گوشی اندروید و مودم سیمکارت خور tplink mr200نقل قول:
Printable View
گوشی اندروید و مودم سیمکارت خور tplink mr200نقل قول:
تی پی لینک که نشون نمیده.
اندروید هم بعضی مدلها با کدهای مخفی مثل سرویس مود نشون میده
سامسونگ و ال جی یه کم توی این زمینه بهترن
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
بسته شبانه 2تا7 تاچند گیگ سقف دانلود داره؟
2 تا 7 > 20 گیگنقل قول:
1 تا 11 صبح > 30 گیگ
بسته نامحدود شبانه با 4g میشه دانلود کرد؟
عكس اولي lte همراه اول هست
عمس دومي 3g همراه اول
اختلاف ببينيد كه حتي نميتونن يك حالت تقريبا استيبلي تو شبكه داشته باشن
يكي اونقدر بالا يكيش اونقدر پايين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقه ما که 4G نیست ولی دوستان میگن بسته شبانه فعال کنید روی شبکه 4G رجیستر نمیشهنقل قول:
عجب حرکتی زدن!!! نمیدونستم.حالا امشب ی بسته بزنم ببینم سرعت 3جی چطوره؟نقل قول:
به نظر من اگه سرعت شبانه تون خوب باشه حداکثر تا 22 مگ میره در این صورت دیگه 4G بودن اصلا مطرح نیست چون با همین 3G میتونید کل 20 گیگ رو بگیرید. 2 تا بسته هم که نمیشه گرفت (در طول 24 ساعت یکبار میشه شبانه زد) پس عملا توجیهی نداره 4G. پیشنهاد میکنم روی سیمکارت خودتون اگه دائمی هست اصلا ریسک نکنید. اگر اعتباری هم هست خیلی روش شارژ نداشته باشید. ترجیحا با سیمکارت جداگانه دانلود کنید چون به محض اینکه 20 گیگ رو رد کنه بدون اخطار و قطعی یا قبض نجومی میندازه یا شارژ رو خالی میکنه. من همیشه 1000 تومن شارژ میکنم بسته میخرم فقطنقل قول:
البته قبلا شارژ دلخواه می شد خرید
الآن فقط خط به خط جواب میده
هیچ کارتی زیر 5000 تومان نمی ده با USSD
قبلا چند بار شارژ دلخواه میزدم از 10 تاش آخر سر یکیش قبول می کرد اما جدیدا دیگه اونم نمیشه
می تونید از سایت newpin.ir شارژ خط به خط بخرید بعد از سیم کارت که شارژ توشه هر بار که خواستین بسته شبانه بزنین 1000 تومان با 40 تومان کارمزد(دیوثا) خط به خط کنین
با خیال راحت بدون نگرانی از سوختن شارژتون از بسته شبانه لذت ببرید و حتی لازم نیست شبا بیدار باشید می تونید با یه دانگل و تنظیم wake timers و IDM اتوماتیک کامپیوتر روشن و دانلود و بعدش خاموش بشه
idm/scheduler/download limitsاین مسیر توی idm برید میتونید مقدار حجم دانلود رو به مثلا 22 گیگ در طی مثلا 5 ساعت (قابل تنظیم به هر زمان دیگر) محدود کنید که شارژتون نپره.
سلام اسکرین شات بدیننقل قول:
دوستان الکی کار رو برای خودشون سخت میکنن . شارژ هزارتومن و ...نقل قول:
خیلی راه هست برای اینکه شارژ نپره
یه صف جدید ایجاد کنید 19.5 گیگ لینک اضافه کنید . شب همونو شروع به دانلود کنید .
اینم اسکرین شات از اون قستمی که گفتن
تیک گزینه دومی رو بردارید
سلام دوستان //من مشکلی دارم قبلا راحت هر شب 2 تا 7 حداقل 15 گیگ دانلود میکردم ولی چند روزه سرعت دانلود اومده روی 50 کیلوبایت ولی اگه ساعت مثلا 4 صبح بیدار شم و دوباره دانلود را قطع و دوباره راهندازی کنم سرعت خوب میشه و به 1.5 مگ میرسه و دانلود خوب میشه//آیا راهی برای اصلاح مورد بالا هست تا از خواب بیدار نشم ممنون از دوستان
من فکر می کنم شما تو بلک لیست سرور قرار گرفتی و باید با پشتیبانی هماهنگ بشی ببینی همینطوره یا نه.
در حالت 3G ایا امکان تغییر فرکانس کاری هست ؟ اگر هست تاثیری تو سرعت داره ؟
3G همراه اول کلا یه فرکانس داره که فکر کنم 2100 هستنقل قول:
سلام چرا بسته 1 تا 11 غیر فعال شده؟؟؟
به دلایل نامعلومنقل قول:
جواب همراه اول در اینستاگرام در مورد گذاشتن طرح کنترل مصرف ازاد دیتا
کد:s8.picofile.com/file/8270987692/PicsArt_10_15_09_18_44.png
با یه سیم کارت دیگه امتحان کن برای اینکه مطمئن بشی مشکل از دانلود زیاد نیست .نقل قول:
ی امشبو خواستم بسته نامحدود1تا11 بزنم برداشتن...لعنتیا:n03:
همون کدها رو میشه بگید؟نقل قول:
برداشت بالاخره؟
اون وقت بعضی دوستان میان میگن چرا دانلود میکنید چرا فلان می کنید. حالا باید برم با سرعت 128 کیلوبایت adsl دانلود کنم.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
زود تر دانلود های ضرروی تون رو انجام بدبن دیگه آخرین نفسای دانلود شبانه ـست
یعنی همین 2تا7 هم میپره؟:n03:نقل قول:
با حذف بسته های محبوب ایرانسل همون سالانه 100 گیگ و شش ماه 60 گیگنقل قول:
احتمالا از بالا دارن فشار میارن بسته هاشونو حذف کنن چون شرکت های اینترنتی احساس خطر میکنن
به هر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه هر چی دانلود دارین بزنین دانلود کنن
کلا 1000 تومان 20 گیگ گیگی 50 تومان در مقایسه با قیمتی که بعد از حذف شدن این بسته ها باید بپردازید مفته
تازه می خواستم مودم بگیرم:n03: هرچند خیلی اهل دانلود نیستم اما ب هر حال سرعت بالاواقعا مزیت بزرگیه..شرکت های اینترنتی عضو اینکه از بالا بزنن کیفیتشونو ببرن بالا و ی رقابت خوب ایجاد کنننقل قول:
ایا منبع موثقی دارید؟ شخصی یا عمومینقل قول:
چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان استنقل قول:
حدس.میزنم.نمیدونم.چرا.نمیشه .فاصله.space.بندازم.بین.حروفنقل قول:
اره نمیشه اسپیس بندازی. متن رو من یه جا نوشتم بعد اومدم اینجا پیست کردم.نقل قول:
هر ازگاهی نمیشه space انداخت
به هر حال آثار جمع آوری بسته های شبانه رو میشه مشاهده کرد:
تغییر تعرفه / افزایش قیمت هر گیگ / کوتاه شدن زمان مصرف و...
یعنی الان دیگه 2- 7 هزار تومن نیست؟
بسته تا 11 مشخصه که برای اپراتور خوب نیست اگر منم بودم جمع می کردم. خودشون هم به اشتباهشون پی بردن اما ساعت 2 تا 7 قضیش فرق می کنه شبکه بیکاره و از طرفی هم نامحدود نامحدود هم که نیست. همراه اول نده میرن سراغ ایرانسل . ایرانسل هم پول کمی درنمیاره بابت همین ساعتی ها
به نظر من هم شبانه های موبایل فعلا میمونن، مگر اینکه و به احتمال زیاد منتقل بشن به سرویس های TD. شبانه موبایل به نظرم با ADSL کمی متفاوت هست. تو شبانه موبایل شبکه تقریبا بیکاره و مثل ADSL هم نیست که کاربر ثابت و قرارداد بسته داشته باشه و هر کسی آزاده که یه ماه اینترنت بخره ماه بعد نخره، به همین خاطر درآمد دیتا اپراتور موبایل کاملا متغیره. همین قضیه حکم میکنه که اپراتور هر جوری هست فضا رو رقابتی تر کنه و مشتری بیشتری جذب کنه. ظرفیت شبانه این اپراتور یه سرمایه پرت حساب میشه که در هر صورت اپراتور داره براش هزینه میده، حالا این صد درصد به نفعشه که بیاد از این ظرفیت استفاده کنه و بخشی از هزینه را جبران کنه و در عوض روی بسته های روزانه و قیمت اونها مانور بده. به نظر من هم توی این رقابت ایرانسل یه پله از رایتل و همراه اول جلو تره و با بسته های متنوعی که میده سعی میکنه گوی رقابت رو از اونها بگیره. حالا فکر میکنم در آینده این ظرفیت به سرویس TD منتقل بشه چون اینجوری دو اپراتور دیگه ضرر میکنن و مشتری از دست میدن و با قدرت و نفوذی که دارن ایرانسل رو متوقف میکنند. فعلا که سرویس TD صرفه اقتصادی نداره و باید ببینیم ایرانسل چه نقشه ای میخواد پیاده کنه
خبر جدید. همین الان دکل سمت ما 4G شد! دیدم آنتنم هی میره میاد رفتم تو تنظیمات چک کردم دیدم شبکه 4G همراه اول هم اضافه شده. حالا تست سرعت هم میگیرم میزارم به زودی
کدوم منطقه/شهر؟نقل قول:
تهران-ازگل. البته الان از لیست شبکه ها خارج شد. تست هم کردم فعلا وصل نمیشه. احتمالا فردا پس فردا عملیاتی بشهنقل قول:
برای منم 4g رو پیدا میکنه ولی میگه امکان رجیستر شدن به این شبکه نیست فعلا.
احتمالا باید بسته آلفا+ بخرید برای اتصال.
من با بسته 2 تا 7 هم تست کردم باز وصل نمیشد.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
برای وصل شدن به 4G همراه اول باید بسته یک ماهه داشته باشیننقل قول: