تا کی فرصت ثبت نام هس؟
تا کی فرصت ثبت نام هس؟
سراسری۲۳ تا ۲۸ شهریور,ازاد ۲۶ تا ۳۱ شهریورنقل قول:
یکی از دوستای من با 3100 پزشکی رفسنجان قبول شده (پسر ، ناحیه 2 )نقل قول:
اينجا كسيو داريم با رتبه بالاي 2500 پزشكي، دارو سازي ، دندانپزشكي قبول بشه؟
کسی از شرایط پذیرش دانشجوی مهمان چیزی میدونه؟
دوستان لطفا من ر راهنمایی کنید :
من رشته ای که انتخب اولم بود رو قبول شدم ولی دوست دارم یکی از رشته هایی که بعد ازانتخاب اولم زده بودم رو برم ولی نمیدونم چیکار کنم ؟ لطفا اگه اطلاع دارین کمکم کنید !!!............تو رو خدا کمکم کنید...
من باید یه اصلاحی رو انجام بدم!!!! من مهندسی it غیرانتفاعی تعالی قم و مهندسی صنایع دانشگاه ازاد فیروزکوه قبول شدم به نظرتون چیکار کنم؟
فکر کنم فیروزکوه با همه دوری و بدی هاش بهتر باشهنقل قول:
نقل قول:
موسسه تعالی قبلا دبیرستان غیر انتفاعی بود .مدرسه ای که من توش درس خوندم !ساختمونش فوق العاده است !مهندسی از اروپا اومده ساخته !با اینکه کوچیکه و در حد همون غیر انتفاعیه اما عالیه پشتش هم یه پارکه که اونجا راه داره و وسط شهره و البته جای خوبیه !اگه عکس داشتم میزدم ولی از نظر ساختمونش بی نظیره !
دوستان کسی میدونه اردوی توجیهی علم وصنعت کجا میبرن؟
چه جوری هست این اردوها ؟میشینیم دعا اینا میخونیم؟؟؟؟؟
مختلطه؟
میشه پیچید؟
این مهلتی که برا ثبت نام اعلام کردن برا ثبت نام غیرحضوریه ؟؟؟
تو سایت یه دانشگاهم برا ثبت نام حضوری 3 تا 5 مهر رو اعلام کردن بر اساس حروف الفبا.البته غیر حضوریشم 24 تا 28 شهریوره
پس کی کلاسا شروع میشه؟؟؟
کسی خبر داره دانشگاه شماها چجوریه؟؟؟؟
اَاَاَاَاَاَ!:19:اقا ما هم اردو میخوایم:31:نقل قول:
نقل قول:
یکی از فامیلامون قبول شده میخواستم بدونم چه جوی هاست..؟
راستی شنیده بودم که قراره با خواجه نصیر ادغام بشه... واین که چون از وزارت نیرو رفته بود زیر نظر وزارت علوم رتبه های پایین تری رو میگیره.
آقا یکی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
درود
پزشکی بندر عباس حدودا چه رتبه ای می خواد ؟؟
منطقه دو
پسر
ممنون
دانشگاه اصفهان من چیزی تو سایتش ندیدم شما خودتم یه سر بزننقل قول:ولی صنعتی اصفهان داره:کد:http://ui.ac.ir/fa/index.php
نقل قول:
- با توجه به برگزاري برنامه اردويي پيش از شروع سال تحصيلي ويژه دانشجويان ورودي جديد در تاريخ 24 و 25 شهريور ماه ويژه پسران و در تاريخ 25 و 26 شهريور ماه ويژه دختران، دانشجويان خوابگاهي وسايل مورد نياز جهت اقامت در خوابگاه را به همراه داشته باشند چون امكان بازگشت به شهرستان خود را ندارند.
لازم به ذكر است اين برنامه قسمتي از برنامه آموزشي دانشگاه بوده و شامل آشنايي با دانشگاه، برنامه درسي دانشجويان و قوانين آموزشي دانشگاه، طرح رفعت (طرح ويژه جديدالورودها) و ... ميباشد.
دوستان حالا بزارین یه ترم برین دانشگاه بعد اردو اردو کنین مگه دبستان :31:
اخه دست ما نیست که نوشته زوریه!نقل قول:
کسی جواب من رو نداد .یعنی یه علم وسنگگی نداریم؟:31:
این دوست من پدرش سهام دار بیمارستان و پزشک هست . اینطور که میگه خودش بیشتر برق دوست داره ولی فامیل هاش بخصوص پدرش میگن بره پزشکی. میگه اگه پزشکی برم آینده کاری ام 100% هست ولی برق اینطور نیست. دانشگاه اصفهان به اندازه یک کوچه با خانه شون فاصله داره خودش میگه دوست داره اصفهان باشه ولی بیرون از اصفهان هم مشکل خاصی نداره .نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدام این 2 تا بهتره ؟ لطفا توضیح بدهید تا بتوانم دلایلش را بهش بگم تا بهتر تصمیم بگیره ( خودش خیلی اهل اینترنت نیست )
ای تی ازاد قزوین یا نرم افزار شبانه قوچان؟؟
شهید بهشتی اردو نداره ؟! :دی
نقل قول:دانشگاه اصفهان رو نمی دونم ولی صنعتی پارسال برده مشهد واسه اردو. حدود 600 میلیون هم هزینه کرده بود که باعث اعتراض خیلیها شده بود از جمله دانشجوهای کشاورزی که به خاطر کمبود بودجه آزمایشگاهشون خوابیده بود، و فکر می کردم با این اعتراضات پارسال دیگه اردویی در کار نباشه ولی مثل این که یه کارایی میخواد بکنه فقط امیدوارم اجباری نباشه که اصلا حسش نیست :41:نقل قول:
جواب ما رو هم یکی بدهنقل قول:
لطفا
تو توضیحات آخر دفترچه رو چک کردی؟ ننوشته بود محل تحصیل فلان رشته کجا؟ اگه چیزی نبوده قاعدتا" باید خود تبریز باشه دیگهنقل قول:
نه دوست عزیزنقل قول:
هیچ کجای دفترچه از مرند اسمی ننوشته
حتی تو فرم انتخاب رشته هم ننوشته بود ولی اون رشته هایی که شهرشون غیر تبریز بود رو هم دفترچه و هم تو فرم انتخاب رشته نوشته بود
با این حساب نمیتونن که بگن مثل سالهای پیش برین مرند؟
درسته
بچه ها یعنی اینقدر سخته که من چی می گم ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام بچه ها من سراسری ساوه قبول شدم کاردانی نرم افزار می گم یه آدرسی داده هر چی تو اینترنت سرچ می کنم کشفش نمی کنم
كارداني علمي -كاربردي نرم افزاركامپيوتر قبول شدم
دانشستان ساوه
ساوه- میدان سرداران - پشت مسجد کوثر
به نظرتون داشنگاه خوبی بید ؟؟؟
آزادم مهندسي عمران / واحد شاهرود قبول شدم
می گم این داشنگاه که تو دفتر چه زده مال استان سمنان بید کجا هستش
بچه ها یک سوال دیگه هم داشتم عمران هزینه اش چه قدر می شه باسه ی این دانشگاه آزاده
تک ترمی چه قدر می شه کلی چه قدر می شه
بعدش بچه ها کدوم این دو تا می صرفه بروم
یا چیز دیگه ای من تو هر چندین صفحه می پرسم هیچکس جواب نمی ده ولی هنوز دلیلش رو نفهمیدم :19::18:
مرسی از راهنماییتون. ;) از تهران جنوب هم بهتره؟ چون فکر کنم راحت بتونم انتقالی بگیرمنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مهلتی که برا ثبت نام اعلام کردن برا ثبت نام غیرحضوریه ؟؟؟
تو سایت یه دانشگاهم برا ثبت نام حضوری 3 تا 5 مهر رو اعلام کردن بر اساس حروف الفبا.البته غیر حضوریشم 24 تا 28 شهریوره
پس کی کلاسا شروع میشه؟؟؟
کسی خبر داره دانشگاه شماها چجوریه؟؟؟؟
دوباره تکرار کردم چون برام مهمه
خواهش میکنم جواب بدین:11:
یکی 2 تا از دوستام هم بوشهر تغذیه آوردننقل قول:
همکلاسیتن :11:
+
انگار دانشگاه بوشهر امسال زیاد تو پی سی قبولی داده !
یکی معماری یکی عمران یکی فیزیک یکی ریاضی !!
یکی تغذیه !
نبود ؟:دی
فردا برم مدرسه یه سری مدرک بگیرم ازشون
دانشگاه هنر تهران دیقیقا کجاست؟
طبق این چیزی که داخل سایت صنعتی همدان گذاشتن واسه ثبت نام باید حتما توی اون چند ساعت ثبت نام مراجعه کنم؟یعنی اگه دیرتر برم که دیگه نمیتونم ثبت نام کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها مهندسی مکانیک آزاد کرج یا مهندسی کامپیوتر غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران؟ مکانیک رو بیشتر دوست دارم اما از کامپیوتر هم بدم نمیاد در ضمن یه چیزهایی شنیده بودم مبنی بر اینکه دانشگاه آزاد کرج پس از ثبت نام از مهندسی های برق و مکانیک یک آزمون ورودی داخلی(مثل شریف)می گیره؟درسته یا شایعه است؟ ممنون می شم جواب بدید.
شما باید بشینی سبک سنگین کنی اینجا کسی نمیونه به شما کمک کنه و بهترین تصمیمو خودتون میتونید بگیرید.نقل قول:
اگه وضع مالیتون خوبه که میشه رو آزاد فکر کرد. ای تی رشته ی ساده تریه نسبت به کام. قوچان دانشگاه ملیه قزوین یکی از بهترین دانشگاه های آزاد. قوچان احتمال انتقالی به شهر خودتون هست. قزوین نسبت به قوچان شهر خیلی بهتریه. من خودم دانشجو قوچانم. اما اگه جای شما بودم میرفتم آزاد قزوین.
جونم داداش هم دانشکده ایتم ورودی 88 سوال داری بگونقل قول:
بدبخت شدنتو چند صفحه پیش تبریک گفتم ندیدی مثل که
---------- Post added at 07:16 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------
احتمالا می برن لواسون مجتمع امام خمینینقل قول:
دعا اینا هم تا دلت بخواد فیضیه دانشگاه های ایران قبول شدیا
مختلط نیست شما رو می برن نوک کوه دخترا رو دامنه ی کوه بینتونم همش دره ست جرئت داری برو
با این تفاصیل حال می ده نپیچ صد در صد برو ولی اگه نری هم چرت می گن اجباریه هیچی نمی شه
این تنها اردوییه به غیر از مشهد که برای برگزاریش تو علم و صنعت مجوز می دن دیگه اردو نداریم :دی
میشه یه نفر یه توضیحی در مورده خواب گاه های خود گردان بده لطفا ؟
چه مزیت هایی داره ؟
100% شایعه استنقل قول:
یه اردوگاه تو لواسان....چادر زدن شبا تو چادر می خوابید....بیشتر جنبه ی معارفه و اینا داره....مختلط میبرنتون...ولی دخترا رو میبرن تو به کمپ دیگه تو همون اردوگاه که با کمپ پسرا فاصله داره....مشکلی پیش نمیاد اگه نری....ولی اونجا یه سری کارت و اینا میدن که اگه اونجا نباشی و نگیری وقتی برگشتی دانشگاه باید دوندگی کنی تا اون کارت ها رو دریافت کنینقل قول:
اقا اگه به نظر منه بره برق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کدوم دانشگاه؟علم و فرهنگ؟اگر علم و فرهنگ رو میگی تقریباً میشه گفت بهترهنقل قول:
هردو واحد خوب هستند رشته شما هم که یکی هست!اما در نظر بگیر علم و فرهنگ شاید بعضاً از غول های ازادم بالاتر باشه چه برسه به کرج!!!!نقل قول:
سلام
یکی هم به به ما یه کمکی کنه
نرم افزار شبانه خلیج فارس برم؟ یا
مهندسی شیمی آزد
بومی بوشهر
نرم افزار خلیج فارسنقل قول:
بچه هاااااااااااااااااااااااا اا
می گم یکی نمی دونه کاردانی نرم افزار ساوه چه قدر خرج بر می داره ترمی چه قدر می شه
و یا مهندسی عمران عمران که آزاد بید چه قدر خرج بر می داره ترمی
تازه شاهرود هم بید
بچه ها نظرتون کدوم بید بروم ؟؟
من بیشتر فکر هزینه هاش بیدم:41:
یک مرد خیری پیدا می شه به من بگهه:13: