبورم از تی دی استفاده کنم چون به شرطی اینجا تلفن وصل میکنن که فیبر بگیرم و کم کم ۱۲۰۰ هزینشه...
من امروز یه 2101 گرفتم و تو نمایندگی ثبت نام کردم و گفت 2 ساعت دیگه فعال میشه. حدود نیم ساعت بعد نمایندگی زنگ زد که بسته 100 گیگ مشکل داره و از ایرانسل گفتند تا 4-3 روز مودم رو روشن نکن تا درست شه و گرنه بسته ار بین میره. آیا این طبیعیه؟ برای کس دیگه پیش اومده؟
من امروز یه 2101 گرفتم و تو نمایندگی ثبت نام کردم و گفت 2 ساعت دیگه فعال میشه. حدود نیم ساعت بعد نمایندگی زنگ زد که بسته 100 گیگ مشکل داره و از ایرانسل گفتند تا 4-3 روز مودم رو روشن نکن تا درست شه و گرنه بسته ار بین میره. آیا این طبیعیه؟ برای کس دیگه پیش اومده؟
سلام دوستان من چند هفته پیش مجبور شدم مودم ۵۱۴۲ رو با ۲۱۰۱ عوض کنم و یه نقد هم ازش نوشتم
امروز از بسته نامحدود روش استفاده کردم اما بعد چند دقیقه دانلود ، مودم ریست میشه!!!! بدون دانلود مشکل نداشت این مدت.... کسی مشکل مشابه داشته؟ با مودم gp2101
سلامنقل قول:
منم مودم gp2101 دارم و تو تایم شبانه نامحدود یک ساعته دانلود زیاد داشتم و تو این چند ماه حدودا دو بار همچین اتفاقی واسم افتاد یعنی موقع دانلود نت می پرید ولی وقتی دانلود نمی کردم و وبگردی درست میشد.
مشکلی نیست شیطنت ایرانسله طبق معمول:n09:
دوستان قیمت ارزانترین مودم ایرانسل با بسته صد گیگ اولیه چقدره ؟
اگه دست دوم بخریم باز میشه این صد گیگ را فعال کنیم یا بخریم ؟
ارزون ترین 149 تومنهنقل قول:
و نه باید همراه مودم گرفته بشه
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
١٠٠ گيگ روي مودم ميدادن شده سه ماه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان من مودم b5142 دارم1. میشه آنلاکش کرد؟
2. چطور می تونم بهترین مکان رو برای بهترین پینگ پیدا کنم ؟منظورم بهترین سیگناله.
3.این مودم تنظیمات خاصی داره برا بازی آنلاین میخام
ممنون:n12:
سلام به همه...وقت بخیر
بعد از 5 سال استفاده از وایمکس ، بلاخره هفته ی قبل در طرحل تعویض مودم وایمکس ایرانسل ، با مودم TD-LTE شرکت کردم و یه مودم با مدل TF-i60 برام اوردن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان چند تا سوال دارم خدمت عزیزان:
1-ایا اگر انتن دهی 4g کافی نباشه ، سوییچ میکنه رو 3 یا 2 ؟ یا نه..کلا نمیگیره اگه نباشه 4
2-یه سیمکارت اضافه روی مودم بود...و نوشته بود 4.5 - به نظر شما اونو بندازم بهتره ؟
3- مهم ترین سوالم اینه که ، ایا میشه از این مدل مودم ، برای سیمکارت همراه اول یا رایتل استفاده کرد ؟
ممنونم ...
سلام دوستان وقت بخیر قصد خرید این مودم رو دارم ولی قبلش 2 تا سوال از خدمت عزیزانی که تجربه استفاده دارن داشتم
1- روی این مودم سیمکارت 4G معمولی بندازی جواب میده ؟!
2- مودم آنلاک میشه یا خیر ؟
البته میدونم آنلاک هم بشه هیچ کدوم از اپراتور های دیگه ارائه کننده نمیان سیمکارت TD-LTE خالی و بدون خرید مودم بهم بدن !
در نتیجه جواب سوال دومم به سوال اولم هم ربط داره !
یعنی قصد دارم بعد خرید سیمکارت های فورجی معمولی همراه اول و رایتل هم روش بندازم !
ممنون میشم اگه واقعا تجربه دارید و روی حدس و گمان نمیگید بنده رو راهنمایی کنید با تشکر .
یه نکته کوچیک دیگه هم عرض کنم بیشتر هدفم روی خرید ZW101 هست و همچنین توانایی مالی خرید مدل TF-i60 رو متاسفانه ندارم ...
ولی اگه بدونم قابلیت ساپورت سیمکارت فورجی و همچنین انلاک شدن رو نداره و مدل های دیگه دارن قید این مدلZW101
رو میزنم !
اگه هم بدونم هیچ کدوم این مودم ها این قابلیت رو ندارن کلا قید ایرانسل رو میزنم ! میرم سراغ مبین نت یارهمیشگی ...
عزیز جان یه نکته اینجا برای بنده روشن نیست ! البته جسارت نباشه ولی بنده هم با ایرانسل تماس گرفتم هم به صورت حضوری به نمایندگی شهرمون مراجعه کردم !نقل قول:
هر کاری کردم گفتن که مودم TF-i60 داخل طرح تعویض نیست و فقط به صورت نقدی میشه خرید کرد ! البته خدای نکرده منظورم این نیست شما دروغ میگین فقط میگم ایرانسل هم یه جای کارش میلنگه ها ! اقا نکنه پارتی اینا داشتی اینو بهت دادن تونستی تعویض کنی؟ خخخ
مشکل من این بود که هر بار شروع دانلود میزدم، بعد ۱ دقیفه ریست میشدنقل قول:
ایا ریست شدن شما، کل چراغ ها خاموش میشد به جز پاور؟ یا وای فای مودم روشن میموند و فقط انتنش میپرید؟؟ مودم من کلا خلموش میشد به جز چراغ پاور بعدش دوباره وصل میشد
مثلا یه بار بازی دوتا دو رو اجرا کردم و نیم ساعت بازی کرذم اتفاقی نمیافتاد اما به محض اینکه دانلود رو شروع میکردم ، ریست میشد ( شرایط نامحدود) اما سیمکارت تی دیم ، مشکلی نداشته البته دانلودی هم نداشتم
من امروزسیم کارت 4g انداختم توی b5142 . بعد از چند ثانیه دانلود باidm مودم ریست میشه فقط چراغ پاور و لن و سیم روشن میمونه و چراغ آنتن چشمک میزنه ولی برا سایت گردی اینطور نمیشه من در ساعت 11:30-12 ظهر امتحان کردم ( توی این نیم ساعت معمولا ایرانسل 4جی رو قطع می کنه رو هر نوع مودم یا گوشی). ساعات دیگه بعد امتحان میکنمنقل قول:
مال منم اینطوریه با مودم tk2510بعد یکی دو دقیقه دانلود ریست میشهنقل قول:
معمولا موقع دانلود سي پي يو زير بار ميره و به ١٠٠ ٪ كه ميرسه ريست ميشه
بر خلاف مودم هاي حتي معمولي
مودم هاي ايرانسل معمولا خيلي ضعيف هستن
سلام...ارادتنقل قول:
والا من فقط اینترنتی درخواست دادم. اگه میخواید میتونم از پنل درخواستیم اسکرین شات بدم:n02:
والا پارتی کجا بود مومن خخخخخ
- - - Updated - - -
منتظر پاسخ دوستان هستمنقل قول:
مودم شما شاید بشه از قسمت ۴ جیش واسه سایر اپراتورا استفاده کرد اما به شرط انلاک! که با توجه به اینکه فعلا این مودم ها تو کشور ما مصرف دارن، و ما هم هکر نیستیم!!! (شوخی)نقل قول:
ندیدم تو فروم تاحالا کسی انلاک اینا رو داشته باشه...
فکر نمیکنم مربوط به cpu باشه چونکه ۸۰-۹۰ بود نه ۱۰۰... شایدم باشه!نقل قول:
ولی شک کردم، و سایر وسایل رو قطع کردم و فقط با ps4 که تک کانکشن میگیره گذاشتم دانلود.... بازم قطع شد
سلامنقل قول:
بله دقیقا پاور روشن بود و آنتن می پرید بعد دوباره وصل میشد
پ. ن : دوستان ایرانسل جدیدا وقتی بسته می گیری یه اس ام اس می ده که نت شما از هم اکنون رایگان محاسبه می شود و جالب این جاست که من برای اطمینان چند بار فایل 2 مگابایتی دانلود می کردم و نت رو قطع و سپس وصل می کردم و تو مای ایرانسلم چک می کردم حجمی ازم کم نمی کرد اما همین که یه فایلی رو گزاشتم دانلود بسته و شارژم رو با هم تموم کرد.
خلاصه مراقب باشین دوستان
نقل قول:
متشکرم
یه سوال دیگه
سه روزه که اوردن مودم رو..چرا فعال نمیشه ؟ همش چراغش قرمزه
زندگ زدم 707 میگه مسئولین فنی دارن بررسی میکنن.مگه آپلو هوا میکنن : /
برای منم فعال نبود رفتم نمیاندگیش گفتن این اصلا فعال نبوده باید میامیدین
همونجا چند دقیقه ای فعال کرد برگشتم
شاید شماهم باید برید نمایندگی اگه نتی خرید کردین
مننون، منتظر خبرتون هستمنقل قول:
منم نمایدنگی رو توصیه میکنم، واسه من ۲۰ روز طول کشبد و فعال نکردننقل قول:
برای من یه هفته طول کشید شایدم 5 روز یک بار به پشتیبانی زنگ زدم چون میدونستم چند روزی طول میکشه خیلی پیگیری نکردم
سلام
رفقا. عکس اول ، این اعداد مناسبه ؟ یا میتونه بهتر هم باشه سیگنال دریافتیم . کدوم عدد چقدر باشه اوکیه ؟
عکس دوم ، اون مقدار آنتن و ریت دریافت و ارسال اوکیه ؟
عکس سوم. اون چراغ آبیه ، خودشه ؟ یا 5 تا آنتن پر بشه ، رنگش عوض میشه ؟
ممنونم ازتون
دوست من امکانش هست اگه اطلاعاتی درباره آنلاک شدن این نوع مودم به دست اوردی به بنده هم اطلاع بدی ؟ خیلی خیلی ممنونت میشم .. بنده میخوام بخرم ولی اگه بدونم این مدل آنلاک نمیشه برام نمیصرفه که 400 تومن واسش هزینه کنمنقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان یه چیزی ذهنم مشغول کرده !
این مودم TF-i60 که ایرانسل عرضه میکنه تغییر نام داده همون مودم اورجینال Huawei B612s هست که ایرانسل گرفته لاک کرده داره میفروشه ؟! فکر کنم همونه
دقیقا همونهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه اطلاعاتی به دست نیاوردم..ولی اگر میشه آنلاکش کرد ، به منم بگید... چون ترجیح میدم از مودم با سیمکارت های رایتل و همراه اول هم تست بگیرم.همراه اول خیلی سرعت و انتن دهیش بهتره تو منطقه ی مانقل قول:
TD ایرانسل روی باند B40 TD 2300 هم فعال هست؟
فلا نهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
با توجه به اینکه این مدل مودم انحصاری نیست و ساخت یه شرکت معتبره و همچنین مدل اصلیش توی بازار موجوده فکر میکنم به زودی فریمورش برای آنلاک شدن در بیاد البته امیدوارمنقل قول:
سلام دوستان کسی سرعت تعرفه های نامحدود رو تست کرده؟
ایا محدود میشه سرعت بعد از دانلود مشخصی ؟
ممنونم
دو مگ ماهیانه بگیرینقل قول:
سرعت دقیقا زیر ٢۵۶ کیلو
در روز ٢٠ گیگ میتونین بگیری
سقف دانلود هم ۶٠٠ گیگ در ماه
دقیقا محاسبه شده
مطمئنی عزیز؟نقل قول:
سقف که تو سایت ایرانسل که اینو زده منم میترسم 2 مگ بگیرم 120...30 تومن بدم برا 100 گیگ!
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه هفتگی 30 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه هفتگی 60 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 100 گیگابایت
مودم قبلی منو با gpb2101 عوض کردن ، امروز بعد ۲-۳ هفته متوجه شدم این مودمم خرابه! باز باید برم ببینم داستان چیه.... کلا ریست میشه
کلا نمیدونم چه مرگشه این مودم های ایرانسل مدل tk2510هم اینجوریه ک دارم من:n36:نقل قول:
حذف شود با تشکر
سلام
من با مودم zw101 تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم و SINR همیشه بین 10 تا 12 متغیر بود. ولی از دیروز SINR ثابت شده روی عدد 1 !! بدون هیچ بالا پایین شدنی! مشکل از چی میتونه باشه؟؟
امور مشترکین ایرانسل که یه مشت بی سواد هستن هیچ را حلی ندادن ، مودم رو ریست فکتوری هم کردم ولی باز تغییری ایجاد نمیشه.... در ضمن هر 3 آنتن هم روشن هستن اینجوری نیست که آنتن پریده باشه..
دوستان یه راهنمایی کنن ممنون
سلام
مودمم دو سه هفتهپیش به فنا رفت، یه ۲۱۰۱ گرفتم، اونم دو سه روز پیش هر ۳۰ ثانیه ریست میشد و رسما غیر قابل استفاده بود... بردم عوض کردم با tf40i , بعدا یه نقد واسه این مدل میزارم