نقل قول:
یه speed test بگیر
-----------------
عجبا :n04:
اگه می خاید بسته بلند مدت بگیرید ایرانسل تست کردم خوب بوده ... اما امروز رایتل داغون بود ... شاید موقتی باشه !
Printable View
نقل قول:
یه speed test بگیر
-----------------
عجبا :n04:
اگه می خاید بسته بلند مدت بگیرید ایرانسل تست کردم خوب بوده ... اما امروز رایتل داغون بود ... شاید موقتی باشه !
تست سرعت رایتل با ۳ خونه آنتن از ۴ خونه :n37:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط qwertym[QUOTE=saman123123 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمتون چی هست ؟
نقل قول:
یه بو هایی میاد ... پینگ متوسط دارین حدس می زنم یه جورایی محدود سرعت گذشته و گرنه اون پینگ باید سرعت بهتری برای دانلود بده
یه سیمکارت خالی رایتل بدون شارژ تست کنید که بسته نداره همین سایت رایتل رو میاره ... ببیندی محدودیت دارین ؟
مال من پینگ افتضاحه 3g اما سرعت دانلودم بد نیست ...
همین الان تست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد به رایتل زنگ بزنید شماره 200 توضیح بخواین ... رایگانه برعکس ایرانسل
با دروود
بنده هم رایتل و هم همراه اول و هم ایرانسل رو بررسی و تست کردم و خوشبختانه پایداری و کیفیتی که دیتای رایتل داره رو توی هیچکدوم ندیددم!3 جی رایتل سرعت خیلی خوبی رو به من میده..
اینم سرعت سیمکارت ترابرده شده من از همراه آخر به رایتل
تهران مرکز شهر
هنوز دو روز مونده که یکماه بسته هدیه نامحدود رایتل تموم بشه و به این زودی یکماه شد
چیزی که حس میکنم اینه که چون من بسته های پایه میخرم سرعت فورجی برام کمتره
بله بسته حرفه ای روی ۳۰ مگابیت بسته شده اما پایه به مراتب کمتر بسته شده
Sent from my iPhone 6s+
کار منو راه میندازه.برای من پینگ مهمه که رایتل از اون دوتا اپراتور دیگه بهتره، چون کار من باز کردن چندتا سایت و نهایتش دانلود یک آهنگ ۱۰ مگابایتینقل قول:
من تا حالا چنین سرعتی و پینگی از رایتل ندیدم :n13: من خودم 1 ساله 147+147 رو دارم و شبانه استفاده هم کردم سرعتش از 5 یا 6 مگ بالاتر نمیرهنقل قول:
توی منوی کاربری رایتل هم برای سرعت حرفه ای عکس یه کیلومتر ماشین گذاشته و سرعت رو خودشون 4 مگ نشون میده
نمیخام بگیم تستای شما فیک هستش ولی میگم حتما 1 در میلیون شما شانس آوردید
ایشون با 4G رایتل تست کردن. از سرعت 3G اطلاعی ندارم اما تا چند ماه پیش سرعت 4G رایتل روی 5 مگابیت بسته شده بود که قابل قبول نبود البته بعدا اونو به حدود 30 مگ ارتفا دادند. اگه منطقه شما پوشش 4G رایتل هست حتما از 4G استفاده کنید چون کیفیتش به مراتب از 3G بهتره. نیازی به تغییر سیم کارت هم نیست.نقل قول:
محتوای مخفی: تست سرعت
سیمکارت و شش ماه خدمات رایگان رایتل
آن دسته از جوانان متقاضی استفاده از خدمات تلفن همراه که به سن 18 سالگی میرسند، میتوانند همزمان با تولد 18 سالگیشان، هدایای ویژهای از رایتل دریافت کنند.
آن دسته از جوانانی که تا مرداد 95 به سن 18 سال تمام میرسند میتوانند در طرح «هدیه 18 سالگی» رایتل ثبت نام کنند و از هدایای خاص آن بهره مند شوند.
این طرح شامل متولدین سال 1376 که در سال گذشته به سن 18 سال تمام رسیدهاند، اما موفق به دریافت هدیه خود نشدهاند، نیز میشود.
در این طرح، سیمکارت اعتباری رایتل به همراه شش ماه خدمات رایگان نسلهای نوین ارتباطی شامل 6000 دقیقه تماس صوتی رایگان، 6000 عدد پیامک رایگان و 1200 مگابایت اینترنت رایگان به مشترکین هدیه داده میشود.
همچنین علاوه بر سیمکارت اهدایی و هدایای بسته آغازین آن، در صورت فعالسازی و استفاده از سیمکارت، مشترکان میتوانند به انتخاب خود، یک عدد سیمکارت اعتباری یا دیتای دیگر نیز به عنوان هدیهی ثبتنام در طرح دریافت کنند.
متقاضیان میتوانند علاوه بر ثبت نام از طریق صفحهی این طرح در وب سایت رایتل، با مراجعه حضوری به یکی از فروشگاههای رایتل نیز در این طرح ثبت نام و هدیه تولد 18 سالگی خود را دریافت نمایند.
رایتل 3G
مودم : TP-LINK MR200
قدرت سیگنال : 100%
والا چی بگم غیر از خودم که یک دایمی و یک دیتا دارم که عینا طرح ۱۴۴+۱۴۴ روش هست تو دور و برم حداقل ۵-۶ نفر رایتل دارن که هر روز باهاشون در ارتباطمنقل قول:
بسته حرفه ای تا ۳۰ مگ و پایه تا ۵ مگ همه داریم
خودمم خط اصلیم رایتله و دایم در حال مسافرت
همه جا یک جور نیست اما تهران که lte هست تا ۳۰ مگ میره جاهایی که 3g داره هم متفاوته و معمولا بین ۵ تا ۲۰ مگ هست.
با توجه به اینکه بخاطر کارم همیشه نت همراه نیاز دارم همیشه از هر سه اپراتور سیمکارت و بسته دارم که اگه یکی یه جا لنگ بزنه یکی دیگه استفاده کنم.
Sent from my iPhone 6s+
#هدیه_همراهان_تلگرام
از هم اکنون تا ساعت ۱۹:۰۰ امروز ۹۵/۰۵/۲۳ با کلیک بر روی لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وارد نمودن شماره رایتل خود، از بسته هدیه همراهان کانال رایتل بهرهمند شوید.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Company
دوتا سیمکارت دیتا داشتم
هر دو را یکی 50 مگ هدیه داد که ترجیح میدم اصلا
استفاده نکنم
منم 2 تا سیم کارت داشتمنقل قول:
به هر کدوم 50 مگ داد
حرکت خوبی که از رایتل دیدم من تخفیف برای اون طرح تاین اجتماعی هست فعلا که داره بسته 147+147 گیگ سالیانه رو 50% تخفیف زده بیش تر از یک ماهه
ورگنه این بسته های هدیش اینا حجم هایی که هدیه میده خیلی مسخرست واقعا, 50 مگ فوتش کنی تمومه :n02:
مشترک گرامی،نقل قول:
مدت زمان اجرای طرح همراهان کانال تلگرام رایتل به پایان رسیده است. برای دریافت اخبار، اطلاعات و طرحهای تخفیفی آتی، ما را در کانال تلگرام دنبال نمایید. آدرس تلگرام رایتل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ متوسط و سرعت آپلود پایین و دانلود عالی ویژگی mr200 هست ...نقل قول:
با هات اسپوت گوشی ( Z5 Premium Sony ) هم در همین حدهنقل قول:
من اولین بار بود که رایتل استفاده کردم . فکر میکردم رایتل 4G باشه ولی در کمال تعجب دیدم که 3G هست و البته ضعیف ترین 3G بود که تا حالا داشتم !!
LTE Rightel
انتظار سرعت بیشتری داشتم
احتمالا بسته پایسنقل قول:
بسته حرفه ای سرعتش 30 مگه اگر آنتن خوب باشه
الان lte که از 3g کمتر شده توی تست شما !
اما ping خوبه :n02:
راستش بسته رایگان بودنقل قول:
واسه همین جایزه کاربران تلگرام
برای ما با هر بسته ای هر ساعتی از شبانه روز سرعت در حد 50 کیلو هستنقل قول:
sent from Huawei mate 8
میتونید تو سایت شکایت ثبت کنید مشکلتون رو حل کنند.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
حجم بسته هدیش چقدره؟ من دیر فهمیدمنقل قول:
واسه من واسه 2 تا سیم کارت 50 مگ زدنقل قول:
پس چیزی رو از دست ندادی :n02:
واقعا رایتل با خودش چی فکر کرده؟ خوشحالم که این هدیه رایتل نصیبم نشد:n01:نقل قول:
هدیه ها شانسیه مثلا ماه پیش من ۲ ماه تماس و پیامک درون شبکه گرفتم
اما این ۵۰ مگش خیلی مضحکه.
Sent from my iPhone 6s+
این اوپراتور به قول خودش پیشگام هنوز یه اپلیکشین نداره
دوستان فرکانس نسل 4 رایتل چنده؟ اگر با عکس نشون بدید که خیلی بهتر یکی از دوستان میگه 2100 در حالی که...
1800 برای 4Gنقل قول:
2100 و 900 برای 3G هست.
وضعیت اینترنت رایتل توی قم چطوره؟
من توی ماه تیر قم بودم، بعضی جاها پوشش خارجی بود اما در کل خوب بود و ثبات مناسبی داشت، بسته پایه و سرعت مثل تهران بود، در ضمن تمام اتوبان تهران قم هم تریجی رایتل برقراره.نقل قول:
من توی ماه تیر قم بودم، بعضی جاها پوشش خارجی بود اما در کل خوب بود و ثبات مناسبی داشت، بسته پایه و سرعت مثل تهران بود، در ضمن تمام اتوبان تهران قم هم تریجی رایتل برقراره.نقل قول:
بسته اینترنت 30 روزه – ویژه ساعات افت مصرف
30 گیگ
100,000
On 13436
دوستان سرعتی که میتونم با این بسته روی سیم کارت دیتا بگیرم ( =شبانه ) چنده ؟
برای دانلود چند تا فایل میخوام
3g یا 4g فرقی نمیکنه..
من از این بسته استفاده نکردم ولی در کل رایتل سرعت را روی ۳۰ مگابیت بسته و بیشتر از این نمیشه.
Sent from my iPhone 6s+
سلام. من از این بسته استفاده میکنم. سرعت بر روی شبکه LTE محدود به ۳۰ مگابیت در ثانیه است. در اکثر مواقع هم برای من ۳۰ مگابیته. سرعت دانلود هم فرقی نمیکنه که از چه سروری و از کدوم کشور باشه همیشه بطور میانگین ۳/۵ مگابایت (حدود ۳۰ مگابیت) در ثانیه است.نقل قول:
#هدیه_همراهان_تلگرام
از هم اکنون تا ساعت 21:00 امروز 21/06/95 با کلیک بر روی لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وارد نمودن شماره رایتل خود، از بسته هدیه همراهان کانال رایتل بهرهمند شوید.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Company
برای من فقط ۵۰ مگ نت داد!
Sent from my iPhone 6s+