من پشتیبانی زنگ زدم شما هم زنگ بزنید از سرعت شبانه شکایت کنید بلکه درست بشه
Printable View
من پشتیبانی زنگ زدم شما هم زنگ بزنید از سرعت شبانه شکایت کنید بلکه درست بشه
اون عزیزی که میگفت چند بار دیس کنید تا با یه اپی که سرعتش بالاست وصل شیم
اره همینطوره من 15 بار دیس و کانکت کردم اما یه چند بار اول با سرعت 10 بود بعدش کلا صفر بود و time left هی زیاد میشد اما اخریا که هی دیس کردم با سرعت 260تا میرفت اما مشکل اینجاست برای 30 ثانیه یا حداکثر 45 ثانیه اونجور که زمان گزفتم
از 260 به مراتب میومد 180 بعد میشد 100 و در نهایت 10 البته تغییر میکنه اما از 10 خیلی بشه میشه 30 بشتر ازاین نمیشه
چنهدبار اینکار دیس کردن رو کردم اما بازهم همینطور بود زرت میومد پایین شاید این روش واسه بعثتیاست
مودم رو هم خاموش کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد
طرح طلایی دارم
سلام
اقا خیلی مواظب باشید
من نمی دونم چه جوری نصف بیشترحجمی که داشتم به فنا رفته جدود 2 گیگ
تو ریزکارکرد که نگاه می کردم دیدم دربازه های زمانی روزانه که وضل بودم اگه مثلا 100نگ دان داشتم 250مگ اپلود داشتم درحالی که اصلا من چیزی اپلود نکردم تنها چیزی که به نظرم اومد نزمافزار Hotspot هستش که من بازمی زاشتم وچند ساعت همین جوری اینترنت وصل بود به نظرم هرچی هست زیرسراین نرمافزاره است
به هرجال خیلی حواستون باشه
درسته! این مساله نشون دهنده اینه که خود مخابرات سرعت رو محدود میکنه توی تایم رایگان و برای همه آی پی هاست که با تغییر اون چیزی عوض نمیشه! من نمیدونم مگه پهنای باند ارث بابای ایناست که اینجوری گرون فروشی میکنن؟! خدا میدونه دوباره دارن چه گندکاری تازه ای میکنن، بزودی معلوم میشه! فقط هرچی که هست هر روز بدتر از دیروزنقل قول:
سلام زنگ زدم 2020
طرف خانم هول شده بود بهش گفتم شبانه سرعتم 10 کیلوبایته من که 2 مگابیت دارم این چه وضعشه خیلی طلبکارانه باهاش حرف زدم میگه فقط شبانه افت سرعت داری
میگم خانم محترم افت سرعت چیه اصلا سرعت ندارم با 10 کیلوبایت چی میتونم دانلود کنم
بعد بهم میگه برو تو سایت speedtest.ir اونجا بهم بگو سرعتت چقدره
بهش گفتم
بهم میگه از فیلتر شکن استفاده میکنی
میگم نه
میگه گوگل رو باز کن ..باز کردم بعد 6 ثانیه باز شد
بعد بهم میگه برو تو تنظیمات فایر فاکس قسمت network setting اونجا ببین تیکش رو کدومه؟؟
من میگم خانم جان من از فیلتر ششکن استفاده نمیکنم تیکش هم رو no proxy هست
میگم بابا 3 شبه سرعتم 10 کیلو بایت از سرور خارجی اصلا دانلود نمیکنه شبا جی میل باز نمیکنه عوضش خبر انلاین و سایتهای که پسوند .ir دارن مثل جت باز میکنه این چه وضعشه شبا میزارم واسه دانلود صبح بلند میشم میبینم دیس شدم
بعد میپرسه شبانه افت سرعت دارین عادیه
میگم یعنی چی عادیه؟ اگه 2 مگابیت رو تقسیم بر 8 کنین میشه 250تا
میگه اره
میگم پس این 250 تا کجاست چرا باید با سرعت 10 کیلوبایت شبانه دانلود کنم روزانم بشه 110تا
میگم پس یه حالت بیشتر نمیمونه اونم اینه که دارین کم فروشی میکنین و بیشتر از 8 تقسیم میکنید
میگم الان ریزکارکردهامو نشون نمیده تاریخ امروز رو (بقیه هم همینطورین؟؟؟ ریز کارکرداتونو نگاه کنید )
میگم تا تاریخ 26/6/92 نشون میده یکم قال کردم گفتم پول رو خوب مخابرات بلده از ملت بگیره اما اندازه سر سوزن جوابگو نیستین
اخرش گفت پورت منو ریست میکنه 10 مین مودم خاموش باشه بهتر میشه
(زنگ بزنید حقمنو رو دارن میخورن) کسانی که طلایی هستن به این شماره زنگ بزنن8413535
نقل قول:
خونه قبل بعثت داشتم، خونه جدید طلایی. بنظر "من" حرفتون درسته. لااقل برای من که همینطوری بوده. دیشبم ظاهرا دیس شده دیگه کانکت نشده. 700 تا گرفتم از سایتای ایرانی.
برای من چرا اینجوره پس
حتی از همین پی سی ورلد خودمون هم با سرعت مورچه دانلود میکنم
دیشب روی هم 540 تا گرفتم ! .... :|
سرور ایرانی و خارجی
چند بار زن زدم میگه تو همون ساعتی که افت سرعت دارید تماس بگیرید
البته گفت افت سرعت تو اون ساعت طبیعی هستش !!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
با دیشب 5 شب شد که سرعت زیر 10 واسه من و خیلی از شماها ,
ولی دیشب باز یه اتفاق عجیب از عجایب هفتگانه مخابرات افتاد , من از ساعت 45: 12 یک فایل و گذاشتم برای دانلود , به طور عجیبی تا ساعت 50: 1 با سرعت خوب همیشه داشت دانلود میکرد و با اینکه 15 دقیقه زودتر از تایم رایگان دانلود کردم اما دانلود رایگان حساب شد , اما بعد از 50: 1 بازم به شکلی عجیب سرعت کم کم شد 10 و یعد هم کلا تعطیل رسمی شد .
دیگه دسکانکت شدن و مودم خاموش کردن و ریست و کوبیدن سر به دیوار و اینا جواب نمیده
اون افرادی هم که این کارا واسشون جواب میده واسه اینه که مخابرات برای اکثر کاربراش این محدودیت و تو این 5 شب ایجاد کرده , و بعضی ها هنوز سرعت و خوب و دارن , و من نمیدونم چرا باید بعضی ها سرعتشون خوب باشه و بعضی ها مضخرف .
ببینید کلا سیستم مخابرات اینجوریه تاس میندازه اگه 6 بیاد کاری نداره 6 نیاد سرعتا رو میاره در حد 6 کیلو بایت فک کنم باید به فکر مودم دایال آپ باشین :n02:نقل قول:
ببینید تو این مملکت هر کی بیشتر دزدی میکنه از مردم بیشتر تقدیر میشه مارو باش به حسن کلید ساز و وزیرهاش ایمیل دادیم برعکس تقدیر میکنن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات "خراسان رضوی" جایزه ملی اپراتور برتر را گرفت
سید علی ملک جعفریان با بیان این مطلب گفت: حضور سالانه 25 ميليون زائر و3 ميليون مجاور فرصت بسيار خوبي را پيش روي اين شركت قرارداده تا بتواند فعاليتهاي وسيعي در چهار حوزه تلفن ثابت، سيار، ديتا، ADSL و خدمات اختصاصي و ارزش افزوده را سامان دهي کند.
وی بیان کرد: اجراي پروژه IMS، FTTH، چند رسانهاي، پردازش ابري، پيام رساني يك پارچه "GIS "، Hotbilling و دهها پروژه ديگر كه آينده بسيار خوبي را رقم خواهد زد از جمله طرحهايي است كه به عنوان زيرساختهاي اقتصادي ميتواند اين شركت را در شاخصهاي خدمترساني به مجاوران و زائران و مردم خراسان رضوی و حوزههاي درآمدي ممتاز گرداند.وی افزود: تمامی این فعاليتها بين سالهاي 84 تا 92 در دستور كار قرارگرفت و شركت مخابرات استان را، از فروشنده « Voic» به يك شركت اقتصادي با صدها سرويس و خدمات ارزش افزوده كه ميتواند دگرگونيهاي اقتصادي در حوزه كسب و كار را ايجاد کند و تداوم بخشد.
مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی گفت: وجود كاركنان و كارشناسان زبده و متخصصان خبره و مديران كارآفرين در شركت مخابرات موجب ارتقای سطوح خدمات ارتباطات و فناوري اطلاعات در استان شده است.
وی كسب مقامهاي اول در اپراتوري، اشتهار در جشنواره ملي كيفيت و مقام اول در خلاقيت و نوآوري و مقام برتر در حوزه نگهداري و بهرهبرداري و فروش سرويسهاي ارزشافزوده و دستاوردهاي علمي، پژوهشي، آموزشي را از جمله فعاليتهاي ديگر اين شركت طي 8 سال گذشته عنوان کرد.
ملک جعفریان گفت: نگاه ويژه به مسائل اقتصادي، معيشتي، رفاهي و آموزشي كاركنان و ايجاد ظرفيتهاي ويژه براي دسترسي 24 ساعته مردم و ساير حوزههاي اقتصادي، بازرگاني، آموزشي، پزشكي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي اين شركت را نسبت به ساير شركتهاي مخابراتي ممتاز شده است.وی از جمله فعاليتهاي زيربنايي ديگر اين شركت، را ساخت و راهاندازي و بهرهبرداري از باغ عظيم تاريخي بيسيم، ايجاد سالن عظيم چند منظوره ورزشي، تأسيس دانشكده علمي كاربردي، اخذ گواهينامه 27001 و 9001، راه اندازي و فروش صدها سرويس ويژه ارزش افزوده به مراكز تجاري – بازرگاني بیان کرد.
مساله اینه که الان سرعت همون نرمال داغونیه که باید باشه هست این تایم رایگانه که یه دفعه به 5 میرسه و هیچکار نمیتونی بکنی به اینا هم که میگی، میگن الان که سرعتتون درسته ما چیکار کنیم، وقتی خرایه زنگ بزنین بعد ساعت یک به بعد هم که کسی یا جواب نمیده یا همون عمله هایی هستند که شیفت دوم میان، یه مشت پسر بچه خسته ی داغون که از بیخ تعطیلن فقط میگن سرخط... چراغ روش خاموش، گزارش به خرابی و.... فقط اومدن کارت بزنن پول مفت بگیرن!
هیچ کدوم شما نمیفهمید من چی میکشم اینجا منطقه مطهری حتی در ساعات غیر رایگان سرعت پایین و یک روز در میان اتصال قطع است چه به رسه به ساعات رایگاننقل قول:
بعضی وقتها بخودم میگم برم یک سیم کارت رایتل با یک مودم سیمکارت خور بگیرم و از مخابرات راحت شم.
سلام
من دو تا سوال داشتم
1. کدوم طرح اینترنت مخابرات مشهد برای کسی که دانلود زیاد داره بهتره؟
2. آدرس صفحه ای که بتونیم حجم مصرف اینترنتمون رو چک کنیم چیه؟
ممنون
فقط میتونم بگم :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n13:نقل قول:
رایتل من دارم هزینه هاش خیلی گرون پات درمیاد بعدش دانلود هم نمیتونی بکنی مگه این که بری وایمکس بگیری بلکه فرجی بشه !نقل قول:
1نقل قول:
ظاهرا باید نامحدودها باشه. طرحها رو چک کنید.
2
علی جان مخابرات خراسان بیشترازیک سال ونیمه نامحدود رو برداشته اون دوتا نامحدوی هم که دکوری گذاشته با اون قیمتشون به هیچ عنوان نمی صرفهنقل قول:
این یه روزی که نبودم تاپیک چند صفحه رفته جلو یعنی مخابرات باز یه گند اساسی بالا آورده.
به نظر من هرچی هست زیر سر این طرح مودم رایگانه هستش .ملت هجوم آوردن رو این طرح این مخابرات دزد هم که پول دستش بیاد مگه میاد پهنای باند بخره؟! این شده وضعیت.
سلام
قیمت این مودم هایی که مخابرات میده مگه چقدر؟من خودم یکی ازش گرفتم گذاشتم گوشه خونه.می خوام بدم به پسر خالم تو تهران(به صورت رایگان).
درست که مودم های خارجی ای(مارک های خارجی،چینی نه) وجود داره که 2 ثانیه ای به اینترنت وصل می شند.من خودم تو یک کافینت دیدم.طرف تو 5 ثانیه مودم خاموش روشن کرد و همون لحظه رفت اینترنت.
مکالمه ی دو نفر در مخابرات
اولی : چند روزی هست آمار نگرفتیم , یه لحظه آمار یکی از کاربرا رو بگیر
دومی : باشه الان , اوه اوه :n04:
اولی : چی شد ؟
دومی : دیشب تو ساعات رایگان 2 گیگ دانلود داشته :n04::n04:
اولی : یا خداااااا :n04::n04::n04:
دومی : بذار یه حالی بهش بدیم :n10:
اولی : ایول ,دمت گرم :n05:
دومی : خب بنظرت چیکارش کنیم بهتره ؟
اولی : به نظر من سرعتشو یه 70 تا کم کن :n09: :n08:
دومی : اون که آره ,یه چیز دیگه هم بگو در کنار کم کردن سرعت :n09: :n08:
اولی : میخوای دیسکانکتش کن تا 2 ساعت نتونه وصل شه :n08:
دومی : ایول خوشم میاد , به نظر من یه 60 تا دیگه هم از سرعتش کم کنیم :n10:
اولی : آره خوبه , ولی بازم انگار یه چیزی کمه
دومی : میخوای کلا دیسکانکتش کنیم تا روز بعد ؟ :n10:
اولی : فکر خوبیه , ولی هنوز راضی نیستم
دومی : خب سرعتشو میاریم رو 1
اولی : نه , بیار زیر 1 :n10:
دومی : باشه , انجام شد :n09:
اولی : ایول , تا این باشه که 2 گیگ دانلود نکنه :n24::n25:
حالا حال و روز کاربر بدبخت بعد از انجام این حرکت
خدایااااااااااااااااااااا اااااااا چرا اینجوری شد
مخابرات جون مادرت سرعتو درست کن :n14::42::42::42::42::42:
دوستان یه چیز جالب این ومپایر 30 مگش مونده بود گفتم بزارم واسه دانلود ساعت 7:59 دقیقه شب
سرعتم 140 بعدش یهو مثل صبح 0 شد
اوه اینو داشته باشین من نمیدونم اینو واسه اوسکول کردن من زده یا نه کلا اینا قاطی هستند تو ای دی ام نگاه کردم هیچ کدوم از فایلام دانلود نشده بود چندقسمت سریال با3تا فیلم و5گیگ از یه پارت بازی بوده هیچ کدوم کامل نشده تو این6شب
ساعتشو داشته باشید من هر چی فکر میکنم2:46تا5:28دقیقه3:50دقیقه نمیشه مگه اینکه جدیدا ساعتا از60دقیقه یکم بیشتر شده باشه:n13:
سلام دوستان
این طرحی که یکساله اگر بگیری مودم می دن , هر ماه چقدره ؟ اسم طرحش چیه ؟ باید حضوری برم مخابرات ثبت نام کنم ؟ روی چند مگ می بندن ؟
میشه راهنمایی کنید و کامل پاسخ بدید .
خیلی ممنون.
دوستان downstream رو چنده؟
دیشب برای من 270 بود امروز هم 470
منم مثل شما فقط جون من زمان اتصال نگاه زمان پایان رو ببین و زمان استفادهنقل قول:
کسی از دوستان نیست جواب ما رو بده.
این طرحی که یکساله اگر بگیری مودم می دن , هر ماه چقدره ؟ اسم طرحش چیه ؟ باید حضوری برم مخابرات ثبت نام کنم ؟ روی چند مگ می بندن ؟
میشه راهنمایی کنید و کامل پاسخ بدید .
خیلی ممنون.
دارن ساعتارو دستکاری میکنن که باز دزدی کنن.لعنت به این حروم خورا
ببینید چقدر تابلو میخوان دزدی کنن .اینقدر شیر شدن که اهمیتی نمیدن کاربر بفهمه دارن دزدی میکنن.
میگن بذار بفهمن داریم دزدی میکنیم اینا که کاری جز زنگ زدن به خودمون نمیکنن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
منظورت اگر کمپین آشنای اول است مودم که نمیدن اگر هم بدن از جیب شما پولش را میگیرن اینطور که پول مدم را همراه با طرح میگیرن بعد میگن رایگان. شما باور نکن.
سرعت دانلود طرح بالا 120 تا 130 کیلوبایت هست و ظاهرا روی 1 مگابایت بستن.هر ماه فکر کنم نزدیک 15 هزارتومان باید بدید. تلفنی هم میتونید طرح را انتخاب کنید و فیش پرداختی را تلفنی بیان کنید.در هر صورت زنگ بزنید خودشون برای ثبت نام راهنمایی تون میکنند.
موفق باشید...
طرح طلایی 4 گیگ در ماه چی ؟ سرعت شبانه اش تقریبا چقدره و روی چند می بندن ؟ به نظرتون چه طرحی بگیرم از مخابرات ؟ مجبورم .نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
الان وضع کل اینترنت کشور خرابه شما تاپیک ها را بخون درک میکنی.
منطقه ما به تازگی توسط شرکت های خصوصی پشتیبانی میشه و می تونم از مخابرات برم های وب یا شاتل و.. اما مناسب ترین جا برای کسی مثل من که دانلود بالایی داره همین مخابراته.
قیمت های مخابرات در مقابل شرکت هایی دیگه خیلی مناسب تره.
بنده تا یک ماه پیش شبانه 4 تا 5 گیگ دانلود میکردم جدیدا 2 گیگ به زور میگیرم اما بازم وقتی میبینم کاربران شرکت های دیگه وضعی مثل ما و یا بدتر دارن باید خدام هم شکر کنم.
اینم قبول دارم هرچی میکشیم از زیر سر خودمون هست . اما چیکار میشه کرد با این اوضاع.
موفق باشید...
اون قسمت محاسبه ساعت که کلا اشتباهه
این چنتا رو الان گرفتم با سرور های مختلف
فقط نیگا کنین
دوست عزیزنقل قول:
طرح طلایی روی 2 مگ بسته شده و سرعت 250 کیلوبایت هست اگر قیمت مناسب میخوای اشنای اول البته به نظرم به این طرح شبانه هم بخوره.
اما اگر قیمت بالاتر مشکلی نداری طلایی. من باگر به جای شما بودم طرحی را انتخاب میکردم که شبانه داشته باشه اگر هردو شبانه نداشتن طلایی را بگیر.
موفق باشید...
آره پس با این حساب این یعنی میگی بذار بخورن نوشه جونشون.نقل قول:
اوضاع از جاهای دیگه بهتره باید بیان دزدی کنن؟!
واقعا با این تفکراتی که داریم خودمو داریم میگیم همون شبی 2 گیگ از سرمون زیاده
آی مخابرات خوب کاری میکنی سرعتارو کم میکنی.اینقدر سرعتارو کم کن که مثله شرکتای دیگه بشی منتی سرمون نباشه.
واقعا متاسفم واسه همچین تفکراتی.
اره وقتی یکی مثل من و شما نشستیم تماشا میکنیم چرا نخورن!؟نقل قول:
الان وضع افتضاح شده تقصیر ماست که داریم تماشا میکنیم به جایی که هروز بریم مخابرات و اعتراض کنیم. خوب الان اوضاع بد شده چند نفر رفتن مخابرات اعتراض کنن؟ شما خودت رفتی؟ معلوم نرفتی! 10 نفر هم نرفتن!
بعد انتظار دارین اوضاع درست بشه!؟ هروقت خواستین اوضاع سروسامانی بگیر باید به خودتون بیان و تکونی بخورین نه از راه دور که حتی صداتون را نمیشنون بگین اینترنت اینطور یا اونطوره....
شما اول اومدی از مخابرات طرفداری میکنی میگی وضعش خوبه بعد میای میگی اعتراض؟نقل قول:
حداقل اگه اعتراض نمیکنی طرفداری نکن.
واقعا اگه ما کاری نکنیم اونا دزدی کنن حق دارن؟
واقعا که......
ماشالا همه هم میخوان خودشون تو خونه بمونن دیگران برن!
دوست عزیزنقل قول:
چرا حرفی میزنید که اینجا هزار بار زده شده وقتی میبنید بیان این جملات در اینجا هیچ تاثیری در اوضاع اینترنت نداره.
بنده حرف حق را زدم و گفتم من از مخابرات..... نگفتم شما !!!
و بیان کردم
خوب بحث را به س ی ا ....ت نکشیم.نقل قول:
اینم قبول دارم هرچی میکشیم از زیر سر خودمون هست . اما چیکار میشه کرد با این اوضاع.
بله فعلا که اوضاع در اکثرا شرکت ها همین طوره . و تقصیرم گردن ماست.
وقتی می تونن بخورن چرا نخورن. اینا که مثل منو شما ظاهرا فکر نمی کنن نمیگن خدایی اون بالاست.مثل اینکه فکر میکنن اونا استثنا قائل میشن!
دوست عزیز شما هم اگر شاکی هستین به جای اینکه بیاید اینجا فقط مشکلتون را بیان کنید و مخابرات را اینجا محاکمه کنید با چند نفر که مشکل دارن قرار بزارید برید مخابرات.
بنده با شما میام و حضوری اعتراض میکنیم اینقدر میریم که کم کم به خودشون بیان.
چون ایشون برا پول حرفی نزده بود، گفتم نامحدودها. بهرحال وجود داره دیگ پس دکوری نیست. اما بقول شما برای خیلیا نمیصرفه،علی الخصوص کاربر خانگی مثل منو شما.نقل قول: