همین الان دانلود تک لینک بدون استفاده از سرویس خاصی
128 نامحدود
Printable View
همین الان دانلود تک لینک بدون استفاده از سرویس خاصی
128 نامحدود
داداش اگه وقت داری واسه منم بفرست ببینم چجوریاست:n16:
ملت 13 به در رفتن بیرون ببینین سرعت چه شده از سقفم زده بیرون:n02:
حالا چقدر شده شده سرعتت؟:n13:نقل قول:
اینم سرعته بنده :n09:
تو 13 بدر دانلود میچسبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الته از سایتای دیگه دقیقا سرعتم نصف میشه...
داداش این اکانت تستی که به من دادی سرعته وب گردی خوبه
اما سرعت دانلودش پایینه
فکر کنم مشکل از این که این اکانت رو برای همه فرستادی و همه دارن استفاده می کنند و سرعت اومده پایین
یه اکانت دیگه بفرست برام
دمت گرم اگه سرعتش خوب باشه ازت می خرم
نقل قول:
امروز صبح سرعت خوب بود اما الان سرعت افت شدیدی داره
سرعت دانلود از این سایت که گفتید برای من 140 هستش
لطفا برای من هم پخ کنید.
روشش مجانیه؟
دوست عزیز این روشو برای منم پ.خ کن .نقل قول:
شما که داری با 16 کانکشن دانلود میکنی!نقل قول:
تک لینک یعنی idm بزاری روی 1کانکشن پهنای باندو باهاش پر کنی
دوست عزیز من ننوشتم یک کانکشن نوشتم یک لینک!نقل قول:
یعنی از یک لینک داره دانلود میشه ولی با 16 کانکشن. منظور از لینک، لینک دانلود هست اینجا نه کانکشن.
شما الان 2 تا لینک با 16 کانکشن گذاشتی واسه دانلود. درسته؟نقل قول:
آیا idm شما هنگ نمی کنه؟
ورژن چندشو داری؟
من 2 تا لینک همزمان با 16 کانکشن میزارم idm من هنگ میکنه. بعد چند دقیقه اصلا هیچ پیشرفتی نداره!!!
نه یک لینک گذاشتم. اون یکی عکس پست هستش.مال من نیست.:n02:
6.15.7 نه هیچ مشکلی نداره تا 100 کانکشن هم تست کردم (با چند فایل)
احتمالا یا مشکل از کرکش هست یا سی پی یو سیستمتون ضعیفه.
خطی که ایدال باشه با یک کانکشن پهنای باندت پر میشه دیگه 16کانکشن رکورد محسوب نمیشه!نقل قول:
داداش اون یوزر و پس کیرویی که دادی به درد من یکی نخورد سرعتم 50 60 بیشتر نمیشد از هرجایی که دان کردم همین بود.نقل قول:
وقتی ترافیک شبکه بالا باشه سرعت میاد پایین مجبوری با افزایش کانکشن سرعتت رو بالا ببری.تو این شرایط خطت ایده آل هم باشه بازم با یک کانکشن پرنمیشه.اگرم بشه با لینک های شبکه داخلی میشه!نقل قول:
کرکشو که مطمئنم سالم هست. از سافت 98 گرفتم.نقل قول:
سی پی یو 2 هسته ای. رمم 1گیگ. یعنی ضعیفه؟
دیگه مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
بذار 3 تا واسم جواب بده 100 تا نمی خوام.
سلامنقل قول:
دوست عزيز از لينك پايين برنامه idm رو كه جلوش نوشته بدون مشكل cpu دانلود كن بريز مشكلت حل ميشه البته اولش ايني كه روي سيستم داري رو كلا پاك كن . به جاي خط تيره هام بنويس s-o-f-t-g-o-z-a-r البته بدون فاصله هاي بينش .
در ضمن ايشون منظورشون كلا 100 تا كانكشن بود كه ميشه 6تا لينك 16 تا كانكشني نه 100 تا لينك .
