از ساعت 12:59 دارم یه فایل 5 مگابایتی رو دانلود میکنم. رو 99 درصده .. .. الان تموم شد
نه به اون سرعت 400 کیلوبایتیش نه به این
Printable View
از ساعت 12:59 دارم یه فایل 5 مگابایتی رو دانلود میکنم. رو 99 درصده .. .. الان تموم شد
نه به اون سرعت 400 کیلوبایتیش نه به این
دوستان شبانه رایگان این شرکت فقط همون 4 ساعت هست؟ طرح گنجینه 27 گیگ 54 تومن شبانه داره؟ 2 تا 5؟
دوستان من از سال 89 از مخابرات سرویس میگرفتم و الان تقریبا 3 ماهه از های وب سرویس میگیرم میتونم بگم کارشون حرف نداره و واقعا سرعتش عالیه
البته من ساکن اراک هستم و سرعت اینترنت در کل روز و بازه رایگان ثابته و واقعا کارشون درسته
مشخصات سرویسم 256 با ترافیک 3 گیگه که 3 ساعت هم بازه رایگان داره و سرعت دانلود هم همیشه 256.
شب سرعت واقعی نمیشه؟منظورم تو بازه رایگانه.نقل قول:
دوستان حوزه اتصال چی هست فرق قسمت کشوری استانی شهری و پورت چی هست ؟
من الان یک مگ محدود بگیرم یا 128 نامحدود من اراک هستم
دوستان برای من ایمیل میاد برای تایید کردن ولی من هر کاری میکنم تایید نمیشه مشکل چیه ؟
نه دوست عزیز در بازه رایگان هم سرعت 256 ثابتهنقل قول:
دوست عزیز 128 نامحدود نهایت سرعت دانلودش 16 هست و نسبت به قیمتش که 25 هزار تومن پرداخت میکنید به اضافه 6 درصد مالیات ارزش بر افزوده دیگه اصلا به صرفه نیستنقل قول:
اگر هم خودتون نمیتونید سرویسی رو از داخل سایت های وب فعال کنید زنگ بزنید به پشتیبانی خودشون براتون این کار رو انجام میدن
در ضمن دوستان من در منطقه سنجان شهر اراک ساکن هستم و شاید سرعت بالای های وب یکی از دلایلش همینه چون داخل منطقه ما خیلی کم هستند افرادی که از های وب سرویس میگیرند .
من هر وقت زنگ میزنم پشتیبانی اشغاله :n02: دارم آینده رو متصور میشم
نحوه مصرف حجمیتون چطوریه صفحه قبل رو مطالعه میکردم میگفتم خحم 8 گیگ اینا سه روزه میپره و از این حرفها برای شما هم دزدی میشه ؟
من والله دیگه نمیدونم اولین سرویسم شاتل بود که شب ها محدودیت میزاشتن و این حرفها و اذیت میشدم عوض کردم مخابرات مخابرات هم حجم دزدی اینا و کلاه برداری اساسی من 512 3 گیگ داشتم هر ماه 45 هزار میدادم بعدی هم پارس انلاین که سرتون رو درد نمیارم ....:n01:
الان میخوام های وب رو تست کنم =_=
دیگه نمیدونم چی کنم والله
نقل قول:
دقیقا همینه،
من واقعا نمی فهمم مدیران پست هایی که یک نفر نظر گذاشته ولی در آخر نگفته از کجای ایران این تجربه رو بیان میکنه ، رو پاک نمی کنند ؟!
روی صحبتم به اون دوستی که میاد نظر میزاه و در آخر محل خط ADSL اش را نمی نویسد ، به نظر شما این تاپیک فقط محدود به خط ADSL شماست ؟
روی صحبتم به مدیران این بخش، این پست ها این شکلی چه ارزشی دارند که پاک نمی شوند ؟ چرا این قانون به طور شفاف برای تمام تاپیک های این بخش به پست گذاران اعلام نمی شود و برای تحققش با سخت گیری پیگیری نمی شود ؟
یه تست از سایت speedtest بگیر لطفا:n01:نقل قول:
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم شما نامحدود بگیرید که دیگه مشکل حجم هم نداشته باشیدنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
سرعت در ساعات قبل از بازه رایگان
[[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت در بازه رایگان
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اراک-سنجان
سرعت 256
اینم برای این رفیقمون
512 های وب مشهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا صبا نت ما رو بی چاره کرده.
شاید اومدم های وب...
فقط لطفا بگید سرعت 512 / 512 و 1024 / 768 روزانه و شبانه چقدر هست. مخصوصا شبانه برام مهمه. خوبه سرعتش؟
بستگی به منطقه مخابراتی داره اگه منطقتون شلوغ باشه خب من های وب رو توصیه نمیکنم.نقل قول:
-سرویس512و 1 مگ های وب 4مگ بسته میشه،سرعت روزانه برای هر 2سرویس با دانلود منیجر460kb/sهستش.
-تایم رایگان سرویس 1 مگ با دانلود منیجر حداقل 250 و حداکثر همون 460kb/sهستش
-تایم رایگان سرویس512 با دانلود منیجر 60kb/sو بعضی اوقات هم 460kb/sهستش
-نتیجه اینکه اگه خواستی بیای های وب 1مگ بگیری بهتره:n16:...
تا جایی که من فهمیدم زیر ساخت کشور کلا بد جور ....
ربطی به isp ها نداره
تایم رایگان
سرویس512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز و پریروز اینجا (لرستان) های وب افتضاح بود
512 کیلیوبیت اسمی خودش و پینگ 400 هم بده راضیم.. دیروز مدت زیادی واسه یه فایل 5 مگی معطل شدم
512 محدود 8 گیگ
سرور آمریکا
امروز،گلوگاه،مازندران:
1 مگ محدود
دیشب افتضاح بود...
دوستان سرعت دانلود 256 نامحدود رو چنده؟؟ اگه میشه بی زحمت یه تست هم بذارید
من یه مدتی میخواستم نامحدود بگیرم زنگ زدم پشتیبانی های وب گفتن نهایت سرعت دانلود 32نقل قول:
البته نسبت به قیمتش اصلا به صرفه نیست.
دوستان عزیزی که الان 2 مگ محدود دارن میشه بگن راضی هستن یا نه؟ روی چند میبندن خط رو؟ نوسان سرعت در ساعات روز (غیر رایگان) چطوره؟ سرعت دانلود با IDM و باز کردن صفحات خوبه؟
ممنون :n16:
-2مگ کلا تایم رایگان نداره...نقل قول:
-پینگ هم بستگی به منطقه ی مخابراتی و شهرتون داره...
-نهایت پهنای باندی که این شرکت داره8مگ هستش و فک کنم سرویس 2مگشون برات 8مگ ببندن...
-اینو هم بگم که روزای تعطیل سرعت تک لینک و پینگ اصلا خوب نیس ولی در کل نسبت به قیمت و پولی که میدی کیفیت خوب هستش البته اگه منطقه ی مخابراتیتون خلوت باشه...
خیلی ممنون دوست عزیز،نقل قول:
الان از یه ISP دیگه سرویس 512 محدود دارم که برام روی 4 بستن. در طول روز خوبه ولی جدیدا یاد گرفتن که از ساعت 5 و 6 بعد از ظهر مسیرم رو عوض میکنن و سرعت بشدت افت پیدا میکنه. برای همین میخوام ISP رو عوض کنم.
برای من شبانه اصلا مهم نیست. شاید در طول سال 2 یا 3 بار بخوام شبانه دانلود کنم که اونم عطایش را به لقایش میبخشم.
پهنای باند 8 مگ خوبه. حالا یه یکماهه میگیرم امیدوارم خوب جواب بده. احتمالا هفته آینده به جمع شما میپیوندم.
دوستان الان از های وب بهم زنگ زدن میگن خطتون جمع آوری نشده منم زنگ زدم پارس انلاین اونا میگن جمع آوری شده =_=
الان هم به هر شماره ای از های وب زنگ میزنم اشغاله چی کنم ؟؟ راهنمایی کنید
سلام دوستای عزیز این که میگن های وب بشدت دزدی حجم داره چقدر صحت داره? من ۱۸ صفحه تالار سایت خودشو خوندم تماما از دزدی حجم و کاهش شدید حجم گفتن یکی دوتا هم نیس صد نفر گفتن اینو! من ۵ ساله مخابرات و حسابگر دارم هردوشونم بزرگترین دزدای adsl بودن. حسابگر ماهی ۱۰ روز قطع بود و مخابرات بزرگترین دزد پهنای باند و سرعت. تو حد اقل ۱۵ تا مغازه و خونه هم تست کردم مراکز مختلف همه همینه !
اما های وب میگن حجم دزدی داره من دلمو به سرعتش خوش کرده بودم اگه حقیقت داره راهنمایی کنین تا نگیرم! ممنون:n02:
هنوز یک کیلوبایت هم از من ندزدیده. نمیدونم واسه بعضیا چرا اینطوریه. ولی های وب پینگ آشغالش رو اعصابه پینگ داخلی من 100 شده! دیگه باس فکر تخلیه باشم.نقل قول:
سلام
ارزونترین قیمت برای کسی که بخواد حداقل دانلود در ماه 10 گیگ دانلود کنه حداقل چند باید پول بدیم؟؟؟
درودنقل قول:
-اگه فقط سرعت تو روز براتون مهمه من به شما سرویس دینامیت رو پیشنهاد میدم برا دانلود هم میتونیم از بسته های فشفشه استفاده کنید،سرویسدینامیت 8مگ بسته میشه.
-اگه برا دانلود شبانه میخاین سرویس 256 برا شما مناسبه،سرعت دانلود تایم رایگان این سرویس با دانلود منیجر حدود250kb/sهستش.
سلام
دوستان چه منطقی رو پوشش میده در مشهد ؟
سلام دوست مننقل قول:
شما با استفاده از لینک زیر با وارد کردن شما تلفنتون میتونید چک کنید ببینید که به منطقه شما سرویس می ده های وب یا خیر:
والا من تا حالا از چند isp داشتم های وب تو حجم دزدی پادشاهه واقعا بدجور کم می کنه . اینطوری بگم که حتی فشفشه 3 گیگ هم خریدم 1 گیگ و دزدید.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما که از این شرکت اینترنت داشتید میخواستم ببینم چجوریه از لحاظ سرویس دهی و کارایی اگر بخوام 256 بگیرم ؟
ممنون راهنمایی کنید
نقل قول:
-این شرکت تایم رایگانش3ساعت بیشتر نیس...
-سرویس256 سرویس خوبیه،سرعت با دانلود منیجر تو تایم رایگان تا اونجا که من اطلاع دارم 250kb/sهستش...
-پینگش تو مشهد بدک نیس،من خودم 512دارم ازش راضی ام...
هزینه نگهداری که هر ماه زده 1000 تومان برای چی هست ؟
اتصال همزمان یعنی چی ؟ که براش قیمت زده 3000 تومان ؟
-اگه بخوام راحت بگم پول زوره،هر شرکتی یه کم زورگیری داره دیگه:n09:...نقل قول:
-در مورد سوال دومت هم بهتره از پشتیبانی های وب بپرسی من اطلاعی ازش ندارم...
انقدر تخریب نکنیننقل قول:
برای ما که اینطور نیست
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
دروغ میگننقل قول:
دزدی نداشته حداقل برای من و رفیقا
یه طرح فشفشه داره که با 12 هزار تومن میتونی 15 گیگ دانلود کنینقل قول:
البته فقط باید توی 5 روز 15 گیگ رو استفاده کنی و اگه بنا به دلایلی نتونی توی 5 روز استفاده کنی 0 میشه:n15:نقل قول: