برا نور صفحه باید گرافیگ اینتل همون ورژن13وی نصب باشه.گرافیک اینتل مخصوص بازی نیست.من جهت صحبتم در مورد گرافیک اینتل هست تا مشکلی برای نور صفحه پیش نیادنقل قول:
Printable View
برا نور صفحه باید گرافیگ اینتل همون ورژن13وی نصب باشه.گرافیک اینتل مخصوص بازی نیست.من جهت صحبتم در مورد گرافیک اینتل هست تا مشکلی برای نور صفحه پیش نیادنقل قول:
من یه فلش USB 3 خریدم که سرعت Read اون 90MB هست
ولی وقتی به USB 3 لپ تاپم وصل میکنم حداکثر باسرعت 40MB کپی میکنه !!
روی لپتاپ های دیگه هم تست کردم سرعت اونا 85-90 مگابایت بود حتی روی یک z500 دیگه هم که تست کردم سرعتش 85-90 بود !!!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟ ممنون.
هارد Z500 از نوع 5400RPM هستش که سرعت نوشتن رو به 70 مگابایت بر ثانیه محدود می کنه .نقل قول:
هارد های باحجم کمتر ( مثلا 500 گیگ ) معمولا از نوع 7200RPM هستند که سرعت نوشتن رو به حدود 128 مگابایت محدود می کنه .
( هارد 1 ترا لپ تاپ از نوع 7200RPM نداریم )
لذا با توجه به اینکه سیستم عامل هم در حال اجراست ، امکان نداره شما با این هارد به سرعت 90 مگابایت دست پیدا کنین .
اگر در لپ تاپ Z500 سرعت بالای 90 دیدین ، دلیلیش وقفه سیستم عامل در محاسبه سرعت بوده و سرعت میانگین رو حساب کرده( مثل همین اتفاقی که بارها در IDM میفته و سرعت دانلود رو بعضی وقتا چند برابر نشون می ده و ملت فکر می کنن سرعت دانلود یه دفعه رفته بالا )
اگر سرعت نوشتن بیشتر می خواین ، از هارد 7200RPM یا SSD استفاده کنین
کاملا متوجه حرف شما هستم ولی با سرعت 40 مگابایت کپی کردن غیرطبیعیه واسه USB3!!!نقل قول:
من تمام تست هایی که با بقیه لپ تاپ ها کردم اونا هم 5400rpm بودن و ویندوز 8.1 تقریبا شرایط یکسان ولی این تفاوت فاحش حتما باید یه دلیلی داشته باشه
اگر دوستان دیگه هم یه تست بکنن و نتیجه رو بگن ممنون میشم.
درایور مخصوص پورت 3 رو ا/ه نصب نگردید نصب بکنید.در ضمن سرعت فلش خیلی وقتها نوسان داره من همین تجربه رو دارم
دوستان سلام
میشه کمک کنید ،لب تاب برای رشته معماری میخوام.برای کار با اتوکد و 3d max
بین خرید Z500 و E531 لنوو موندم؟
کدومشون بهتره به نظرتون؟
درباره ی z500 شنیدم :
1-تو پردازش های سنگین خیلی داغ میکنه
2- کیفیت صفحه نمایشش خیلی ضعیفه
راسته یا شایعه است
j nemidin?نقل قول:
سلام
ببین باید z500 رو خودت تجربه کنی.
1. من دارمش pes14 و اویل باهاش بازی می کنم تا حالا اینکه شما میگید :«خیلی داغ میکنه» از ازش ندیدم.چیزی هم که هست به نظرم طبیعیه.پسر داییم ایسر داره،یکی دیگشم ایسوس که اونا که وقتی با زد 500 من بازی کردن اون هم چند بار گفتن از طبیعی هم کمتره.
2. نور صفحه یه خورده و زاوه دید هم یه خورده کمه"البته یه خورده".
این رو هم بگم من از اول تا صفحه 420 انجمن رو خوندم از 500 تا 520 رو هم .این چیزایی که می گن احتمالا برای سری های اول z500 بوده نه مال 2013.
ببخشید این اینترنت من چرا اینجوری شده نمیدونم.یه پست نوشتم چندتا شد!نقل قول:
1111111111111111111
نقل قول:
سلام
ببین باید z500 رو خودت تجربه کنی.
1. من دارمش pes14 و اویل باهاش بازی می کنم تا حالا اینکه شما میگید :«خیلی داغ میکنه» از ازش ندیدم.چیزی هم که هست به نظرم طبیعیه.پسر داییم ایسر داره،یکی دیگشم ایسوس که اونا که وقتی با زد 500 من بازی کردن اون هم چند بار گفتن از طبیعی هم کمتره.
2. نور صفحه یه خورده و زاوه دید هم یه خورده کمه"البته یه خورده".
این رو هم بگم من از اول تا صفحه 420 انجمن رو خوندم از 500 تا 520 رو هم .این چیزایی که می گن احتمالا برای سری های اول z500 بوده نه مال 2013.
دوست عزیز یه فایل روی هارد رو هم duplicate می کنین سرعت تقریبی 40 مگابایته !نقل قول:
سلام
من یه Z500/I7/8G RAM/1TB HARD/8GB SSD/GEFORCE 740M/WHITE به قیمت 2700 امروز سفارش دادم که تا دو سه روز دیگه به دستم می رسه. خوب خریدم یا گرونه؟
بابت جوابتم ممنون
خودمم دلم با z500 هستش
یه سوال دیگه :
یکی از دوستام تو بازار فروشنده است میگفت خرابی z500 زیاده تو بازار
حرفش تا چه حد درسته
بد نیست.خوب گرفتینقل قول:
سلام دوستان
سرعت بوت سیستم خیلی کم شده.یه راه حل توووووپ پیشنهاد بدید لطفا.واسه استارت آپ هم نرم افزارهای کمی فعالند
از کجا تهیه کردین؟نقل قول:
جریان 8GB SSD چیه دقیقا؟
من بندر عباسم. از تهران میارن. یه جور هارد پر سرعت و بدون قطعات متحرکه. فک کنم با این حجم کمش فقط به درد نصب ویندوز بخوره.نقل قول:
دقیقا وقتی که من میخاستم برم بخرمش گفتن تحریما رو دارن ور میدارن و ممکنه ارزون شه!!!
یه سوالی داشتم! همه ی آموزشای مهم و اینا تو لینک اول دوم نیست! استارتر یا مدیری کسی نمی تونه اینا رو هم بزنه که هر کی میاد تو فروم سوالای تکراری نپرسه؟
البته اینم اضافه کنم که سرعت فوق العاده ایی دارننقل قول:
عجیبه این لپ تاپ جایی برای هارد ثانوی نداره . فقط با در اوردن اپتیکال درایو می شه هارد دوم اضافه کرد . مال شما چطور داره ؟
واقعا جالبه !نقل قول:
این لپ تاپ هنوز 1 سال هم نیست تولید شده . لپ تاپی که یک سال از عمرش نمیگذره چطور می تونه آمار خرابیش بالا بوده ؟
واقعا این فروشنده ها حرف های خنده داری می زننا ؟
دوست عزیز توی این 500 صفحه فقط 2 تا لپ تاپ رفتن گارانتی که اولی تاچ پدش روز اول خراب بود . دومی باتریش زود تموم می شد که فریمور باتریشو آپدیت کردن مشکل حل شد .
چند تا هم مشکل کیبورد داشتند که بعضی دکمه هاشون در اومده بود که نرفتن گارانتی
خوب اگر خرابی زیاد داشت چرا تو این 500 صفحه نفهمیدیم ؟
دوست عزیز پورت USB3 که درایور جدا نداره، توسط خود ویندوز شناخته میشه.نقل قول:
نقل قول:دوست من شما کجا دیدین که هارد های 5400RPM سرعت نوشتن رو تا 70 مگابایت محدود میکنه ؟؟!!!!نقل قول:
شما میتونین با برنامه HD Tune هاردتون رو یه تست بزنین تا ببینین که ماکزیمم سرعت نوشتن اون در حدود 110-125 مگابایت هست (توی سایت notebookcheck هم عدد 115.6 رو نوشته برای z500)
برای وقفه سیستم عامل در محاسبه سرعت کپی کردن هم شما میتونین یک فایل حجیم مثلا 5GB رو بزنین کپی بشه و خودتون وقت بگیرین بعد متوجه میشین که سرعت کپی کردن خیلی بیشتر
از 40 مگابایت هست .
اگر شما یه فایل یک تیکه روی هاردتون رو با سرعت 40 مگابایت duplicate میکنین، حتما سیستمتون رو چک کنین.
سایت ال دیجیتال بالاخره z510رو آورد البته با کرای 5 هاسول رم 16 یک ترا هارد گرافیک740 قیمت 2/230تومن..البته فک کنم کرای سونش فول اچ دی باشه به نظرتون صبر کنم کرای سون z510رو هم بیارن بگیرم یا همونz500.؟
دوستان چجوری میشه سرعت بوت رو برو بالا؟
ورژن بایوس رو چجوری میشه فهمید چنده؟
دقیقا نمی دونم ولی بعد از دیدن پست شما از فروشنده پرسیدم، میگه SSD ها خیلی کوچیکن و جای زیادی نمی گیرن مث حافظه فلشن از نظر ابعادی و اپتیکال درایوم داره. امروز عصر یا نهایتا شنبه می رسه دستم معلوم میشه حق با کیه البته اگه تا اون موقع دیر نشده باشه!نقل قول:
اون SSD که برای شما داره 8 گیگ هست و باید هم کوچک باشه، اما SSD ها با حجم بیشتر (مثلا 128 گیگ)، سایزی مثل هارد لپتاپ دارن.نقل قول:
اولا چون ضامتش کمه داغیش رو حس میکنی که به لطف فن قوی اصلا جای نگرانی نیست.دوما صفحه براق هست اما تراکم پیکسلی خوبی داره که البته نباید تو نور شدید باشه
آره قیمتش خوبه بد نیست البته 6 گیگ رمهنقل قول:
باتریشو اگه 6 cell میکرد عالی بود
شما z510 بگیر بهتره حالا چه 7 چه 5
سلام تفاوت آپدیت بایوس ورژن 1.18 با 1.21 در چیه
چه چیزایی رو حل کرده کسی میدونه؟
و یه سوال دیگه گرافیکم 635 هستش کسی میتونه لطف کنه و لینک دانلود آخرین ورژنش رو بهم بده برای ویندوز 64-8
ببخشید اما فول اچ دی بودن برام کمی مهمه.به نظرتون.n56vz.کرای 7 یک ترا هارد رم 8 گرافیک 650 فول اچ دی کیبورد بکلایت باتری 6سلولی قیمت3/500رو بگیرم یا منتظر بمونم فول اچ دی.z510.رو هم بیارن بگیرم خیلی تفاوت هست بین اچ دی و فول یا نه؟در ضمن کرای 5 زد510 کیبورد بک لایت که نداره ؟نقل قول:
امین جان من تنها تغییری که حس کردم تغییر کاربرد Function Key ها بودش.نقل قول:
سلام به دوستان
من قصدم خرید z500 بود ولی به نظر شما این چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جواباتون:n01:.
سخت افزار خوبی داره اما گیگابایت تو زمینه لپتاپ حدِاقل برا من اسم آشنایی نیست(با مادربورد ها و گرافیکاش آشنا هستم البته)نقل قول:
Z500 الان که تو بازار جا افتاده یکی از بهترین و پرفروش ترین لپتاپ های سری مالتی مدیای ایران هستش(با توجه به درخواست بالای دوستان و آمار بازار رضا و پایتخت)
شاید هم یه مشکلاتی داشته باشه اما قابل چشم پوشی هستش.
سلامنقل قول:
لینک دانلود درایور از سایت سافتگذر (64 بیتی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من دو تا مشکل دارم
1- زمانی که ویندوز بالا میاد حدود یک دقیقه طول می کشه تا بتونم کاری انجام بدم علامت موس در حال چرخیدن هست و سیستم یه جورایی هنگه ویندوز 7 64 بیتی دارم چند بار هم ویندوز رو عوض کردم ولی همه به همین صورت هست
2- اگه بخوام اکس پی هم کنار 7 داشته باشم میشه یا نه ؟ درایورهاش موجود هست ؟
با تشکر فراوان
1 - طبیعیه مانند سایر سیستم ها ، ویندوز 7 زمانی طول می کشه تا بالا بیاد . بستگی به تعداد نرم افزار های Startup شما داره .نقل قول:
2- بله امکان داره ، ویندوز XP آخرین ورژن رو از سایت های ایرانی دانلود کنین تا سخت افزار لپ تاپ رو ساپورت کنه . سپس ویندوز XP رو نصب کنین . پس از نصب ، سیستم بوت ویندوز 7 به هم می ریزه و کلا بالا نمیاد که با قرار دادن DVD ویندوز 7 و زدن گزینه Automatic repair قابل حله . پس از Automatic repair مشکل بوت با ویندوز XP پیش میاد که این مشکل هم با نصب EasyBCD و افزودن گزینه بوت ویندوز XP قابل حله .
توضیحات خلاصه بود چون ارتباطی به تاپیک نداشت . سوالی داشتین در انجمن مشکلات نرم افزاری - درایور ها مطرح کنین
من با کالیبره کردن باتریش مشکل دارم باتریش 60 درصد بیشتر شارژ نمیکنه
دوست عزیز پست دوم رو مطالعه کنید.نقل قول: