فکر می کنم تنها راه اینه که فقط 2828 - 2020 بگیریم و هی گزارش خرابی بدیم
شاید فکر کردند - یعنی هر یک ساعت یک بار بهشون زنگ بزنیم
Printable View
فکر می کنم تنها راه اینه که فقط 2828 - 2020 بگیریم و هی گزارش خرابی بدیم
شاید فکر کردند - یعنی هر یک ساعت یک بار بهشون زنگ بزنیم
اینترنت من 256 هست من 2و3 روز پیش رفتم توی سایت مخابرات میخواستم درخواست 512 بدم اشتباها درخواست اینترنت 1024 دادم امروز وصل کردن حالا دوباره درخواست دادم برشگردونن به 512 کد رهگیری هم گرفتم به نظر شما آیا مخابرات درخواست من رو انجام میده یا باید حوضوری برم مخابرات در ضمن میخواستم بدونم این درخواست هایی که از طریق سایت مخابرات برای افزایش سرعت صورت میگیره شامل محدویت حجمی هم میشه یا نه؟
یه چند ساعتی امروز قطع بود، ولی به نظر میرسه شبکه بهتر شده ! باید صبر کرد دید ثبات داره یا نه.
برای من که از 12 دیشب تا امروز 5بعد از ظهر قطع بود!
یه خورده اوضاع بهتره ولی فکر کنم دلیلش این باشه که هنوز ملت نمیدونند اینترنت وصل شده! دوباره فردا همون آش و همون کاسه ...
اینم امکانش هست،نقل قول:
کجان پس این ملت همیشه در صحنه ؟! :n13:
به به
به سلامتی از ساعت 1.5 دیشب تا 6 بعد از ظهر امروز کلا حدوده 17 سیاعت کاملا قطع بود نتم :دی
اینترنت من 256 هست من 2و3 روز پیش رفتم توی سایت مخابرات میخواستم درخواست 512 بدم اشتباها درخواست اینترنت 1024 دادم امروز وصل کردن حالا دوباره درخواست دادم برشگردونن به 512 کد رهگیری هم گرفتم به نظر شما آیا مخابرات درخواست من رو انجام میده یا باید حوضوری برم مخابرات در ضمن میخواستم بدونم این درخواست هایی که از طریق سایت مخابرات برای افزایش سرعت صورت میگیره شامل محدویت حجمی هم میشه یا نه؟
سلام دوستان
سرعت دانلود سرویس 256 تو شهر تهران چنده؟
راضی هستین؟
نه دوست عزیز شامل نمیشه...تا خودتون گزینه پرداخت اعتباری رو فعال نکنید...شامل نمیشه..اگه یه روزه 1مگ کردن...پس احتمالا 1روزه هم 512میکنن..حالا شما میخوای پیگیر باشید از طریق تلفن 2020 ...یا اگه میخواین میتونین به مخابرات منطقتون مراجعه کنید و از متصدی بپرسید که درخواستتون ثبت شده یا نه.نقل قول:
موفق باشید
این 100 صفحه آخر در مورد افتضاح شدن مخابراته، بزور همون سرویس 256 که قرارداده رو میدهنقل قول:
نقل قول:
حالا سوال اینجاست که پول 1 ماه سرعت 1024 ازت میگیرن یا فقط همون 1 روز حساب میکنند ؟ هزینه تغییر سرعت هم این وسط وجود داره یا نه ؟
نکته همین جاست از مطلعین تقاظا میشود به این پرسش کلیدی پاسخ بدن من که درخواست اینترنتی برای بازگردوندن به سرعت 512 رو دادم اگه که فردا پس فردا وصلش کردن که هیچ آش خالمه وگرنه اگه قراره الانم خودم برم مخابرات درخواست بدم پول سرویس 1 مگ رو تا آخرماه ازم بگیرن حداقل تا آخرماه استفاده میکنم بعد میرم درخواست میدمنقل قول:
نه دوست عزیز..مخابرات یه جوری روزانه کار میکنه...یعنی مثلا اگه شما 2ماه رو کامل پر نکرده باشین با سرویس 1مگ...به نسبت روز هایی که کار کردین حساب میکنن...که میشه ماهی مثلا 38هزار تومان یعنی دو ماه 76هزار تومان که روی قبض تلفن شما میاد...حالا مثلا شما یک ماه کار کرده باشین روی قبض تلفن پول یه ماه اینترنت 1مگ برای شما میاد که میشه 38هزار تومان...یا مثلا یه روز کار کرده باشید.. ..البته حتما از خود مخابرات منتقطون پیگیر باشید...که درخواست اومده یا نه...پهنای باند خطتون رو چنده...یا کی تغییر میدن..یا مثلا میتونین از خود متصدی 2020بپرسین..اونا توضیحات کاملتری رو میتونن بهتون ارائه بدن.نقل قول:
موفق باشید.
نخیر...هزینه تغییر سرعت وجود نداره...همینطور هزینه رانژه و غیره.نقل قول:
موفق باشید.
دوستان این ماه سرویسم رانزه شد اخر ماه میتونم درخواست تخلیه بدم
شما هروقت که مایل باشید میتونین برا تخلیه خطتون به مخابرات منطقه مراجعه کنید...با یه درخواست از مالک خط یا خود مالک....همینطور که خیلی سریع خطوط رو رانژه میکنن...خیلی سریع هم تخلیه میکنن.نقل قول:
موفق باشید.
مال ما که فقط قطع شد سرعت همونه کنده
اصلا جالب نیست وضعیت فقط الکی قطع شده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منم تا دو هفته پیش مخابرات داشتم که الان رفتم اوراکل.
فقط این رو بهتون بگم که هیچ چیز فرق نکرده! به غیر از اینکه بیشتر از دوبرابر دارم پول میدم و پینگ تایمم هم زیر 350 نمیاد!
همون داستانی که صبحها همه چیز اوکی هست تا 10، 11 صبخ اینجا هم برقراره. عملا هیچ تفاوتی نداره! :n14:
امروز هم که "کارشناس" (!!) اومد اینجا گفت همینه که هست و ملاک ما آی دی ام با 16 کانکشنه! یعنی پادکست، رادیو، یوتببوب...... همه تعطیل، همه باید بشینن فقط دانلود کنن!
خلاصه همین مخابرات رو بچسبید فکر نکنید شرکت خصوصیه خبریه!
خدافظ!
اوراکل توی سعادت آباد ؟نقل قول:
آقا اینترنت ملی شد رفت سایت های خارجی اصن باز نمیشه حتی گوگول واسه شمام ایجوریه؟
برای من که گوگل باز میشه:n10::n10:نقل قول:
منظورتون مرکز اینجاست؟ : مطهرینقل قول:
یا آدرس خودشون : oracle.ir
یه جز ساعت 2 شب تا 10 صبح سرعت 10 کیلوبایته با بروزر و تک کانکشننقل قول:
16 کانکشن به درد ..... میخوره
ببین میتونم بهت بگم فوق اقتضاح سایت های خارجینقل قول:
یک جا خدایش بیام این مشکلات مخابرات بگیم از این خبرگزاری شروع کنیم ....؟!
صبح تا ساعت 2 خوب بود ولی بعدش برگشت مثل سابق....
نمیدونم واقعا چیکار کردن سرعت برای مروگر تقریبا خوب ولی وقتی به یوتیوب .. میرسه اصلا با کندی میره جلو ....
اسپید تست از سرور خارج بگیر نشون میده چه قدر بده سرویس یه .010 هم نمیرسه تو اسپید تست فقط ماشالا سرور ایران بلدن زیاد کنننقل قول:
این شرکت یکی از بدترین شرکت های خدمات اینترنت هست.نقل قول:
بهتر بود از یکی از شرکت های PAP میگرفتید.
آقا کسی dial-up خوب سراغ نداره میخوام با 512 مخابرات کل بندازم :sq_24:
یعنی همه هم آماده نا !نقل قول:
ملت شریف ایران به خبری که هم اکنون به دستمان رسید توجه فرماید:
اینترنت کشور ملی شد :n16:
:n20::n20::n20::n20:
شُله شُله !! آهان... بیـــــا
فک کنم ملی شد گوگل بازنمیشه
خوشحال نشو باو 5 دقیقه ملی شد فقط فک کنم پریزشو کشیدن رفت رو جهانی دوباره :n03:نقل قول:
:n03::n03:
بعد 120 ثانیه گوگول باز شد هورا اینترنت نیمه ملی شده
جو نده دادا اینترنت به این خوبی دوشواری کیه؟! دوشواری نداریم اصن!نقل قول:
اره عالیه دارم از اینترنتی که ایران درست کرده لذت میبرم سرعت بدون منیجر 5 کیلوبایت حرف ندارهنقل قول:
نباوا مشکل مخابرات نیست سراسریه بقیه جاها هم گوگل به زور باز میشه !
به قول یه بنده خدایی اینترنت از اولشم قاچاقی وارد کشور شد، از اون موقعه هم قاچاقی پا برجاست :n24:
ناموسنا قطع اش کنن بهتره :n09: ملت اینجوری عذاب نمیکشننقل قول:
:n08: تو جیکاگو یارو 10 سال پیش تو فیلم نشون میداد رو دکمه نزده صفحه باز میشد
الان سال 2013 رسیدیم سرعت رو کیلو بیته که هیچ با گوگول هم مجگل داریم باوووووووووووووووو
ما از ایرانسل به مخابرات کوچ کردیم اما امروز واقعا سرویس در حد فاجعه هست.
گوگل به هیچ عنوان بار نمیشه. و البته من مثل دوستان حوصله ی 120 ثانیه منتظر شدن رو ندارم تا بتونم آمار بدم. در نتیجه میگم باز نمیشه.
البته 2 3 روزه مودم ایرانسل من هم روزی 10 20 دفعه دیسکانکت میشه که قبلا سابقه نداشت.
ما هچ دوشواری نداریم
چقدر جالبه...من هیچ مشکلی تو این چند وقته اخیر نداشتم...فقط امروز تا ساعت 5 قطع بود..
.
سرعت هم قبل قطعی هم بعد قطعی خیلی خوبه...
ای لعنت بر این اینترنت ایرانی ، 24 ساعت که سرویس مخابرات تهران برای من قطع شد حالا هم که باز شده تمام پروتکلهای https اعم از سرچ گوگل از داخل فایرفاکس و کروم و جیمیل به کلی قطع شده بعد میگن مردم چرا میرن از ضد فیـــلـــتـــر استفاده میکنند.
بچه ها پروتکل https برای بقیه سرویسدهنده مثل پارس آنلاین و شاتل و صبانت و غیره هم مسدود شده یا نه ؟، لطفاً خبر بدید.