-
طي 2 بازي دوستانه؛
اميد ايران به مصاف تيم ملي بحرين مي رود
تيم ملي اميد ايران براي انجام دو ديدار دوستانه با تيم ملي بحرين، عازم اين كشور خواهد شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال؛ اين دو مسابقه در روزهاي دوشنبه و چهارشنبه، سوم و پنجم مهر ماه سالجاري جهت آمادگي هر چه بيشتر ملي پوشان اميد كشورمان در بازيهاي مقدماتي المپيك 2008 پكن انجام خواهد شد.
20 بازيكن به اردوي تيم ملي فوتسال دعوت شدند
از سوي فدراسيون فوتبال، 20 بازيكن به اردوي تيم ملي فوتسال كشورمان دعوت شدند.
اردوي تيم ملي فوتسال از تاريخ 13 آبان لغايت 4 دي برگزار مي شود. اسامي دعوت شدگان به اردوي مذكور به شرح زير است:
مصطفي نظري، اصغر قهرماني، منصور مولايي، حميدرضا ابراري نيا، محمدرضا حيدريان، بابك معصومي، احمد پري آذر، مصطفي ايمانوند، مجيد رئيسي، مجيد لطفي، محمد هاشم زاده، مرتضي عظيمايي، جواد اصغري مقدم، حميد شانديزي مقدم، حسن كريمپور، محمود طاهري، ابوالفضل سيدي، حميد نصيري، محمد كشاورز و ابراهيم مسعودي.
گفتني است، بازيكنان دعوت شده بايد روز شنبه 13 آبان ساعت 16 خود را به كادر فني تيم ملي فوتسال در محل كمپ تيمهاي ملي معرفي نمايند.
-
نكيسا:
با دنده شكسته بازي كردم
همگي اين اميد را داريم كه به ليگ برتر صعود كنيم.
نيما نكيسا در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ با بيان مطلب فوق افزود: با دنده شكسته و به كمك آمپول درون دروازه ايستادم. در مسابقه بعدي هم با همين وضعيت بازي ميكنم.
وي در مورد استقلال جنوب دزفول تيم جديدش گفت: تيم خوبي داريم. اين تيم جوان و يكدست است و بازيكنان انگيزههاي زيادي براي درخشش در ليگ دارند.
دروازهبان اسبق تيم ملي ايران ادامه داد: با حضور تيمهايي همچون پگاه سخت است كه بخواهيم قول صعود بدهيم اما نااميد هم نيستيم و همگي اين اميد را داريم كه به ليگ برتر صعود كنيم.
وي در مورد بازي فجر سپاسي مقابل پاس گفت: فكر ميكنم طبق آئيننامه بازي بايد تكرار شود اما اين حكم منصفانه نخواهد بود. اميدوارم كميته انضباطي رايي صادر كند كه به ضرر هيچ كس نباشد و هر دو تيم را راضي كند. البته بايد بگويم كه به نظر من در اين اتفاق عمدي وجود نداشت و يك حادثه بود.
گفتني است، تيم استقلال دزفول در بازي هفته گذشته مقابل كشت و صنعت با نتيجه چهار بر دو پيروز شد و اين هفته نيز ميهمان عقاب تهران خواهد بود.
هديه كانون هواداران سپاهان
بهترين تماشاگران بازي فينال جايزه ميگيرند
در صورت مسجل شدن قهرماني سپاهان در جام حذفي، كانون هواداران اين باشگاه تدارك ويژه اي ديده است.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ كانون هواداران سپاهان براي آنكه تماشاگران بيشتري در جهت حمايت از اين تيم به ورزشگاه بيايند، به بهترين تماشاگران اين ديدار جايزه اهدا مي كند. البته قرار است اين هدايا به صورت قرعهكشي به تماشاگران تعلق گيرد.
اين ديدار قرار است ساعت 15 روز جمعه 31 شهريورماه در اصفهان برگزار شود. ديدار رفت فينال جام حذفي با نتيجه تساوي يك بر يك پايان يافت.
-
پس از پايان هفته سوم ليگ برتر؛
اسامي بازيكنان تيم ملي اعلام ميشود
اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال كشورمان پس از پايان رقابتهاي هفته سوم ليگ برتر اعلام خواهد شد.
كادر فني تيم ملي اسامي 25 بازيكن را جهت شركت در تورنمنت سهجانبه اردن و ديدار با چين تايپه پس از پايان رقابتهاي هفته سوم ليگ 85 اعلام ميكنند.
گفتني است، طبق جلساتي كه كادر فني تيم ملي با مصطفوي دبير فدراسيون فوتبال برگزار كردند قرار شد بازيكنان تيم ملي بدون انجام تمرين راهي امان محل برگزاري تورنمنت سه جانبه اردن شوند.
براي رويارويي با استقلال اهواز
راه آهن با 2 غايب فردا راهي خوزستان مي شود
تيم فوتبال راه آهن تهران براي ديدار با استقلال اهواز فردا به خوزستان سفر خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين تيم پس از توقف مقابل سپاهان براي انجام سومين ديدار خود برابر استقلال اهواز بعدازظهر چهارشنبه راهي خوزستان مي شود.
گفتني است كه در بين نفرات راه آهن براي اين ديدار تنها حميد سرآباداني و هادي اصغري نمي توانند حضور داشته باشند و اين تيم با 20 بازيكن در هتل فجر اهواز مستقر خواهد شد.
اين ديدار به دليل مشكل روشنايي ورزشگاه نفت اهواز روز جمعه ساعت 15 و 30 دقيقه برگزار مي شود.
-
مهاجم برزيلي دورتموند خانه نشين شد
"نلسون والدز" مهاجم ارزنده بروسيا دورتموند كه در رقابت هاي هفته چهارم بوندس ليگا آسيب ديده بايد سه هفته استراحت كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ والدز مهاجم برزيلي دورتمونديها كه در جريان بازي تيمش مقابل هامبورگ و در برخورد با اسلومارك دچار مصدوميت شده و عضله پاي راستش دچار كشيدگي شد، پس از انجام آزمايشات و عكسبرداري و بنابر تشخيص پزشكان بايد حداقل سه هفته استراحت كند.
وي كه از اين بابت بسيار ناراحت بود در اين خصوص گفت: "اميدوارم اين دوران خيلي زود تمام شود."
بكام:
نميخواهم مقابل منچستريونايتد قرار گيرم
ديويد بكام، هافبك 31 ساله رئال مادريد به علت وجود تيمي چون منچستريونايتد و علاقه خود به اين باشگاه، بازگشت به فوتبال انگلستان را رد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بازيكن سابق يونايتد كه پيش از اين نيز گزينه مورد علاقه باشگاههايي چون چلسي، آرسنال و نيوكاسل بوده است، قصد ندارد تا پيراهن حريفان يونايتد در ليگ برتر را بر تن كند.
وي در مصاحبهاي در اين خصوص گفت: "فكر نميكنم كه ديگر بتوانم به ليگ برتر بازگردم. من سالهاي زيادي براي يونايتد بازي كردهام. باشگاهي كه از صميم قلب به آن علاقه مند بودم و آرزوي موفقيت براي آن دارم.
حتي با اينكه ديگر در يونايتد نيستم، اما از هواداران پر و پا قرص اين باشگاه به حساب مي آيم. بنابراين نميتوانم تصور كنم كه با بر تن کردن پيراهن تيم ديگري در انگلستان برابر منچستريونايتد قرار گيرم."
-
رودريگس:
توانايي شكست دادن هر تيمي را داريم
ماكسي رودريگس بازيكن تيم فوتبال اتلتيكومادريد در مصاحبهاي اظهار داشت: "اتلتيكومادريد بدون هيچ ترسي از تيمهاي ديگر فصل جديد را با جديت برگزار خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رودريگس با اشاره به دو ديدار آينده اتلتيكو مقابل سويا و سپس رئال مادريد تاكيد كرد: "فعلاً فقط به سويا فكر ميكنيم و پس از آن به رئال. اگر برابر سويا به پيروزي برسيم، مطمئناً با انگيزه بيشتري به مصاف رئال مادريد خواهيم رفت.
احترام خاصي براي بازيكنان سويا قائلم، اما با جرات ميگويم هيچ هراسي از آنها ندارم و تيم ما توان شكست آنها را دارد. همانگونه كه در مسابقات قبل برابر تيمهاي ديگر اين مساله را اثبات كرده ايم."
شوچنكو:
چلسي آخرين باشگاه من خواهد بود
آندري شوچنكو، مهاجم 30 ساله تيم فوتبال چلسي اظهار داشت كه در همين باشگاه به كار خود در فوتبال پايان خواهد داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ شوچنكو كه همراه خانواده خود وارد انگلستان شده است، از حضور در باشگاه انگليسي چلسي ابراز رضايت نموده و در مصاحبهاي گفت: "در اينجا بسيار راضي و خوشحال هستم و از بلندهمتي و جاهطلبي چلسي و نيز احترامي كه هواداران براي اين باشگاه قائل هستند، لذت ميبرم. به تيم و باشگاه علاقه زيادي دارم و مردمان انگليس را دوست دارم، چون بسيار باصداقت هستند و اگر بخواهند در مورد كسي صحبت كنند، پيش روي خود آن فرد حرف خود را ميزنند.
بنابراين فكر ميكنم كه همين جا در انگلستان بمانم و در مورد اينكه آيا چلسي آخرين باشگاه من خواهد بود يا خير بايد بگويم بله چلسي آخرين باشگاهي است که در آن فوتبال بازي مي کنم. در اينجا هميشه يك انگيزه و هدف در زندگي وجود دارد و من هم به همين علت به انگلستان آمدم."
تيم هاي ديگر خواهان موفقيت چلسي نيستند و در صدد شكست دادن اين تيم برآمده اند. به همين دليل هم سعي در زير سوال بردن اعتبار و قدرت اين باشگاه داشته و ادعا مي کنند كه موفقيت چلسي در گرو پول زياد و صرف هزينههاي بالاست. در صورتي كه من چنين فكري نميكنم و مطمئن هستم پيروزي و موفقيتهاي چلسي دستمزد زحمات و تلاش و كوشش است كه از خود نشان داده و متقبل ميشوند.
نه تنها در فوتبال بلكه در هيچ نوع ورزشي نميتوان موفقيت را خريد. در غير اين صورت، نميتوان نام آن را ورزش گذاشت.
در اينجا بازيكنان بزرگي را ميبينيم كه سخت كار ميكنند و بسيار با انگيزه هستند.
تيم چلسي به طور كلي در هر بازي با آمادگي روحي و رواني صد در صد حاضر ميشود و شايد هم همين رمز موفقيت آنها باشد."
-
نيستلروي:
رهيس تاثيرگذارترين بازيكن زمين بود
در پي پيروزي 2 بر صفر رئال مادريد برابر سوسيه داد، رود فان نيستلروي به تمجيد از خوسه آنتونيو رهيس پرداخت.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ نيستلروي هلندي در اين باره اظهار داشت: "در بازي يكشنبه شب، قطعاً رهيس تاثيرگذارترين بازيكن زمين بود. گل او براي كهكشانيها اهميت زيادي داشت."
همچنين رهيس در خصوص عملكرد خود عنوان داشت: "نميتوانم توقع بيش از اين را از كاپلو داشته باشم. او مرا به تيم دعوت كرد، در بازي شركت داد و من نيز به انتظارات او پاسخ مثبت دادم و گل زدم. البته نيمه اول چندان خوب نبود.
حتي اگر رئال با 11 بازيكن دفاع ميكرد، شايد نيمه اول باز هم بدون گل رقم ميخورد، اما در نيمه دوم فاصله ما با حريف بسيار بيشتر شد. هر تيمي كه قدم در راه برنابئو ميگذارد، با هدف كسب تساوي ميآيد. خوشبختانه شانس با ما يار بود و ما پيروز شديم.
هميشه بايد اميدوار بود. پس از پايان ديدار، باز هم روحيه رقابت طلبي و كسب پيروزي را بازيافتيم. نتيجه بهتر از اين نمي شد."
كاريك:
درست از مبارزه برنخواهم داشت
مايكل كاريك بازيكن ملي پوش باشگاه منچستريونايتد انگليس در مصاحبهاي اعلام كرد: "تا رهايي كامل از بند مصدوميت و رسيدن به آمادگي كامل بدني دست از تلاش و مبارزه برنخواهم داشت."
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كاريك كه به خاطر مصدوميت تاكنون از همراهي منچستر در بزرگ ترين مسابقاتش به ويژه بازي برابر آرسنال محروم بوده، در ادامه مطلب فوق اظهار داشت: "تنها هدف من در حال حاضر رسيدن به شرايط كامل آمادگي و بازگشت به تركيب اصلي تيم است.
به عقيده من بازگشت هر چه سريع تر به مسابقات من را از لحاظ جسمي در شرايط مناسبتري قرار خواهد داد."
لازم به ذكر است؛ سرالكس فرگوسن سرمربي منچستر به هواداران تيمش اطمينان داده كاريك بازيكن فوقالعادهاي است و در آينده نزديك به تركيب تيم بازخواهد گشت.
-
باشتورك:
مصدوميت بيموقعي بود
ييلدراي باشتورك هافبك بازيساز هرتابرلين در شرايطي كه اين تيم در صدر جدول رده بندي بوندس ليگا قرار دارد حداقل تا سه هفته ديگر بايد استراحت كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ باشتورك هافبك ترك هرتا كه هم اكنون به علت تفاضل گل بهتر نسبت به نورنبرگ با هشت امتياز در صدر جدول بوندس ليگا قرار دارد، به علت آسيب ديدگي زانوي چپش كه در بازي با شالكه پيش آمد بايد حداقل تا سه هفته ديگر از حضور در تمرينات تيمش چشم بپوشد.
اين بازيکن ارزنده هرتا درباره شرايط پيش آمده گفت: "متاسفم كه در چنين شرايطي كه تيم ما خوب نتيجه ميگيرد در خط هافبك با مشكل مواجه شويم. اين مصدوميت واقعاً بيموقع بود. ما در اين خط مصدومان ديگري نيز داريم که با اين شرايط مسلماً كار تيم سخت تر خواهد شد."
مورينيو: از شوچنكو انتظارات بيشتري دارم
خوزه مورينيو، سرمربي تيم فوتبال چلسي اظهار داشت كه هيچ عذر و بهانهاي در مورد آندري شوچنكو به علت عملكرد ضعيف وي از آغاز فصل پذيرفته نيست.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ آندري شوچنكو، مهاجم 30 ساله چلسي كه با قراردادي معادل 130 هزار پوند در هفته به اين باشگاه آمده است، ركوردار قراردادهاي چلسي طي تابستان محسوب ميشود و مسلماً توقع مورينيو از اين فوق ستاره اوكرايني به مراتب بيشتر از ديگر بازيكنان است، اما وي طي چهار بازي اخير خود نتوانسته مهارت گلزني اش را به نمايش بگذارد و به عقيده مورينيو، عملكرد وي در مقابل مهاجمي چون ديديه دروگبا را كه عامل اصلي و بازيكن كليدي در پيروزي چلسي برابر ليورپول بوده، بسيار ناچيز دانست.
مورينيو در مصاحبهاي در اين خصوص گفت: "من انتظار داشتم كه شوچنكو را بهتر از دروگبا ببينم. دروگبا درست همان چيزي است كه از او انتظار ميرفت. او از نظر فيزيكي از قدرت بالايي برخوردار بوده و قادر است در دفاع و خط حمله به راحتي بازي كند و البته مهارت زيادي نيز در گلزني دارد، اما در مورد شوا اصلاً فكر نميكردم كه شاهد چنين بازيهايي از او باشم. خودش هم ميداند كه من چه انتظاري از او دارم.
فكر نميكنم كه شوچنكو بتواند بهانهاي بياورد و بگويد كه با سبك بازي ما مشكل دارد، زيرا در حال حاضر ما درست از همان سيستمي استفاده ميكنيم كه او در تمام مدت حضور خود در باشگاه ميلان با آن سبك بازي ميكرده است، اما متاسفانه نحوه بازي وي آن چيزي نيست كه من انتظار دارم. به هر حال اميدوارم حداقل از اين پس شاهد بازيهاي بهتري از او باشم و در پايان فصل نيز او را در بين گلزنان برتر ليگ انگلستان ببينم."
كول:
موفقيت در چلسي شرط موفقيت در تيم ملي است
اشلي كول، مدافع 25 ساله چلسي در مورد از دست دادن جايگاه خود در اين باشگاه ابراز نگراني نمود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مدافع سابق آرسنال پس از پشت سر گذاشتن يكي از جنجال برانگيزترين نقل و انتقالات، موفق شد به چلسي بپيوندد و اكنون در حال يافتن جايگاهي ثابت در اين تيم است، زيرا آن را شرط موفقيت خود در تيم ملي آن هم برابر رقيب خود وين بريج، مدافع ليورپول ميداند.
بريج رقيب سرسخت كول در تيم ملي انگلستان محسوب ميشود و كول در صدد است تا با موفقيت خود در بازيهاي باشگاهي برتري خود را نسبت به بريج نشان دهد، به طوري كه در پيروزي يك بر صفر روز يكشنبه برابر ليورپول، با اشاره سر موفقيت خود را به بريج فهماند.
وي در مصاحبهاي گفت: "من به چلسي آمدهام تا براي حفظ جايگاه خود در تيم ملي مبارزه كنم، اما نميدانم چرا هر زمان كه يك بازي در پيش داريم نگران هستيم كه آيا در آن بازي حضور خواهم داشت يا خير.
شايد با آمدن خود به چلسي به نوعي ريسك كردهام، اما از طرفي نيز اگر به اين باشگاه نميآمدم احتمالاً با وجود رقيبي چون بريج جايگاه ملي خود را از دست ميدادم و اكنون آمادهام تا براي حفظ اين جايگاه مبارزه كنم. البته وين را به عنوان دشمن خود نميدانم، ما حتي با يكديگر روابط دوستانهاي هم داريم، تنها نميخواهم جايگاه خود در تيم ملي را از دست بدهم.
به هر حال فكر ميكنم كه اين مبارزه ميتواند به پيشرفت هر دوي ما در بازيها كمك كند. ميتوان آن را يك رقابت سالم دانست و با اينكه پيش از آغاز فصل شرايط خوبي نداشتم، در حال حاضر از موقعيت خود راضي هستم. تنها اميدوارم هيچ گاه چلسي مرا از قلم نياندازد و هميشه در بازيها حضور داشته باشم."
-
رونالدو:
بايد به روزهاي اوج بازگردم
رونالدو فوق ستاره برزيلي رئال مادريد در آرستانه سي سالگي با وجود ناکامي هاي اخير و مصدوميتش ميخواهد به روزهاي اوجش باز گردد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ خرگوش چاق رئال مادريد كه اين روزها از گذشته موفقش فاصله گرفته و ديگر آن مهاجم زهردار برزيلي نيست، در مصاحبه با يك شبكه تلويزيوني اظهار داشت که بار ديگر به روزهاي طلايي خود باز خواهد گشت.
رونالدو در اين خصوص گفت: "عزمم را جزم كرده ام كه دوباره به روزهاي اوج خود بازگردم. اگر هماني كه بودم نشوم، مطمئن باشيد يك گلوله به مغزم شليك خواهم كرد!!"
گفتني است، رونالدو در رقابتهاي جام جهاني 2006 نيز از سوي مقامات برزيلي به دليل اضافه وزن و افت نسبياش سخت مورد انتقاد واقع شد، اما توانست با زدن گل و شکستن رکورد گرد مولر تاحدودي دل هواداران را به دست آورد.
-
فرناندو تورس " مهاجم مليپوش تيم فوتبال آتلتيكو مادريد اسپانيا قراردادش را با اين تيم تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد ، تورس ۲۲ساله روز گذشته قراردادش را در حضور " انريكه سرزو " رييس باشگاه آتلتيكو مادريد تا سال ۲۰۰۹تمديد كرد.
تورس كه به همراه تيم آتلتيكو مادريد در فصل ۲۰۰۱ - ۲۰۰۰عنوان قهرماني رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي اسپانيا را كسب كرده ، تاكنون ۶۲گل براي اين تيم به ثمر رسانده است.
وي همچنين ۳۶بازي ملي براي تيم اسپانيا انجام داده است.
-
دور دوم از مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاههاي هلند چهارشنبهشب با برگزاري ديدارهايي آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از آمستردام ، نتايج بهدست آمده ديدارهاي ديشب به شرح زير است :
اوترخت ۳آپلدورن يك
آچيلز صفر وولندم صفر
تيم آچيلز در ضربات پنالتي با نتيجه ۴بر ۳حريف خود را شكست داد.
آسوه ۴ليواردن ۲
گراف شاپ دوتينچم ۳ونلو يك
اكسلسيور صفر ايگلز يك
اف ث ايندهوون ۳آلملو ۲
امن يك زوول صفر
فلوو بويز صفر ويلم تيلبورگ ۲
اچ اچ سي يك ام وي وي ۴
برين ۳دن بوش ۴
ايسلميرووگلز ۲بردا ۴
روزندال ۳هلموند اسپورت يك
ريجنيسبورگز بويز يك فورتانا سيتارد صفر
گنمويدن ۳اومنيوورلد ۲
اسپارتا نيكرك يك هارلم ۶
تر ليد يك استورمووگلز تلستار ۲
-
هفته سوم رقابتهای فوتبال باشگاههای برتر ایران فردا " پنج شنبه " آغاز میشود .
برنامه این بازیها به شرح زیر است:.
از ساعت 15 و 30 دقیقه تیم سایپا تهران با صبا باتری تهران در کرج و مس کرمان با ذوب آهن اصفهان در کرمان.
از 17 و 30 دقیقه پاس تهران با فولاد خوزستان در ورزشگاه دستگردی تهران و استقلال تهران با فجر شهید سپاسی شیراز در ورزشگاه آزادی تهران.
همچنین جمعه پیکان تهران با ملوان بندر انزلی در ورزشگاه ایران خودرو , استقلال اهواز با راه آهن تهران در اهواز و برق شیراز با ابومسلم مشهد در ورزشگاه حافظیه شیراز مقابل هم به میدان می روند ضمن آنکه تیمهای پرسپولیس و سپاهان در این هفته دیدار داشتند که به علت بازی این دو تیم درجام حذفی , این مسابقه به تعویق افتاد .
-
قنبري: با تركيب هجومي مقابل پرسپوليس به ميدان ميرويم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: براي قهرماني در جام حذفي لحظه شماري ميكنيم؛ به همين دليل با تركيب تهاجمي مقابل پرسپوليس قرار خواهيم گرفت.
كريم قنبري روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: مدتها است در انتظار اين مسابقه هستيم. نميخواهيم جام قهرماني را به راحتي از دست دهيم؛ بنابراين بازي هجومي را در دستور كار خود قرار خواهيم داد.
وي ادامه داد: باتوجه به نتيجه به دست آمده در ديدار رفت، شانس سپاهان براي قهرماني بيشتر است. اين موضوع ما را فريب نخواهد داد چراكه معتقدم حضور يك نيمه از بازي نهايي باقي مانده است.
قنبري خاطر نشان كرد: پرسپوليس نسبت به ديدار رفت خطرناك تر خواهد بود. اين تيم چيزي براي از دست دادن ندارد و با تمام قوا مقابل ما قرار ميگيرد.
مربي سپاهان يادآور شد: كار سختي را براي رسيدن به ديدار نهايي پشت سرگذاشتيم و حاضر نيستيم در نقش جهان، جام را از دست دهيم.
قنبري تاكيد كرد: شناخت كاملي از پرسپوليس داريم. اين تيم هنوز به هماهنگي لازم دست نيافته و از نظر بدني نيز شكل وارد اين موضوع فاكتور مثبتي براي ما به حساب ميآيد.
اين مربي اضافه كرد: در كنار اينكه بازي را تهاجمي آغاز ميكنيم، بايد حواسمان را جمع كنيم تا گلي دريافت نكنيم. كنترل حريف و جلوگيري گلزني پرسپوليس در برنامههاي اصلي ما است.
قنبري تصريح كرد: پرسپوليس نقاط ضعفي دارد كه با استفاده از آن ميتوانيم اين تيم را غافلگير كنيم. در تمرينات روزهاي گذشته روي نقاط ضعف و قوت حريف كار كردهايم.
قنبري با بيان اينكه روز جمعه فوتبال تماشاگر پسندي از سوي دو تيم ارائه خواهد شد، عنوان كرد: 90 دقيقه تا قهرماني جام حذفي فاصله داريم. ميخواهيم با نمايش مقتدرانه جشن قهرماني را در نقش جهان برپا كنيم.
دو تيم سپاهان اصفهان و پرسپوليس و ساعت 15 روز جمعه در ورزشگاه نقش جهان اصفهان ديدار برگشت فينال جام حذفي را برگزار خواهند كرد.
-
به دليل بازيهاي ضعيف در لندن
آنجلوتي: از بازگشت دوباره شوچنكو استقبال ميكنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال آث ميلان درباره بازگشت دوباره مهاجم سابق تيمش گفت: براي حضور دوباره شوا در سن سيرو مشكلي وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت پلنت فوتبال، كارلو آنجلوتي ابراز اميدواري كرد بار ديگر بتواند آندري شوچنكو را به سن سيرو برگرداند.
شوا از بدو ورودش به چلسي فروغ گذشته اش در ميلان را نداشته و بازي هاي ضعيف تري را در تيم انگليسي به نمايش گذاشته است.
آث ميلان در فصل جديد سري آ بازيهاي خوبي را ارائه كرده و با كسب 2 پيروزي قدرت بالايش را به حريفان نشان داده است.
وي در اين زمينه تاكيد كرد: شوا مي تواند در صورت تمايل به ميلان برگردد و با آغوش باز از حضورش در سن سيرو استقبال مي كنيم.
كارلو تاكيد كرد: براي خريد دوباره وي نمي توانيم 45 ميليون يورو را بپردازيم؛ اما با مبلغ پائين تر مي توانيم بار ديگر وي را جذب كنيم.
-
پس از رهايي از بند مصدوميت
رونالدو: ميخواهم به قول خود در رئال عمل كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال رئال مادريد اعلام كرد كه با حضور در تركيب ثابت رئال مادريد، بيش از 30 گل را به ثمر خواهد رساند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال اسپانيا، رونالدو پس از رهايي از بند مصدوميت و حضور در تمرينات رئال مادريد، گفت: در بازگشت دوباره ام به تركيب مي خواهم بهترين بازي ها را براي تيم انجام بدهم.
وي افزود: در فصل جديد قصد دارم به قول خود عمل كرده و بيش از 30 گل به ثمر برسانم.
مهاجم برزيلي پس از عمل جراحي زانويش ابراز اميدواري كرد: بايد با انجام تمرينات فشرده جايگاه ثابت خود را در برنابئو به دست آورم.
رونالدو ادامه داد: به كالردون، رئيس باشگاه و روبرتو كارلوس قول داده ام بيش از 30 گل را در فصل جاري به ثمر برسانم و انگيزه زيادي در اين زمينه دارم.
بازيكن اسبق تيم اينتر ميلان درباره شايعه جدايي اش از رئال عنوان كرد: در شرايط فعلي تنها به بازي در تيم فكر مي كنم و به احتمال زياد تا 4 سال ديگر براي اين تيم بازي خواهم كرد
-
انگيزه بازمانده فاتح جام جهاني 1994
روماريو تا رسيدن به ركورد هزار گل ادامه ميدهد
خبرگزاري فارس: روماريو، ستاره فوتبال برزيل با بازنشستگي بيگانه است؛ به طوريكه خواهان ادامه فوتبال در سن 40 سالگي است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، روماريو كه اكنون در تيم اف.ث ميامي آمريكا توپ مي زند، قصد دارد به تيم آدالايديونايتد استراليا ملحق شود.
مهمترين انگيزه او براي ادامه فوتبال در چنين سني اين است كه او تاكنون 984 گل در رقابت هاي مختلف به ثمر رسانده و ميخواهد به ركورد هزار گل در دوران فوتبال خويش برسد.
در اين خصوص روماريو كه با تيم برزيل فاتح جام جهاني 1994 شد، اظهار داشت آنقدر به بازيگري ادامه ميدهد تا حتما به اين ركورد برسد.
-
در پي ادعاي 2 نماينده فوتبال در انگليس
مربي تيموريان با رشوهگيري به خريد و فروش بازيكن پرداخته است
خبرگزاري فارس: 2 تن از نمايندگان فوتبال ليگ برتر انگليس ادعا كردند فصل گذشته آلارديس به طور غير قانوني بازيكن خريد و فروش كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ورلدساكر نيوز، خبر رشوهگيري سام آلارديس، سرمربي تيم تيموريان اين روزها در فوتبال انگليس جنجال زيادي را موجب شده است.
سايت bbc با انتشار مطلبي، خبر از رشوهگيري و عقد قراردادهاي غيرقانوني سرمربي بولتون را منتشر كرد و با كمك 2 تن از نماينده هاي سرشناس بازيكنان اتحاديه، ادعا كرده اند آلارديس همراه فرزندش فصل گذشته معاملات غيرقانوني در زمينه فوتبال داشته است.
نمايندگان مدعي اعلام كردند آلارديس فصل گذشته با رشوهگيري پسرش همراه يك بازيكن ديگر را خريداري كردند و اسنادي را در همين زمينه به اتحاديه فوتبال انگليس تقديم كردند.
آلارديس در اين زمينه اعلام كرده در فرصتي مناسب پاسخ منتقدين را خواهد داد چراكه در شرايط فعلي بولتون جايگاه حساسي دارد.
اتحاديه انگليس قول داده تمامي معاملات غيرقانوني در فوتبال جزيره را به خوبي بررسي خواهند كرد و درباره برنامه آلارديس در فوتبال اين كشور به خوبي تحقيق خواهد كرد.
سخنگوي اتحاديه فوتبال انگليس در اين زمنيه تاكيد كرد: بايد برنامه آلارديس را به خوبي تماشا كنيم و در اين زمينه از مسئولين شبكه تلويزيوني BBC نيز كمك خواهيم گرفت.
-
بايد 700 هزار فرانک ديگر به برانکو بدهيم مصطفوي: درخواست ملاقات حضورى با مسئولان فيفا دارم
دبير کل فدراسيون فوتبال گفت: فسخ بىموقع قرارداد برانکو باعث شده تا فدراسيون فوتبال موظف به پرداخت 700 هزار فرانک سوئيس ديگر به عنوان پاداش به برانکو شود!
او افزود: اگر قرارداد برانکو در تاريخ 30 خرداد ماه فسخ نمىشد و برانکو موظف بود تا پايان مدت قراردادش 9 مهرماه با فدراسيون فوتبال ايران همکارى کند، شرايط تا اين حد به ضرر فوتبال ما نمىشد و امروز با وجود مشکلات مالى ناگزير نبوديم رقمى نزديک به 520 ميليون تومان ديگر را آن هم به عنوان پاداش صعود به جامجهانى به اين مربى کروات بپردازيم.
براى حل مشکلاتى که اين روزها به دليل تصميمات غلط مديران سابق فدراسيون گريبانگير فدراسيون فوتبال شده است، درخواست ملاقاتى حضورى با مقامات فيفا را ارائه کردهام و اميدوارم بتوانم در اين گفتگوها به صورت مسالمتآميز و با کمترين هزينه مشکلات کنونى فدراسيون فوتبال را حل و فصل کنيم.
-
90 دقيقه تا آسيا راهى نيست کاظميان: با پاسهاى گل، محبت سامره را جبران مىکنم
جواد کاظميان هافبک ايرانى تيم الشعب امارات که زوج على سامره را در اين تيم تشکيل مىدهد، در ديدار الشعب مقابل الخليج يک گل زد و دو پاس گل داد تا تيمش به مرحله بعد جامحذفى امارات راه يابد. او که سابقه بازى در تيم الاهلى را نيز دارد، اين روزها با سختىهاى ليگ امارات کنار آمده است و راحتتر کارش را مىکند. البته جواد را بايد يک پرسپوليسى دو آتشه دانست، چرا که او بيشتر از الشعب به فکر پرسپوليس است. اين مصاحبه را بخوانيد تا با ما هم عقيده شويد...
قراردادت با الشعب چندساله است؟
يکساله
روزگار را در امارات چگونه مىگذراني، خوش مىگذرد؟
اوايل، يعنى دو هفته اول خيلى برايم سخت بود، خب تازه از پرسپوليس جدا شده بودم و اين موضوع آزارم مىداد، هر روز در روزنامهها و محافل ورزشى حرفهايى دربارة انتقال من زده مىشد که بعضى از آنها اصلاً صحت نداشت اما على سامره خيلى کمکم کرد و خدا را شکر در حال حاضر همه چيز خوب است، به طورى که فکر مىکنم اينجا هم پرسپوليس است.
رابطهات با سامره که يک استقلالى مىباشد، چطور است؟
(مىخندد) قبلاً درباره على خيلى حرفها شنيده بودم، اما وقتى اينجا با او هم بازى شدم، خيلى بيشتر از شنيده هايم دربارهاش به من ثابت شد. او واقعاً پسر خوبى است و خيلى به من کمک کرد. من هم سعى مىکنم در زمين بازى و پاس گلهايى که به او مىدهم، کمکهايش را جبران کنم.
الشعب معمولاً تيم قدرتمندى نبوده، اما امسال اين تيم را چگونه پيشبينى مىکني؟
الشعب در اين چند سال گذشته مقامى بهتر از رتبه هشتم و نهم کسب نکرده است. البته الشعب هميشه مقابل تيمهاى بزرگ و در بازىهاى مهم خيلى خوب بازى کرده است و تنها مشکلش بازى با تيمهاى ضعيف است. به هر حال من و على امسال تلاش مىکنيم تا الشعب رتبه بالاترى را نسب به سالهاى گذشته کسب کند.
تو مىخواهى در الشعب آقاى گل شوى يا سامره؟
درصد آقاى گلى على خيلى بيشتر است، چون پارسال 18 گل به ثمر رساند و 2 سال هم است که عضور اين تيم مىباشد.
ضمن اينکه من يک خط عقبتر بازى مىکنم و بيشتر وظيفهام بازىسازى است. اما خيلى دوست دارم على آقاى گل شود.
از باشگاه خانه گرفتي؟
باشگاه برايم هتل رزرو کرده است تا خانهام آماده شود، اما چون ايمان مبعلى تنها بود، از من خواست که به خانهاش بروم. اين دو هفته راهم من مهمان ايمان بودم. اما از آخر همين هفته خانهام آماده مىشود و به خانهام مىروم.
بازىهاى پرسپوليس را که دنبال مىکني؟
صد در صد. اما متأسفانه 3 بازى گذشته پرسپوليس را نديدم، چون هم زمان با بازى پرسپوليس تمرين داشتيم، اما گلهاى بازى با ابومسلم را از طريق اخبار ديدم.
-
پروتکل همکارى امضا شد سرخپوشان از اين به بعد تيم دوم پرسپوليس هستند!
روز گذشته در دفتر محمدحسن انصارىفرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس توافقنامه همکارى با ايرج قربانى مديرعامل تيم فوتبال سرخپوشان دلوارافزار امضا شد. براساس اين قرارداد همکارى مقرر شد که اين دو باشگاه که يکى در ليگ حرفهاى و ديگرى در دسته اول حضور دارند دربخشهاى مختلف مالي، اقتصادي، ورزشي، فنى و ساير قسمتها با هم همکارى کنند. بر اين اساس اعلام شده است که انصارىفرد و قربانى در بخشهاى رد و بدل کردن بازيکن و مربى انجام بازىهاى تدارکاتي، برپايى اردوهاى مشترک تدارکاتي، طرحهاى ساخت ورزشگاه مشترک و... با هم همکارى کنند. همکارى بين اين دو باشگاه از يک ماه قبل آغاز شده اما حالا شکل تازهاى به خود گرفته است. محمدحسن انصارىفرد مديرعامل پرسپوليس بعد از ثبت پروتکل همکارى با قربانى گفت: اين همکارى هم به نفع ما و هم به نفع سرخپوشان دلوارافزار است و هواداران به طور قطع از ثمرات مثبت اين همکارى به زودى مطلع خواهند شد. ما در اين راستا طرحى هم براى هواداران پرسپوليس داريم که با کمک باشگاه سرخپوشان به اجراى آن مبادرت خواهيم کرد. مطمئن باشيد که اين طرح به سود فوتبال دو باشگاه است و سود مشترکى نصيب دو باشگاه مىکند و به زودى با قدرتگيرى هر دو تيم، تماشاگران ما به تشويق هر دو تيم خواهند پرداخت
-
محروميت ايران شايعه است علىآبادي: اجازه نمىدهم افراد آلوده در فوتبال فعال باشند
محروميت ايران واکنش نشان داد. مهندس علىآبادى در سفر خود به استان کرمان با تأکيد بر اينکه تعليق فوتبال ما شايعهاى است که به هيچ عنوان واقعيت ندارد، گفت: شک نکنيد فوتبال ما با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد و اين فدراسيون به دست کسانى مديريت مىشود که لياقت انجام آن را داشته باشند.
معاون رئيس جمهور در ادامه سخنان خود تصريح کرد: متأسفانه برخى افراد براى نشان دادن دوستى بيش از حد و اندازه به فوتبال و مردم، تمام تلاش خود را براى محروميت اين رشته انجام مىدهند، اما عليرغم تلاش آنها مطمئن باشيد فوتبال ما به کار خود ادامه داده ومحروم نمىشود.
علىآبادى با تأکيد بر حمايت از رئيس جديد فدراسيون (که در مجمع عمومى انتخاب مىشود) گفت: اجازه نمىدهم افراد آلوده در فدراسيون فوتبال به فعاليت بپردازند.
-
انصارىفرد: دست هواداران پرسپوليس را مىبوسم! جمعه ورزشگاه سپاهان هم سرخ است!
محمد حسنانصارىفرد مديرعامل پرسپوليس در گفتگويى با سايت اين باشگاه گفت: کسب برد برابر برق شيراز مىتواند عامل بسيار خوبى براى افزايش روحيه بازيکنان درآستانه ديدار برگشت فينال جام حذفى باشد و اميدوارم روزى باشد که ميليونها هوادار عاشق و دلسوز تيم پرسپوليس جشن شادى و افتخار برپا کنند.
پرسپوليس در بازى با برق شيراز 2 نيمه متفاوت را به نمايش گذاشت. يک نيمه خوب که توأم با ايجاد بيش از 5 موقعيت مسلم گلزنى روى دروازه حريف بود و يک نيمه قابل بحث که خوشبختانه ختم به خير شد.
حمايت همه جانبه هواداران، بهترين دلگرمى و پشتوانه براى اعضاى تيم و مسئولان باشگاه است. در اين روزها که عدهاى با اهداف از پيش طراحى شده سعى در ايجاد توطئه عليه باشگاه و تيم در آستانه فينال جام حذفى دارند، حضور پرشور هواداران در بازى رفت مايه افتخار و سربلندى خانواده بزرگ پرسپوليس بود. هواداران بار ديگر ثابت کردند که در شرايط حساس با درک وضعيت پرسپوليس، تيم محبوب خودشان را تنها نگذاشته و اجازه نمىدهند که ديگران به پيکره اين تيم مردمى آسيب بزنند.
انصارىفرد گفت: حضور 85 هزار تماشاگر در بازى رفت فينال جام حذفى قابل تقدير و تشکر فراوان است و من به عنوان عضوى از خانواده بزرگ پرسپوليس دست هواداران عزيز و بىرياى پرسپوليس را مىبوسم و اين همت، اتحاد و آگاهى را به تکتک آنها تبريک گفته و اميدوارم پرسپوليس با قهرمانى در جام حذفى به ناکامىهاى چندين ساله پايان داده و از خجالت اين عزيزان دربيايد.
هواداران پرسپوليس در بازى با سپاهان ورزشگاه نقشجهان اصفهان را سرخ مىکنند و مطمئن هستم که با حمايت اين عزيزان برابر سپاهان مىتوانيم برنده باشيم.
-
خطيبي: هيچچيز برايم با ارزشتر از وطن نيست!
رسول خطيبى اين فصل در کنار ساير ايرانىهاى حاضر در ليگ امارات مدعى آقاى گلى ليگ امارات است. خطيبى در اين مدت گلهاى بسيار حساسى براى شارجه زده است و اميد اول گلزنى اين تيم محسوب مىشود.
چرا ليگ امارات و شارجه را براى ادامه فوتبالت انتخاب کردي؟
شارجه دو سال است که خواهان به خدمت گرفتن من است و وقتى اصرار و پيشنهاد خوب آنها را ديدم پذيرفتم که به ليگ امارات بروم. در حالى که تنهريف اسپانيا خواهان من بود.
چرا به تنهريف نرفتي؟
تنهريف در ليگ دسته دوم اسپانيا حضور داشت و حضور در فوتبال دسته دوم اسپانيا در شأن من نبود، به همين دليل به جاى تنهريف، شارجه را انتخاب کردم.
اما سطح کيفى ليگ امارات نسبت به ايران پايينتر است.
به هيچوجه، اکثر تيمهاى امارات بازيکنان مطرحى را به خدمت گرفتهاند، اما درباره فوتبال ايران بايد بگويم که ليگ ايران هم از سطح بسيار خوبى برخوردار است.
چرا در جام جعلى خليج عربى بازى کردى ؟
اين جام به نام خليج عربى برگزار نشد بلکه در چارچوب همبستگى بيشتر کشورهاى عربى حوزه خليجفارس برگزار شد که رابطه بسيار خوبى هم با ايران دارند. در بندى از قراردادم با شارجه قيد شده است که با تيمهايى از کشور رژيم اشغالگر قدس بازى نخواهم کرد، اما در ساير بازيها بايد تحت اختيار باشگاه باشم. مطمئن باشيد با ارزشترين چيز در دنيا براى من وطنم است و به خاطر ايران، عزيزترين عزيزانم را از دست دادهام.
عملکرد ايرانىها را در ليگ امارات چطور مىبيني؟
فوتبال امارات در اختيار ايرانىها خواهد بود و اينجا ليگ اصلى ايران خواهد بود. در امارات هم همه از بازيکنان ايرانى حرف مىزنند و بايد اين بازار خوب را براى خودمان حفظ کنيم.
نظرت در مورد تيمملى چيست؟
تيمملى با کادرفنى جديد خيلى خوب نتيجه گرفته است و نتايج اين تيم نشان از عملکرد بالاى تيم با امير قلعهنوعى دارد. به عقيده من تيمملى با قلعهنوعى در آسيا حرفهاى زيادى براى گفتن دارد.
-
تورنمنتlg اردن با حضور چهار تيم امارات هم حريف ايران شد!
پيش از اين اعلام شده بود تورنمنتlg اردن با شرکت سه تيم ايران، عراق و اردن در امان برگزار خواهد شد و حتى در سايت رسمى فيفا هم اين تورنمنت سه جانبه معرفى شده بود اما طى روزهاى اخير مسئولان فدراسيون فوتبال امارات بنا به درخواست اسپانسر اين مسابقات به دنبال فراهم نمودن مقدمات بر پايى اين رقابتها با شرکت چهار تيم مىباشند تا تيمها به صورت ضربدرى به مصاف يکديگر بروند.
در همين خصوص خبردار شديم جدىترين گزينه براى حضور در تورنمنت امان تيمملى امارات به مربيگرى برونو متسو مربى مطرح و نامدار فرانسوى مىباشد که در صورت قطعى شدن حضور اين تيم، امارات به عنوان حريف ايران معرفى خواهد شد تا در عرض کمتر از دو ماه ملىپوشان کشورمان براى دومين بار به مصاف امارات بروند.
گفتنى است در نخستين بازى با امارات تيم کشورمان با تک گل رضا عنايتى به پيروزى رسيده بود.
-
دعاى دايي: به مايلىکهن احترام مىگذارم اما شکايتم را پس نمىگيرم
داستان شکايت على دايى از محمد مايلىکهن همچنان پابرجاست. اين دو نفر که زمانى در تيمملى روزهاى خوبى را همراه با هم سپرى کردهاند اين روزها مدعى احقاق حق خويش مقابل يکديگر در دادگاه هستند. در همين رابطه جالب است از آخرين حرفهاى کاپيتان سابق تيمملى مطلع شويد.
دايى در ارتباط با سرنوشت پرونده درگيرى خود با مايلىکهن مىگويد: من در زمين بازىبه عنوان بازيکن همواره احترام آقاى مايلىکهن را نگاه مىدارم زيرا ايشان پيشکسوت فوتبال ايران محسوب مىشوند اما در خارج از دنياى فوتبال همچنان پرونده شکايت از او را دنبال مىکنم زيرا حرفهايى زده که قابل پيگيرى است و در نهايت قانون مشخص مىکند که حق با کدام يک از ما مىباشد و چه کسى اشتباه کرده است.
-
نويدکيا: صحبت از قهرمانى سپاهان کار آسانى نيست!
محرم نويدکيا هافبک سپاهان اصفهان دوباره قصد دارد به روزهاى اوج خود برگردد و با پاسهاى عمقى و خطرناکش مهاجمان تيم را تغذيه کند. آيا او اين هفته و در فينال جام حذفى روز موفقى پشتسر خواهد گذاشت؟
نويدکيا به سئوالات مطرح شده اينگونه پاسخ داد:
محرم! چرا مقابل راهآهن ضعيف ظاهر شديد؟
ما ضعيف بازى نکرديم بلکه مقابل راهآهن موقعيتهاى فراوان گلزنى داشتيم که به خوبى از آنها استفاده نکرديم و فقط يک بار موفق به گلزنى شديم. ما اگر در ديدار با راهآهن توپ و ميدان را به حريف مىداديم بايد نااميد مىشديم.
با اين وضع ديدار برگشت مقابل پرسپوليس را چطور ارزيابى مىکنيد؟
ما در بازى خانگى به شکست پرسپوليس و حفظ جام قهرمانى در خانه فکر مىکنيم.
از نظر شما شانس قهرمانى پرسپوليس زياد است يا سپاهان؟
در فوتبال پيشبينى نتايج بازىها کار دشوارى است از اين رو من هم نمىتوانم بگويم که سپاهان قهرمانى جامحذفى مىشود اما اميدوارم سپاهان باز هم براى مردم اصفهان افتخارآفرينى کند.
محرم دوباره مىتواند به تيمملى برگردد؟
من به خاطر مصدوميت و دور بودن از شرايط تمرين و مسابقه وضعيت بدنى مناسبى نداشتم و قبول کردم که نسبت به ديگر بازيکنان ناآمادهترم اما پس از چند هفته تمرين مىتوانم دوباره به پيراهن تيمملى برسم.
به نظر شما ميزبانى سپاهان در ديدار برگشت تا چه اندازه مىتواند به شما کمک کند؟
فکر نمىکنم پرسپوليسىها در اصفهان احساس غربت کنند. مطمئناً تعداد زيادى از هواداران اين تيم از تهران و شهرهاى اصفهان به نقشجهان مىآيند.
-
در پنج سهميه آسيا جايى نداريم! تلخترين وداع فوتبال ايران با جامجهانى
تيمملى فوتبال نوجوانان ايران با قبول شکست عجيب در مصاف با ژاپن و در ماراتن پنالتىها در مرحله يک چهارم نهايى بازىهاى قهرمانى آسيا و انتخابى جامجهاني، تلخترين وداع تاريخ فوتبال ايران با رقابتهاى جامجهانى را رقم زد. ملىپوشان نوجوان کشورمان که در ماراتن پنالتىها مقابل ژاپن بارها فرصت طلايى صعود به مرحله نيمهنهايى بازىها را از دست دادند مىتوانستند با به ثمر رساندن تنها يکى از آن ضربههاى پنالتى نفرين شده صعود مستقيم خود به رقابتهاى جامجهانى نوجوانان را جشن بگيرند چرا که باتوجه به ميزبانى کرهجنوبى و حضور مستقيم اين تيم در جامجهاني، آسيايىها بههمراه نمايندگان منطقه کونکاکاف با 5 سهميه، بيشترين نمايندگان را در اين دوره از رقابتهاى جامجهانى نوجوانان خواهند داشت.
به اين ترتيب هر چهار تيم آسيايي، ژاپن، کرهشمالي، تاجيکستان و سوريه که به مرحله نيمهنهايى رقابتهاى آسيايى راه يافتند در رقابتهاى جامجهانى حضور خواهند يافت و تيمملى نوجوانان ايران با شکست مقابل ژاپن در آخرين گام، وداعى تلخ با جامجهانى داشت.
-
با هم اختلاف داريم اما... آصفي: وزير رفاه هيچ مشکلى با فتحا...زاده ندارد
اگر چه دکتر اميدوار رضايى در برنامه 90 بسيارى از مسائل ابهامبرانگيز در باشگاه استقلال را پاسخ داد اما اين تيم هنوز مديرعامل ندارد و همين مسئله موجب بروز مشکلاتى براى آبىپوشان شده است. در همين ارتباط «حميدرضا آصفي» يکى از اعضاى هيأتمديره باشگاه استقلال معتقد است باتوجه به اينکه على فتحا...زاده فرد منتخب هيأتمديره براى مديرعاملى استقلال تلقى مىشود بايد به اين انتخاب احترام گذاشته شود.
آصفى در ادامه مىگويد: در حال حاضر هيچ گزينهاى غير از آقاى فتحا...زاده براى مديرعاملى استقلال مطرح نيست و به همين خاطر ما فعلاً دنبال حل اختلافات موجود هستيم و اگر لازم باشد حاضريم در جلسهاى دوستانه با وزير رفاه دلايل اين انتخاب را به طور کامل براى ايشان تشريح کنيم. البته براساس گفتههاى دکتر اميدوار رضايى ظاهراً خود جناب وزير با حضور فتحا...زاده هيچ مشکلى ندارد.
وى ادامه داد: چهار نفر از هفت نفر هيأتمديره استقلال به مديرعاملى فتحا...زاده رأى مثبت دادهاند به همين خاطر بايد به اين گزينش احترام گذاشت. البته اختلافاتى در اين مورد وجود دارد که مىتوان با تعامل آن را حل و فصل کرد.
آصفى در خاتمه با تأکيد بر اينکه وزير رفاه اجازه خدشه وارد شدن به استقلال را نمىدهد، گفت: استقلال به فرد خاصى متکى نيست و تاکنون هم افراد مختلفى به اين تيم آمدهاند و رفتهاند. مهم اين است که مشکلات با هماهنگى کامل مرتفع شود و تيم دچار مسائل و مشکلات حاشيهاى نشود.
-
يک خبر خوش در آستانه فينال بازگشت مصدومان پرسپوليس به ترکيب اصلى
بىگمان بازگشت کريم باقرى و حسين بادامکى به ترکيب اصلى پرسپوليس براى بازى برگشت فينال جامحذفى مىتواند خبر خوشحالکنندهاى براى پرسپوليسىها باشد.
روز گذشته با خبر شديم مصدوميت کريم کاملاً برطرف شده و او جمعه در قلب خط دفاعى تيمش به ميدان خواهد رفت از طرفى بادامکى نيز که از ناحيه کمر دچار مشکل شده بود با رفع کامل مصدوميت به بازى با سپاهان خواهد رسيد تا پرسپوليس با ترکيب کامل روياروى ميزبان اصفهانى خود صفآرايى کند.
-
نوازي: اين هفته حتماً بازى مىکنم فجر براى ما قابلاحترام است
محمد نوازى اميدوارى زيادى دارد در بازى روز پنجشنبه مقابل فجرشهيدسپاسى جواز حضور در ميدان را از صمد مرفاوى دريافت کند و در ترکيب ثابت استقلال قرار گيرد. ديروز با او تماس گرفتيم تا پاسخگوى سئوالات ما باشد.
نظرت درباره بازى با فجرسپاسى چيست؟
اين بازى آسان نيست، فجرسپاسى تيم سختکوش و قابل احترامى است، آنها در اين چند ساله هميشه جلوى ما خوب بازى کردهاند.
شرايط تيم چگونه است؟
وضعيت بسيار خوبى داريم، در روزهاى گذشته تمرينات خوب و منظمى را پشتسر گذاشتهايم و آماده اين مسابقه هستيم.
وضعيت خودت مساعد است؟
شکر خدا چه از نظر روحى و چه از لحاظ آمادگى جسمانى وضعيت بسيار خوبى دارم.
از حريف شناخت داريد؟
شناخت ما مربوط به گذشته است، قرار است امشب در هتل فيلم دو بازى گذشته اين تيم را تماشا کنيم و نقاط ضعف و قدرت فجرسپاسى را برايمان آناليز کنند.
شانس پيروزى استقلال چقدر است؟
خيلى زياد، ما ميزبان هستيم و از حمايت تماشاگران برخوردار هستيم و اميدوارى زيادى داريم تا سه امتياز کامل مسابقه را به دست آوريم.
بازى مىکنى و يا مثل هفته گذشته بر روى نيمکت خواهى نشست؟
معلوم نيست، اين موضوع بستگى به نظر کادر فنى دارد اما من براى اين مصاف در آمادگى کامل به سر مىبرم و مشکلى ندارم.
-
حالا که استعفا نمىدهد... «مجمع» دادکان را برکنار کند
اين روزها بحث بر سر نامه ارسالى فيفا به فدراسيون بالا گرفته. عدهاى مىگويند که دادکان بايد برگردد و در غير اين صورت فدراسيون با خطر تعليق مواجه مىشود. در مقابل عدهاى ديگر نيز عقيده دارند که صرفاً اصلاح اساسنامه کافى است و اگر فدراسيون فوتبال خود را با خواستههاى فيفا هماهنگ کند، مشکلى به وجود نمىآيد. در اين گونه موارد معمولاً هر مقاممسئولى اظهار نظرى مىکند و بحث را پيچيدهتر مىسازد و آنچه مبهم مىماند همان اصل ماجراست و بس!
با اين حال با تأييد دبير فدراسيون مبنى بر دريافت نامه و اشاره تلويحى او به اصل قضيه به نظر مىرسد بايد خطر را جدى گرفت. فيفا و Afc دليل برکنارى دادکان توسط يک مقام دولتى حساس شدهاند و معتقدند به دليل اينکه فدراسيون يک نهاد عمومى مردمى است و نه دولتي، نبايد از جانب دولت در امور آن دخالت شود. در چنين شرايطى استعفاى دادکان يکى از راه حلهاى ذکر شده است.
اگر رئيس پيشين فدراسيون استعفاى خود را اعلام کند و به مقامات فيفا بگويد که خود کناره گرفته است و اين استعفا به تأييد مجمع برسد، آنگاه ديگر مشکلى وجود ندارد اما شواهد و قرائن حاکى از آن است که دادکان حاضر به استعفا نيست و ظاهراً وساطتها و پادرميانىها بى نتيجه خواهد بود. در چنين شرايطى است که مجمع عمومى فدراسيون، يعنى نهاد تعيين کننده از نظر فيفا، مىتواند وارد بازى شود و نقش اساسى ايفا کند.
طبق اساسنامه فدراسيونهاى ورزشى علاوه بر سازمان، مجمع نيز قادر به برکنارى رئيس فدراسيون است. در اساسنامهاى که از ايران نزد فيفا موجود است تنها مجمع به عنوان تصميم گيرنده اصلى معرفى شده و سازمان اختيارى ندارد. بنابراين مجمع عمومى مىتواند دست به کار شود و دادکان را برکنار کند اما چرا اين تصميم در مقطع کنونى لازم است؟
-1 اکنون همگان بر اين نکته تأکيد دارند که ماجراى برکنارى دادکان تبديل به يک قضيه بينالمللى شده است. آنطور که به نظر مىرسد فدراسيون در خطر تعليق قرار دارد و اگر فدراسيون شواهد مستدل و محکمه پسندى به فيفا ارائه نکند با محروميتهايى روبهرو مىشود. جاى ترديد ندارد که سازمان به هيچ وجه دادکان را برنمىگرداند و او نيز ظاهراً قصد استعفا ندارد. در چنين شرايطى مجمع براى حفظ منافع ملى هم که شده بايد حکم به برکنارى از روى عدم کفايت رئيس سابق فدراسيون که از روى مصلحت است تا همه چيز قانونى پيش برود.
-2 اتخاذ چنين تصميمى از جانب مجمع بار ديگر قدرت بالاى اين نهاد را يادآور مىشود. در چنين شرايطى است که سازمان بيش از پيش به توانايىهاى مجمع فدراسيونها واقف مىشود و قدم در راه اصلاح اساسنامه مىگذارد شنيده مىشود که سازمان چندان مايل به اصلاح اساسنامه نيست. مجمع با قدرتنمايى مىتواند هم ورزش ايران را از يک خطر بزرگ برهاند و هم ميخ خود را محکم بکوبد.
-
رقابتهاى جام اتحاديه انگليس منچسترسيتى قربانى مىخواهد!
ديدارهاى جام اتحاديه انگليس از ديشب با برگزارى نوزده مسابقه آغاز شده و امشب نيز با انجام پنج بازى پيگيرى مىشود.
منچسترسيتى که اين روزها بحران زده است، به مصاف تيم چستر فيلد مىرود و قصد دارد تمام دق و دلى خود را روى سر اين حريف خالى کند.
دو تيم تاکنون يازده بار با هم روبهرو شدهاند که منچسترسيتى هرگز به اين تيم نباخته و صاحب 8 پيروزى و 3 تساوى شده است.
براى دومينبار دو تيم در اين پيکارها با هم روبهرو مىشوندو اولين بار در 31 آگوست 1977 به مصاف هم رفتند که سيتى يک بر صفر برد.
فولام که رفته رفته خود را بازيافته در زمين خود با ويکومب بازى مىکند. دو تيم تاکنون 8 بار با هم روبهرو شدهاند که سهم فولام 3 پيروزى بوده و ويکومب تنها يک برد. چهار بار نيز به تساوى رضايت دادهاند.
بورو- ناتسکانتى به ياد گذشته!
* ميدلز بورو در زمين خودپذيراى ناتسکانتى است. دو تيم خاطرات گذشته را زنده مىکنند. آنها تاکنون 65 بار در رقابتهاى مختلف با هم بازى کردهاند که حاصل آن 31 پيروزى براى بورو و 24 برد براى ناتس کانتى بود، ده بازيشان نيز به تساوى انجاميده است.
ميدلز بورو 109 گل وناتس کانتى 85 گل زده و بايد ديد برنده ديدار امشب کداميک از اين دو تيم خواهد بود.
آخرين در فصل 2004-2005 و در رقابتهاى جامحذفى دو تيم برابر هم ايستادندکه بورو 2 بر يک برد. آخرين پيروزى ناتسکانتى در مى 1991 توانست ميدلز بورو را با يک گل مغلوب کند.
آستون ويلا نيز در زمين اسکانتورپ به ميدان مىرود. آنها تا به حال چهار بار هم روبهرو شدهاند که حاصل آن چهار پيروزى براى ويلا بوده و اين تيم 13 گل زده و تنها 4 گل خورده است. آخرين ديدار دو تيم در اکتبر 1984 بود که ويلا 3 بر يک اسکانتورپ را در همين رقابتها مغلوب کرد.
برنامه بازىها
* 15/22: چستر فيلد - منچسترسيتى
* 15/22: دانکاستر - دربى
* 15/22: فولام - ويکومب
* 15/22: اسکانتورپ - آستونويلا
* 30/22: ميدلز بورو - ناتس کانتى
-
روماریو تا رسیدن به ركورد هزار گل ادامه میدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روماریو، ستاره فوتبال برزیل با بازنشستگی بیگانه است؛ به طوریكه خواهان ادامه فوتبال در سن ۴۰ سالگی است.
به نقل از كیكر، روماریو كه اكنون در تیم اف.ث میامی آمریكا توپ می زند، قصد دارد به تیم آدالایدیونایتد استرالیا ملحق شود.
مهمترین انگیزه او برای ادامه فوتبال در چنین سنی این است كه او تاكنون ۹۸۴ گل در رقابت های مختلف به ثمر رسانده و میخواهد به ركورد هزار گل در دوران فوتبال خویش برسد.
در این خصوص روماریو كه با تیم برزیل فاتح جام جهانی ۱۹۹۴ شد، اظهار داشت آنقدر به بازیگری ادامه میدهد تا حتما به این ركورد برسد.
-
منتقمي: سپاهان و پرسپوليس، هردو ميزبان ديدار روز جمعه هستند
مديركل تربيت بدني استان اصفهان گفت: هردو تيم فولاد سپاهان و پيروزي ميزبانان مسابقه فينال جام حذفي در پايتخت فرهنگي جهان اسلام هستند .
بهروز منتقمي روز چهارشنبه در گفت وگو با سايت سازمان تربيت بدني تصريح كرد: اصفهان آمادگي برگزاري ديدار برگشت فينال جام حذفي را دارد و علاقه منديم تماشاگران فهيم اصفهاني برنده اين بازي باشند . ميخواهيم رفتارهاي اخلاقي و الگوهاي انساني در كنار فوتبال روان و زيبا هديه بازيكنان به تماشاچيان باشد.
وي گفت: با تمهيداتي كه در جلسات مختلف با مقامات عالي رتبه استان داشته ايم، استانداري، فرمانداري، اداره كل تربيت بدني، هيات فوتبال استان و باشگاه فولاد سپاهان دست در دست يكديگر بستر بسيار مناسبي براي انجام اين ديدار تدارك ديده اند.
وي به علاقه مندان و طرفداران دو تيم پرطرفدار اصفهاني و كشور توصيه كرد: تنها به تشويق تيم موردنظر خود بپردازند و خصلت هميشگي در رفتارها و منشهاي اخلاقي تماشاگران ايراني را در معرض ديد ميليونها ايراني در داخل و خارج از كشور قرار دهند.
منتقمي گفت: اداره كل تربيت بدني استان اصفهان با هدف تشويق تيم اصفهاني در صورت پيروزي در بازي فينال يك سفر زيارتي و معنوي به حج را در نظر گرفته است.
وي در خصوص پيش بيني خود از اين ديدار نيز گفت: با توجه به اينكه سپاهان توانمندي خود را بارها به اثبات رسانده و نشان داده تيم روزهاي بزرگ است، پس مطمئن باشيد سپاهان برنده اين پيكار خواهد بود.
ديدار برگشت نهايي رقابتهاي فوتبال جام حذفي باشگاههاي ايران ساعت ۱۵روز جمعه ۳۱شهريورماه جاري در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار خواهد شد.
نتيجه ديدار رفت دو تيم در تهران، ۱ - ۱مساوي بوده است .
-
گلزني هاشميان در بازي تداركاتي هانوفر
تيم هانوفر با گلزني وحيد هاشميان توانست 5 بر صفر تيم بزير سوبر را در يك بازي دوستانه مغلوب كند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تيم هانوفر آلمان در اين بازي 90 دقيقه كامل از وحيد هاشميان در تركيب اصلي استفاده كرد و مهاجم تيم ملي ايران در دقيقه 72 گل چهارم را وارد دروازه بزير سوبر كرد.
هانوفر در نيمه اول توسط بندرسيك (44) به گل رسيد ولي در نيمه دوم چهار بار دروازه حريف تداركاتياش را گشود. در اين نيمه علاوه بر هاشميان، مونتابل (2گل) و يانكوف گلزني كردند.
هانوفر در هفته پنجم رقابتهاي بوندسليگا روز شنبه ميزبان بايرن لوركوزن است.
-
مربي راهآهن:
همه تيمها از ما شناخت دارند
اولين برنامه راهآهن مقابل استقلال غلبه بر گرماي اهواز است.
بهروز تاباني مربي تيم راهآهن تهران در گفتوگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) درخصوص بازي مقابل استقلال اهواز با بيان مطلب فوق گفت: بازي با استقلال اهواز يك بازي سنگين و سخت است و اولين برنامهاي كه ما در آنجا داريم غلبه بر هواي گرم اهواز است. استقلال حريفي است كه با توجه به صدرنشينياش و پيروزي در دو بازي اول ميتواند براي ما مشكلساز شود.
مربي راهآهن درخصوص اينكه فيروز كريمي، سرمربي فعلي استقلال اهواز و سابق راهآهن، شناخت كافي از اين تيم دارد خاطرنشان ساخت: تاكتيك تيم ما براي همه تيمها مشخص است. چون مدت 3 سال است كه 15، 16 بازيكن راهآهن در كنار هم هستند و ما مجبوريم با همين نفرات تغييرات تاكتيك بدهيم. از سوي ديگر بازيكنان ما هم دو سال با كريمي در راهآهن كار كردهاند و ميدانند او چه تاكتيكهايي را در زمين پياده ميكند.
-
غلامحسين پيرواني:
از استقلال تهران شناخت كافي داريم
غلامحسين پيرواني سرمربي تيم فجرسپاسي شيراز قصد دارد مثل هميشه يك تيم آماده و سرسخت را به مصاف استقلال تهران مدافع عنوان قهرماني ليگ بفرستد.
سرمربي فجرسپاسي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران( ايپنا) پاسخگوي سوالات شد:
از آخرين وضعيت تيم خودتان بگوييد؟
متاسفانه ما در طول دو هفته اخير نتوانستيم از زحمات خودمان بهره لازم را بگيريم. در هفته اول در عين شايستگي به اشتباهات داور باختيم و من در همان بازي هم گفتم كه از كار شاگردانم نسبتا راضي هستم. در بازي مقابل پاس هم اتفاقاتي كه افتاد باعث شد تا سرنوشت اين بازي مبهم بماند. پس از بازي مقابل پاس سعي كرديم تيم را براي انجام ديدار حساس كه مقابل استقلال دارند آماده كنيم و خوشبختانه همه بازيكنان آماده هستند.
وضعيت استقلال را چطور ارزيابي ميكنيد؟
استقلال در طول دو هفته اخير توانسته است نتايج خوبي بگيرد. من به خوش شانسي استقلال اعتقاد زيادي ندارم. به نظر من استقلال با توجه به اينكه از اشتباهات حريف به امتياز رسيده است نشان داده كه يك تيم زيرك است و ما بايد سعي كنيم اين فرصتها را به حريف ندهيم.
در مورد عليزاده و اكبرپور دو شاگرد سابق تان كه هم اكنون در استقلال توپ مي زنند نيز صحبت كنيد؟
عليزاده و سياوش شاگردان خود من هستند. من اميدوارم مشكل سياوش هم زودتر حل شود. من به شاگردان خودم هم گفتهام كه در مقابل همبازيان سابق خودشان هميشه احترام و دوستي قبل را حفظ كنند و رقابت را فقط در داخل زمين داشته باشند.
چقدر به كسب سه امتياز از اين بازي اميدوار هستيد؟
ما سعي كرديم تمرينات را به دور از هرگونه حاشيه و جنجال انجام دهيم. تيم فجرسپاسي يك تيم جوان است و براي بازيكنان ما انجام يك فوتبال جوانمردانه و تماشاگرپسند بالاترين امتياز است.
از تيم استقلال تهران شناخت كافي داريم و سعي ميكنيم از اين موضوع در طول بازي استفاده مناسب داشته باشيم.
در مورد صمد مرفاوي سرمربي جديد استقلال چه نظري داريد؟
من ايشان را سالهاست كه ميشناسم. آقاي مرفاوي در كنار مربياني بزرگ كار كرده است و ايشان هيچ چيز از ديگر مربيان كم ندارد.
فكر ميكنيد سرنوشت بازي فجرسپاسي و پاس چه شود؟
اين اشتباه ناخواسته بوده و ما نبايد قرباني شويم. من اميدوارم كه عدالت در راي كميته انضباطي وجود داشته باشد.
-
ايمان رزاقيراد:
هافبكهاي پاس به خوبي گلسازي ميكنند
شناخت كافي از مدافعان فولاد ندارم و شنيدهام كه در اين فصل تيم جواني شده است.
ايمان رزاقيراد، مهاجم تيم فوتبال پاس تهران در گفتوگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) درخصوص بازي مقابل فولاد خوزستان با بيان مطلب فوق افزود: در طول هفته، آقاي جلالي روي تاكتيكهاي هجومي با بازيكنان كار كردهاند و امروز هم قرار است با تماشاي فيلم بازيهاي گذشته فولاد با نقاط ضعف و قوت اين تيم بيشتر آشنا شويم.
وي با اشاره به اينكه بازيكنان پاس از روحيه خوبي براي بازي فردا برخوردار هستند، گفت: در باخت مقابل مس خوب باز كرديم و در بازي با فجرسپاسي هم كار خود را كه شروعي براي قهرماني بود، به درستي انجام داديم و به آنچه كه ميخواستيم رسيديم. بازيكنان ما به قهرماني فكر ميكنند و از نظر روحي مشكلي ندارند و به نوعي خودشان را باور دارند.
رازقيراد افزود: شنيدهام كه فولاد در اين فصل تيم جواني شده است وبه همين دليل من به خوبي مدافعان آنها را نميشناسم ولي امروز با ديدن فيلم بازي از آنها شناخت پيدا خواهم كرد.
مهاجم پاس درخصوص محمد مايليكهن، سرمربي تيم فولاد خاطرنشان ساخت: شناخت من نسبت به ايشان فقط به كارنامهشان مربوط ميشود و ميدانم كه مربي بادانشي است.
رزاقيراد قرارداد ضمن تمجيد از بازي هافبكهاي پاس و تغذيه مناسب آنها براي گلزني مهاجمان افزود: در بازي با مس هم هافبكها چند موقعيت گل براي مهاجمان فراهم كردند، در مقابل فجر سپاسي هم چنين اتفاقي افتاد كه در يك صحنه من گلزني كردم. اميدوارم در بازي فردا هم هافبكها موقعيتسازي و مهاجمان گلزني كنند.
-
"عمادرضا" در تركيب بازي برگشت فينال جام حذفي
روز جمعه، تكليف قهرمان جام حذفي با انجام بازي برگشت تيم هاي پرسپوليس و سپاهان مشخص خواهد شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ نكته قابل توجه در مورد تركيب سپاهان اينكه گويا "لوكابوناچيچ" سرمربي سپاهان قصد دارد از "عمادرضا" براي نخستين بار در ارنج اصلي استفاده كند كه در اين صورت، احتمالا "سيدمهدي سيدصالحي" نيمكت نشين خواهد شد.
ضمنا برخلاف آنچه همگان انتظار دارند، "محمد نوري" كه در بازي رفت فينال جام حذفي درخشش خيره كننده اي داشت (بطوريكه مديرعامل پرسپوليس لب به تحسين بازي وي گشود) در ليست ذخيره ها بوده و كماكان"محرم نويدكيا" با وجود افتي كه مدتي است با آن دست و پنجه نرم مي كند، در تركيب ثابت سپاهان حضور دارد.
كريم قنبري:
از انتخاب مرادي به عنوان داور بازي خوشحال هستيم
سپاهان در شرايط بسيار خوبي قرار دارد و مسلما قهرمان جام حذفي خواهد شد.
كريم قنبري مربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان در گفتوگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) ضمن بيان مطلب فوق گفت: شرايط تيم بسيار مطلوب است و بازيكنان از نظر مسائل روحي و رواني در شرايط بسيار خوبي قرار دارند. به طور كلي ميتوان گفت كه تيم در آرامش كامل به سر ميبرد و قطعا از هر نظر براي انجام يك ديدار موفقيتآميز آماده هستيم.
وي ادامه داد: در ورزشگاه آزادي نتيجه بسيار خوبي مقابل پرسپوليس كسب كرديم. در واقع نيمه اول اين ديدار به سود سپاهان به اتمام رسيد ما در خانه حريف امتياز خوبي گرفتيم و حالا نيمه دوم فينال جام حذفي را بايد در خانه خود برگزار كنيم.
قنبري خاطرنشان كرد: شانس سپاهان براي قهرماني به مراتب بالاتر از پرسپوليس است چون تيم ما از هر نظر براي اين بازي آمادگي دارد. بازيكنان، كادرفني و مديران سپاهان تنها به قهرماني فكر ميكنند و اين موضوع برايشان از هر چيز ديگري مهمتر است.
مربي سپاهان گفت: آرامش و آمادگي روحي و رواني مهمترين فاكتور موفقيت سپاهان است و روز جمعه با استفاده از همين فاكتورها، قهرمان جام حذفي خواهيم شد و به عنوان نماينده ايران راهي ليگ قهرمانان آسيا ميشويم.
قنبري در پايان اظهار كرد: از اينكه مسعود مرادي داور اين ديدار حساس است بسيار خوشحاليم چون او يك داور خوب و بسيار دقيق است و قطعا جمعه ثابت ميكند كه بهترين داور ايران است.
-
آغاز ليگ فوتبال امارات؛
رقابت 9 ايراني براي كسب عنوان بهترين بازيكن و بهترين گلزن
فصل جديد رقابتهاي ليگ دسته اول باشگاه هاي امارات از فردا آغاز خواهد شد و طي آن 12 تيم حاضر در اين مسابقات به مصاف هم خواهند رفت.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ رقابتهاي اين فصل از فوتبال امارات در حالي آغاز ميشود كه 9 بازيكن مطرح ايراني در 5 باشگاه دسته اولي اين كشور توپ خواهند زد.
دو چهره جوان فوتبال ايران يعني مسعود شجاعي و رسول خطيبي كه اين فصل را با الشارجه خواهند گذراند در اولين ديدار ليگ دسته اول امارات با تيم تازه وارد دوبي مصاف خواهند داشت. خطيبي و شجاعي به همراه يارانشان در الشارجه پس از دو اردوي تداركاتي در اتريش و تركيه فردا در استاديوم خانگي خود در شهر شارجه ميزبان دبي خواهند بود.
همزمان با اين بازي نيز ديدار سنتي باشگاههاي امارات بين دو تيم النصر و الوصل برگزار خواهد شد. ميزبان اين دربي حساس كه به قيد قرعه در هفته اول برگزار خواهد شد، النصر است. النصر در اين فصل از رقابتهاي ليگ امارات با آرش برهاني و فرهاد مجيدي دو مهاجم ايراني اش به ميدان خواهد رفت. آرش برهاني پس از درخشش در تيم پاس و حضور چشمگير در تيم ملي سرانجام به جمع لژيونرهاي ايراني پيوست و اين فصل را دور از در امارات بازي خواهد كرد.
برهاني در هفته گذشته و در چارچوب رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي امارات براي النصر به ميدان رفت و 2 گل نيز به ثمر رساند. از سوي ديگر فرهاد مجيدي در ديدار اول تيمش در ليگ امارات انگيزههاي مضاعفي دارد. او فوتبال در امارات را در باشگاه الوصل آغاز كرد و اكنون بايد در نخستين ديدار اين فصل از رقابتهاي باشگاه هاي امارات به مصاف تيم سابق خود برود. فرهاد مجيدي فصل گذشته با الاهلي قهرمان باشگاههاي امارات شد.
اما الاهلي كه در اين فصل از آن با لقب مدافع عنوان قهرماني ياد خواهد شد در اولين گام در روز جمعه 31 شهريور (22 سپتامبر) با تيم تازه وارد الفجيره بازي مي كند. مربيان الاهلي كه فرهاد مجيدي مهاجم گلزن و ايراني را از دست دادهاند، خوب ميدانند كه در اين فصل رقابت سنگيني را با ديگر تيمها خواهند داشت. اما الشباب كه در آستانه اين فصل از رقابتها با مشكل عجيب مهرداد اولادي مهاجم ايراني خود مواجه شد در اولين بازي از اين فصل ميزبان الجزيره خواهد بود. مسوولان الشباب كه طي يك ماه گذشته كشمكشهاي بسياري را با همتايان ايراني خود در باشگاه پرسپوليس بر سر وضعيت قرارداد مهرداد اولادي داشتند، اين فصل را با تنها هافبك ايراني خود يعني ايمان مبعلي آغاز خواهند كرد.
ديگر بازي روز جمعه ليگ امارات را دو تيم الامارات و الوحده برگزار خواهند كرد. تيم فوتبال الامارات در اين فصل با هدايت سرمربي آلماني راينهارت فابيش دو بازيكن ايراني را به خدمت گرفته است. رضا عنايتي آقاي گل رقابتهاي فصل پيش ليگ برتر ايران و حسين كعبي گوش راست تيم ملي ايران دو بازيكن اصلي الامارات خواهند بود كه سرمربي آلماني اين تيم حساب جداگانهاي بر روي آنها باز كرده است. راينهارت فابيش پيش از آغاز رقابتها بارها تاكيد كرده است كه با حضور عنايتي و كعبي، الامارات موفقيتهاي چشمگيري به دست خواهد آورد.
طبق برنامه از پيش اعلام شده قرار بود كه آخرين ديدار هفته اول رقابتهاي ليگ دسته اول فوتبال امارات بين دو تيم العين و الشعب به ميزباني الشعب در روز جمعه 31 شهريور برگزار شود كه اين بازي به دليل حضور تيم العين در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به تاريخ ديگري موكول شد. الشعب اين فصل را علاوه بر علي سامره با يك مهاجم ايراني ديگر آغاز مي كند . همچنين جواد كاظميان نيز در فصل جديد از پرسپوليس به الشعب پيوسته است .العين نيز كه قهرماني جام حذفي امارات را از فصل قبل به همراه دارد، امروز چهارشنبه در چارچوب رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در مقابل القادسيه كويت قرار خواهد گرفت.
جمع 9نفري ايرانيهاي حاضر در ليگ امارات تعداد فوتباليستهاي ايراني شاغل در خارج از كشور را به عدد 22 رسانده است كه 13 نفر از آنان در اروپا مشغول هستند. اين تعداد لژيونر در تاريخ فوتبال، يك ركورد محسوب ميشود و ادامه اين روند ضرورت برنامهريزي متفاوتي براي تيمهاي ملي را اقتضا ميكند.
حضور درصد قابل توجهي از لژيونرها در ليگ امارات اين امكان را به وجود آورده كه ارتباط فوتبال دو كشور ايران و امارات در طول سال جاري بيشتر و مستحكمتر از پيش ادامه يابد، به هر صورت ايجاد ارتباط با فوتبال ديگر كشورها به خصوص كشورهاي همسايه قطعا به نفع فوتبال ايران خواهد بود، مخصوصا اين كه امكانات موجود براي فوتبال در كشور امارات قطعا ميتواند الگوي مناسبي براي پيشرفت فوتبال در ايران باشد.
به هر صورت 9 ايراني شاغل در ليگ فوتبال امارات با انگيزه و عطش بسيار براي گلزني پا به عرصه رقابت ها خواهند گذاشت. با توجه به اينكه اكثر ايرانيهاي فوتبال امارات از گلزنترين فوتباليستهاي ايراني هستند بايد منتظر رقابت تنگاتنگ آنها براي كسب عنوان بهترين گلزن امارات باشيم.
-
اختصاص خبر اول سايت فيفا به رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا
سايت رسمي فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) ظرف ديروز و امروز خبر اول خود را به رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا اختصاص داده است.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سايت فيفا در اين خبر ضمن اشاره به برنامه بازيهاي امروز به ارائه گزارشي از عملكرد تيمهاي حاضر در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا نيز پرداخته است.
اين سايت د ر اين گزارش الاتحاد عربستان، اولسان كره جنوبي و شانگهاي شين هواي چين را اصليترين شانسهاي قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا معرفي كرده و احتمال صعود سه تيم الكرامه سوريه، الشباب عربستان و چونبوك موتورز كره جنوبي را به مرحله نيمه نهايي كمتر از ساير تيمها دانسته است.
گفتني است كه دور برگشت مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا امروز با انجام چهار ديدار برگزارخواهد شد كه طي آن چهره چهار تيم صعود كننده به مرحله نيمه نهايي مشخص خواهد شد. برنامه بازيهاي امروز به شرح زير است:
چونبوك موتورز كره جنوبي ـ شانگهاي شن هواي چين
العين امارات ـ القادسيه كويت
الشباب عربستان ـ اولسان هورانگ كره
الكرامه سوريه ـ الاتحاد عربستان
خسرو حيدري:
مساله بازي با فجرسپاسي، ما را مصمم تر كرده است
مهم تر از سه اميتاز بازي مقابل فولاد، پيروزي در ورزشگاه دستگردي است.
خسرو حيدري بازيكن تيم پاس تهران در گفت وگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان اين مطلب گفت: تساوي هاي متعدد ما درفصل پيش و همچنين شكست مقابل مس در آغاز اين فصل اين شبه را به وجود آورده كه پاس در ورزشگاه خانگي خود نتيجه نمي گيرد. ما با پيروزي در مقابل فولاد اين روند را متوقف خواهيم كرد.
وي با اشاره به آناليز بازي هاي فولاد توسط كادرفني پاس گفت: مربيان ما فيلم بازي هاي فولاد را ديده اند و آناليز هاي خود را در اختيار ما گذاشته اند . فولاد تيم دونده وجواني است اما نقاط ضعف نيز در اين تيم ديده مي شود.
حيدري در مورد شيوه بازي پاس مقابل فولاد گفت: هنوز تركيب نهايي مشخص نيست ولي با شناختي كه از فولاد داريم حتما تاكتيك مناسبي را اتخاذ خواهيم كرد.
وي درپايان با اشاره به بازي نا تمام پاس در مقابل فجرسپاسي گفت: ما هنوز امتيازي نداريم و مسئله تكرار بازي مقابل فجر سپاسي ما را نسبت به پيروزي مقابل فولاد مصمم تر مي كند.
گفتني است، تيمهاي پاس تهران وفولاد خوزستان ساعت 17و 30 دقيقه پنج شنبه در ورزشگاه شهيد دستگردي با هم ديدار مي كنند.
رئيس كميته پيشكسوتان استقلال:
حجازي ، روشن و پورحيدري افتخارات استقلال هستند
جواد قراب سخنگوي و رئيس كميته پيشكسوتان باشگاه استقلال اعلام كرد هيچ تفاوتي بين پيشكسوتان استقلال قائل نيست.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ظهر امروز در جلسه اي كه بين پيشكسوتان استقلال انجام شد پيشكسوتان اين باشگاه ضمن صرف ناهار به لزوم يكدلي و اتحاد بيشتر تاكيد كردند و از مسئولان باشگاه استقلال نيز خواستند كه با توجه به پيشكسوتان، آينده جوانان فعلي استقلال را تضمين كنند.
جواد قراب سخنگوي استقلال نيز در اين رابطه گفت: پيشكسوتان استقلال همه با هم يكدل و متحد هستند و هدف همه آنها سربلندي اين تيم است.
وي همچنين خاطر نشان كردهمه پيشكسوتان و بازيكنان قديمي براي ما محترم هستند. من و اين كميته با هيچ كدام از دوستداران استقلال مشكلي نداريم . امثال حجازي ، روشن، پورحيدري و جباري افتخارات استقلال هستند و ما هميشه پذيراي آنان هستيم.