باز هم ممنون،نقل قول:
من تهران ساکن هستم...
امکانش هست فروشگاه معتبری رو معرفی کنید که تهیه کنم تا تقلبی نباشه؟
Printable View
باز هم ممنون،نقل قول:
من تهران ساکن هستم...
امکانش هست فروشگاه معتبری رو معرفی کنید که تهیه کنم تا تقلبی نباشه؟
مبارکتون باشهنقل قول:
تشکر ویژه از شما که تجربه خریدتون رو با ما درمیون گذاشتید
متاسفانه به شخصه این هدفون رو تست نکردم اما مدلهای توگوشی سنهایزر اغلب بیس خوبی دارند اگر چه نظر سنهایزر بیشتر اینه که بیس بسیار قوی دارند
در کل می شه گفت سنهایزر برند بدون مشکل در مید هست ولی همیشه در بیس و تا حدود زیادی در های مسئله ساز بوده و این هدفون هم شامل همین موارد هست ولی با توجه به بیس خوب که آن هم بیشتر به خاطر توگوشی بودنش هست یک مید متوسط ولی کمی ضعیف نسبت به بیس و های داره و های هم در بیشتر اوقات تمایل به تیزی داره البته با توجه به گراف پاسخ فرکانسی این هدفون می شه یک مشکل نه چندان مهم رو هم متوجه شد و اون اینکه در High-mid صداها تمایل به س (sibilance) شدن دارند
استایل استاندارد این هدفون نشونه یه راحتی استفاده برای چند ساعت هست و اینکه از نظر موسیقی یه نظر میاد با توجه به خصوصیات صوتی این هدفون و با توجه به هماهنگ بودن پاسخ فرکانسی هر دو درایور این هدفون می شه گفت که مناسب سبکهای پاپ و راک بیشتر از بقیه سبکها باشه البته از زیر سبکهای راک باید تا حدودی از Hard Rock و زیر سبک های مشابه فاصله گرفت تا نقاط ضعف این هدفون به گوش شنیده نشه و همینطور Vocal زن
هدفون بدون اشکال وجود نداره و بهترین هدفونی که تصور کنید اشکالهای اساسی داره که این شما هستید که اون رو مطابق کاربردتون استفاده میکنید و از صدای هدفونتون نهایت استفاده رو بکنید تا فردا روزی که هدفون جدیدتر تون رو انتخاب کنید
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
سلام به شمانقل قول:
قبل از شروع بد نیست یه نگاهی به اینجا بکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم موفق باشید.
بله درسته مدل Pro هم وجود داره و اینکه westone 4 رو پیشنهاد ندادم بلکه ضمنی گفته شده بود که مدلهای پایین تر ارزش خرید چندانی ندارند به خصوص westone2نقل قول:
به تجربه:
تمام تولیدات جدید، اصل هستند اما تولیداتی که تبلیغ زیادی برای اونها انجام شده باشه و حداقل 1 سالی از بازار پر فروش اونها گذشته شذه باشه گزینه های مناسب انتخابی برای تولید محصول تقلبی هستند البته اغلب اوقات نمونه تقلبی به اون معنی که ما تصورمون هست که " تولید به جهت کلاهبرداری" نیستند چون باید نیروی جدید ساخت و تولید آموزش عملی ببینه و برای همین به عنوان یک جور منبع کسب هزینه های مصرفی نه سود خالص این قبیل محصولات تولیدی به بازار مصرف روانه می شوند تا بلکه تا حدودی جبران هزینه های مصرفی اون فعالیت باشه و معمولآ این قبیل محصولات دراری کیفیت ظاهری بسیار پایینی هستند که با نمونه اصلی قابل مقایسه نخواهند بود و با قیمت بسیار پایین مثلآ ممکنه یه کالایی به قیمت 1/100 الی 1/5 فروخته بشه و موقع فروش تاکید هم میشه که اصل نیست!
