من 20 روز پیش قیمت گرفتم البته فقط یه مغازه داشت میگفت 31 که میشد 29 خریدنقل قول:
علی آقا اون عطرهای ارزونی که گفتی کدومشو میپسندی چون تقریبا هم سلیقه هستیم
از بین زینو - سیلور سنت
Printable View
من 20 روز پیش قیمت گرفتم البته فقط یه مغازه داشت میگفت 31 که میشد 29 خریدنقل قول:
علی آقا اون عطرهای ارزونی که گفتی کدومشو میپسندی چون تقریبا هم سلیقه هستیم
از بین زینو - سیلور سنت
من دارمشنقل قول:
چوبی - ادویه ایی
بوش معرکه هست.
واقعا :20:نقل قول:
من خیلی با بوش حال کردم فقط نمیدونم موندگاری و پخشش در چه حدی هست اگه اکی باشه خریدمش:31:
حامد جان من سیلور سنت رو دارم.بوش رو فقط زمانی دوست دارم که درشو بو کنم.وقتی میزنم خیلی شدید ونقل قول:
اصلا ملایمت نداره.
زینو رو بدم نمیاد .البته نداشتمش ولی اوتم یکم سنگینه شاید سر درد بیاره.
به نظرم زینو بهتره.آزارو آزارو هم خیلی خوبه راستی:31:موندگاری و پخش هم خیلی خوبه.زیاد اذیت هم نمیکنه:11:
علی آقا من مجیدم :11:نقل قول:
ممنون از راهنماییت ، موندم برای سرکار چی بخرم
6 عطر دارم که همشون هم پر هستن ولی بازم کرم عطر خریدن برای محل کارو عیدو .... دارم:41:
ممنون
آقا مجید شرمنده به خدا.با یه بنده خدایی داشتم بحث میکردم دیگه قاط زدم:11:نقل قول:
آزارو پورهوم رو پیشنهاد میکنم تست کنی.تسار هم خیلی بهتر از اونه.فقط خیلی زیاد نیست همه جا.
من خودم تسار رو پیدا کنم خریدمش(البته تا 70 تومن):31:
فکرکنم من هفته قبل این تسار رو دیدم ما نپرسیدم دوشنبه باز میرم ببینم چیا پیدا میکنم:31::27:
این امبر چنده ؟
من 90 قیمت دارمنقل قول:
جناب moli ahmad
ببخشید من اسم شما رو بلد نیستم:11:
شما از شو پاردی که خریدی راضی هستی ، از نظر پخش و موندگاری چی
میخوام ببینم اگه وتیور از تام فورد رو تست کردی ، شباهتی بهش داره یا کلا فرق میکنه
ممنون
موندگاری و پخش بوش در حد معمول هست. بد نیست و خوب هم نیستنقل قول:
ولی خیلی بوشو دوست دارم و هر چقدر بیشتر هم اسپری میکنم بیشتر دوست دارم بزنم. از اون ادویه هایی نیست که سر درد بیاره
ولی فکر کنم 75 باشه 90 میل
حامد هستم:11: من کاملا ازش راضی هستم یه بوی تمیز و طبیعی داره پخش بو و موندگاری هم کاملا منو راضی میکنه البته موندگاریش بیشتر هست رو پوست من تا 12 ساعت و رو لباس تا 1 روز کامل من وتیور تام فورد رو فقط از درش بو کردم اره شباهت داره منتها بوی این طوری بود که با همون بوی اولیه هم من و هم پسر داییم خریدیمنقل قول:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
حتما تست کن به نظرم خوشت میاد
ممنونم فرید جاننقل قول:
فعلا که بین چند تا گیر کردم:31:
سلام دوستان.
من میخوام یه ادکلن بگیرم که بوی نسبتا خنکی داشته باشه و پخش خوبی داشته باشه.
شیرین و یا خیلی تلخ نباشه.
پخشش خوب باشه.
دفعه پیش ورساچه فِرِش گرفتم خوب بود ، از همه چیزیش راضی بودم جر پخشش .
اگه یه ادکلن تو این مایه ها بهم معرفی کنید که پخشش خوب باشه خیلی حال دادید.
بودجه هم 50-60 تومن (یه خورده بالا و پایین).
تشکر.
راستی یادم رفت بگم:
جوات نباشه :31:
calvin klien Ck oneنقل قول:
موافقم. موندگاری خوبی نداره.نقل قول:
ysl live jazzنقل قول:
بعضیهااز پخش بوش راضی نبودن! الان خوندم ولی بوی خیلی خوبی داره بنظرم.
با سلام خدمت دوستان. بچه های کسی آکوا فارنهایت رو تست کرده از لحاظ رایحه و موندگاری و پخش بو چه جوریاست. من خودم تق هرمس پرفیوم رو دارم به نظر شما تق هرمس توایلت رو بگیرم یا آکوا فارنهایت رو . با تشکر
آقا من امروز رفتم چند تا عطر رو تست کردم ولی اسم هیچ کدومو نپرسیدم کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ :41: ( فقط یکیش فکر کنم Chrome Sport by Azzaro بود )
به صاحب مغازه گفتم تا 40 تومن ( اینم بگم ارزون فروشه )
اولی رو که گفتم چی بود
2 - یه ادکلن بود که روش بزرگ نوشته بود 24 و رنگ عطر توش نارنجی قهوه ای بود شیشه هم تقریبا مکعب
3 - یه ادکلن که یه مکعب بزرگ بود و عطر توش آبی بود
یه ادکلن با شیشه باریک مثل چمیستری اجمل ولی کوچک تر و عطر توش سفید بود یه علامت بزرگ فرو رفته هم روی شیشه بود
کسی میتونه راهنماییم کنه اسم این 3 تا چی بوده ؟ و اگه فهمیدین از بین این 4 تا کدوم بهتره ؟
ممنون
:10:نقل قول:
من این دفه یه عطر میخوام که پخش و موندگاری خوبی داشته باشه.
چیزی دیگه مد نظر نیست؟.......
آخه این جوری که نمیشه داد....یه چهار تا حرف انگلیسی اسمی یا عکسی چیزی...الان همه ادکلنای توی بازارو با این نشونه هایی که دادی میشه بهشون اشاره کرد...حداقل اسماشونو بگو بتونیم راهنماییت کنیم....راستی شما صحبت از ادکلنای اروپایی میکنید منم از خبرای جدید دنیای عطرای اماراتی بهتون بگم:46:نقل قول:
بعد از مدت ها شرکت های اجمل و رصاصی کار جدید به بازار دادن...
ادکلن جدید رصاصی که کولاک بود...خیلی خوب بود این دفعه کارش...اسم کار جدیدش Rasasi Pour Homme L'eau rouge هستش که حجمش 60 میله وقیمتش هم گرونه از 30 شروع میشه به بالا انصافا کار خیلی خوبی داده...بویی تو مایه های فارنهایت قدیمی منتها کمی با حال و هوای بو های فلزی و نقره ای...کار عجیبیه ...اگه گیرتون اومد بتستید..
دومی هم از اجمله...ادکلن Sacrifice 2
درسته شماره دو همون سکریفایس مردونه قدیمیه که بوی نه چندان خوبی داشت و هیچ کس سراغش نمیرفت اما این دفعه یه حال اساسی بهش داده ...بوش بسیار شبیه بوی نرم کننده های مو توی حموم میمونه...عین بوی حوله کسیه که تازه از حموم اومده بیرون...ته بوی تمیزی و حموم و این حرفاس..
24 که خودش اسمش بوده.بوش چجور بود؟نقل قول:
بین چیا؟نقل قول:
من که فکر کنم فردا برم اوپیوم انبار کنم:31:
چون دیدم سایتها قیمتشو زدن 135:blink: فکر کنم قرار قیمت این ادکلن بالا بره. یک جا دیدم 100 میل رو میده 80
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
به نظر من برو آکا بگیر که یک چیز متفاوت تجربه کرده باشینقل قول:
البته بوی تق هرمس تولیت با پرفیوم کلی فرق داره ولی خب............
من 50 میلش رو 60 سراغ داشتم.خوبه به نظرت قیمتش؟:31:نقل قول:
تقنقل قول:
آرامیس 900
پولو سبز
ام7 فرش
212 وی ای پی
.
.
.
.:31:
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------
اگر بتونی یک تخفیف کوچیک بگیری خوبه:31:نقل قول:
کجا اوپیوم 100 میل رو 80 تومن میداد؟نقل قول:
نظرتون راجع به Shiseido zen چیه؟یه کم بوی خیار نمیده؟! قیمتش چنده؟
آخه این فروشگاهه کوروشه.تخفیف که هیچی نمیده.حالا مالیات بر ارزش افزوده نگیره خوبه:31:نقل قول:
بازم خوبهنقل قول:
چون تا به حال تنها ادکلنی که خیلی کم گرون شده همین اوپیوم و یاتاقان هست.:31:
بویه خیار؟نه.جزوه نت هاش گلابی و پرتقال هست.یه بویه شیرین و خوشمزه داره.فانتزیه بوش:31:نقل قول:
عزیز من اهوازم:31:نقل قول:
زن رو تست نکردم
آخه اینا مشتری خاص میخره.همه پسند نیست.ام 7 هم ایجوره.الان این فروشگاه همه کارهاشو فروخته یانقل قول:
اینکه تک و توک مونده ولی این دوتا اصلا یه دونه هم نفروخته ازش.
بوی باحالی داره..قیمتش چنده؟ ولی من همین الان بو کردم..فکر میکنم بوی خیار هم میده..بازم تست کنید..نقل قول:
نمیدونم چند شده ولی یه زمانی 70 اینا بود فکر کنم.بوش آره باحاله.به سلامتی خریدید؟نقل قول:
من چند ماه پیش همین کوروش تست کردم.اون موقع به نظرم 70 نمیارزید ولی خب الان 70 باشه خوبه.
من زنونه این زن رو تست نکردم ولی پسرخالم خیلی تعریف میکرد:20:
بله دیگه! همینه که فروشگاههای ما از اینا یکی یک دونه میارم ولی از لالیک و آلور اسپرت سبد سبد:31:نقل قول:
با یکی از دوستان گل بحث بود که چرا شما دنباله این هستید که تک باشه و اگه خیلی زیاد شد میزنید تونقل قول:
سرش.خب من واقعا نه از شنل آلور خوشم میاد و نه لالیک مشکی.حسه بدی بهم میده این لالیک(حسه
غریبی و تنهایی تو یه جنگل سوخته و نم کشیده).اون آلور اسپرت هم اذیتم میکنه و سر درد میگیرم.
منم با آلور سر درد میگیرم:2:نقل قول:
سلام بچه ها
من زیاد اهل این چیزا نیستم راستش...واسه تولد یکی از دوستام(دختر)که خیلی واسم عزیزه میخوام یه ادکلن در حد 120 اینا بخرم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
طرف خیلی با کلاسه...20 سالشه...دانشجوی امیر کبیره و شخصیت خاص و مغروری داره...به شدت هم پولداره
اینه که نمیخوام ضایع بشم جلوش.
ممنون بچه ها.
سلام دوستان.منم مثه شما علاقه زیادی به عطر و ادکلن دارم و تازه عضو شدم البته یکسالی میشه فروم رو میخونم ولی دیگه طاقت نیاوردم!!
راستی بنظر شما عطر DKNY men و بلک از کنت کول و هر دو تضمینی اصل ارزش خرید داره؟ 79 تومن و 52 تومن پیدا کردم.نظرتون چیه؟
چه تفاهمی با دوستان داریم :40: من هم از الور اسپرا خوشم نمیاد :2:نقل قول:
نقل قول:
این ها رو احتمالا 50 میلشون رو می تونی بخری
Armani Code Eau De Parfum
Giorgio Armani Idole
Dior J'ador
Chanel Allure