[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:n20::n20: :n20:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:n20::n20: :n20:
اگه اینطور باشه پس خوبه.نقل قول:
حالا اونقدر بگو تا بیان درستش کنننقل قول:
استفاده کن صداشو درنیار
:n13:
بله بلهنقل قول:
دوران خوابگاهی چون نزدیک انتن بودم سرعت 28 رو راحت بدون افت داشت
رایگانش هم کرده بودم:n17:
محدود.........نقل قول:
محدود میخوای یا نامحدود؟
شما هم افت سرعت دارین؟
برای محدود رقابت شدیده الان !نقل قول:
اگه حرفه ای هستی و تو کار دانلود شبانه ای 1 مگ حسابگر بگیر
پارس و شاتل هم که تو بعثت پورت ندارن....
صبا نت هم خالی نداشت ...باید بپرسی هرچند که گرونه و خیلی به صرفه نیست!
مخابرات هم که همینه که هست! ( تنهاجمله ای که میشه توصیفش کرد ! ) با قیمتای قابل قبول توی محدود
آسیا نا محدودش خوب بوده و برای محدود به بهنام pm بده
اره ... دی سی زیاد و افت سرعت شدیدنقل قول:
بله افت سرعت زیاده:n03:نقل قول:
آسیاتک هم خرابهنقل قول:
پینگ 650 و سرویس 512 داره با 40 تا دانلود میکنه
پینگ چرا رید این نصفه شبی ؟ :n24:
اونايي كه حدود دارن و تا حالا گوشيشونو با WI-FI وصل كردن، سرعت دانلود با گوشي چنده؟ چه سرويسي دارين؟ و اگه راه يا برنامه جهت افزايش هست بگين.پارسال با PSP وصل ميشدم (جهت دانلود) با 256 حدود 30 و با 512 تا 45 ميرفت! اما WIFI اين دستگاه سري N نيست (b ه)!
سرویس 1 مگ برنزی آسیاتک
قبل از ارائه عکس ها بگم که اصلا این سرعت برای این سرویس رضایت بخش نیست چون که 512 با سرعت تقریبی 70 دانلود میکنه و 1 مگ با 105 که از لحاظ قیمت به هیچ وجه نمی ارزه ( مخابرات که بودم با 1 مگ تازه قبل از اینکه سرویس های نامحدود 25 درصد افزایش سرعت پیدا کنند کمتر از 120 الی 130 نمی گرفتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسياتك هم كه با اين وضع تاريخ فعال سازيش، زياد جالب نيست! بجز اين شركت جاي ديگه اي هم هست كه تاريخ شروع سرويسشو از لحظه شارژ و نه از لحظه رانژه شروع كنه؟!؟!
دوست عزیز، من تازه سرویس 2 مگ 96 گیگ یکساله جشنواره رو برداشتم ولی سرعتم نسبت به 1 مگ محدود قبلی بیشتر که نشده هیچ، حتی حدود ده درصد کمتر هم شده. اما داون استریم روی 2112 و آپ استریم 1024 و اس ان آر هم برای داون 32.5 و برای آپ 7.0 هستش و attenuation هم برای داون 24.5 و برای آپ 15 هستش و با این حساب مشکل از این ها نیست. حنی تو قانون های کنترل پنل هم نوشته 2M1U1M و این هم مشکلی نداره. یکی از دوستانم هم که تو یک محله هستیم و یک ماهه که 2 مگ محدود داشته سرعتش با من که قبلا 1 مگ محدود داشتم برابر و حتی کمی هم کم تر بود. با 2020 هم که تماس میگیرم هی میگن "الآن شبکه شلوغه و بعضیا تو خود شهر کرمانشاه سرعتشون از 30 هم بیشتر نمیره" اما من میدونم که اون هایی هم که سرعتشون بعضی مواقع از 30 بالاتر نمیره در مواقع دیگه با 250 تا 300 دانلود میکنن در حالی که ما همیشه به 120 محدود شده به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه.نقل قول:
ویرایش:
در ضمن همیشه دانلود منیجر رو در حالت های 1 ، 2 یا 3 فایل همزمان هر کدوم با 8 یا 16 کانکشن امتحان کردم و متوسط سرعت کلی هیچ وقت تغییر مشخصی نکرده. در طول 22 روز اخیر که 1 مگ محدود داشتم همیشه در ساعات مختلف امتحان کردم و سرعت متوسط حتی برای مدت کوتاهی هم از 120 بالاتر نبوده.
شما به نكات اين 2020 توجه نكن! چه ساپورت مخابرات چه صبانت فقط بلدن به ترتيب بكن ما اينجا با 8 مگ و 1 مگ وصليم و باز به ترتيب مخابراتيا سرعتشون 30 و صبا نتيا 50 بيشتر نيست! يه دفعه ميخواستم مطمئن شم، در حالي كه گراف دانلودم 60 و به مدت حدود 30 دقيقه بود، زنگ زدم (البته مشكلم TCNET بود) طرف اينو كه گفت بهش گفتم خط منو نگاه كن و لطفا ديگه دروغ نگو!!!
کلا تبدیلش کردی یکساله 1 مگ ؟!نقل قول:
بهشون زنگ زدی ببینی چرا سرعت 1 مگ پایینه ؟
دوستان اطلاع داشته باشید که ساعات کم مصرف ایرانسل از 11 به 2 شب تغییر کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n21:
حالا به نظرتون مشکل از پایین بودن داون ریت اکانت های شهرستان نیست که خودتون قبلا بهش اشاره کردید؟ (با توجه به این که مال من 2112 هستش)نقل قول:
توی تاپیک آسیاتک کسانی که 1 مگ دارن با همین سرعت میگن دریافت دارند واکثرا میگن بین 95 تا 110 سرعت دانلود میده ( که من همین همینطور هستم)نقل قول:
خیر، سرویس 512 اولیه که برای ماه اول با آسیاتک شارژ کردم را به یک مگ ارتقا دادم تا ببینم کیفیت سرعتش در چه حدیه (12 روزش باقی مانده بود که با 6 هزار تومان به یک مگ ارتقاش دادم). اگر خوبتر از این سرعت میداد حتما 512 یکساله را به 1 مگ یکساله ارتقا میدادم ولی الان همین طور که میبینم ( از دیدگاه خودم) ارزش نداره.... به همین دلیل هم زنگ نزدم. البته آسیاتک downstream را هم طبق عکس زیر بسته
سرویس 512 یکساله را هنوز فعالسازی اش (اجرای تمدید) نکردم.
شما بهتره یک مودم دیگه از دوستان بگیری و با اون تست کنی ببینی با اون هم این مشکل را داری، اگر اینطوریا بود پس حتما اشکالت از طرف شرکت ارائه دهنده اینترنت بهت است.نقل قول:
دان استریم من رو روی 4 مگ بستن !!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اون قسمت خدمات اینترنت هم که قبلا ازت پرسیدم برام غیر فعاله ،اصلا سرویسم هم نزده ،شاید به این خاطره که حضوری ثبت نام کردم
این حرکت آسیاتک خیلی بده که باید از روزی که اینترنتت قطع میشه دوباره شارژ کنی و ...............:n22:
همه رو 4 مگ بسته شدن!نقل قول:
باز این مخابرات سرعت افت کرد
نمی دونم چه شونه شبا سرعت رو کم می کنن ولی تو روز سرعت خوبه!!!!:n13:
یعنی شما به پنل بعد از خدمات اینترنت مطابق عکس زیر دسترسی ندارید ... خوب اگر اینجوریه با شرکت آسیاتک در تهران تماس بگیر ، البته یک قسمتی از این پنل در سامانه شارژ سریع وجود دارهنقل قول:
در مورد شارژ هم بله موافقم، بهتر بود که از روزی که سرویس با اولین اتصال به اینترنت متصل میشد، سرویس شروع به کنتور انداختن میکرد
آخه یکی دیگه از دوستانم هم که 2 مگ محدود داره با یک مودم دیگه هم سرعتش رو 120 بود با این که داون استریمش هم 2400 بود. الان هم با 2020 تماس گرفتم میگفت از طرف ما سرعتت روی 2 مگه و درسته بعد گفتش که ممکنه پورتت رو تو مخابرات شهرستان روی 1 مگ بسته باشن. خواستم بدونم آیا همچین چیزی ممکنه یا سرکاریه؟ (با توجه به این که مودم داون استریم رو 2112 نشون میده)نقل قول:
دوستاني كه يك مگ و دو مگ دارن، شب ها با چه سرعتي دانلود ميكنن؟ ساعات رايگان كلا شبي چند گيگ ميشه دانلود كرد؟
كسي اطلاع نداشت؟نقل قول:
شاید همه اینطور نباشن مثلا mohamax7 رو 4 مگ نیست ،اما فرقی نداره برا من که 4 مگشو باز نذاشتن :n02:نقل قول:
دقیقا فقط به شارژ سریع دسترسی دارم ، اگه واجب بشه حتما با پشتیبانی تهران تماس میگیرم :n16:نقل قول:
ساکس پر سرعت کسی سراغ داره بگیرم؟
گوشی ها اکثرا سری g هستننقل قول:
کلا روی گوشی از حداکثر شرعت نمی شه استفاده کرد چون چند تا کانکشنن ایجاد نمی کنه
ساکس رو فعلا پا گذاشتن روش سرعتش کمه در حد 30 40 کیلونقل قول:
وی پی ان فعلا بهتره !!
به دلیل این که خط های مخابرات روی 2300 دان اسریم دارن پس عملا سرعت 1 مگ و2 مگ یکیه !!!!:n08:نقل قول:
شبیه حسابگر اومدن سرعت ها رو 2 برابر بستن ولی به 2 مگ می ره دیگه 2برابر نیست!!!!:n13:
اگه سرعت افت تداشته باشه 1 مگ 240:n24:
مرسی داش مهدینقل قول:
حالا جای خوبی سراغ داری بگیرم؟
وايرلس گوشي من سري N ه، اما به سرعت تو فاصله كم ربطي نداره، فقط ميخواستم بدونم برنامه اي شبيه IDM تو گوشي آندرويد پيدا ميشه؟در مورد سرعت يك مگ و دو مگ، شبانه حداقل يكي دو ساعت اميد هست با 250 دانلود كنم؟ (كلا از اينترنت حدود پنج گيگ فايل ميخوام!!) اكانتينگ دومگ ريتش چنده؟
برا وی پی ان پرسرغت خیر جایی رو نمی شماسمنقل قول:
فعلا چیر میز کجانی برات می فرستم یه 7 8 روزی داره
محدود برای کافی نتم میخوام! دانلود شبانه ندارم!نقل قول:
گه حرفه ای هستی و تو کار دانلود شبانه ای 1 مگ حسابگر بگیر
پارس و شاتل هم که تو بعثت پورت ندارن....
صبا نت هم خالی نداشت ...باید بپرسی هرچند که گرونه و خیلی به صرفه نیست!
مخابرات هم که همینه که هست! ( تنهاجمله ای که میشه توصیفش کرد ! ) با قیمتای قابل قبول توی محدود
آسیا نا محدودش خوب بوده و برای محدود به بهنام pm بده
الان پارس دارم، خیلی داغونه
Sc@ry گفت سرعت 1 مگ رو روی 192 بستن.ماله من هم عملاً اینو نشون میده !نقل قول:
سلام رفیقنقل قول:
نبود چند وقت!!:n18:
کافی نت زدی؟
آدرسش کجاست بیایم چتر شیم اونجا:n19:
برا کافی نت 512 1 به 5 بگیر از مخابرات بهتره 72 تا سرعت می ده
پس اونقدر گفتم 240 تا سرعت میده درستش کرده!!!!!!!نقل قول:
دیگه اگه از سوتی های مخابرات ایجا تعریف کردم:n14:
از سوتی ها که نباید حرفی زد، البته هنوز همه هم 2مگ و هم 1مگ هر دو همون حدود 240 رو میدن. قراره در آینده سرعت 2مگ ها افزایش پیدا کنه البته به این ماه دیگه نمیرسهنقل قول: