قیمتش خوبه. بنظر من بدون گارانتی بگیر. من که فکر نمیکنم ارزون شدنی در کار باشه.نقل قول:
قیمتش خوبه. بنظر من بدون گارانتی بگیر. من که فکر نمیکنم ارزون شدنی در کار باشه.نقل قول:
با این فرق قیمت با گارانتی بگیر
دزدی ماکروتل توی 100تومن بود
دیگه 13 تومن فرقی نیست
Samsung Galaxy S II sales reach 28M, Galaxy Note scores 7M
The Galaxy series has been a huge hit for Samsung - the Koreans recently announced that the line of Android [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has surpassed 50 million sales globally. What's even more impressive, the bulk of that is from the flagship devices.
The first one, the Samsung Galaxy S scored over 24 million sales in two years. Its successor, the Galaxy S II sold much faster - it reached 28 million sales in just 13 months, which made it the fastest selling device for Samsung. That's 8 million more unit sales [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] this year.
The half-smartphone, half-tablet Samsung Galaxy Note did very well for itself too - since it went on sale in October last year, 7 million Notes have been sold. That number was 5 million [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Other Galaxy droids didn’t make the statistics, which is a shame - we're really curious about how well entry-level [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] like the Galaxy Ace and Galaxy Y sold. Also, we'll keep an eye on the Galaxy S III sales - it got [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] so we assume it's going to break quite a few of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] records itself.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ببینین باحاله:
یکی این متن رو به صورت خلاصه ترجمه کنهههههههههههه:19:
گلکسی اس 2 تا الان 28 میلیون فروخته
نوت 7 میلیون
گلکسی اس3 حدود 9میلیون پیش فروش داشته فقط
اینجا کامل توضیح داده:
با سلام
برای دیدن فایل فارسی ورد تو این گوشی از چه اپلیکیشنی باید استفاه کرد ؟
با polaris office فونت فارسی نشون داده نمیشه
براي اينكه بخوام گوشيمو آندرويد 4.0.3( نسخه بستنی حصیری )كنم بايد از كجا شروع كنم دوستان عزيز.؟
براي آپديت گوشي بايد روت بشه يا نه ؟
یکی لطفا جواب بدهنقل قول:
quick office و office suite pro نشون میدن توی ورژن های جدید/. اگه پیدا نکردی بگو واست آپ کنم.نقل قول:
ممنونم ی گشتی میزنم اگه پیدا نشد خبر می کنمنقل قول:
امروز 750 بود .ولی وقتی می پرسم که نسخه با g یا بدون g هست چشاشون می قولّه بیرون تعجب می کنن.انگار دارم با یه زبون دیگه باهاشون صحبت می کنم:39:
البته بعضی از فروشنده ها نمی دونند ولی بعضیا اگه مشتری خبر نداشته باشه به عنوان جنس اصلی تو پاچش می کنننقل قول:
قضیه g چیه؟
لطفاً یه توضیح کوچولو بدید . چون من میخوام S II بگیرم و نمی دونم g چیه، یه موقع فروشنده ها گولم نزنن.
گالکسی اس 2 دو مدل داره یکی I9100 و یکی I9100G .نقل قول:
مدل G دار سی پس یو و جی پی یو اش فرق میکنه و یه مقدار ضعیف تره .
اتفاقا هفته پیش منم یه جا قمیت کردم بعد که پرسیدم G هست یا نه یارو همچین تعجب کرد و خودش رو زد به اون راه که اصلا G دار چی هست که من با تعجب پرسیدم آقا ما رو گرفتی یا واقعا نمیدونی ؟نقل قول:
امروز 750 بود .ولی وقتی می پرسم که نسخه با g یا بدون g هست چشاشون می قولّه بیرون تعجب می کنن.انگار دارم با یه زبون دیگه باهاشون صحبت می کنم
سری G رنگش فقط سفیده؟
S II ها بدنشون چقدر مقاومه؟ اگه مثلاً تو خونه از دستم بیفته رو فرش و موکت راحت میشکنه؟
اگه بشکنه، بدنه میشکنه یا LCD هم میشکنه؟
یعنی LCD ش مقاوم تر از بدنه هست؟ میشه بدنه رو تعویض کرد؟
آخه فیلم شکستن S III و Iphone رو که دیدم خیلی دلسرد شدمه.
رو فرش و موکت ؟! نه بابا:دی
روی آسفالت هم اگر از سمت صفحه نمایش عمود نیفته هیچیش نمیشه
بشکنه محافظ LCD اول میشکنه بعدش خود LCD
بدنه خاصی نداره که بخواد بشکنه
sIII هم عمود از صفحه نمایش میندازه:دی مرد مومن هر گوشی باشه محافظش با اون زاویه میشکنه
سلام دوستان...
من mms ام فعاله.gprs هم فعاله.ولی موقعی که یکی برام عکسی میفرسته و دکمه ی دانلود میاد،با اینکه پکت دیتا رو هم فعال میکنم ولی باز دانلودش نمیکنه!
به نظر شما مشکل از کجاست ؟!
بعضی وقت ها ترتیب قرار گرفتن اس ام اس ها جابجا میشه
چجوری میشه این مشکلو درستش کرد؟
توی کوه s2از دست من خورد زمین.
روی ال سی دی
محافظ هم داشت
یه ترک کوچولو برداشت
شروع کرد به تغییر رنگ دادن
بعدم شروع کرد به سیاه شد و پیکسلاش سوخت
موقعی که قیمتش 1100 بود این اتفاق افتاد.
ال سی دی و تاچ این گوشی هم رو همه و نمیشه جدا خرید.
490 تومان خریدم ال سی دی و تاچ رو اون موقع.
ایناش همش حرفه که نمی دونم اگه از فلان جاش بخوره زمین طوریش نمیشه و ازاینا حرفای من در آوردی . . . یه موقع دیدی از یک ساختمان دو طبقه میفته پایین هیچیش نمیشه . . . یه موقعی دیدی از فاصله ی یک متری میفته خرد و خاکشیر میشه
به نظرم بیشتر به شانس ربط داره . . . من که تو این مورد اصلا شانس ندارم
سلام لطفا جواب بدین
بعضی وقت ها ترتیب قرار گرفتن اس ام اس ها جابجا میشه
چجوری میشه این مشکلو درستش کرد؟
تنظیم تاریختون رو چک نمی کنین؟
يعني كل قوانين فيزيك رو در جا منفجر كردي با اين استدلالت. :)نقل قول:
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
ما اینیم دیگه :31:نقل قول:
تاریخ تنظیم هستشنقل قول:
این نامرتب بودن اس ام اس ها تو پیام های بعضی اتفاق می افته مثلا جواب من قبل از پیام ارسالی قرار میگیره
چه باید کرد؟
خب احتمالا مشکل مربوط به تاریخ رسیدن و فرستادن اس ام اس ها هست
تو تک شو منوتو این گوشیو با 4 اس مقایسه کردن چقدم مقایسه مبتدیانه بود :))
ولی تو این مقایسه غیر حرفه ای هم گلکسی بردنقل قول:
سلام دوستان من میخواهم این گوشیو بگیرم .لطفا راهنمایی کنید
1.تو جعبه چیا باید همرا ه گوشی باشه؟
2.از 1GBرم این گوشی چقدر در حالت عادی در دسترس هست ؟ با kill کردن نهایت چقدر میشود(اگه یه اسکرین شات بزارید ممنون میشم)
3.مشکل داغ کردن در اندروید 4 نسبت به 2.3 چقدر بهتر شده؟
4.شارژ باطری با استفاده معمولی چقدر میمونه؟
ممنون اگه با حوصله جواب بدین
امروز زیر 750 نتونستم توی علائدین قیمت بگیرم چرا یه کم افت قیمت نمی کنه؟
من مدل بدون جی دارم واقعا عالیه
داغ شدن هم اصلا مساله ای نیست که نگرانش باشی
اگه فیلم نبینی و بازی گرافیکی انجام ندی قشنگ 4 روز شارژ داره
من که اگه دستش هم نزنم بیشتر از 2روز بس نمیکنهنقل قول:
4ررررررررررروز؟
این میزان شارژ کمی تخیلی بنظر میاد!!:31:نقل قول:
برا یک اس ام اس چک کردن میشه
ولی ادم مگه گوشی رو ول میکنه؟!
1.توی جعبه گوشی علاوه به گوشی شارژرش و باطری ۱۶۵۰ میلی آمپر و کابل یو اس بی و هندزفری سامسونگ هستش و خبری از کابل otg و hdmi نیست که باید جدا خریداری بشه.نقل قول:
2.این 1GB کلا ۸۲۹ تا بیشتر نیست.
از اونم موقعی که گوشی رو روشن میکنی حدود ۲۰۰ تاش بابت سیستم عامل میره و بقیش در دسترسه.با kill کردن هم خوب کل رم به جز بخش سیستم عاملش خالی میشه.
3.در کل من فکر نمیکنم فرق چندانی داشته باشه.البته توی رام رسمی.با نصب اندروید 4 و یه کاستوم رام و یه کرنل کم مصرف میتونین تا حد زیادی مشکل داغ کردن رو رفع کنید.
4.با استفاده ای که من میکنم حد اکثر ۲۵ تا ۲۶ ساعت میره.بستگی به کار کردنتون داره دیگه.
امیدوارم راه گشا باشه جوابم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نقل قول:
سلام دوست عزيز
اين قيمتهايي كه گرفتي براي سري g است يابراي سري معمولي ؟الان دربازار سري معمولي موجود هست؟
باتشكر
جدی میگی؟نقل قول:
من اگه دستش نزنم نهایتا روزی 15 درصد شارژ کم میکنه
سلام دوست ناديده ممنون ميشم اين چند سئوال را درمورد سري معمولي كه داريد جواب بدهيد1- ميخواستم ببينم اينكه ميگويندداغ ميكنه درزمان شارژ شدن داغ ميكنه يادرزمان مثلا استفاده ازاينترنت وخلاصه چه موقع داغ ميكنه؟2- براي هرباز شارژ كامل شدن چند ساعت به برق وصل ميكنيد3-ورژن اندوريد شما چند است كه ازان راضي هستيد وايا تابحال انرا اپديت كرده ايد ؟ اگر بله اينكار اسان است؟يه سئوال غير موبايلي دوستان بازيهاي فوتبال جام ملتها راروي كدام كانال ماهواره ميتوانيم ببينيم اگه ميشه فركانس رابگذاريد قبلا ازوقتي كه براي پاسخ ميگذاريد تشكر ميكنمنقل قول: