سلام
من ويندوز لپ تاپ عوض كردم.
ميخواستم ببينم چه چيز هايي رو بايد پس از نصب ويندوز نصب كنم
Printable View
سلام
من ويندوز لپ تاپ عوض كردم.
ميخواستم ببينم چه چيز هايي رو بايد پس از نصب ويندوز نصب كنم
نقل قول:
شما وارد قسمت device manager بشید ببینید کدام ابزارها رو ویندوز نشناخته با علامت زرد رنگ مشخصه اونها رو باید نصب کنید.
سلام
Dell N5010 Core I5 دارم .. امروز یدونه نعلبکی از حدود ارتفاع یه متر درست خورد سمت چپ جایی ک دکمه shift هست ..
سیستم هنگ کرد و فقط تو بایوس میتونم برم .به هیچ وجه وارد وین نمیشه .. :(
نمیدونم چجور بلایی سر هاردش اومده .. یا اینکه جایی که ضربه خورده دقیقا چی قرار گرفته ( کمی پایین از سینک و س پی یو ) می تونم بگم درست جایی که سوکت line out صدا قرار گرفته
تویه Bootable آیا چیزی هست که Check disk یا Scan Disk بکنه ؟
سلام
یه سوال
کارت گرافیک لب تاپو میشه عوض کرد یا ارتقاش داد؟
پیشاپیش ممنون
[QUOTE=mkh.mkh;5826155]این کارتها قدرت پردازش گرافیک هارو نداره!! من خیلی وقت پیش دنیالش بودم . ولی همچین چیزی امکانش نیست. اگه هم هست من نشنیدم .
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
چیزی به نام گرافیک اکسترنال وجود نداره!!! اگه هم باشه چیز جالبی نیست و در ایرانم وجود نداره!!
از اونجایی که من تحقیق کردم چند مدل گرافیک وجود داره که فکر کنم این جور که تو سایت های زده بود بازار رضا و پاتخت محدود دارن و بخواهی میارن یه مدل asus , msi شو من دیدم که asus برا 2007 پایینه گرافیکش ولی میشه دو گرافیکه دیگه تو همون کنسولش انداخت.راه حلشم فقط expresscard
مثل اینکه کسی نیست که ما رو راهنمای کنه.
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::13::13::13::13::2:
سلام وقت بخیر
من ی لپ تاپ Sony VAIO F13JFX رو گرفتم ، مشکلی که دارم اینه که نور پس زمینه کیبورد فعال نمیشه.حتی تاریکترین محل هم قرار بدم باز کار نمی کنه.
وقتی به VAIO Control Center میرم گزینه ی هم نداره واسه تنظیم.
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام من یه نتبوک خریدم که آندروید روش نصبه چه نرم افزارهایی میشه روش نصب کرد منوها عینا گوشی ایکس 10 هست مال گوشی رو نصب کنم جواب میده یا پاک کنم یه ایکس پی بنصبم.
با سلام . در محیط ورد درقسمت دریافت فایلها هیچ راهی برای پاک کردن آنها از این قسمت ذکرنشده است راهنمایی می خواستم
ضربه خوردگی رو دقیق نمیشه در اینجا راهنمایی کرد ، کاری هم از دست شما بر نمیادنقل قول:
باید ببرید مرکز خدمات
فقط برخی مدلها نه همه لپ تاپ ها ، اون هم اگر کارت قابل نصب و جایگزین کردن اون مدل پیدا بشه .نقل قول:
[QUOTE=mkh.mkh;5832405]گرافیک اکسترنال یه ایده صرفا تبلیغاتی هست تا یک محصول موفق ، دو برند msi و asus تولید کردن ولی از نظر من ارزش خرید و استفاده نداره .نقل قول:
بهتره در موقع خرید لپ تاپ نیازتون رو رفع کنید تا در آینده دنبال همچین چیزی نباشید
چه برند و چه مدلی هست ؟نقل قول:
در انجمن مرتبط با مشکلتون سوال رو مطرح کنید دوست عزیزنقل قول:
شما تمام درایورهایی که با سیستم عامل نصب شده سازگاری داره رو نصب کنید ، حتما هم آخرین آپدیت ها رو از سایت سازنده بگیرید .نقل قول:
سلام
من لپ تاپ Dell 1510 Vostro دارم چند وقتی این مشکل پیش اومد دارم فیلم و موزیک گوش میدم یهو این کلید استوپ روشن میشه و چشمک میزنه ! ویندوز عوض می کنم چند روز خوبه ولی دوباره همین مشکل پیش می آید راهی است این کلید ها رو غیر فعال کنم منظورم دکمه های استوپ و پخش مدیا پلیر است !