با سلام.اگه دنبال کرکهای مطمئن هستید به این سایت سر بزنید از هر چیزی بهترینشو گلچین کردن و گذاشتن.در ضمن خیلی از کرکرها مثل Box اولین جایی که کرکشونو ارئه میدن همین سایته:
n-s-a-n-e-d-o-w-n دات کام. خط تیره رو حذف کنید.:n06:
داداش من تو یه بار ویندزتو عوض کن خوب میشه بعد از یه ورژن پایین تر استفاده کن درست میشه واسه مننم همین طوری بود.ویندز 7 داشتم که با همین مشکل روبرو بودم و به ویندز 8 کوچ کردم و ورژن Internet.Download.Manager.v6.15.Build.5_www.------------.com ازین سایت دانلود کردم و در حال حاضر مشکلی ندارم.نقل قول:
نقل قول:براتون پیام خصوصی شدنقل قول:
ساعت 1:47 صُبح، سرعت در حال حاضر با این روش و تک لینک از یوتوب (343 کیلوبایت)
نقل قول:
داداش نمی خوام بهت بی احترامی کنم ولی اکانتت اصلا بدرد نمی خوره
سرعتی هم که گفتی اصلا وجود نداره من الان ساعت 2:40 از youtube دانلود کردم حداکثر 80 بود
از سایت های دیگه همین سرعت بود
در بیشتر جاها بدون استفاده از kerio شما سرعت بالا تر هم بود
اونایی که از kerio استفاده میکنن حواسشون باشه به راحتی تمام اطلاعاتشون مانیتور میشه
راس میگه این خوشتیپ مک کویین.! حواستون به خودتون باشه. داداش این این یه امکان یا همون Feauture ه که بعضی فایروالا دارن بنام Http Log ! فایروال Outpost هم داره. شما یا نمی فهمی این یعنی چی یا می فهمی و الکی می خوای اظهار فضل کنی یا بقیه رو بترسونی.شما خودت خودتو مانیتور کنی حواست به چی باید باشه؟؟ قبل از چرخاندن زبان در دهان بهتر است فکر را در ذهن حداقل یکبار بچرخانیم.! زت زیاد!نقل قول:
سرویس 2m مخابرات مدارک چی میخواد .
شبانه از چند تا چند هست و سرعتش چه طوری هست.
ماهانه هم شبانه رایگان داره یا باید 6 ماه و 1 ساله باشه.
شما چرا دردت میاد!نقل قول:
بنده عرض کردم kerio امنیت نداره
شمارو به این صفحات ارجاع میدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا وقت ندارم ولی خودتون میتونید یه سرچی در باره kerio user control انجام بدید.
اگر چیزی که میگم غلطه بگید ماهم اطلاعاتمون بیشتر شه!
نقل قول:
دوست عزیزمون راست میگه تمام کسایی که دارن از سرویس کریو (kerio) استفاده می کنند تمامی اطلاعات ارسالی و دریافتی شون لاگ گرفته میشه
و مدیر سرور میتونه مشاهده کنه شما تو کدوم سایت ها رفتی و چه مطالبی را در گو گل سرچ کردید
حتی این امکان هم هست که کریو را به یکسری اسکریپ اتصال می دهند و می توانند یوزرنیم و پسورد های ارسالی شما را زیر نظر داشته باشند.
به نظر من سرویس کریو خوب نیست و از همون https & ------ فایر استفاده کنیم بهتره سرعتش هم فرقی نداره
احتیاج به سرچ نیست شما همین عبارتو دقیق بخونید همه چی معلومه.Kerio Contorl در حکم یه فایروال می تونه از راه دور به صورت ریموت مدیریت بشه یعنی اگه شما این فایروالو نصب کنید و Kerio Connect رو اجازه بده به کانکت شدن این امکان هست. تقریبا یه چیزیه شبیه به Symantec Enpoint Protection که ادمین میتونه Policy ها رو بصورت ریموت روی کلاینت ها مدیریت کنه. یا Comodo Endpoint منتها فرقش اینه که چون این نرم افزار Http Log داره و امکانات مانیتورینگ بیشتر ادمین به جزئیات بیشتری دسترسی داره. حتما این نرم افزار امکان غیر فعال کردن Http Log رو داره. اما اینا هیچکدوم دلیل نمیشه که این نرم افزار نا امن باشه مگر اینکه:نقل قول:
1- از کرک غیر مطمئن استفاده بشه.که من اصلا به کرک ها اعتمادی ندارم. مگر موارد خاص.به این شکل که کرک کننده به نوعی تو نرم افزار تغییراتی داده باشه که امکان کانکت شدن رو به ادمین بده.مثلا Dll یا فایل اجرایی رو دستکاری کرده باشه تا یه حفره ایجاد شده باشه.
2-کسی دیگه این نرم افزار رو نصب کرده باشه و امکان کانکت رو برای خودش ایجاد کرده باشه.
3-یا این نرم افزار به اکانتی کانکت بشه و لاگ های خودش رو آپلود کنه.
برای خرید این سرویس ها باید مطمئن باشید از کی و کجا میخرید
به هر حال هر ادمینی میتونه به هر صورت که بخواد اطلاعات یوزرهاش رو در اختیار داشته باشه و این چیز جدیدی نیست
به جُز سرویس Kerio میتونید از چیز پی ان ها، س.اکس و بقیه چیز شکن ها هم استفاده کنید
باز هم به شرطی که بدونید از کی و کجا تهیه می کنید..
قدرت سرور و کیفیت خدمات هم خیلی مهمه که دلیل بالا بودن سرعت من با تک لینک، استفاده از همین سرورها و خدمات حرفه ای است
با سلام برای منم بفرستیدنقل قول:
دوستانی که اکانت test براشون ارسال شده، این اکانت به دلیل استفاده بیش از اندازه به زودی delete خواهد شد
قرار بر این بود که فقط برای تست استفاده کنید ولی متاسفانه بعضی ها دارن شیره اینترنت رو باهاش میکشن! :n27:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این سرویس چیه؟
اگه میشه برای منم پیام خصوصی بفرستید
مرسی:n06:
سرعتا اومده پایین ؟؟ من 4 تا لینک گذاشتم مجموعا 120 کیلوبایت دانلود دارم :n03:
سرویس 2m مخابرات مدارک چی میخواد .
شبانه از چند تا چند هست و سرعتش چه طوری هست.
ماهانه هم شبانه رایگان داره یا باید 6 ماه و 1 ساله باشه.
من كه 256 محدود طرح قديم دارم سرعت دانلودم بايد چند باشه؟؟؟فك كنم به جاي نامحدود ها سرعت منو به 8 تقسيم كردن!!!
دوستان من دیشب تا صبح بیدار بودم تست میکردم ... شبانه نامحدودها مثل روزانه هست یعنی 6 تا لینک باید گذاشت تا به حداکثر سرعت رسید اما جالب اینه که بعد ساعات شبانه یعنی 6 صبح تا الان که 11:43 هست سرعت تک لینک 350 یا همون حداکثر میشه چرا!؟ بدون هیچ ترفندی :n13:نقل قول:
تقریبا همه سرویس ها بدون کنترل و محدودیت سرعت ارایه میشن برای همین شبا سرعت نامحدود و محدود فرقی نداره.نقل قول:
صبح هم بخاطر مصرف پایین کاربرها سرعت بالاست.
==========
درضمن دوستان اینجا تبلیغات و فروش ممنوعه. گفتم شاید بعضیا ندونن.
سلامنقل قول:
دوست عزيز سرويستون واقعاً عاليه، سرعت دانلود از يوتيوب 280-350 متغييره
وبگردي که اصلا حرف نداره
ممنونم
:n16:
سلامنقل قول:
خواهش میکنم کیوان عزیز
هر مورد یا مشکلی بود اطلاع بدید
در حال حاضر، دانلود فیلم Home for the Weekend از سرور آپلود باز، تک لینک با سرعت 370