ولی اون نمونه کلاهبرداری، به هدف سود خالص فقط نمونه های High Copy از محصولات هستند که بعید می دونم بشه به راحتی فرقی بین اصل و بدل پیدا کرد
westone در ایران نمایندگی نداره و این برند تا جایی که اطلاع دارم موجود نیست
و تفاوت westone 4 با westone 4R صرفآ به خاطر کابل جداشونده این هدفون هست و هیچ تفاوت کیفی از نظر صوتی و ساخت با هم ندارند ولی مدل r مدل حرفه ای تری هست چون میشه کابل این هدفون رو با کابل مرغوب عوض کرد که کیفیت صدای بهتری دریافت کرد هر چند که قیمت کابل مرغوب تر حدود یه هدفون westone4R دیگه هست
تنها راهی که با ریسک زیاد قابل انجام هست اینه که سفارش خرید به وارد کننده های کالا بدید که هزینه خیلی زیادی باید پرداخت کنید که ارزش خرید رو بسیار پایین میاره یا اینکه دوست یا آشنایی براتون خرید کنه
در آخر پیشنهاد میکنم برای شروع از هدفون های ارزان تر انتخاب کنید تا:
1. با جنس صدای برندهای مختلف آشنا بشید
2. تجربه بیشتری از استفاده هدفون کسب کنید
3. با صدای مختلف آشنا بشید
4. بی خودی هزینه نکرده باشید
5. ممکنه شمایی که قصد حرفه ای گوش دادن رو ندارید هزینه 400 دلاری برای شما یک پرداخت غیر ضروری به حساب بیاد
6. با پرداخت بیشتر ممکنه تفاوت کیفیتی که شما تصورتون هست بدست نیارید چون اغلب این تصور رو دارند که هر چه بیشتر پرداخت کنند اون هدفون بسیار با کیفیت تر هست در حالیکه اینطور نیست و از هدفون 10 هزار تومنی گرفته تا 10 میلیون تومنی و تا جایی که اطلاع دارم هیچکدام کامل نیستند و اینکه حتی ممکنه یک هدفون 200 تومنی برای یک کاربر آماتور بسیار بد کیفیت باشه چون برخلاف تصور آماتوری که بیس قوی و قدرت صدا جزوء ملزومات هستند هدفونهای شروع سطح حرفه ای با این عناوین آماتوری خداحافظی می کنند
شما هم موفق باشید.
سلامنقل قول:
اکثر مغازه های جمهوری موجود دارن ولی نمایندگیهاش تو این پست موجود هست
با سلام خدمت دوستان و اساتید
امروز یه ازمایشی رو شروع کردم که از دوستان و اشنایان خودم می خوام که همه هدفون های full size موجودم رو تست کنن و نظرشون رو بهم بگن که صدای کدوم هدفون رو بیشتر میپسند.البته هیچکدومشون حرفه ای نیستند و به صورت تفننی موسیقی گوش میدن و خیلی هاشون اصلا هدفون ندارن.اینطوری بهتر میشه فهمید کسانی که به صورت فان ویا نیمه حرفه ای موسیقی گوش میدن چه نوع هدفونهایی می پسندند.(البته تقریبا)
به زودی نتیجه ای ازمایش رو خدمتتون ارز میکنم.
(هدفون های in ear چون از جمله لوازم شخصی مثل مسواک میمونه نمی تونم تو ازمایش شرکت بدم.شرمنده)
سلام به شمانقل قول:
می تونم پیش بینی کنم؟
1. اون هدفونی از همه بهتره که اون فرد آماتور احساس کنه صداش قوی تره به خصوص صدای بیس هر چه بوومی تر به نظرش عالی تر
2. هدفونی بهتره که صدای بلند تری و گوش خراش تری داشته باشه
3. هدفونی بهتره که هر چند که آماتورها به صورت فنی با Soundstage آشنا نیستند اما می گن انگار همه صداها اطرافمون بود
4. هدفونی بهتره که بزرگتر باشه ولی نه سنگین
5. هدفونی بهتره که همون تراک مورد علاقه اون رو داره پخش میکنه و غرق در رویاهای خودش میشه نه صدای هدفون بعد می گه همین عالی ترین بود
6. هدفونی بهتره که بگید گرونترین همینه که باهاش گوش کردی
7. هدفونی بهتره که . . .
به هر حال از نظر آماتور یک صدای خوب تعریف واقعی نداره برای همین ممکنه یک صدای حرفه ای رو کاملآ خشک و بی روح بشناسه ولی صدای بسیار رنگی و دفورمه شده یک هدفون ارزان قیمت رو بهترین صدا
اما زمانی یک آزمایش می تونه درست باشه که شرایط آزمایش کاملآ مساوی باشه که متاسفانه اغلب پیش نمیاد ولی فکر میکنم رده سنی متفاوت نتایج بسیار متفاوتی دارند مثلآ کودکان به خاطر حساسیت بالای شنیداریشون از صدای بلند خوششون نمیاد و مرد بالغ از صدای قوی و پر جزییات بیشتر لذت می بره و زن بالغ از صدای ملایم که بیس اون معمولی و مید اون هم چندان قوی نباشه فقط در حدی که به راحتی قابل تشخیص باشه و از همه مهمتر از های قوی و تیز همچنان فراری و مرد میانسال از صدای آرام و شاعرانه به یاد روزهای خاطره انگیز گذشته و صرفآ بهانه ای به جهت خیالپردازی های ایام و به دور از روزگار روزمره و زن میانسال هم همچون گذشته نه چندان دور از صداهای تیز و قوی دوری میکنه و صدای ملو و رنگی رو بیشتر می پسنده تا شاید اون حس قوی شنیداریش چندین سال دیگه به این شکل مراقبت کنه
شما هم موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون
نکات مهم و خوبی رو گوش زد کردین.
البته دوستانم و از اشنایانی که می خوام تست کنن اغلب بین 26 تا 30 سال هستند.
در مورد اهنگ هم 2 تا تراک از یانی انتخاب کردم که فکر کنم همه می پسندند rain maker و Jivaeri .
ولوم همه هدفون ها رم تو ماکسیمم قرار میدم.البته فکر کنم باید رو 50% باشه ولی اون موقع بیس هدفون اونطور که باید نیست.
قیمت هیچکدوم رو هم بهشون نمیگم حداقل تا قبل از شنیدن نظراتشون.
اگه بازم موردی به نظر تون میاد که باید اعمال کنم بهم بگین خیلی ممنون میشم از لطفتون
من in-ear دارم creative-630 و باسش زیاده! نمیدونم چه مدل بهتری توی همین رنج قیمت هست. فقط هم in-ear میخوام
نوع موسیقی یا در حقیقت سبک موسیقی برای این نوع تست های گروهی خیلی مهمه مثلآ باید تراکهایی نه فقط تراک خاصی انتخاب بشه که برای اغلب اونها شناخته شده باشه و مهم اینه که برای اونها تراک تداعی کننده خیال پردازی اونها نشه مثلآ به جای توجه به صدای هدفون به نوع موسیقی و رویاپردازی برسننقل قول:
معمولآ تراکهای الکترونیک چندان مناسب نیستند ولی با توجه به کم آشنا بودن کاربر به موسیقی برای این تست مناسب هستند ولی نباید از تراکهای بسیار آشنا استفاده کرد چون صداها در ذهن به دنبال هم ترتیب یک ریتم رو می دن و اون ریتم به راحتی توسط مغز به خاطر سپرده میشه و کاربر به دنبال شنیدن جزییات در صدا نیست
و اینکه متناسب با هر هدفون باید ولوم متوسط انتخاب بشه و معمولآ تمام هدفونها بهترین کیفیت صوتی رو در توان متوسط خودشون دارند نه ولوم زیاد و اغلب در توانهای بالاتر بیس به شدت افت پیدا میکنه و به راحتی تفاوت این افت رو یک کاربر آماتور هم متوجه می شه و های هم با ولوم بالا دچار اعوجاج شدید شده و تمایل به تیزی پیدا می کنه و در ولوم کم معمولآ بیس قوی ترین صدا خواهد بود و مید متوسط و تا حدود زیادی محو شده و های که جزء صداهای بسیار قوی فرکانس بالای موجود در تراک چیزی ازشون شنیده نمیشه البته این برای تمام هدفونها صادق هست ولی کم و بیش داره و فرقی نمی کنه اون هدفون چه مدلی و با چه قیمتی باشه حتی اگر بهترین دنیا باشه
پیشنهاد می کنم اگر کاربرهایی که شما انتخاب کردید مرد هستند تراکهای الکترونیک انتخاب کنید و اگر اغلب زن هستند از تراکهای ملو استفاده کنید تا نتیجه آزمایش شما به واقعیت نزدیک بشه و به هر کاربر اجاز بدید قبل از اینکه تست شما رو شروع کنه یه چرخی توی تراکهایی که موجود هست بزنه و بزراید چند دقیقه ای به هدفون عادت کنه و دست آخر بخاید که نظرشون رو درباره کیفیت صدای تراک بگن نه صدای هدفون!
چرا؟
من بعدآ میگم ولی شما چی فکر می کنید؟
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
معمولآ اغلب هدفونهای توگوشی بیس قوی دارند اما به سختی می شه مدل با بیس مانیتور و ارزون قیمت که کیفیت خوبی هم داشته باشه پیدا کردنقل قول:
اگر فرض کنیم که منظور شما هدفونی باشه که بیسش نصف هدفون شما باشه و با همون کیفیت صدا، EP830 می تونه انتخاب بهتری باشه و در غیر اینصورت یکی دو مدل توگوشی پاناسونیک هست که به شخصه تست نکردم ولی نسبت کیفیت به قیمت خیلی خوبی دارند و مشخصات اونها رو حدود 20 صفحه قبل پیدا کرد و سایر برندهای مطرح هم قیمت هاشون کمی بالاتر از بودجه شما هست
شما هم موفق باشید.
سلام.
من یه کاربر آماتور در زمینه ی موسیقی هستم.می خواستم یه هدست بی سیم مناسب با قیمت حوالی 100 هزارتومن بهم معرفی کنید.
مهمترین چیزی که برام مهمه ساپورت درایورش توی مک هست و سبک بودنش
سلام هندزفری Klipsch s4 رو کجای تهران میشه گیر آورد قیمتش چنده و اینکه اصلشو میشه گیر آورد
پ خ رو چک کنید برای ادرس :-)
سلام به همه دوستان
من یه in ear earphone با قیمت تا حدود 200 تومن نیاز دارم ،کارم هم نوازندگی گیتار الکتریک ، اهنگ سازی و سبک موزیکم هم هوی و دث متال هست.
جدیدا یه creative ep-3nc خریدم که صداش بدک نبوده ولی به خاطر کیفیت بد ساخت فیش جکش قطعی پیدا کرده.
در ضمن از همین تهران میخوام خرید کنم.