سلام دوستان ما که هیچ جا جواب نگرفتیم من یه لپ تاپ با چیپ گرافیکی بالا 5870 گرفتم ولی من می خوام حالا یه گرافیک بهش وصل کنم که فقط از طریقه express card میسر می شود حالا اکسرنالش هست؟ اگر باشه سرعتش چه قدر فرق می کنه.و از همتون می خوام برای این سوال و لینکم بیشتر وقت بذازید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینارو ببنید.
http://islandgamers.wordpress.com/2007/03/07/ati-another-external-graphics-solution-called-lasso/ 1
کد:
http://www.thetechcentral.com/wireless/tutorial-how-to-make-an-external-laptop-graphics-adaptor/
2
سلام
من یه لپ تاپ TOSHIBA دارم که ویندوز ویستا داشت.ویندوزش رو کردم 7 ولی الان دیگه وقتی کلید Fn رو می زنم اون شکلهای مرتبط نمیاد و نمی تونم wireless رو فعال کنم. چیکار باید بکنم؟؟
شما برنامه Dell Quick Set رو نصب کردید ؟نقل قول:
مشکل شما کمی عجیبه !
خیر مقدور نیستنقل قول:
2 مدل گرافیک اکسترنالی که من دیدم از پورت های خاص خودشون استفاده میکنن نه Express Card
شما باید برنامه های Toshiba Hotkey Utility و Toshiba Assist رو نصب کنید .نقل قول:
از سایت توشیبا دانلود کنید .
من یه لپ تاب 5010 دارم تو ویندوز ایکس پی اومدم پارتیشن بندی کنم ریست شد بعد دیگه بالا نمیاد همون صفحه اول مینویسه
Error loading operating system
بعدشم هیچ عملی انجام نمیده هیچ کاریم نمیشه کرد نه بوت میشه نه هیچ چیز دیگه چکارش کنم لطفا کمک کنید
سلام نتبوکم اسپایر وان هست مگه فرقی میکنه؟
سلام دوستان خسته نباشید!:11:
من یک لپتاپ سونی دارم که روش windows seven home permium نصب هست .
امروز که خواستم روشن کنم وقتی پسوردی که همیشه میزدم رو زدم ولی این ارور رو میده و log in نمیشه!
the user profile service , service failed the logon. user profile cannt be loaded
دوستان من این لپتاپ نیاز دارم اگه میشه هر کس میدونه پشه لطف کنه راهنمایی کنه!
مرسی:19:
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
سلام دوستان خسته نباشید!:11:
من یک لپتاپ سونی دارم که روش windows seven home permium نصب هست .
امروز که خواستم روشن کنم وقتی پسوردی که همیشه میزدم رو زدم ولی این ارور رو میده و log in نمیشه!
the user profile service , service failed the logon. user profile cannt be loaded
دوستان من این لپتاپ نیاز دارم اگه میشه هر کس میدونه پشه لطف کنه راهنمایی کنه!
مرسی:19:
سلامنقل قول:
ویندوز ایکس پی هم داشتم همین مشکل داشتم و حالا 7 نصب کردم باز هم بعد از دو روز این مشکل پیش اومده !:41:
نه من این برنامه گفتید نصب نکردم :13:
نقل قول:
دوستان لطفا یکی کمک کنه؟؟!؟!؟! من لپتاپم رو نیاز دارم!
من تو خود سایتش برای ویندوز 7 64 بیت ندیدم اینها رو. میشه راهنمایی کنید از کجا گیر بیارم؟نقل قول:
سلام
اگه بخوام مدت زیای مثلا 1ماه از لپ تاپ استفاده نکنم به نظرتون باطریش رو چیکار کنم؟
بذارم روش باشه؟
نقل قول:
لپ تاپ میزنم به برق این دکمه مثل رقص نور چشمک چشمک میزنه منظورم کلید استوپ است !
چرا جواب نمیدین!!!:37::37::37::37::37::37::37::37::37 ::37::37::37::37::37:نقل قول:
شما پارتیشبندی رو اشتباه انجام دادی و پارتیش بوت رو احتمالا خراب کردی.نقل قول:
این مال زمانی هست که پسورد رو اشتباه وارد میکنی در ضمن دکمه caps lock... اینا هم موثره ببین روشنه یا خاموشنقل قول:
این برنامه ها رو بعضی مدل ها فقط با ویندوز اورجینال کار میکنه حالا دانلود کن 32 بیتش رو شاید جواب داد.نقل قول:
برای یک ماه زیاد فرقی نمیکنه ولی در بیاری بهتره.نقل قول:
سلام
رو صفحه lcd لپتاپم خط دیده میشه ولی رو صفحش خط وجود نداره یعنی از داخل هس
این یعنی چی؟ چکار باید کرد؟
دوستان وقتی صفحه میره روی sleep دانلودی در حال انجام شدن باشه ، قطع میشه؟
از safe mode درستش کردم! اینم یکی از از بچه های i-phone به من گفت!
دیگه کاملا از p30world نا امید شدم!:13:
سلام دوستان میشه یه مرجع خوب و کامل برای نصب ویندوز و پارتیشن بندی و نصب درایور ها و...ارایه بدین؟؟؟جوری که فرض شه من کاملا مبتدی هستم
اخه هرچی تو فروم گشتم جز گیجی و سرگردانی چیزی عایدم نشد!
من یه وایو سری ایی دارم ویندوز اورج 7 -64 بیتی روش نصبه میخام 32 بیتیش کنم یا یه 32 بیتی یا xp کنارش نصب کنم
ویندوز خودش home premium هست
اول چندتا چیز رو چک کن بعد آموزش نصب ویندوز رو بخون.نقل قول:
1. انتخاب ویندوز : یعنی تصمیم بگیر که xp میخوای یا 7؟
2. وقتی ویندوز یا ویندوزات رو انتخاب کردی به سایت سونی برو و امکان نصب اون رو چک کن.منظور از امکان نصب وجود درایورهای اون مدل برای ویندوز انتخابی شماست. چون سونی به صورت منطقه ای محصولاتش رو عرضه میکنه و آدرس های مختلفی برای سایت سونی وجود داره بهتره که سایت رو از گوگل پیدا کنی. توی گوگل کلمات sony asia support رو شرچ کن تا به سایتی هدایت بشی که مدل لپ تاپت رو بشناسه.
3 . بک آپ از ویندوز مادرت بگیر و توی دی وی دی بریز. توی هارد اگر هست هم باز تو یه بک آپ رو دی وی دی بریز.
همه این کارا رو که کردی بعد برو سراغ آموزش نصب انواع ویندوز که هم تو فروم و هم تو گوگل راحت میتونی پیداش کنی ، اگه نتونستی هم خبر کن. موفق باشی!
لپتاپ من بایوسش اپدیت نمیشه و این ارور رو میده
مدل لپتاپم g550 lenovo هستکد:http://up.--------.com/images/xzvo9bogqi7by00gjhs0.png
اطلاعیه
دوستان عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود یکسال پیش مدل FW46GJ رو گرفتم. خیلی هم راضیم.
ولی یه چند وقته نمیتونم رایت کنم.
فکر می کنین مشکل از کجاست؟
دوستان من این مدل ایسر را خریدم (دو سه روز پیش) مشکلش اینه که در اولین مرحله که ویندوز نصب شد روش و به خانه آورئم دیگه ویندوز بالا نیامد که فروشنده گفت چون هارد را دینامیکی کردم اینطور شده دوباره ویندوز سون 64 بیتی نصب کرد. الان این ویندوز دیر بالا میاد و اینکه نمیشه با موبایل براش بلوتوث فرستاد یا برعکس. تو قسمت device manager هم بعضی موقع نشون میده که درایو بلوتوث نصب شده و بعضی موقع نشون میده که نصب نشده.
مشکل میتونه از سخت افزار سیستم باشه یا ویندوزش مشکل داره؟
سلام ماجرا از این قراره که بنده یه ایسر اسپایر وان داره با رم 1 و هارد 160 گیگ که میخوام رمش رو به (1.5) وهاردش رو به 500 ارتقاع بدم این وسط 2 تا سوال از شما پیشکسوتان دارم .1.رمی که توی تک اسلات این مدل نت بوک هست512M DDR2-667 PC2 5300-Uرمی که من به سختی پیدا کردم اینه1G DDR2-800 PC2 6400-Uو اما سوال : این رم روی این نت بوک جواب میده ؟ اخه توی یه سری از سایت های خارجی خوندم یارو 2گیگ انداخته بود نت بوک بوت نمیشد یا یکی دیگه 1گیگ انداخته بود وایر لس و یو اس بی هاش کار نمیکرد .2..قیمت بروز رم 1 گیگ لبتاپ و هارد 500 گیگ 2.5 اینچی لبتاپ چنده ؟مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی
نقل قول:
جوال نمیده نخر چون باس یکی 667 اون یکی 800
سلام يك dell xps 1530 دارم
يكسري بزنامه شايدم درايو رو unistall كردم
الان ديگه هيچ dvd رو توي درايو مي گذارم تشخيص نميده با اينكه دي وي دي ها توي كامپيوتر خوانده ميشه
lموضوع اينه كه دي وي دي هاي خود لپ تاپ رو هم تشخيص نميده كه ريكاوري يا هر كار ديگه بتونم انجام بدم
سلامنقل قول:
برو توی دیوایس منجر ببین علامت خطر زرد رنگی داره
اگه داره گزینه اسکن رو بزن تا شاید خودش درایور رو نصب کنه
اگه علامت زرد رنگی نبود مشکل از درایور نیست مشکل از خود دیویدی رایتر هست
دوستان vaio باز لطفا کمک کنن... :19:نقل قول:
سلام.لپ تاب من (dell 5010) وایرلس همسایمون رو پیدا میکنه وقتی میخوام وصل بشم پسورد میخواد بعد پسورد رو میزنم و وصل میشه ولی تو taskbar مینویسه unidentified network.no network access.حالا میخوام بدونم باید چیکار کنم که وصل بشه؟
آیا باید تو فایرفاکس از ------ استفاده کنم؟http proxy و port رو ازکجا بدونم چیه؟
اشکال کار از کجاست؟
سلامنقل قول:
تکنولوژی ساخت رم به این صورته که با باس حداقل کار میکنند یعنی صرفا احتیاج نیست رم 667 باشه و با رم 800 هم جواب میده ولی حداکثر باسش میشه 667 مشکل من اینجاست که بعضیها میگن اگه رمش مثلا از برند samsong هست باید رم جدید هم از برند samsong باشه
دوستان کارشناس لطفا نظر بدن plz
سلام این تایپیک رو یه نگاهی بنداز ببین چطورهنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=466479