دادا تو تلفنی رزرو کردی یا از تو پنل؟؟؟نقل قول:
Printable View
دادا تو تلفنی رزرو کردی یا از تو پنل؟؟؟نقل قول:
برا من یه خانم خوش اخلاق گوشی رو برداشت گفت باید حضوری بیایید که یوزر و پسورد رو هم بدیم گفتم خودم جفتش رو دارم و براش خوندم اونم همون موقع فعال کردنقل قول:
این دیگه شانس شما بوده که گیر یه ادمی افتاده بودی که حتما شب قبلش با خانمش جنگ کرده بوده:n02:
ببخشید دوستان من الان طرح زرین دارم .
وقتی میخوام از تو پنل طرح نوروزی رو ثبت نام کنم ، بهم میگه که خط تلفن شما فعال هست و امکان ایجاد حساب دیگه ای نیست . چکار باید بکنم ؟
از پنل رزرو کرمنقل قول:
اونوقت به جا اینکه بهت زنگ بزنن یوزر پسورد بدن گفتن بلند شو بیا اینجا اونم با مالک؟؟؟:n13:نقل قول:
با چه شماره مشتری و کد ملی میری رزرو میکنی؟نقل قول:
باید با همون شماره laتری و کد ملی رزرو کنی که توی طرح زرین هم ازش استفاده شده مثلا اگه اون روز از شماره ملی بابات استفاده شده فکر نکنم الان بتونی از شماره ملی خودت برا طرح استفاده کنی
الان هم تست کردم دقیقا همینجوری هست
اگه متوجه نشدی بگو تا بهتر توضیح بدم
مشکل حل شد . تونستم ثبت نام کنم . ممنون از راهنماییتون .
دو تا سوال دیگه داشتم . دوستان خواهشا اگه میدونن پاسخ بدن :
1. حدودا چه مدت بعد از ثبت نام راه اندازی میشه ؟؟
2. آیا با راه اندازی طرح جدید ، طرح قدیمی خود به خود غیر فعال میشه ؟؟؟
ببین شما میتونی توی قسمت ثبت نام چند بار با کد های ملی مختلف ثبت نام کنی و خوب برا هر کد ملی هم اخر سر یه شماره مشتری بهت میده
حالا فرض کن برا اولین بار با کد ملی بابات ثبت نام کردی و به طبعش اخر ثبت نام یه شماره مشتری گرفتی بعد اومدی از قسمت رزرو اون کد ملی و شماره مشتری رو وارد کردی بعدش شماره تلفن خونه رو دادی و در اخر طرح زرین رو فعال کردی
الان اون شماره تلفن خونه به همون کد ملی وصل هست و بر فرض اگه الان بری قسمت ثبت نام میتونی با کد ملی خودت ثبت نام کنی و شماره مشتری بگیری اما اگه بری قسمت رزرو بعد از وارد کردن کد ملی خودت و شماره مشتریت شماره تلفن خونه رو وارد کنی اون پیغام رو میده
در واقع هر تلفن رو میتونی فقط به یه کد ملی و شماره مشتری وصل کنی که خوب یه چیزی طبیعی هست چون مسخره هست یه شماره تلفن توی دو تا پنل باشه
ولی برعکس رو میشه انجام داد برا یه کد ملی و شماره مشتری میشه چند تا تلفن درخواست داد و همه توی پنلت اضافه میشن
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
ببخشید دوستان بنده الان تو پنل من هر دو طرح وجود داره . اما برای طرح کمپین نوروزی علامت غیر فعال رو زده . میخواستم بدونم چه مدت بعد فعال میشه ؟؟؟ ممنون .
اره دیگه. تازه یوزر و پس هم اشتباه داد خودم از پنل دوباره ست کردمنقل قول:
کسی نمیدونه تو اصفهان باید به چه شماره ای زنگ بزنم تا پیش شمارمو باسه طرح کمپین فعال کنند/؟؟؟
اول از طريق مرکز مخابرات منطقتون پیگيري کن نشد زنگ بزن خرازی البته باز بچه های خود اصفهان بهتر میدونن ولی یادمه اکثر میگفتن مرکز اصلیش خرازی هست
خوب من 1 مگ 0 گیگ رو خریدم بعد فهمیدم باید 1 گیگ شارژ کنم که جمعا شد 11 و 500 تومن که سرعتش 190 بود
دوستان سفارش میکنم اول 1 مگ بگیرید اگر راضی نبودید برید 2 مگ چون تو قرار داد نوشته ارتقا میتونید بدید.
حالا یه سوال دارم از دوستان یکی بهم گفت نامحدد 256 سرعت 80 میده اگر دوستان در زمینه نامحدود مخابرات اطلاعات داره اینجا بزاره و یه پیام خصوصی هم به من بده
کی گفته؟
دوست خودم نامحدود 256 گفت سرعتش 4 کیلو بایت بود یعنی از دیال آپ هم کمتر
سرعتت خوبه من که 2 مگ هم هستم 220 بالاتر نمیره بیخود بیشتر هزینه نکن
سلام.من طرح زرین دارم.اگه بخام قرار داد 6 ماهه ببندم باید چیکار کنم توی سایت گشتم چیزی نبود.من واسه شبانه ی رایگانش میخام اونهایی که دارند شبها چه سرعتی بهشون میده؟
ببخشید دوستان من دو روز پیش طرح نورورزی رو ثبت نام کردم والان در پنلم اومده . ولی هر کاری میکنم وصل نمیشه . آیا برای وصل کردنش کار خاصی باید بکنم یا اینکه فقط منتظر بمونم ؟؟؟
سلام دوستان
من 1 ماهه که میخوام طرح کمپین را ثبت نام کنم ولی مرکز سپاهانشهر پورت خالی نداره و امروز هم حضوری رفتم گفتند پورت خالی نداریم و هر چی اصرار کردم گفتند نمیشه
به نظر شما چیکار کنم؟ راه دیگه ای هست برم دنبالش؟
اگه کارت هیات علمی دانشگاه داشته باشیم میشه ثبت نام کرد؟
برو قسمت رززو شماره مشتری و شماره کارت ملی توی پنلت را (اونی که بالای صفحه نشون می ده) را بزن یعد برو جلو و بقیش دیگه معلوم .شماره توزیع هم روی قبضه شماره تلفن هم که شماره تلفنت بدون صفر اول.نقل قول:
به من که سرع ت متفاوت می ده اول شب از 75 شروع میشه تا 1 ساعت مونده به صبح به 127 میرسه. در مجموع بستگی به شب از 2.1 تا 2.7 دانلود دارم. بچه های دیگه که 1مگ یا دو مگ دارند برنامه net worx را بگیرند یه برنامه رایگانه که حجم را ساعتی یا با گراف بهت نشون میده (یه گراف هم می تونه توی تسکبار بندازه که خیلی بدرد می خوره) ببینید سرعت و حجم دانلودتون چجوریه اینجا بگید
شما الان اینترنت مخابراتو داری؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نهنقل قول:
شما الان اینترنت مخابراتو داری؟؟؟؟؟؟
من الان شبکیه دارم و اینترنت مخابرات را برای یه خط دیگه میخوام .
منم برا شرکت میخواستم بگیرم گفتن پورت خالی نداریم نامه شرکت بردم حل شد
اگه نامه از جایی ببری حتما بهت میدن
ممنون
نامه را کدوم مخابرات ببرم؟
من کاشان بردم مخابرات مرکزی قسمتی که برا اینترنتش بود
شما باید پیگیر بشید ببینید کجا باید برید
دوستان خواهشا یکی به سوال من جواب بده :
الان طرح نوروزی روی پنل بنده اومده ولی کار نمیکنه . میخواستم بدونم که آیا برای فعال شدنش باید کار خاصی انجام داد یا فقط منتظر بمونم ؟
دوستان یه سوال تمدید حجم که میکنیم یه مدت میزنه 10 روز چه مزخرفیه راستی راستی بعد 10 روز 0 میکنه ؟:n13:
درسته باید زنگ بزنی که برات فعال کنن اینکه کجا زنگ بزنی شهر با شهر فرق میکنه ولی به طور کلی زنگ بزن مخابرات منطقتون (قسمت که برا اینترنت هستش) و ازشون راهنمایی بخواه یا خودشون انجام میدن یا راهنماییت میکنن که به کجا زنگ بزنی تا برات فعال کنننقل قول:
نه فکر کنم چرت و پرت هست من تا حالا ندیدم کسی گفته باشه حجمش رو سوزوندن اون عدد هم احتمالا الکی نوشته شدهنقل قول:
با این حال هیچ حسابی نمیشه کرد ولی حداقلش این هست که 10 روزه نمیسوزه اینو خیالت راحت باشه
من قبلا 4 گیگ داشتم بعد که دیدم گیگی 3500 تومن می کنند ، فوری 8 گیگ خریدم که شد 12 گیگ دارم بعد دیدم که نوشته 10 روز اعتبار !!!.الان من 3 گیگ دارم تا روز یکم صبر میکنم ببینم چی میشه هر چی اتفاق افتاد بهتون میگم
ببخشید دوست عزیز از کجا میتونم بهفمم که تو کدوم منطقه مخابراتی هستیم ؟؟؟نقل قول:
سلام
من شنیده بودم که هر مقدار از شارژمون که بمونه آخر ماه میسوزه و دیگه به ما بعدی منتقل نمیشه. آلان زنگ زدم 2020 گفت نه اینطوری نیست فقط وقتی که به طور اتوماتیک شارژ شده باشه این اتفاق میوفته ولی اگر دستی شارژ کنید نمیسوزه و منتقل میشه به ماه بعد. میخواستم بدونم آیا این درسته؟
همون شارژ اتوماتیک رو هم بیخود گفته مگر اینکه جدیدا شده باشه
من قبلا برا شرکت یه زرین گرفته بودم مصرف اون قسمتی که براشون گرفته بودم خیلی زیاد نبود در حد ایمیل چک کردن چند روز پیش چک کردم حدود 5 گیگ شارژ داشتن اصلا هم خودش تمدید نکرده و و همش اتوماتیک بوده ماه 9 هم بوده فعال کردم حساب کردم دیدم اصلا پاک نمیشه روی همین حساب هم میگم چرت و پرت میگن
زنگ بزن 118 سه رقم اول شمارت رو بگو بعد بهشون بگو از کدوم مرکز مخابرات هست و بعدش هم شمارشون رو بگیرنقل قول:
سلامنقل قول:
من واقعا متاسفم برای این سیستم مزخرفی که دارم ازش سرویس میگیرم.
این چیزی که 2020 بهم گفته بود درست بود!
من دیروز حدود 50 مگ شارژداشتم. خوب دیروز هم 31 فروردین بود. شارژشم نکردم.
آلان امروز که 1 اردیبهشته رفتم توی پنلم میبینم هنوز همون 50 مگه ولی نکته اش اینجاست که توی لیست پرداختها و شارژها که میرم زده تاریخ 1 اردیبهشت ساعت 3 صبح 1 گیگ شارژ خودکار شبانه شده و چون آلان هم اول ماه هست کل 1 گیگ پریده. من باید پول هیچی رو که دریافت کردم بدم مخابرات. لعنت به هرچی دزده. من نمیدونم نخوام شارژ خودکار بشه کی رو باید ببینم؟
برو از یجا دیگه بگیر مخابرات بیخودهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
باز خوبه شما فقط شارژ اتوماتیک داشتی. من رفتم دوباره یه شارژ 1 گیگ دیگه انجام دادم اما اصلا نتونستم استفاده کنم. نه از اون شارژ اتوماتیک و نه شارژ دستی.نقل قول:
الان رفتم یه شارژ 3700ی انجام دادم که تونستم استفاده کنم. به هر حال میذارم به حساب اون دانلود های غیر قانونی که کاملا اتفاقی بی خبر بودم!
اواخر شارژ برنای من بود که گفتم بذارم دانلود بشه ولی با کمال تعجب دیدم بعد از صفر شدن، اینترنت قطع نشد که هیچ! شارژ رو به صورت منفی نشون میده و هر چی دانلود میکنم تموم نمیشه! حدود 18 ساعت پشت سر هم دانلود کردم:
بعدشم غیر فعال شد :n07: پولش هم میشه حدود 26 تومن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دزدی جدید مخابرات اصفهان . از این مخابرات اصفهان دله دزدتر دیگه نیست لا اقل مثل ادمیزاد دزدی کنید.:n02:
قیمت هر گیگ را کردند 3500 اونوقت 30 درضد تخفیف شبانه که میشه شبها 2500 خب پدرسوخته اینکه قبلا همون 2500 بود:n25::n24:
مبارکشون باشه ، از گلوشون پایین نره انشاالله !
از اون دزدی هایی که از ترافیک میکردن هزینه هاشون تامین نمیشده :n03: آخی ...
الانم که سایتای خارجی و پی سی ورلد و پرشین تولز با فری-گیـــت باز میشن فقط و برای بازکردن سایتهای دولتی باید فــری-گــیت رو خاموش کنم
دوستان ما از کجا نت بگیریم قیمتش درست و حسابی باشه دزدم نباشن؟؟؟
شاتلنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کاش مال منم که برنا هستش هزار تومن میکشیدن روش و 30 درصد شبانه رایگان دیگه هم میدادن. اونوقت شبانه رایگانم میشد 110 درصد. اونوقت یه چیزیم بدهکار میشدن :n19::n19::n19:
3500 توووووومن :n19:
کسی میدونه به پیش شماره 660 جایی دیگه غیر از مخابرات سرویس میده ؟
سلام
من امروز از صبح ساعت 10 تا 3 عصر این 2020 رو میگرفتم انقد ترافیک بود که یا میگفت نفر 43 یا اصلا دیگه نمیتونست شماره بده اشغال میزد! تازه پنلم هم قطع شده بود. خلاصه با هر بدبختی بود تونستم با یکیشون صحبت کنم میگفت امروز سایت خراب شده و این نشون ندادن شارژ هم مربوط به همون میشه و همون داستان تکراری که: همکارم در جریان نبود و این قضیه سوختن شارژ خودکار سر ماه مال طرههای دیگه هست!!! ترافیک سر ماه نمیسوزه منتقل میشه به ماه بعدی. بالاخره ساعت 8 شب اینترنت درست شد و من رفتم توی پنلم دیدم اون 1 مگه اومده توی حسابم.
اره بابا امروز پنل برا منم باز نمیشد عصر تست کردم درست بود
احتمالا اون موقعی که شما دید یه مشکلی پیش اومده بعد هم غیر فعال کردن تا درست کنن