لطفا حتما یه فروشگاه که بشه اوریجینال اون برند رو با خیال راحت بگیرم هم معرفی کنید
ممنون میشم اساتید منو راهنمایی کنن
سلام به شمانقل قول:
اگه به صورت حرفه ای تر می خاید صدای این سبک رو گوش کنید بد نیست یه نگاهی به این مدلها بکنید:
1. Beyerdynamic DT990
2. Beyerdynamic DT770
Beyerdynamic هم چند تایی نمایندگی معتبر داره و خوشبختانه جزوء معدود برندهای بدون تقلبی هست که اینجا هم موجود هستند
شما هم موفق باشید.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
رضای عزیزم ممنون از راهنماییت ولی بنده عرض کردم که in ear earphone میخوام و نه هدفوننقل قول:
اوووخ ببخشید (:نقل قول:
1. Sennheiser IE7 احتمالآ باید از نمایندگی جدید سنهایزر تهیه کنید (نامداران اسم سایتشون هست)
2. AKG IP2 جای خاصی سراغ ندارم ولی به نسبت قیمت حدود 150 تومن عالی هست ولی در اصل به همراه ست وایرلس 1.8 میلیونی هست
3. Klipsch S4 احتمال زیاد اگه تا حالا موجود مونده باشه اصل هست
شما هم موفق باشید
اون دو تا بیردینامیک که معرفی کردی میدونم که به جنس سبک موزیک من میخورن ولی در مورد این 3 تا مدل که فرمودی ایا همین نظرو داری؟
من خودم akg k 271 دارم وصدای فلت و استانداردی داره وبیشتر واسه موقعی که گیتار میزنم استفاده میکنم و خیلی تو این سبک موزیک شنیدن به من جواب نمیده.
حالا موندم in ear eaphone چی بگیرم؟
به این فکر میکردم که مشخصات یک هدفون خوب چیه؟ و اینا به نظرم اومد:
1. کیفیت صدای خوبی داشته باشه ولی تعریف صدای خوب چیه؟
2. کیفیت ساخت خوب داشته باشه ولی چه انتخاب یا دخالتی نظر ما می تونه در کیفیت ساخت داشته باشه؟
3. قیمت مناسبی داشته ولی خیلی از هدفونهای با کیفیت قیمت بسیار بالایی دارند پس چطور می شه انتخاب خوبی داشت؟
4. به ابزار خاص و جانبی مثل آمپ نیاز نداشته باشه اما همیشه اینطور نیست و چرا هدفونهای حرفه ای به ابزار جانبی وابسته هستند؟
5. راحتی استفاده داشته ولی همیشه اینطور نیست و اغلب نیازمند مراقبت ویژه هستند ولی چرا هدفون اینقدر ابزاری حساس نسبت به مراقبت هست؟
6. در هر شرایطی قابل استفاده باشه اما چرا همیشه این اتفاق می افته که یک مدل خاصی برای کاربرد خاصی طراحی شده و چرا یک مدل همه کاره ساخته نمی شه یا حداقل چند کاره؟
خوشحال می شم اگه جوابی برای سوالهای بالا ندارید کمک کنید و سوالهای دیگه ای رو مطرح کنید شاید یکی اینجا پیدا شد و جوابی به من سراپا تقصیر و آرزو به دل مونده که یکی جوابم رو بده ، داد و خووووووشحال شدم (:
شما هم موفق باشید.
سلام دوستان
یه هدفون برا mp3 player میخام تا 50 تومن.
InEar و Earbad نمیخام
mp3 player ها از پس فول سایز بر میان یا مید بگیرم؟
میخام تا حد ممکن صدا رو عادی پخش کنه.
اگه بودجه رو تا 100 ببرم بالا چی پیشنهاد میشه؟
کسی قیمت Sony MDR-XB500 رو داره
کیفیت صدایPhilips SHP2700 یا Philips SHP8500 چطوره؟
کریتیو live و Dj در مقایسه با اینا چطورن؟
سلام عزیزان
من یه هدفون یا هدست میخوام تا 400 تومن . حالا اگه کمترم شد بهتر
کاربرد اصلی : گیم
2: آهنگ
3: فیلم
نمیدونم چی بخرم. pc360 سنهایزر چطوره؟
در ضمن...
یکی از دوستام میخواد beats pro بخره. ولی عشق کلاسیک هستش که فکر نکنم ربطی به beats داشته باشه...
برای اون پیشنهاد خاصی دارید؟
ممنوووون
با توجه به موجودی مدل پیشنهاد شد (:نقل قول:
ولی اگه قصد خرید از خارج رو دارید بحث متفاوته اما فکر میکنم که از اون لیست هر چه به سمت گزینه پایین تر بیاید پشتیبانی از متال کم می شه ولی در هر شرایطی که بخاید حساب کنید حتی روی کاغذ از مدل قدیمی کریتیو شما بسیار خوش صدا تر این نوع موسیقی رو پخش خواهند کرد حتی S4
هر هدفونی برای هر کاربردی مناسب نیست و ممکنه یک هدفون بسیار مشخصات عالی داشته باشه اما برای کاربرد خاصی بدترین انتخاب باشه به هر حال این فقط یک پیشنهاد شخصی از ابزار شخصی هست
در آخر کیفیت صدای IE7 , S4 رو می تونید از ریویوهای اینجا و خارجی جستجو کنید ولی IP2 رو احتمال زیاد ریویوش گیر نیاد:
1. بیس بسیار مانیتور و پرچزییات
2. مید گرم و پرجزییات
3. های شفاف و با کمترین اعوجاج و تیزی ممکن
4. Soudnstage اون بسیار باز
5. Imaging اون فوق العاده عالیه
6. Tonal balance اون خیلی خوبه و احساس رنگی بودن زیاد ندارید
7. راحتی استفاده از اون تقریبآ به خاطر اسنایل استاندارد برای کمتر از چند ساعت راحت هست
8. نیاز به رسیدگی یا مراقب خاصی نداره
9. به راحتی درایو می شه
10. دیگه چیز دیگه ای می خاید غیر اینکه برای متال با توجه به مید و Low-Mid عالی اون و بیس پر جزییات صدای گرم و پرمغزی از سازتون بشنوید
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
فعلآ بهترین برند مناسب کاربرد شما کریتیو هست چون به نسبت قیمت کیفیت خوبی داره و سایر برندها چندان مدل مطرحی در این کاربرد خاص ندارند ولی اگر کاربرد یا الویت کاربردتون رو از گیم بردارید پیشنهاد تا 400 تومن:
1. Beyerdynamic Dt880 که مناسب بازی هم هست ولی باید میکروفون جداگانه تهیه کنید
2. HD598 که باز هم مناسب بازی هست ولی باید یک کارت صدای خوب با آمپ قوی داشته باشید البته بالایی هم همینطور ولی فرقش اینه که مدل بالای نمونه اهم پایین هم داره که نیازی به کارت صدای قوی نداره
3. Audio Technica M50 برخلاف دو نمونه قبل با یک کارت معمولی هم قابل استفاده هست ولی بهترین کیفیت صداش با یک کارت با آمپ متوسط بدست میاد
عشق کلاسیک و بیتس؟!
نمی دونم دقیقآ چی بگم ولی فقط یک چیز:
زمانی بیتس بخرید که تست کردید و از صداش خوشتون اومد ولی در نظر داشته باشید که این برند هیچ وقت صاحب صدای بالاتر از حد آماتوری نخواهد شد حالا داشته باشیم که کلاسیک قوی ترین سبک موسیقی و اینکه قوی ترین و حرفه ای ترین هدفونها هم از پس اجرای اون برنمیان دیگه چه برسه به این برند که در سطح آماتوری صداش گیر کرده (:
بودجه در نظر گرفته شده دوستتون رو فراموش کردید البته + بودجه برای سورس حرفه ای که احتمالآ ایشون ندارند
شما هم موفق باشید.
سلام عزیزان...منم ۱ هدست خوب و عالی میخوام واسه شبها که موزیک گوش میدم...
۱ هدست توپ میخوام... و اینکه فقط سبک ترنس گوش میدم که حتما میدونید بیس قوی میخواد و صدای پر جزئیات و واضح...
بودجم هم ۵۰تومنه...حالا یه ذره بالاتر هم شد عیبی نداره...!
گوشیم هم Galaxy s I9000 هست و با این گوشی موزیک گوش میدم...
ممنون میشم راهنماییم کنید و مدلا رو بهم معرفی کنید...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
سلام من میخوام یک Headphone بخرم تا 200و Over-ear هم میخوام . فقط برای موریک الان خودم Aurvana Live دارم 3 سال پیش خریده بودم ازش راضی بودم یه چیزی میخوام که هم طراحی خوبی داشته باشه هم خوب باشه .
خودم چنتا مدل در نظر دارم coloud و skullcandy skullcrusher ه
.AKG سری Q ش تو ایران هست ؟
من از iPod Touch استفاده میکنم یعنی حجم صدا و بیس زیاد میخوام.
--
in-ear خوب هم چیزی در حده ibeats باشه بد نیست ولی اینقدر برند زیاده ادم گیج میشه .
سلام دوستان
من دو سال بود که EP 630 داشتم ولی گمش کردم ومیخوام یه هدفون تازه بخرم می خوام بدونم میتونم با اندکی افزایش بودجه مثلا تا 30 تومن یه هدفونin ear با اختلاف کیفیت محسوس نسبت به 630 بخرم؟
همه سبکی هم گوش میدم بیس قوی هم میخوام داشته باشه پلیرم cowon u5 هست
با سپاس
مرسی برای جوابتوننقل قول:
مشکل اینه که من اسپیکر 5.1 هم دارم به همین دلیل باید کارت صدام 5.1 ساپرت کنه. کارتی هم که 5.1 باشه و آمپ قوی داشته باشه برای من خیلی گرونه...
اون دوستم هم عشق کلاسیک هست ولی اون طوری خفن :31: !! که حرفه ای نیست و بودجش محدوده.
با 500 -650 تومن بالاترین بازده رو میخواد. بیشتر با لپتاپش n55sf asus با یه هدفون معمولی گوش میکنه.
الان یه چند تا نمودار از beats و dt 880 دیدم ... بیتسه خیلی داغون به نظر میرسید.
بازم ممنون
با افزایش بودجه تا 45 هزار تومان میتونید Creative EP 830 (جنس صداش نزیک همون EP 630 هستش) بخرید. مطمئن باشید پشیمون نمیشید. :46:نقل قول:
ep830 با توجه به قیمتش خیلی خوبه من داشتمش،پانچ خوبی داره
به به صبر کنین الان من جواب میدم.نقل قول:
با سلام و تشکر از اقا رضا که این فرصت رو بمن دادن.
1.کیف صدای خوبی داشته باشه یعنی با توجه به قدرت شنوایی و تفکیک پذیری اون شخص, بتونه رضایت اون رو جلب کنه که کاملا سلیقه ای هست.
2.معمولا تو این روزگار کیفیت ساخت رو زیاد بالا نمیبرن تا کالا بصورت مصرفی باشه و مثل مرسدس بنز های قدیم که الان 30 ساله کار میکنن نباشه تا شرکت تولید کننده ورشکست نشه.
3. قیمت مناسب هم اصلا نباید مهم باشه بقول انگلیسیها که میگن ما اونقدر ثروتمند نیستیم که جنس ارزون بخریم.:31:
4.در مورد امپ هم یادم میاد یه جایی مقاله ای رو خوندم که گفته بود (امپ همیشه لازم هست حتی برای هدفونی که نیاز به امپ نداره .باید امتحان کنین )
5.خوب وقتی وارد مبحس میکرو الکترونیک و قطعات ریز و حساس که به مرور زمان تا این اندازه فشرده و ریز ساخته میشن خوب فعلا نباید انتظار داشته باشیم ضد ضربه و ضد گلوله باشن.البته هدفون هامون زیاد هم حساس نیستن .ولی چون خیلی بهشون علاقه داریم یه خورده وسواس نشون میدیم.مثلا این قسمت توریه نرم بیرونی hd800 واقعا منو کلافه میکنه .لکه انگشتا بلافاصله روش جا میندازه اصلانم پاک نمیشه.شما چطوری پاک میکنین.
6.راستش ما از تک تک هدفونهامون برای همه نو موسیقی و کاربردی استفاده میکنیم خیلی هم حال میده.ولی مشکل شما audiophile ها اینطوری دیگه.حساسیت بیش از اندازه که مثل وسواس شدید میمونه.
سلام
خیلی گشتم اما جایی کریتیو 830 رو پیدا نکردم. می گن شرکت خیلی وقته وارد نکرده (راست و دروغش پای مغازه داره)
دوستان چنانچه جای مطمئنی می شناسند لطف کنند با پیغام خصوصی ادرس و تلفنش رو بفرستند.
از لطفت و محبتتون بینهایت سپاسگذارم
سلام
متاسفانه از خرید shure535 پشیمون شدم(چون پیدا نکردم)
حالا چند وقتی که به دنبال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم ، بیشتر راک ، پاپ ، نیو ایج گوش میدم
پلیرم هم COWON I7
امروز از نمایندگی قیمت audiotechnica ath m50 رو پرسیدم می گفت 240 تومن ... به نظرتون این قیمت منطقی است؟؟؟ قیمت جهانی 120 دلار هست.... قیمت کل بازار همینه؟
مطمئنی؟نقل قول:
همین چند روز پیش پشت ویترین یکی از نمایندگی های شاب تو پاساژ رضا دیدم.
سلام
یه ایرفون می خواستم با رنج قیمت زیر 100 تومن برای گوش دادن به موسیقی
بیشتر هم سبک های راک و پاپ گوش می دم
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید ؟
با سلامنقل قول:
240 ؟ .... یادش بخیر خریدیم 170 فکر کنم
والله 120 دلار که فکر کنم بیشتر باید باشه ... حدودا 159 اگه حساب کنی با دلاری 1500 میشه 238.5 که به نظرم 240 هنوز قیمتش خیلی منطقی هست با این اوضاع ایران که هدفون با قیمت بالا فروش میره. ضمن اینکه شما برای ایران بیشتر باید قیمت اروپایی اجناس رو حساب کنی نه آمریکایی. اما هنوزم از نظر من که تجربه کار با این هدفون رو دارم می ارزه بخریش ... البته اگه به سبک و نوع استفاده شما میاد ... یادمه اون وقت که دلار 1100 - 1200 بود این هدفون تا 300 هم ارزش خرید داشت چه برسه به الآن.
با سلامنقل قول:
به نظر من شما یه 10 تومن بگذار روش یه klipcsh s4 بخر. هدفون خوبیه. و اگه بیس دوست داشته باشی هدفون بیشتر خوبیه :31:
البته امیدوارم این دیگه نشده باشه 150
احتمال قوی همون westone 3 . 2 و یا 4 رو هم ایران نمی توننین پیدا کنین .البته قیمتهاشونم بالاست.بهتر از اون میتونین sennheiser ie8 و یا sony ex1000 که ایران هم موجود هست رو تهیه کنین.نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
1.نظرتون درباره mm30 و sennheiser cx281 چیه ؟:46:
2.ایرفونی رو که معرفی کردین از چه سایتی میشه خرید چون من اهوازم و فکر نکنم که این مدل اینجا باشه:31:
:11:
من سه ماهه میخوام یه هدفون گرون قیمت 50 60 تومنی! بخرم.
چندبار اینجا پرسیدم هرکی یه چیز می گفت یکی AKG یکی PANASONIC یکی V-jays :19:
به هدفون با کاربرد عمومی معرفی کنین که رو گوش راحت باشه و سریع هم خراب نشه.
در حد همون 50 60 تومن.و گنده هم باشه و کل گوش رو بگیره.akg k512 مثلا.
دوستان این klipcsh s4 خیلی بیسش بالاس ؟ :41:
یه مدل i داره یه مدل معمولی
کسی قیمت داره و میدونه از کجا میشه تهیه کرد ؟
تو رنج 100-150 چی پیشنهاد میکنید
واسه سبک metall اما نه heavy ها
مثلا doom-gothich - و کمی هم راک گوش میدم
کلا میخوام همه چیزش نرمال باشه
ممنون